Fanny Lamminen, 17, voitti voimanoston EM-kultaa ylivoimaisesti! Tankoon laitettiin ikäluokan maailmanennätysraudat

iltalehti 20:02 02.12

Voimanostaja Fanny Lamminen, 17, voitti neljä mitalia voimanoston EM-kilpailuissa Liettuan Kaunasissa alle 18-vuotiaiden sarjassa. Fanny Lamminen, joka kilpaili alle 18-vuotiaiden sarjassa 57 kilon painoluokassa, voitti kultaa jalkakyykyssä ja penkkipunnerruksessa. Maastavedosta Lamminen voitti pronssia. Yhteistuloksellaan Lamminen oli sarjansa paras ja voitti EM-kultaa.


Senni Nieminen voitti body fitnessin MM-kultaa! Kuvat mestarin näyttävästä poseerauksesta

iltalehti 00:07 01.12

Senni Nieminen otti IFBB-järjestön fitnessin MM-kisoista kultamitalin. Suomen Senni Nieminen voitti IFBB:n fitness-urheilun MM-kisojen avauspäivänä kultaa body fitness -lajista. Nieminen kilpaili alle 158-senttisten sarjassa. Nieminen voitti myös kaikkien sarjojen overall-kilpailun. Nieminen voitti viime viikonloppuna hopeaa juniorien MM-kisoissa ja viime vuonna palkintokaappiin tuli body fitnessin EM-kultaa.


Uskomattoman pitkät jalat! Venäjän entinen huippukoripalloilija on nyt maailman pisin malli

iltalehti 11:03 27.11

Jekaterina Lisina ryhtyi koripallouransa jälkeen malliksi. 206-senttinen Lisina kuului pitkään Venäjän koripallomaajoukkueen luottopelaajiin. Keskushyökkääjän paikalla pelannut nainen voitti muun muassa EM-kultaa ja Pekingin olympialaisissa pronssia.


Elin Härkönen sai 18-vuotiaana lääkäreiltä lohduttoman diagnoosin, ylsi ihmeeseen viisi vuotta myöhemmin – ”Olen selvinnyt sellaisesta, mistä ei pitäisi selvitä”

MTV 14:57 08.11

25-vuotias vikeltäjä Elin Härkönen loukkaantui vakavasti vuonna 2013. Lääkäreiden mukaan aktiivinen elämä ei olisi tullut enää kysymykseen. Härkönen teki kuitenkin paluun vuosia myöhemmin ja voitti EM-kultaa esteratajuoksussa.


Serbia juhlii lentopallon EM-kultaa myös miehissä

iltasanomat 22:07 29.09

Serbiasta tuli muutamassa viikossa Euroopan johtava lentopallomaa.


MM-sokki! Norjan tähtijuoksija hylättiin – ”Se ei ollut minun syyni”

iltalehti 21:45 27.09

Jakob Ingebrigtsen koki kovan kohtalon MM-kisojen 5?000 metrin alkuerissä perjantaina. Norjan tähtijuoksija olisi mennyt aikansa perusteella finaaliin, mutta hänet hylättiin. Norjalaisjuoksija astui ratarajan yli viimeisellä kierroksella. Jakob Ingebrigtsen voitti viime vuonna EM-kultaa 1?500 metrillä ja 5?000 metrillä.


MM-sokki! Norjan tähtijuoksija hylättiin

iltalehti 21:45 27.09

Jakob Ingebrigtsen koki kovan kohtalon MM-kisojen 5?000 metrin alkuerissä perjantaina. Norjan tähtijuoksija olisi mennyt aikansa perusteella finaaliin, mutta hänet hylättiin. Syynä olivat askeleet ratarajan ulkopuolella. Jakob Ingebrigtsen voitti viime vuonna EM-kultaa 1?500 metrillä ja 5?000 metrillä.


Olympiavoittaja Pertti Ukkolalle kunniaa – valittiin kansainvälisen painiliiton hall of fameen

iltasanomat 14:57 14.09

Pertti Ukkola paini olympiavoiton lisäksi MM- ja EM-kultaa.


