Harvey Weinstein teki 25 miljoonan dollarin sopimuksen häntä syyttäneiden naisten kanssa – tuottajan ei tarvitse myöntää mitään

iltalehti 02:00 12.12

Sopimukseen kuuluu myös, ettei tuottajan tarvitse pulittaa rahoja omasta lompakosta. Hollywood-tuottaja Harvey Weinstein on tehnyt 25 miljoonan dollarin arvoisen sopimuksen häntä vastaan syyttävien naisten kanssa. Yksi naisia edustavista asianajajista kertoi asiasta keskiviikkona AFP:lle. New York Times kertoo, että rahat jaetaan yli 30 naiselle, jotka haastoivat 67-vuotiaan Weinsteinin oikeuteen seksuaalisesta häirinnästä ja väkivallasta.


Israelin hallitusneuvottelut päättyivät umpikujaan – edessä kolmannet vaalit vuoden sisään

iltasanomat 01:31 12.12

Vaalit pidetään maaliskuun alussa.


Jalkapallon MM-kultaa voittanut Carli Lloyd haluaa olla historian ensimmäinen naispelaaja NFL:ssä –”Eihän sitä koskaan tiedä”

iltasanomat 01:27 12.12

Lloydin tähtäimessä on olympialaiset jalkapallossa ja pelipaikka NFL:ssä.


Jalkapallon Mestarien liiga 2019-20 – otteluohjelma, tv-lähetykset ja tulokset

MTV 00:54 12.12

Jalkapallon Mestarien liigan kauden 2019-20 alkulohkovaihe pyörähti käyntiin tiistaina 17. syyskuuta. Englantilainen Liverpool on kilpailun puolustava mestari. Sesongin voittaja on tiedossa 30. toukokuuta 2020, kun finaali pelataan Turkin Istanbulissa.


Jalkapallon Mestarien liiga 2019-20 – alkulohkot ja niiden tilanteet

MTV 00:53 12.12

Jalkapallon Mestarien liigan kauden 2019-20 alkulohkovaihe pyörähti käyntiin tiistaina 17. syyskuuta. Englantilainen Liverpool on kilpailun puolustava mestari. Sesongin voittaja on tiedossa 30. toukokuuta 2020, kun finaali pelataan Turkin Istanbulissa.


Cristiano Ronaldo synkisti Lukas Hradeckyn illan – Leverkusenia kutsuu toinen kilpailu

MTV 23:53 11.12

Juventus kukisti suomalaismaalivahti Lukas Hradeckyn edustaman Bayer Leverkusenin jalkapallon Mestarien liigan päätöskierroksen ottelussa 2–0. Juventus oli jo varmistanut lohkovoiton, kun taas Leverkusenin kausi jatkuu Eurooppa-liigassa.


Prinsessa Annella ja kuningatar-Elisabetilla yhteinen harrastus jo vuosia: ”Eläinten kanssa oleminen lisää henkistä hyvinvointia”

iltalehti 23:47 11.12

Kuningatar Elisabetin ainut tytär on antanut harvinaisen haastattelun hevoslehdelle. Prinsessa Anne, 69, on innokas hevosharrastaja. Kuningatar Elisabetin tytär on ratsastanut lähes koko ikänsä. Tuoreessa haastattelussa prinsessa kertoo rakkaasta harrastuksestaan sekä äidistään. – Äitini ratsastaa edelleen ja hän on 93. Minulla ei ole mitään syytä, miksi en ratsastaisi, prinsessa Anne kertoo nyt Horse \& Houndille.


Viihdelehti Stara.fi

stara 23:00 11.12

Joulunaika antaa luvan asuilla leikittelyyn, vaikkakin tyyli kannattaa pitää eleganttina


Pelaaja imetti lastaan penkillä kesken ottelun Intiassa: kuva sulatti sydämet – tuntuva lahjoitus luvassa

iltalehti 23:00 11.12

Kuva lastaan ruokkivasta intialaisesta lentopalloilijasta on saavuttanut sosiaalisessa mediassa suuren suosion ja noussut otsikoihin. Maanantaina otettu kuva lähti leviämään, kun intialainen toimittaja jakoi sen Facebook-sivullaan. Intian koillisosassa sijaitsevan Mizoramin osavaltion mestaruuskisoissa otetussa kuvassa on erään turnaukseen osallistuneen joukkueen pelaaja, joka imettää seitsemän kuukauden ikäistä vauvaansa ottelun lomassa.


