Queen-yhtye tekee historiaa - sai oman rahan: brittikolikossa kuningatar ja Queen

iltalehti 13:55 22.01

Britanniassa on painettu juhlaraha Queen-yhtyeen kunniaksi. Vuonna 1970 perustettu Queen on ensimmäinen brittibändi, joka on saanut oman juhlarahan. Rahapaino Royal Mint julkisti maanantaina uudet juhlarahat. Kuvia juhlarahoista ja bändiläisistä on julkaistu rahapajan someen. Kolikon toisella puolella on perinteiseen tapaan sivuprofiilikuva kuningatar Elisabetista. Toisella puolella on Queen-teksti ja kuvat bändiläisten eli Freddie Mercuryn, Brian Mayn, Roger Taylorin ja John Deaconin instrumenteista. Kolikossa on siis kitara, rummut, basso ja piano. Pianon koskettimissa on hauska yksityiskohta, sillä osa koskettimista on painuneena pohjaan. Alas painetut koskettimet muodostavat yhtyeen jättihitin Bohemian Rhapsodyn ensimmäiset sävelet.


Freddie Mercury kuoli tasan 28 vuotta sitten – Queen-legenda esitti kuolinvuoteeltaan riipaisevan pyynnön ystävilleen

iltasanomat 14:26 24.11

Queen-tähti kuoli kotonaan Lontoossa 28 vuotta sitten. Muutamaa päivää ennen kuolemaansa hän esitti ystävilleen pyynnön, jonka he toteuttivat.


Freddie Mercuryn kuolemasta 28 vuotta! Tämä Queenin hittikappale sai laulajan äidin musertumaan

mtv 17:00 20.11

Freddie Mercuryn kuolemasta tulee pian kuluneeksi 28 vuotta.


Freddie Mercuryn ystävä tyrmää ajatuksen Bohemian Rhapsodyn jatko-osasta: ”Kenenkään ei pitäisi nähdä sitä”

iltalehti 01:33 02.11

Freddie Mercuryn pitkäaikainen ystävä ja assistentti Peter Freestone ei halua, että Queen-laulajan kuolemalla mässäillään valkokankaalla. Viime vuonna ensi-iltansa saanut, Queenin solistista Freddie Mercurysta, kertova Bohemian Rhapsody -elokuva on osoittautunut kassamagneetiksi. Ei siis ihme, jos sille kaipailtaisiin jatko-osaa. Yksi Mercuryn läheisimmistä ystävistä, hänen henkilökohtaisena assistenttinaan ja henkivartijanaan vuodesta 1978 asti toiminut Peter Freestone, tyrmää ideat jatkosta täysin.


Freddie Mercury kuoli aidsin aiheuttamiin komplikaatioihin vuonna 1991 – ystävä ja ”vaimo” kertovat legendan viimeisistä hetkistä

iltasanomat 21:31 26.10

Vain pieni läheisten piiri tiesi, että laulajan loppu oli lähellä.


Uutuuskirja paljastaa Freddie Mercuryn vaietun epätoivon – soimasi itseään armotta yhdestä ominaisuudestaan

iltasanomat 22:58 16.10

Queenin nokkamies vietti pitkiä aikoja epäillen, ettei ole niin lahjakas laulaja, että hänet muistettaisiin.


Karmiva tilanne Miley Cyruksen keikalla - kylmäävän uhkauksen heittänyt fani aivan artistin vieressä: "Tarkoitukseni on saattaa hänet raskaaksi"

iltalehti 23:32 24.09

Häiriintynyt fani uhkaili poptähti Miley Cyrusia. Maailmantähdet joutuvat suursuosionsa takia kohtaamaan joskus myös vainoamista. Poptähti Miley Cyrusin Las Vegasin keikka iHeartRadio -festivaaleilla olisi voinut saada katastrofaalisen käänteen ilman hänen turvamiestensä tarkkasilmäisyyttä. TMZ:n mukaan turvamiehet huomasivat keikkayleisössä Mileytä aikaisemmin uhkailleen fanin, David Rumseyn. 42-vuotias mies päätyi jo aikaisemmin Cyrusin mustalle listalle esitettyään lukuisia uhkauksia poptähden raiskaamisesta. Rumsey päätti ottaa elämäntehtäväkseen saattaa Miley Curys raskaaksi.


