Oopperatähti Plácido Domingo jättää Metropolitanin – useat naiset syyttävät seksuaalisesta ahdistelusta

iltalehti 07:52 26.09

Domingon maine väkisin suutelijasta ja hameen alle tunkijasta on kiirinyt jo pitkään, mutta vasta tänä kesänä naiset nostivat syytteet. Maailmankuulu espanjalainen oopperatähti Plácido Domingo, 78, jättää New Yorkin Metropolitan-oopperan. Syynä lähtöön ovat Domingoon kohdistetut syytteet seksuaalisesta häirinnästä. Domingo on AP:n uutisoinnin mukaan painostanut varsinkin uransa alussa olevia naisia seksuaalisiin tekoihin kanssaan. Jos nainen ei ole suostunut, Domingo on saattanut kostaa vaikeuttamalla kyseisen henkilön urakehitystä.


Oopperatähti Plácido Domingoa, 78, syytetään seksuaalisesta häirinnästä – uskoo naisten toivoneen lähentymistä

iltalehti 10:30 14.08

Domingon sanotaan muun muassa vaikeuttaneen naisten urakehitystä, mikäli nämä eivät ole olleet suostuvaisia hänen seksuaalissävytteisiin ehdotuksiinsa. Maailmankuulu espanjalainen oopperalaulaja, Plácido Domingo, 78, on joutunut tutkinnan kohteeksi. Yhdeksän naista nimittäin syyttää häntä seksuaalisesta häirinnästä. Vuodesta 2003 lähtien Los Angelesin oopperan johtajana toiminut Domingo on AP:n uutisoinnin mukaan painostanut varsinkin uransa alussa olevia naisia seksuaalisiin tekoihin kanssaan. Jos nainen ei ole suostunut, Domingo on saattanut kostaa vaikeuttamalla kyseisen henkilön urakehitystä.


Oopperalegenda Placido Domingon väitetään ahdistelleen alalle pyrkineitä naisia

mtv 13:39 13.08

Domingo itse kieltää väitteet ahdistelusta.


Evan kysely kaukana toisistaan kysely Suomalaisten meno muutti synkkä historia selvisi syöpädiagnoosista Verneri Suhonen

Hot topics