Rajusti urakoinut Jenna Laukkanen piti Suomen EM-mitalikannassa

MTV 21:41 08.12

Suomen uintimaine on viime vuosina ollut lyhyen radan EM-kisojen ja Jenna Laukkasen varassa. Sunnuntaina Skotlannin Glasgow'ssa päättyneissä EM-kilpailuissa Laukkasen saalis oli kaksi pronssimitalia.


Jenna Laukkanen upeasti finaaliin EM-altaassa! Huippuaika povaa jopa mitalia: "Vähäsen hapottaa"

MTV 21:39 05.12

Jenna Laukkasen urakkapäivä palkittiin yhdellä henkilökohtaisella ja yhdellä viestin finaalipaikalla uinnin lyhyen radan EM-kilpailuissa Skotlannin Glasgow'ssa torstaina. Laukkanen pyyhälsi 100 metrin sekauinnissa alkuerien ja välierien kautta perjantain loppukilpailuun.


Jenna Laukkanen upeasti finaaliin EM-altaassa! "Vähäsen hapottaa"

MTV 21:37 05.12

Jenna Laukkasen urakkapäivä palkittiin yhdellä henkilökohtaisella ja yhdellä viestin finaalipaikalla uinnin lyhyen radan EM-kilpailuissa Skotlannin Glasgow'ssa torstaina. Laukkanen pyyhälsi 100 metrin sekauinnissa alkuerien ja välierien kautta perjantain loppukilpailuun.


EM-finaali jäi haaveeksi – suomalaisuimarilla toinen mahdollisuus myöhemmin illalla

MTV 19:36 05.12

Jenna Laukkanen on karsiutunut naisten 50 metrin perhosuinnin finaalista lyhyen radan EM-kilpailuissa Skotlannin Glasgow'ssa.


Fanny Lamminen, 17, voitti voimanoston EM-kultaa ylivoimaisesti! Tankoon laitettiin ikäluokan maailmanennätysraudat

iltalehti 20:02 02.12

Voimanostaja Fanny Lamminen, 17, voitti neljä mitalia voimanoston EM-kilpailuissa Liettuan Kaunasissa alle 18-vuotiaiden sarjassa. Fanny Lamminen, joka kilpaili alle 18-vuotiaiden sarjassa 57 kilon painoluokassa, voitti kultaa jalkakyykyssä ja penkkipunnerruksessa. Maastavedosta Lamminen voitti pronssia. Yhteistuloksellaan Lamminen oli sarjansa paras ja voitti EM-kultaa.


Jalkapallon taekwondoon vaihtanut Jenna Ylönen nousi upeasti nuorten EM-pronssille

yle 17:25 01.12

Suomen aikuisten taekwondomaajoukkue jäi olympiapainoluokkien EM-kilpailuissa mitalitta, mutta alle 18-vuotiaiden 49 kilon sarjassa Jenna Ylönen saavutti pronssia Dublinissa.


Teemu Pukin vaimolta ja pieneltä tyttäreltä koskettavat onnittelut EM-paikasta: ”Olemme niin ylpeitä ja rakastamme sinua”

iltalehti 15:34 16.11

Teemu Pukin Kirsikka-vaimo on julkaissut Instagramissa suloiset onnittelut miehelleen ja Huuhkajille. Perjantaina Suomen jalkapallomaajoukkue voitti kotikisoissa Liechtensteinin maalein 3-0 ja varmisti paikkansa ensi kesän EM-kilpailuissa. EM-lopputurnauspaikka on miesten jalkapallomaajoukkueelle ensimmäinen. Huuhkajien Teemu Pukki, Norwichin hyökkääjä, sai uskomattoman murskavoittoillan myötä aikamoisen Pukki Partyn, kun jalkapallofanit ympäri Suomen juhlistivat voittoa.


Oi Suomi on! Julkkikset riemuitsevat Suomen voitosta - katso kuvat

iltalehti 09:17 16.11

Perjantaina Suomen jalkapallomaajoukkue voitti Liechtensteinin 3-0 ja varmisti paikkansa ensi kesän EM-kilpailuissa. Suomen jalkapallomaajoukkue tullaan näkemään ensi kesän EM-kilpailuissa. Voitto tuli ratkaisevasta pelistä Liechtensteinia vastaan. Suomi voitti 3-0. EM-lopputurnauspaikka on miesten jalkapallomaajoukkueelle ensimmäinen. Myös monet eturivin ykköstähdet ovat noteeranneet Suomen voiton.


Huuhkajia juhlitaan isosti ensi tiistaina Helsingin kansalaistorilla - mukana pelaajat ja eturivin artistit

iltalehti 21:37 15.11

Koko Suomi on kutsuttu kansanjuhlaan Helsinkiin onnittelemaan Huuhkajia EM-lopputurnauspaikasta. Suomen jalkapallomaajoukkue voitti Liechtensteinin 3-0 ja varmisti paikkansa ensi kesän EM-kilpailuissa perjantai-iltana Telia 5G -areenalla pelatussa kotiottelussa. EM-lopputurnauspaikka on Huuhkajille historian ensimmäinen. Huuhkajien upeaa saavutusta juhlitaan tiistaina 19.11. kansanjuhlassa Helsingin Kansalaistorilla. Tapahtuman järjestää Suomipop.


