HJK menettää avainpelaajansa – sama seura nappasi jo aiemmin helsinkiläisten kapteenin

iltalehti 08:22 21.01

Faith Friday Obilor siirtyy Moldovan suurseuraan. Viimeiset kaksi kautta HJK:ssa pelannut keskuspuolustaja Faith Friday Obilor, 28, jättää Veikkausliigan kentät taakseen. Nigerialaisen uusi osoite löytyy Moldovasta. Maan suurseura FC Sheriff Tiraspol kertoi maanantaina tuoreesta nigerialaisvahvistuksestaan.


HJK:n tähtitoppari siirtyy ulkomaille mestariseuraan

MTV 07:51 21.01

Kolmella edelliskaudella HJK:ta edustanut Faith Friday Obilor siirtyy Moldovan hallitsevan jalkapallomestarin Sheriff Tiraspolin riveihin. Sheriff kertoi nigerialaisen keskuspuolustajan tulosta maanantaina kotisivuillaan.


Ravivihje: Toto65 Magic Monday 20.1.2020

iltasanomat 11:22 20.01

IS Ravien Toto65-varma Perfect Rainmaker hakee kakkoskohteessa jo uran 11. voittoaan.


Päivän ravivihje: Toto65, Kuopio ja Forssa 20.1.

iltalehti 10:08 20.01

Alkuviikon Magic Mondayn Toto65-kohteet järjestetään vuorolähdöin Kuopion Sorsasalossa ja Forssan Pilvenmäellä. Vihjesysteemin pankeiksi valitaan viime starteissaan ylivoimavoittoihin lipuneet Perfect Rainmaker ja Selene Lune. Vihjerivi rakennetaan muutenkin kapeaksi ja 10 sentin minimipanos viisinkertaistetaan 50 senttiin.


Realitypovipommin asu paljasti sisältöään – haastaa jopa Kim Kardashianin

stara 08:40 18.01

Los Angelesissa asuva glamourmalli ja laulaja Aubrey O’Day nousi tunnetuksi


Viihdelehti Stara.fi

stara 08:40 18.01

Los Angelesissa asuva glamourmalli ja laulaja Aubrey O’Day nousi tunnetuksi


Ravivihje: Toto65 Magic Monday 13.1.2020 – 50000 euron jackpot

iltasanomat 10:37 13.01

Magic Mondayn jättisuosikit saavat varmistuksia jackpot-jahdissa.


Päivän ravivihje: Toto65, Oulu & Turku 13.1.

iltalehti 08:06 13.01

MM-ravit Oulussa ja Turussa. Magic Monday -ravien Toto65-kohteet järjestetään vuorolähdöin Oulussa ja Turussa. Vihjesysteemiin ei tällä kerralla tule yhtään varmaa. Jos systeemin hinta halutaan puolittaa, voi toisen kohteen Juicemanin valita pankiksi. Nousukuntoinen ruuna taisteli viimeksi Vermossa voitosta johtaneen Stonecapes Picasson ulkopuoleltakin. Molempien merkkauttama 12,7-aika on sukkelin tänä vuonna Suomessa juostu tulos. Toto65-vihje:


Harryn ja Meghanin shokkipäätös aiheutti kriisin: ”En ole koskaan nähnyt monarkiaa näin pahassa tilassa”

iltalehti 23:58 12.01

Sussexin herttuaparin shokkipäätös vetäytyä roolistaan Britannian kuningashuoneessa on aiheuttanut hovissa kriisin. Viihdejulkaisu People kertoo, että 93-vuotias kuningatar Elisabet ei saanut tietää prinssi Harryn ja herttuatar Meghanin päätöksestä kuin vain hetki ennen kuin herttuapari julkisti asian sosiaalisen median kanavillaan. – En ole koskaan nähnyt monarkiaa näin pahassa tilassa, palatsin sisäpiiriläinen kertoo The Mail on Sunday -lehdelle.


Beyoncen muhkeat timanttikorvakorut kohahduttivat – arvo kahdeksan miljoonaa dollaria

stara 21:00 12.01

Maailmantähti Beyonce on viime aikoina keskittynyt enemmän perhe-elämäänsä, minkä vuoksi


Prinssi William avautui ystävälleen rajulle koetukselle joutuneesta suhteesta veljeensä: ”En voi tehdä sitä enää”

mtv 11:39 12.01

Prinssi Williamin ajatuksista pikkuveljensä prinssi Harryn päätökseen astua taka-alalle hovista on saatu ensimakua. Arvostettu brittilehti The Sunday Times kirjoittaa tulevan kruununperijän olevan surullinen erkaantumisesta veljestään.