Prinssi Andrew’n ja Epsteinin seksiskandaalista avautuneelta Virginia Giuffrelta pysäyttävä julkaisu: ”Jos minulle tapahtuu jotain...”

iltalehti 22:46 11.12

Kohu prinssi Andrew’n ja hänen edesmenneen ystävänsä Jeffrey Espteinin seksiskandaalin ympärillä jatkuu. Seksiskandaali prinssi Andrew’n ympärillä velloo entistä hurjempana. Prinssiä ja vankeudessa itsemurhan tehnyttä Jeffrey Epsteinia seksuaalirikoksista syyttänyt Virginia Giuffre, 36, – tapahtuma-aikaan 2000-luvun alussa Roberts – on huolissaan omastaan ja perheensä turvallisuudesta. Hänen Twitter-kirjoituksensa kertoo karua kieltä. – Teen täten julkisesti tiettäväksi, että en ole millään muotoa itsetuhoinen. Olen kertonut terapeutilleni ja lääkärilleni – jos minulle tapahtuu jotain – että älkää perheeni tähden antako asian jäädä siihen ja auttakaa minua suojelemaan heitä. Liian moni paha ihminen haluaa nähdä minut vaiennettuna.


Toisesta ottelusta kaadettiin kylmää vettä Lukas Hradeckyn Leverkusenin niskaan

MTV 22:43 11.12

Atletico Madrid iski 1–0-johtoon Lokomotiv Moskovaa vastaan jalkapallon Mestarien liigan päätöskierroksella. Tulos on harmillinen suomalaismaalivahti Lukas Hradeckyn edustamalle Bayer Leverkusenille.


Pohjanmaan kokoomus­naiset kritisoi hallitusta liian nais­valtaiseksi – ”Härkälaumasta huulipunahallitukseen”

iltasanomat 22:40 11.12

Pohjanmaan kokoomusnaiset julkaisi tiistaina piirihallituksensa kannanoton, jossa se piti nykyhallitusta liian naisvaltaisena. Mielipidekirjoitus kirvoitti laajaa huomiota etenkin sosiaalisessa mediassa.


Tuomas Virkkusen kommentti: Diego Simeone vedenjakajalla

MTV 22:11 11.12

Diego Simeone muutti koko Atletico Madridin seuraidentiteetin häviäjistä voittajiksi. Yksikään yksittäinen ihminen ei ole vaikuttanut madridilaisseuran historiaan niin vahvasti kuin Simeone. Silti tänään Simeonekin on uuden edessä, jos katastrofi toteutuu Mestarien liigassa, kirjoittaa C Moren selostaja Tuomas Virkkunen.


New York Rangers purki farmiin juuttuneen suomalaishyökkääjänsä sopimuksen – edessä paluu SM-liigaan?

iltasanomat 22:01 11.12

Ville Meskanen ei jatka New York Rangersin organisaatiossa.


Aita ei pidellyt koiraa – apu löytyi yllättävästä esineestä

stara 22:00 11.12

Koiraperheissä saatetaan rajata lemmikkieläinten oleskelualuetta esimerkiksi omistajien työpäivien ajaksi. Apuna


Mika Partanen uskoo joukkueeseensa vaikeuksien keskellä: "Tiedämme kaikki, että pystymme pelaamaan paremmin"

jatkoaika.com 21:40 11.12

Jukurien tähtihyökkääjä Mika Partanen on ollut pettynyt kuluvaan kauteensa. Lukuisat tappiot ovat sysänneet mikkeliläiset synkkään ajanjaksoon.


Vakavasti sairas Roxette-tähti Marie Fredriksson ei halunnut ajatella omia hautajaisiaan - elämäkerrassa riipaiseva kirjoitus: "Ei äiti saa kuolla"

iltalehti 21:22 11.12

Maanantaina pitkäaikaiseen sairauteen kuollut Roxette-laulaja Marie Fredriksson pohti elämäkerrassaan aivokasvaimeen sairastumistaan. Tiistaina koko musiikkimaailma järkyttyi uutisesta, jossa kerrottiin Roxette-yhtyeestä tutuksi tulleen laulaja Marie Fredrikssonin kuolleen 61-vuotiaana. Ruotsalaislehdissä kuolemaa on käsitelty keskiviikon ajan. Fredrikssonin elämää on muisteltu useaan otteeseen ja yksi merkkipaalu oli vuonna 2015 julkaistu elämäkerta Kärleken till livet.


Eläkeläinen meni lammen rannalle – pesi kilpikonnia harjalla

stara 21:00 11.12

Eläkeläisnainen on saanut aikaan ihastuneita huokauksia toiminnallaan. Hän oli mennyt


DR entinen Manchester Kadehditulla Oulun kotouttamisessa – pääministeri omia onnistumisia Otto Rauhala herätti suihkun Vaasassa, Yli 70 ihmistä – onko Haavisto – tarvitsee oman

Hot topics