Venäjä hamuaa EM-kultaa suomalaisen huippuluotsin johdolla – "Valmentajan otettava iso rooli"

MTV 08:09 12.09

Venäjän lentopallomaajoukkueen ensi vuoden Tokion olympialaisiin johdattanut Tuomas Sammelvuo lähtee miehistöineen luottavaisin mielin tänään käynnistyviin Slovenian EM-kisoihin.


Mira Potkosen jalat eivät olleet enää liikkua, EM-kultaa tuli: "Tämä on kolme minuuttia sinun elämästäsi"

MTV 21:43 31.08

Mira Potkosen taktiikka piti, ja hän uusi nyrkkeilyn 60-kiloisten Euroopan mestaruuden kukistamalla hurjan iskumyllyn jälkeen loppuottelussa Ranskan Maiva Hamadouchen kaikin tuomariäänin Espanjassa käytävissä EM-kisoissa.


Mira Potkonen uusi EM-tittelinsä – voitti ranskalaisvastustajansa kaikin tuomariäänin

iltasanomat 20:55 31.08

Mira Potkonen juhlii 60-kiloisten sarjan nyrkkeilyn EM-kultaa.


Nyrkkeilijä Mira Potkoselle EM-kultaa!

iltalehti 20:43 31.08

Mira Potkonen on voittanut kultaa nyrkkeilyn EM-kilpailuissa Espanjassa. Potkosella oli finaalissa vastassa ranskalainen Maiva Hamadouche. Suomalainen otteli fiksusti ja iski tarvittavat osumat ärhäkän Hamadouchen puolustuksen petettyä.


Se on siinä: Mira Potkonen iski EM-kultaa!

MTV 20:38 31.08

Mira Potkonen on voittanut nyrkkeilyn EM-kultaa Espanjassa naisten 60 kilon sarjassa. Euroopan mestaruus on suomalaistähdelle toinen perättäinen.


Ruotsin tähtijuoksijaa haukuttiin pulskaksi – avautuu nyt ”äitimahastaan”: ”En näytä tyypilliseltä naisyleisurheilijalta”

iltalehti 06:09 29.08

Moa Hjelmer on kehopositiivisuuden sanansaattaja. Ruotsalainen pikajuoksija Moa Hjelmer nousi yleisurheilukansan kaapin päälle vuonna 2012, kun hän voitti Helsingissä 400 metrillä EM-kultaa. Huippusuoritusta ennen Hjelmerin vartalosta naljailtiin.


Suomen entinen pikajuoksutähti on innoissaan nuorten esiinmarssista – nostaa myös konkarit esiin: ”Eivät ole antaneet periksi”

iltalehti 20:39 28.08

Pikajuoksun nuorten EM-mitalisti Johanna Manninen uskoo, että Suomessa ollaan nyt oikealla tiellä. Johanna Manninen voitti urallaan muun muassa sadan metrin ja 4x100 metrin kultaa vuoden 2007 universiadeista. Hänellä on myös kaksi nuorten EM-kultaa. Entinen pikajuoksija myy nykyään ulkoliikuntavälineitä, joten urheilu ei ole kadonnut elämästä mihinkään. Manninen seuraa yleisurheilua kuitenkin vähemmän kriittisellä tavalla kuin oman uran aikana.


Suomalainen kuulantyönnön arvokisavoittaja avaa huhuja jenkkien douppaamisesta – hämmästelee kansainvälistä muutosta: "Kyllä se on oikeastaan hirvittänyt"

MTV 08:10 18.08

Kuulantyönnön sisäratojen EM-kultaa vuonna 2000 voittanut Timo Aaltonen kertoo, ettei hänelle tultu koskaan tarjoamaan dopingia. Hän ei kuitenkaan ollut tiettyjen maiden suhteen sinisilmäinen – epäilyt kohdistuivat muun muassa Yhdysvaltoihin.


Suomen naisille EM-kultaa amerikkalaisessa jalkapallossa

yle 23:47 17.08

Suomen naiset veivät Euroopan mestaruuden niukasti ennen Britanniaa.


Intialaiskylään luikerteli Ovetshkin taklasi ryhtyy vetämään Sdp mylläsi avustaja­kaartiaan, Sjöberg, 54, jätti tarvitsisi puhua” ympäristöstä olisi

Hot topics