Tiesitkö - Antti Rinteen erityisavustaja Dimitri Qvintus on Pienen merenneidon Pärsky!

iltalehti 13:42 04.12

Pääministeri Antti Rinteen (sdp) erityisavustaja Dimitri Qvintus on tuttu lastenpiirretyistä. Antti Rinne on viime päivinä ollut hallituskriisin takia jatkuvasti esillä niin televisiossa kuin kuvissa. Moni on saattanut huomata hänen takanaan pälyilevän tummahiuksisen miehen. Hän on Dimitri Qvintus, mediasuhteista vastaava erityisavustaja Dimitri Qvintus. Ennen nykyistä pestiään Qvintus on työskennellyt muun muassa Sdp:n eduskuntaryhmän viestintäsihteerinä sekä Jutta Urpilaisen erityisavustajana.


Alaston keho on rakkain työkalu kreikkalaisohjaajalle – Dimitris Papaioannouta ylistetään maailmalla, ja Almódovar on liittynyt kuoroon

yle 10:49 16.11

On "seksikästä" nostaa esiin kriisialueen taiteilijoita, ohjaaja sanoo Ylen haastattelussa.


Suomalaisen maailmanmestarin joukkue jätti DJ-tähtien organisaation – "Päätimme yhdessä, että tällainen peli ei vetele"

yle 14:33 13.11

Jesse "zehN" Linjalan CS:GO-joukkue lähti Dimitri Vegasin ja Like Miken omistamasta SMASHista koeajan umpeuduttua.


Suomalaisen maailmanmestarin joukkue jätti DJ-tähtien organisaation – "Jokaisella tarinalla on loppunsa"

yle 14:33 13.11

Dimitri Vegasin ja Like Miken omistama SMASH luopuu Jesse "zehN" Linjalan CS:GO-joukkueesta.


DJ-tähdet antoivat potkut suomalaisen maailmanmestarin joukkueelle – "Jokaisella tarinalla on loppunsa"

yle 14:33 13.11

Dimitri Vegasin ja Like Miken omistama SMASH luopuu Jesse "zehN" Linjalan CS:GO-joukkueesta.


Demi Moore satutti paljastuksillaan Mila Kunisia - olisi toivonut näyttelijän kunnioittavan hänen ja Ashtonin lapsia

iltalehti 00:06 30.09

Ashton Kutcherin vaimo ei innostunut ex-vaimon paljastuksista. Näyttelijä Demi Moore on kirjoittanut paljastuskirjan omasta elämästään. Kirjassaan hän käy läpi esimerkiksi päättyneitä suhteitaan. Moore oli naimisissa Ashton Kutcherin kanssa vuodet 2005-2013. Nykyään Kutcher on naimisissa näyttelijä Mila Kunisin kanssa. Kutcherilla ja Kunisilla on kaksi yhteistä lasta. Hollywood Lifen mukaan Mila Kunis ei olisi halunnut Mooren kirjoittavan paljastuksia Ashtonista. Lehden mukaan hän olisi toivonut, että Moore olisi ajatellut 4-vuotiasta Wyattia ja 2-vuotiasta Dimitriä ennen miehensä seksielämää koskevien paljastusten julkaisemista. Kunis toivoo, ettei lapsia kiusattaisi paljastusten takia.


Suomen voittoon laukonut Teemu Pukki piti pään kylmänä – kreikkalaiset yrittivät provosoida: ”Jotain se tuli siihen seisomaan”

iltalehti 00:52 06.09

Kreikka kaatui Teemu Pukin 52. minuutin rankkarimaalilla Ratinan illassa. Suomen ja Kreikan välinen EM-karsintaottelu oli tasainen vääntö, jonka ratkaisu nähtiin 52. minuutilla, kun Teemu Pukki pääsi laukomaan rangaistuspotkun. Pilkku tuli, kun Kreikan ja Panathinaikosin keskikenttämies Dimitris Kourbelis rikkoi kömpelösti Glen Kamaraa rangaistusalueen kulmassa.


Kohussa ryvettynyt Jori Lehterä aloitti mykkäkoulun SKA:n pelissä Vantaalla: ”Ei halua puhua Suomen medialle”

iltalehti 22:54 14.08

KHL:n suurseura SKA voitti Jokerit harjoitusottelussa Vantaan Trio Areenassa maalein 2–1. NHL-vuosiensa jälkeen KHL:ään palannut ja Pietariin siirtynyt Jori Lehterä ei antanut ottelun jälkeen haastatteluja. – Me kysyimme häneltä, mutta hän sanoi, että ei halua puhua Suomen medialle, SKA:n lehdistöpäällikkö Dimitri Gavrilov kertoi Iltalehdelle.


