Korkeushyppääjä Ella Junnila tähtää olympialaisiin – äiti Ringa Ropo tukee täysillä

iltalehti 11:06 19.01

Korkeushyppääjä Ella Junnilan, 21, vuoteen on mahtunut niin seuranvaihto, kaksi SE-tulosta, pronssia EM-kisoissa sekä penkin alle menneet Dohan MM-kisat. Ella Junnila on juuri palannut Teneriffalta harjoitusleiriltä. Tuleva kilpakalenteri on vielä avoinna. – Kuten Jokke sen sanoi, ei ladata painetta talveen, vaan harjoitellaan.


Näkökulma: Barça teki oman maalin – sopimussekoilu saattaa maksaa liigamestaruuden

iltalehti 15:52 11.01

FC Barcelona itsetuhoisuus heijastuu väkisinkin futiskentälle, kirjoittaa Janne Palomäki Perjantai-iltana tiedot alkoivat tippua kiihtyvällä tahdilla. Ensin vuoti julkisuuteen tieto Barça-pomojen Òscar Graun ja Éric Abidalin pienestä visiitistä Qatariin. Herrojen ohjelmaan ei kuulunut tutustuminen Dohan tuleviin MM-stadioneihin vaan kaksikko tuli tarjoamaan töitä: 2,5-vuotisella sopimuksella ykkösjoukkueen valmennusvastuuta entiselle seuraikoni Xaville.


Henri Kontinen hävisi tämän viikon parinsa kanssa ensi viikon parilleen

yle 12:59 10.01

Henri Kontinen ja Franko Skugor hävisivät Dohan ATP-turnauksen välieräottelunsa.


Henri Kontinen jyräsi varaparinsa kanssa vuoden avausvoittoon Dohan tenniksessä

iltasanomat 18:19 06.01

Henri Kontisen tennisvuosi alkoi maanantaina kiistattomalla voitolla Qatarissa.


Rahapulastaan avautuneelta Kristiina Mäkelältä leikattiin valmennustukea tuhansia euroja – SUL:n valmennusjohtaja vastaa, että henkilökohtaisia tukieuroja vähennetty kaikilta

yle 19:48 06.12

Dohan MM-kisoissa finaaliin yltänyt Kristiina Mäkelä on joutunut rahavaikeuksiin.


MM-välieriin juossut pika-aituri Reetta Hurske tienasi alle 5 000 euroa – tulokuningattareksi nousi seiväshyppääjä Wilma Murto

yle 09:19 04.11

Dohan MM-kisoissa Suomea edusti 22 urheilijan joukkue.


Venäjän Nyrkkeilyliitto palkitsi yleisurheilun maailmanmestarit Sidorovan ja Lasitskenen 10 miljoonalla ruplalla – jakoivat rahoja Dohassa olleille venäläisille

yle 16:16 29.10

Seiväshyppääjä Anželika Sidorova ja korkeushyppääjä Marija Lasitskene jakoivat osan palkintopotistaan Dohan MM-kisoihin osallistuneille venäläisurheilijoille.


Suomen ennätysnainen vakavassa onnettomuudessa: auto törmäsi suojatiellä keskellä päivää

iltalehti 12:22 29.10

Tiia Kuikka joutui auto-onnettomuuteen keskellä päivää Savonlinnassa. Kilpakävelijä Tiia Kuikka joutui onnettomuuteen kesken juoksulenkkiään lauantaina Savonlinnassa. Tapauksesta ensimmäisenä uutisoineen Itä-Savon mukaan auto törmäsi lenkkeilijään suojatiellä. Seiskan mukaan lenkkeilijä oli Dohan MM-kisoihin syksyllä matkannut 24-vuotias Kuikka, 50 kilometrin kilpakävelyn Suomen ennätysnainen.


Suomalaiskävelijä kertoo nyt pysäyttävällä tavalla Dohan MM-helvetistä: ”Luulimme sitä aluksi mittausvirheeksi”

iltalehti 11:23 28.10

Pikakävelijä Jarkko Kinnunen kertoo uransa rankimmasta kokemuksesta – 4,5 tunnin piinasta paahtavassa kuumuudessa ja tukahduttavassa kosteudessa. "Viimeisen vuorokauden aikana alkuperäinen suunnitelmamme muuttui paljon. Olimme valmentajani Valentin Konosen kanssa ennakoineet, että Dohan MM-kisojen olosuhteet tekisivät 50 kilometrin kävelykilpailusta poikkeuksellisen hitaan.


Annimari Korte kyseenalaisti Qatarissa työskennelleen kaverinsa ratkaisun – ”Ajattelin ennen, etten menisi urheilijana Dohaan”

iltasanomat 08:53 25.10

Dohan MM-kisat muistetaan paitsi huimasta tulostasostaan myös valtavasta kritiikkivyörystä.


Yleisurheilun MM-kisat Qatarissa saivat rajua kritiikkiä – asia pyöri myös Annimari Kortteen mielessä: ”Siinä oli täysin ajatukseni”

iltasanomat 07:02 25.10

Dohan MM-kisat muistetaan paitsi huimasta tulostasostaan myös valtavasta kritiikkivyörystä.


Keihästähti Magnus Kirt joutuu leikkaukseen – suomalainen huippukirurgi tekee operaation

iltalehti 15:54 17.10

Virolaismedian mukaan Magnus Kirt leikataan Virossa. Viron Magnus Kirt nappasi Dohan MM-kisojen keihäänheitosta MM-hopeaa. Mestaruutta tavoitellut supertähti joutui pettymään finaalissa, sillä hän hajotti olkapäänsä kisassa.