Prinssi William avautui ystävälleen viilentyneistä väleistä Harryyn – tilitti musertuneena: "Olen pitänyt veljeäni siipieni suojassa”

iltalehti 10:16 12.01

Tuleva kruununperijä on todella surullinen veljessuhteensa viilentymisestä. Prinssi Harryn ja herttuatar Meghanin erouutinen järkytti brittihovin jäseniä kuluvalla viikolla. Hovin jäsenet eivät ole kommentoineet uutista tuoreeltaan medialle, mutta nyt The Sunday Times -lehti kirjoittaa prinssi Williamin avautuneen asiasta ystävälleen. Prinssin kerrotaan olevan ”epätoivoisen surullinen” siitä, että hänen ja Harryn läheinen suhde on murentumassa.


Uskoisitko 60-vuotiaaksi? Seksisymboliksi ohjelmillaan noussut tv-kokki Nigella Lawson juhli syntymäpäiväänsä

iltalehti 17:39 09.01

Tv-kokki Nigella Lawson haluaa olla avoin iästään. Tv-kokki Nigella Lawson täytti hiljattain 60 vuotta. Hän kertoi ikääntymisen mukanaan tuomista tunteista ja ajatuksista Sunday Times -lehdelle. Lawson on aina halunnut olla avoin iästään. Täyttäessään 30 vuotta hän kirjoitti juhlakutsuihin ikänsä, jotta ei voisi koskaan valehdella siitä. Kaikesta huolimatta hän on joutunut taistelemaan, jotta ei tuntisi häpeää iästään.


2-vuotias lapsi kuoli jäätyään Ikean suositun lipaston alle – huonekalujätti maksaa vanhemmille yli 40 miljoonan euron korvaukset

iltasanomat 00:54 07.01

USA Todayn mukaan perhe sai vasta jälkikäteen tietää, että lipasto oli epävakaa eikä täyttänyt turvallisuusstandardeja.


Päivän ravivihje: Toto65, Lahti ja Seinäjoki 30.12.

iltalehti 12:58 30.12

Magic Mondayn Toto65-kohteet järjestetään vuorolähdöin Seinäjoella ja Lahden Jokimaalla. Vihjesysteemiin mahdutetaan peräti kolme pankkia ja samalla nostetaan 10 sentin minimipanos euroon. Invincible H.C, Look Complete ja Vikkeer ovat olleet erittäin vakuuttavia tuoreimmissa koitoksissaan, vaikka viimeksi mainittu palaakin kuukauden tauolta. Jonkinlaiseksi pelihevoseksi voi vinkata neljännen kohteen Mopoheikkiä, joka välistartissaan jäi ajamattomana pussiin.


Ravivihje: Toto65 Magic Monday 30.12.2019

iltasanomat 10:40 30.12

Vuoden viimeinen Magic Monday on harvinaisen selväpiirteinen ja pelimielessä jopa tylsä. Kertaistukset ovat suositeltava linja.


Nyt puhuu hengenvaarallisen tartunnan viidakossa saanut Hollywood-tähti Zac Efron: ”Olen erittäin kiitollinen kaikille, jotka ovat auttaneet”

iltalehti 08:41 30.12

Zac Efron sai hengenvaarallisen bakteeri-infektion dokumenttisarjansa kuvauksissa Papua-Uudessa-Guineassa. Iltalehti uutisoi sunnuntaina, kuinka 32-vuotias Hollywood-tähti Zac Efron joutui jättämään kesken dokumenttisarjansa Killing Zac Efronin kuvaukset vakavan bakteeri-infektion vuoksi. Australialaisen The Sunday Telegraphin mukaan Efron sai ”lavantaudin tai jonkin sen tyyppisen bakteeri-infektion”.


Kohukaunotar rietasteli Joulupukin kanssa – kuva leviää verkossa

stara 15:00 29.12

Los Angelesissa asuva glamourmalli ja laulaja Aubrey O’Day nousi tunnetuksi


Greta Thunbergin Davosissa liskoista tarvittiin ratkomaan peräti – pr-temppu ”Uskon tähän

Hot topics