Grace Kellyn lapsenlapsen Charlotte Casiraghin häät eivät lopu - somessa ihmetellään: ”Monetko häät heillä oikein on?”

iltalehti 08:34 01.07

Monacon ruhtinasperheeseen kuuluva Charlotte Casiraghi ja hänen ranskalainen puolisonsa Dimitri Rassam ovat jatkaneet häähumuaan jo pitkään. Monacon ruhtinasperheeseen kuuluva Charlotte Casiraghi, 32, ja hänen ranskalainen puolisonsa Dimitri Rassam, 37, saivat toisensa kesäkuun ensimmäisenä päivänä siviilivihkimisessä Monacon ruhtinaan palatsissa. Hääpäivänä pariskunta ehti vaihtaa vaatteita kahdesti, sillä siviilivihkimisessä heillä oli eri asut kuin varsinaisessa hääkuvassa. Charlotte jakoi kuvat Instagram-tilillään.


Reijo Taipaleen muistokiertue järjestetään syksyllä – tyttärentytär laulaa isoisänsä muistolle: ”Hän oli minulle esikuva”

iltalehti 11:42 19.06

Huhtikuussa kuolleen iskelmäsuosikin muistoa kunnioitetaan syksyllä muistokonsertissa. Iskelmätähti Reijo Taipaleen muistokonserttien kiertue nähdään lokakuussa suurimpien kaupunkien konserttisaleissa. Mukana on suuri joukko tähtiartisteja, kuten Saija Tuupanen, Erika Vikman, Susanna Heikki, Simo Silmu, Kauko Simonen, Dimitri Keiski, Marco Lundberg ja Taipaleen tyttärentytär Senja Myller sekä tähtiviulisti Satu Savioja. Senja Myller on Taipaleen lapsenlapsista nuorin ja vasta aloittelemassa musiikkiuraansa. Hän on osallistunut myös Idols-laulukilpailuun.


Vasta avioitunut Charlotte Casiraghi kuin isoäitinsä Grace Kelly – poseeraa tämän kaksoisolentona hovin julkaisemassa tuoreessa kuvassa

iltalehti 21:09 02.06

Charlotte Casiraghilla on kuvassa aito Grace Kellyn kaulanauha. Monacon ruhtinasperheeseen kuuluva Charlotte Casiraghi, 32, ja hänen ranskalainen elokuvaohjaajapuolisonsa Dimitri Rassam, 37, saivat toisensa lauantaina siviilivihkimisessä Monacon ruhtinaan palatsissa. Charlotte on legendaarisen Grace Kellyn lapsenlapsi, Monacon prinsessa Carolinen vanhin tytär. Monacon hovi julkaisi ensin lauantaina Facebook-sivuillaan hääparista kuvan, jossa morsian astelee komean sulhasensa rinnalla Giambattista Vallin hopeanharmaassa mekossa.


Monacon Charlotten maltillisissa häissä riehaannuttiin sittenkin: sulhanen paiskattiin puku päällä uima-altaaseen

iltalehti 18:31 02.06

Grace Kellyn lapsenlapsi vihittiin viikonloppuna. Monacon ruhtinasperheeseen kuuluva Charlotte Casiraghi, 32, ja hänen ranskalainen puolisonsa Dimitri Rassam, 37, saivat toisensa lauantaina siviilivihkimisessä Monacon ruhtinaan palatsissa. Charlotte on legendaarisen Grace Kellyn lapsenlapsi. Häissä nähtiin muun muassa ruhtinaspari Albert ja Charlene, Andrea Casiraghi ja Tatiana Santo Domingo, sekä Pierre Casiraghi ja Beatrice Borromeo.


Häähumua Monacon hovissa! Kuvankaunis Charlotte meni naimisiin – ihastuttaa häätyylissä kuin isoäitinsä Grace Kelly aikanaan

iltasanomat 21:59 01.06

Monacon prinsessan tytär Charlotte Casiraghi solmi lauantaina avioliiton ranskalaisen elokuvatuottaja Dimitri Rassamin kanssa.


Charlotte Casiraghi vihittiin ranskalaismiehensä kanssa intiimissä seremoniassa – Monacon hovi julkaisi kuvan hääparista

iltalehti 21:29 01.06

Charlotte Casiraghi ja Dimitri Rassam ovat nyt virallisesti aviopari. Monacon ruhtinasperheeseen kuuluva Charlotte Casiraghi ja hänen ranskalainen puolisonsa Dimitri Rassam saivat toisensa lauantaina siviilivihkimisessä Monacon ruhtinaan palatsissa. Asiasta kertoo muun muassa Hello-lehti. Lehden mukaan siviilivihkimisen jälkeen lähipiirille tarjottiin päivällinen. Isompi hääjuhlatilaisuus järjestetään myöhemmin.


NHL-tähden raju taklaus latvialaispelaajan päähän sai venäläiset puolustuskannalle: "En ole likainen pelaaja"

MTV 09:00 19.05

Venäjän Dimitri Orlov selvisi MM-kisojen ottelussa Latviaa vastaan ilman jäähyä, vaikka hän taklasi Oskars Batnaa päähän. Venäläiset puolustelivat tekoa. 


nyt tapaus sai

Hot topics