Tokion olympialaisten ohjelmaan vireillä iso muutos: Kilpakävely ja maraton halutaan siirtää yli 800 kilometrin päähän

yle 14:21 16.10

Kansainvälinen olympiakomitea haluaa välttää Dohan MM-kisoista tutun piinavan helteisen kärsimysnäytelmän Tokion olympialaisissa ensi kesänä.


Tokion olympialaisten ohjelmaan vireillä iso muutos: Kilpakävely ja maraton halutaan siirtää yli 800 kilometrin päähän – taustalla pelko hellepiinasta

yle 14:21 16.10

Kansainvälinen olympiakomitea haluaa välttää Dohan MM-kisoista tutun piinavan helteisen kärsimysnäytelmän Tokion olympialaisissa ensi kesänä.


Kolumni: Konnavaltioiden koiruudet rupesivat kiinnostamaan Suomessa, kun urheilukisat tulivat telkkariin

iltalehti 07:01 16.10

Qatarin toiminta ei ole edes pahimmasta päästä viime vuosien urheilun suurtapahtumien isäntämaissa, kirjoittaa erikoistoimittaja Santtu Silvennoinen. Lämpötila on aamulla viiden jälkeen 38 astetta ja ilman kosteusprosentti 78, kun saavumme työparini kanssa miesten 50 kilometrin MM-kävelykilpailusta qatarilaiseen hotelliimme Dohassa. Samaan aikaan Farooq, Salwar ja monet muut tapaamani siirtotyöläiset aloittavat 12–17 tunnin työpäivänsä Dohan ympäristöön rakennettavilla jalkapallostadioneilla. Viimeiset pystyssä pysyneet kantaqatarilaiset miehet kömpivät kansainvälisten hotellien yhteydessä olevista juottoloista luksusautoihinsa. Maserateja on rivissä kuin meillä Mersuja. Niissä ei ole alkolukkoja. Huntupäiset herrat ovat yön aikana ottaneet muutaman kopsun, sillä yläkerran isäntä ei kuulemma pimeään vuorokauden aikaan näe syntistä toimintaa. Miehet kaahailevat palatsimaisiin pirtteihinsä ja sujauttavat autonsa talliin. Se ei ole sheikki eikä mikään, jos parkissa ei ole vähintään neljää polttoainerosvoa.


Yleisurheilutähti Maria Huntington poseeraa aavikolla! Jäi Dohaan MM-kisojen jälkeen – kokeilee videolla uutta ja eksoottista lajia

iltalehti 08:58 12.10

Maria Huntington oli kertomansa mukaan ensimmäistä kertaa laudan päällä. Seitsenottelija Maria Huntingtonin kausi päättyi ikävästi ja ennenaikaisesti Dohan MM-kisoissa. Ottelu keskeytyi suomalaisen osalta, kun hän sairastui vatsatautiin ja joutui jättämään kakkospäivän väliin. Kausi oli Huntingtonille silti varmasti ikimuistoinen, sillä hän saavutti Lappeenrannan Kalevan kisoissa Suomen mestaruuden ja oman piste-ennätyksensä 6339.


"Se oli raskasta" – Nooralotta Neziri menetti Suomen ykkösaiturin paikan, ensi kaudella selkeä tavoite

MTV 06:03 11.10

Nooralotta Neziri oli vuosia Suomen ykkösnainen 100 metrin aidoissa, mutta tällä kaudella hän joutui luovuttamaan asemansa. Keskikesällä tullut jalkavamma söi tulostasoa. Dohan MM-kisoissa tullut kauden paras juoksu antoi kuitenkin uskoa tulevaan.


Yleisurheilun maailmanmestarin olematon dopingtestaus hämmentää – sama linja koko maassa

MTV 17:34 10.10

Bahrainia edustava ja Nigeriassa syntynyt Salwa Eid Naser voitti Dohan yleisurheilun MM-kilpailuissa 400 metrillä kultaa. Hämmentävää Eid Naserissa on se, että Wadan mukaan häntä ei ole testattu vuosiin maan antidopingviranomaisten toimesta.


Urheilulehti 41: Huuhkajat on vihdoin valmis murtamaan arvokisakirouksensa

iltasanomat 07:30 10.10

Jalkapallon lisäksi tuoreessa numerossa ovat esillä Dohan MM-kisojen jälkipyykki ja NHL:ään tähyävä Jukka Jalonen.


Nähdäänkö olympialaisissa ihme? Viron keihäskarju Magnus Kirt sai tuomion lääkäriltä – ”Toivoa on”

iltalehti 21:03 09.10

Magnus Kirt sai lääkäriltä hyviä uutisia, mutta virolaisheittäjän tilanne ei silti ole erityisen lupaava. Dohan MM-kisoissa keihäänheiton finaalissa olkapäänsä loukannut Magnus Kirt kävi Virossa magneettikuvissa ja sai lääkäriltä tuomion. –?Olkanivelen vammat olivat ensiarviota pienemmät. Tällä hetkellä voi sanoa, että Magnuksella on toivoa kilpailla olympiavuonna, lääkäri Madis Rahu sanoi Postimees-lehden mukaan.


arpapeliä Ivalossa kello jo kuin se kaksi koronavirusepäilyä koronavirusepäilyjen selvittämisessä voi poliisioperaatio käynnissä Rot ”Olemme yhä liian

Hot topics