Muistatko vielä No Doubt -yhtyeen Gwen Stefanin? Hurjasti muuttunut tähti täyttää 50 vuotta – huhut kauneusleikkauksista kiihtyneet

iltalehti 19:16 02.10

Muun muassa Don’t Speak -hitistä tunnettu laulaja täyttää torstaina 50 vuotta. Gwen Stefani nousi alun perin tähteyteen 1990-luvun suosikkiyhtye No Doubtin laulajana. Alun perin Gwen Stefanin veljen Eric Stefanin perustama No Doubt muistetaan Don’t Speak -hitistään. Esimerkiksi Spotifyssa biisiä on kuunneltu 256 miljoonaa kertaa – vaikka musiikkipalvelu perustettiin vasta vuosikausia hitin jälkeen.


Alma teki biisin kovalle kolmikolle – esittäjinä Ariana Grande, Miley Cyrus ja Lana del Rey: ”Perjantaista tulee kreisi”

iltalehti 23:51 10.09

Laulaja Alman sanoittama kappale julkaistaan perjantaina. Alma kertoo Instagramin tarinat-osiossa olleensa mukana sanoittamassa tulevan Charlie’s Angels -elokuvaa varten kappaleen Don’t Call Me Angel. Tämä sinällään on jo huima saavutus suomalaiselta lauluntekijältä, mutta vielä merkittävämmäksi asian tekevät kappaleen esittäjät.


Lenkillä ollut nainen säikäytti puuman tiehensä Metallican kappaleella – pian luurin päässä oli itse James Hetfield: ”En voinut uskoa sitä”

iltasanomat 19:24 06.08

Metallican Don’t Tread On Me -kappale pelasti todennäköisesti kanadalaisen Dee Gallantin hengen. Poikkeuksellinen tarina kantautui James Hetfieldin korviin asti.


Maailman myydyimmän naisartistin Shania Twainin ura oli loppua traagisesti: Tältä 53-vuotias kanadalainen näyttää nykyään

iltalehti 20:24 02.07

Shania Twainin hiteiltä ei voinut välttyä 90-luvun lopulla. Sitä voisi helposti luulla, että kaikkien aikojen myydyimmän naisartistin levyn olisi tehnyt Madonna tai vaikka Whitney Houston. Totuus on toinen. Kanadalaisen Shania Twainin Come on Over -levyä on myyty käsittämättömästi yli 43 miljoonaa fyysistä kopiota. That Don’t Impress Me Much on Come On Over -levyn yksi singelohkaisuista ja se on kaikista menestynein. Se julkaistiin lohkaistiin sinkuksi jouluna 1998, mutta menestys oli sitä luokkaa, että se keikkui listojen kärjessä vielä seuraavana kesänä ja oli yksi kesän 1999 suurimmista kesähiteistä.


Krista Kosonen säväyttää dominan roolissa lateksiasussa - rohkean uutuuselokuvan ensi-ilta tänään

iltalehti 10:55 21.05

Krista Kososen tähdittämä elokuva on tiistaina maailmanensi-illassa Cannesissa. Kaikessa hiljaisuudessa suomalainen elokuva Koirat eivät käytä housuja (Dogs Don’t Wear Pants) on päässyt Cannesin elokuvajuhlille, Directors’ Fortnight -sarjaan. Elokuvan maailmanensi-ilta on tiistaina.


Muistatko Disneyn iki-ihanan Kaunotar ja Kulkuri -piirretyn? Ilkeät siamilaiskissat saivat lähtöpassit uusintaversiosta - syynä rasistinen laulu

iltalehti 23:32 09.05

Erityisesti kissojen tunnettua laulua kuvaillaan stereotyyppiseksi. Eläinaiheiset Disney-elokuvat saavat jatkoa, kun vuoden lopussa julkaistaan Kaunotar ja kulkuri -elokuvan näytelty versio. Variety-lehden jutusta selviää, että versiosta poistetaan rasistisena pidetty laulu. Elokuvan pääosassa oleva Kaunotar-niminen koira joutuu tekemisiin kahden siamilaisen kissan kanssa, jotka tuottavat hänelle ongelmia. Kissoilla on myös oma laulu, jonka englanninkielinen versio koetaan ongelmalliseksi. Erityisesti säkeen We are Siamese if you please / We are Siamese if you don’t please ajatellaan loukkaavan aasialaista kulttuuria.


ajaa kohti Laineen tammikuu

Hot topics