Neymarin siirtosaagassa tänään käänne? Barcelonan ja PSG:n edustajat tapaavat

iltalehti 07:43 13.08

Katalonialainen radiokanava RAC1 kertoi myöhään maanantai-iltana, että Barcelonan ja PSG:n edustajat tapaavat tiistaina. PSG:stä pois haluavan Neymarin tuleva osoite saattaa selkiytyä tänään, kun huippuseurojen edustajat keskustelevat mahdollisen siirrosta, kertoo RAC1. Seurojen välit ovat siinä määrin tulehtuneet, että Barcelonan puheenjohtajan Josep María Bartomeun sijasta ranskalaisseuran edustajien eteen saapuu Neymarille tuttu brasilialainen neuvonantaja André Cury.


Liam Hemsworth kommentoi ensimmäisen kerran sokkieroaan Miley Cyruksesta: ”Ette voi ymmärtää, miltä se tuntuu”

iltalehti 18:20 12.08

Liam Hemsworth ja Miley Curys erosivat seitsemän kuukautta kestäneen avioliiton jälkeen. Viikonloppuna julkisuuteen tuli tieto laulaja Miley Cyruksen ja näyttelijä Liam Hemsworthin erosta. Pariskunta avioitui viime vuoden joulukuussa. Avioliittoa kesti reilut seitsemän kuukautta. Ilmoitus erosta tuli lähes välittömästi sen jälkeen, kun mediassa alkoi levitä kuvat popparista suutelemassa ystäväänsä Kaitlynn Carteria heidän Italian matkallaan. Carter on myös eronnut hiljattain Brody Jenneristä, joka tähdittää The Hills -sarjaa.


Queen rikkoi ennätyksen – vanhin miljardin katselukerran rajan ylittänyt musiikkivideo

stara 16:00 28.07

Rockyhtye Queen rikkoo ennätyksiä vielä vuosikymmeniä Freddie Mercuryn kuoleman jälkeen.


Viihdelehti Stara.fi

stara 16:00 28.07

Rockyhtye Queen rikkoo ennätyksiä vielä vuosikymmeniä Freddie Mercuryn kuoleman jälkeen.


Rami Malek on uuden James Bond -elokuvan pahis - kieltäytyi näyttelemästä arabiaa puhuvaa terroristia

iltalehti 18:01 04.07

Rami Malek suostui pahiksen rooliinsa vain sillä ehdolla, ettei siitä tehdä stereotyyppistä terroristia. Bohemian Rhapsody -elokuvassa Freddie Mercuryn roolista Oscarin napannut näyttelijä Rami Malek, 38, saneli ehtoja ryhtyessään uuden, työnimeltään Bond 25 -elokuvan pahikseksi. Hän suostui pahiksen rooliin vain sillä ehdolla, että hänen roolihahmonsa ei olisi arabiaa puhuva terroristi tai fundamentalistinen pahis, joka käyttää uskontoa oikeutuksena rikoksilleen. – Se on hieno hahmo ja olen todella innoissani. Mutta oli yksi asia, josta keskustelin ohjaaja Cary Fukunagan kanssa. Sanoin hänelle, että emme voi tehdä roolihahmoa, joka tekee terroristisia tekoja ideologian tai uskonnon varjolla. Sanoin hänelle, etten nauttisi sellaisesta ja jos minut on valittu sellaisen vuoksi, niin voin lähteä. Mutta sellainen ei ollut ohjaajan visio. Roolihahmoni on erilainen terroristi, Malek kertoi Mirrorin haastattelussa.


Palkitun Hollywood-tähden elokuvan kuvauksissa tapahtui puukotus – osalliset tunsivat toisensa entuudestaan

iltalehti 00:37 24.06

Puukotus tapahtui The Witches -elokuvan kuvauksissa. Palkitun näyttelijän Anne Hathawayn, 36, uusimman elokuvan kuvauksissa tapahtui ikävä puukotusvälikohtaus keskiviikkona. Sanomalehti Hertfordshire Mercuryn mukaan elokuvaa kuvataan Harry Potter -studioiden vieressä. Elokuva pohjautuu kirjailija Roald Dahlin novelliin, ja sitä tähdittävät Hathawayn lisäksi Octavia Spencer ja Chris Rock.


Struff hävisivät Australian

Hot topics