Prinsessa Anne hämmästyi The Crown -sarjan näyttelijän sanoista: ”Miten siinä edes voi mennä niin kauan?”

iltalehti 21:37 31.07

Näyttelijä Erin Dohery näyttelee nuorta prinsessa Annea The Crownissa. Prinsessa Anne tunnusti ITV-televisiokanavalle antamassaan syntymäpäivähaastattelussa tietävänsä kyllä Netflixin The Crown -sarjan. Samassa haastattelussa hän kertoi, että oli lukenut The Crownia koskevan artikkelin, jossa Annea näyttelevä Erin Doherty taivasteli kampaukseen menevää aikaa. – Siinä näyttelijä hämmästeli miten kauan hiusteni laittamisessa oikein meni. Ja minä mietin, että miten siinä edes voi mennä niin kauan? Minulla menee kampauksen tekemiseen noin kymmenen minuuttia, prinsessa Anne paljasti haastattelussa nauraen.


Iloisia uutisia kuninkaallisfaneille! Suosikkisarja The Crownista tehdään kuudeskin tuotantokausi

mtv 22:27 09.07

Netflix vahvisti torstaina, että menestyssarja The Crownista tehdäänkin yksi tuotantokausi enemmän kuin aiemmin on ilmoitettu.


The Crownista tehdän sittenkin kuudes kausi: mahdollistaa juonen syventämisen

iltasanomat 20:35 09.07

Netflix kertoi ilouutisen kuninkaallissarjan faneille tänään Twitterissä.


Ilouutisia kuninkaallisfaneille: The Crown -sarjaa ei peruta - saakin jatkoa

iltalehti 20:34 09.07

Netflixin The Crown -sarjan piti loppua viidenteen kauteen, mutta eipäs lopukaan. Britannian kuningatar Elisabetia ja hovia käsittelevä draamasarja The Crown uhottiin lopettaa viidenteen tuotantokauteen. Sarjan luoja Peter Morgan tuli toisiin aatoksiin ja sarja saakin nyt vielä yhden kauden lisää. Kaikkiaan sarjaa tehdään siis kuusi tuotantokautta.


Baarit aukeavat Britanniassa: prinssi William suuntasi heti siiderille - kuninkaalliselle ankeat tarjoilut

iltalehti 15:19 04.07

Prinssi William vieraili lähipubissaan. Prinssi William maisteli perjantaina siideriä Rose \& Crown -pubissa, joka sijaitsee lähellä hänen perheensä Norfolkin kotia. Pubilla on pitkät perinteet, sillä samalla paikalla on nököttänyt ravintola viimeiset 600 vuotta. Prinssi tapasi pubin henkilökuntaa ravintolan uudelleen avaamisen kynnyksellä. Britanniassa koronarajoituksia höllennettiin ja baarit saivat jälleen avata ovensa asiakkaille viikonlopun aikana. Prinssin vierailusta jaettiin kuvia myös Instagramiin.


The Crown -tähti vaihtoi pääministerin osan itsevarmaan rehvastelijaan – taustalla legendaarinen tv-sarja

iltasanomat 08:05 22.06

John Lithgow ratkoo HBO:n uudessa Perry Mason -sarjassa rikoksia ja pureutuu yhteiskunnan korruptioon 1930-luvun Los Angelesissa. – Aihe on relevantti tänä päivänäkin, IS Tv-lehden jututtama näyttelijätähti toteaa.


Breeder's Crown -voittaja hakee uutta nostetta uralleen – viime sesonki meni penkin alle: "Käyttäytymisessä oli suuria vaikeuksia"

iltasanomat 08:47 17.06

Selmer I.H.:lla on sisällään kova kapasiteetti. Siitä nähtiin vain välähdyksiä kaudella 2019.


Onko tässä kuningatar Elisabetin uran epäammattimaisin hetki? Piiloutui epätoivottua vierastaan puskaan

iltalehti 20:30 25.05

Kuningatar Elisabet teki selväksi, ettei Romanian diktaattori Nicolae Ceau?escun valtiovierailu vuonna 1978 ollut hänelle mieleen. 68 vuotta hallinnut kuningatar Elisabet tunnetaan pidättäytyväisen ammattimaisesta esiintymisestään. Pitkälle valtakaudelle mahtuu kuitenkin myös vähemmän hohdokkaita hetkiä. Uudessa dokumentissa Our Queen: Inside the Crown (vapaasti suomennettuna Kuningattaremme: kruunun sisällä) journalisti Robert Hardman paljastaa yhden tällaisen hetken.


Prinssi Charlesin ja Camillan intiimistä puhelusta nousi aikoinaan jättikohu – tamponikeskustelu jätetään pois The Crown -sarjasta

iltalehti 19:59 18.05

Netflixin suosikkisarjassa ei tulla näkemään kohtausta, jossa puitaisiin aikoinaan otsikoihin noussutta tamponipuhelua. The Crown -suosikkisarjan uudella kaudella prinssi Charlesia näyttelevä Josh O’Connor kertoi SiriusXM:n haastattelussa, että jättikohun aikoinaan aiheuttanutta tamponia koskevaa puhelua ei tulla näkemään suosikkisarjassa. – Kun minulle tarjottiin roolia, niin ensimmäinen kysymykseni – puhuessani kysymyksestä voisin sanoa ilmoitus – oli, että me emme tee sitä tamponipuhelua, O’Connor totesi.