Nyt se on vihdoin totta! Huuhkajat EM-kisoihin murskavoitolla

iltalehti 20:49 15.11

Suomen jalkapallomaajoukkue voitti Liechtensteinin 3-0 ja varmisti paikkansa ensi kesän EM-kilpailuissa. Ottelun ensihetket määrittivät suuntaan ottelulle, jossa mitään ei jäänyt epäselväksi. Huuhkajat oli selvästi parempi kuin vastustajansa. Viidennellä minuutilla Pyry Soiri sai pallon verkkoon, mutta syötön antanut Jasse Tuominen oli ollut paitsiossa.


Lasse, 70, selvisi kahdesta sydänkohtauksesta ja teki voimanoston ylivoimaisen maailmanennätyksen – "Nuoremmatkin voivat kokeilla"

iltalehti 08:41 22.09

Lasse Selin aikoo lopettaa rautojen kolistelun vasta arkussa. Helsinkiläinen Lasse Selin, 70, teki heinäkuussa voimanoston yhteistuloksen maailmanennätyksen Romaniassa käydyissä EM-kilpailuissa. Maailmanennätyksen lisäksi Selin oli ikäluokkansa paras nostaja kaikki painoluokat mukaan luettuna. Puhelimeen vastaa onnellinen mies, joka pitää saavutustaan todella kovassa arvossa.


Skeet-ampujat Kössi ja Laitinen jäivät EM-finaalista – Suomelle ei lisäpaikkaa olympialaisiin

yle 21:57 14.09

Suomalaismiehet jäivät ilman Tokion olympialaisten maapaikkaa skeet-ammunnassa Italian Lonatossa käytävissä EM-kilpailuissa.


Suomen skeet-naiset ampuivat EM-kisoissa sivuosissa

yle 23:05 13.09

Heidi Hämäläinen oli 22:s ja Marjut Heinonen 29:s haulikkolajien EM-kilpailuissa Italiassa.


Elmo Jankari tyytyväinen EM-kisojen päätöspäivään – tavoitteena edelleen yksilöpaikka Tokioon

yle 17:14 01.09

Elmo Jankari ja Duchess Desiree sijoittuivat kenttäratsastuksen EM-kilpailuissa Saksan Luhmulenissa 42:nneksi.


Nyrkkeilijä Mira Potkoselle EM-kultaa!

iltalehti 20:43 31.08

Mira Potkonen on voittanut kultaa nyrkkeilyn EM-kilpailuissa Espanjassa. Potkosella oli finaalissa vastassa ranskalainen Maiva Hamadouche. Suomalainen otteli fiksusti ja iski tarvittavat osumat ärhäkän Hamadouchen puolustuksen petettyä.


Mira Potkosen kultajahti jatkuu EM-finaalissa! Valmentaja tyytyväisenä: "Miralla oli kaikki aistit hereillä"

yle 16:54 30.08

Mira Potkonen puolustaa Euroopan mestaruutta nyrkkeilyn EM-kilpailuissa Madridissa.


Mira Potkosen kultajahti jatkuu! Suomalainen iski tiensä EM-finaaliin

yle 16:54 30.08

Mira Potkonen puolustaa Euroopan mestaruutta nyrkkeilyn EM-kilpailuissa Madridissa.


Lentopallonaisilla ailahteleva mutta maailman paras pelitapa – "Peliään nopeuttanut Ranska pelaa samantyyppistä peliä kuin Suomi"

yle 20:17 26.08

Suomen lentopallonaiset kohtaavat EM-kilpailuissa suurten panosten ottelussa Ranskan tiistaina.


Lentopallonaisilla ailahteleva mutta maailman paras pelitapa – "Peliään nopeuttanut Ranska pelaa samantyypistä peliä kuin Suomi"

yle 20:17 26.08

Suomen lentopallonaiset kohtaavat EM-kilpailuissa suurten panosten ottelussa Ranskan tiistaina.


Huippujuoksija sai törkeitä kommentteja ulkonäöstään – kuittasi tylysti: "Ei mikään ihme, että nuoret tytöt kokevat rintojen suurennusleikkaukset ja muoviset perseet tarpeellisiksi"

MTV 18:31 13.08

Yleisurheilun EM-kilpailuissa Berliinissä viime vuonna hopeaa 5000 metrillä voittanut Eilish McColgan sai törkeitä kommentteja Instagram-päivitykseensä, jossa hänen ulkonäköään kritisoitiin. Skotlantilaisjuoksija kuittasi tylysti saamansa kommentit.


kauden parastaan Hochfilzenissä

Hot topics