Brittihovissa huokaistaan helpotuksesta – Charlesin ja Camillan kohuttua tamponikeskustelua ei nähdä The Crown -sarjassa

mtv 19:06 17.05

Walesin prinssiä Netflixin The Crown -hittisarjassa näyttelevä Josh O'Connor paljastaa, ettei Charlesin ja Camillan julkisuuteen 1990-luvulla vuotanut intiimi puhelinkeskustelu päädy sarjaan.


Missle Hill hurmasi Färjestadissa – Mascate Match aloitti kakkossijalla

iltasanomat 18:53 10.04

Arnie Express oli lähellä voittoa Breeders Crown -lähdössä.


Tältä prinsessa Diana näyttää The Crown -sarjassa

iltalehti 20:54 25.02

The Crown kertoo kuningatar Elisabetin elämästä. Emma Corrin näyttelee Netflixin suositussa sarjassa prinsessa Dianaa. The Crownin neljättä tuotantokautta kuvataan parhaillaan. Netflix on kertonut julkisuudessa, että The Crownia tehdään neljännen kauden jälkeen vielä yksi tuotantokausi. Sen jälkeen tarina loppuu. Alkujaan sarjaa oli tarkoitus jatkaa vielä kuudennellekin kaudelle, mutta suunnitelmat muuttuivat. Sarja on saanut lukuisia palkintoja ensimmäiseltä tuotantokaudelta alkaen.


Kuvat julki: tältä prinsessa Diana näyttää The Crown -sarjassa

iltasanomat 20:13 24.02

Emma Corrin näyttelee prinsessa Dianaa Netflixin suosikkisarjan neljännellä tuotantokaudella, jota kuvataan parhaillaan Britanniassa.


Odotetut kuvat julki: Tältä näyttää prinsessa Diana suosikkisarja The Crownissa!

mtv 17:08 23.02

Näyttelijä Emma Corrin on The Crown -sarjan kuvauksista julkaistujen valokuvien perusteella kuin ilmetty prinsessa Diana.


Prinssi Harryn pooloystävä avautuu dokumentissa - uskoo tietävänsä syyn herttuaparin yllätysilmoitukseen

iltalehti 17:42 03.02

Prinssi Harryn pitkäaikainen ystävä, pooloammattilainen Nacho Figueras sanoo Harryn halun suojella perhettään olleen syynä herttuaparin vetäytymisilmoitukseen. Prinssi Harryn ystävä, pooloammattilainen Nacho Figueras kertoo ABC-kanavan Royal Divide: Harry, Meghan and the Crown -dokumentissa oman näkemyksenä Sussexin herttuaparin vetäytymiseen kuninkaallisista velvollisuuksistaan. –Puhuin Harryn kanssa muutama päivä sitten. Hän on kärsinyt jo pitkään kaikesta, mitä on hänelle on tapahtunut. Hän kärsii ihmisten tuomitsevuudesta, Figueras sanoo dokumentissa, jota People-lehti on siteerannut,


The Crown -sarja lopetetaan

iltalehti 20:32 31.01

Netflix ilmoitti lopettavansa suositun The Crown -sarjan. Viides kausi jää Britannian kuningatar Elisabetia käsittelevän draamasarja The Crownin viimeiseksi. Elisabetin roolissa nähdään uusi näyttelijä, tällä kertaa Imelda Staunton.


Ilouutisia The Crown -jättisarjan faneille: Imelda Staunton on uusi kuningatar Elisabet!

iltasanomat 17:41 31.01

Imelda Staunton nähdään kuningatar Elisabetin roolissa The Crownin viimeisellä kaudella.


Hurja väite: Prinssi Harry haluaa lopettaa The Crown -sarjan: ”Varmistan, että sarjalle tulee loppu”

iltalehti 00:37 24.01

Netflixin The Crown -sarja kertoo kuningatar Elisabetin valtaannoususta ja brittihovin käänteistä hänen hallitsijuutensa aikana. Brittihovissa on riittänyt viime aikoina tohinaa, kun prinssi Harry ja herttuatar Meghan ilmoittivat halustaan jättää kuningashuone ja elää jatkossa ilman hovin rahallista tukea. He menettivät kuninkaalliset tittelinsä, eli heistä ei käytetä enää jatkossa nimitystä ”kuninkaallinen korkeutenne”. Jatkossa Harry ja Meghan tulevat asumaan sekä Britanniassa että Pohjois-Amerikassa. Käänteet ovat olleet niin hurjia, että kuninkaallisfanit taatusti nauttisivat niistä The Crown -sarjassa, mikäli sarjaa tehtäisiin tähän päivään saakka ulottuvaksi. Neljättä kautta tehdään parhaillaan ja se sijoittuu 1980-luvulle. Vuosikymmeniä siis riittää ennen kuin tähän päivään asti päästäisiin.


The Crown -tähti voitti arvostetun pystin roolistaan kuninkaallisena – puolusti SAG-gaalassa Sussexin herttuaparia

iltasanomat 22:24 20.01

The Crown -sarjassa näytellyt Helena Bonham Carter puolusti SAG-gaalassa prinssi Harrya ja herttuatar Meghania.


Näkökulma: Meghan-skandaali olisi voinut tuhota koko monarkian – pelastuksen toi 93-vuotias rautarouva taitavalla peliliikkeellään

iltalehti 16:07 14.01

Prinssi Harryn ja herttuatar Meghanin ero hovista olisi voinut tuhota koko brittihovin, muistuttaa Iltalehden toimittaja Sami Koski. "Meitä muita kaatuu kuin heinää, mutta hän se porskuttaa aina vaan.” The Crown -sarjassa on päästy vasta vuoteen 1977, mutta ohjelman kolmannella kaudella prinsessa Margaretin suusta kuultu kommentti on jälleen ajankohtainen.


Hot topics