Shirly Karvinen yllättää Esko Eerikäisen – yleisö ei voi pidätellä nauruaan

mtv 17:02 08.11

Shirly Karvinen paljastaa Esko Eerikäisen ysärityylin.


Shirly Karvinen paljastaa millaista oli työskennellä televisiodebyyttinsä tekevän Esko Eerikäisen kanssa: "Kyllä se välillä lähtee lapasesta"

mtv 15:43 08.11

Shirly Karvinen ja Esko Eerikäinen nähdään yhdessä uuden Hitlist-ohjelman juontajina.


Esko Eerikäinen onnittelee tytärtään – julkaisi suloisia kuvia: "Rakastan sinua yli kaiken"

mtv 08:28 08.11

Esko Eerikäisen tytär Victoria täyttää tänään 10 vuotta.


Näin suloiselta Martina Aitolehden ja Esko Eerikäisen tytär näytti vauvana – isältä söpö onnittelukuva

iltalehti 06:53 08.11

Esko Eerikäinen on kiitollinen tyttärestään. Televisiosta tutut Martina Aitolehti ja Esko Eerikäinen ovat 10-vuotiaan Victorian vanhempia. Lapsi on molemmille rakas ja he huolehtivat hänestä yhdessä, vuorotellen. Aitolehti ja Eerikäinen erosivat jo aikoja sitten, mutta ovat edelleen ystäviä keskenään. Tuoreessa Instagram-julkaisussaan Esko Eerikäinen ylistää tytärtään.


Esko Eerikäisellä on takanaan rankka vuosi – työstää nyt terapiassa elämänsä kipukohtia: ”Aloin miettiä, että mikähän tässä nyt on vikana”

iltasanomat 15:14 27.10

Esko Eerikäisen vuosi ei ole ollut helpoimmasta päästä. Menneisyyden haamuja on tullut käsiteltyä nyt myös terapiassa. –?Olen avioeron jälkeen tapaillut naisia, mutta mikään ei ole tuntunut oikein miltään.


Shirly Karvinen edusti hehkeänä Miss Suomi -finaalissa, vahvisti muuttaneensa yhteen rakkaansa kanssa: ”Ihanaa asua toisen kanssa”

iltalehti 19:43 28.09

Juontaja, radioääni Shirly Karvinen saapui katsomaan uuden Miss Suomen kruunausta. Miss Suomi 2019 kruunataan tänään Billnäsin ruukissa. Tuttuun tapaan yleisöön on saapunut lukuisia menneiden vuosien missejä. Paikalle saapui myös vuoden 2016 Miss Suomi, Shirly Karvinen. Karvinen oli valinnut asukseen elegantin, violetin iltapuvun. Ennen finaalin alkua Karvisella oli aikaa kertoa kuulumisiaan Iltalehdelle. Hän kertoi erityisesti odottavansa innolla uutta Hitlist -musiikkiohjelmaa. Karvinen juontaa ohjelmaa yhdessä Esko Eerikäisen kanssa.


Anna: Avioero rikkoi Esko Eerikäisen luottamuksen ja uskon perheeseen: "Suurin pelkoni on, että käy taas huonosti"

mtv 08:01 31.08

Esko Eerikäinen käsittelee vaikeita kokemuksiaan terapiassa.


Suvi Pitkäsen, 32, yllätyspaluu koulunpenkille – seuraa missi-Michaelan ja Esko Eerikäisen jalanjälkiä

iltalehti 14:56 15.08

Yrittäjänä toiminut Suvi Pitkänen opiskelee nyt media-alalla. Kauneusalan yrittäjänä pitkään työskennellyt Suvi Pitkänen lähtee valloittamaan uutta ammattialaa. Tosi-tv-tähti aloitti tällä viikolla opinnot Laajasalon opistossa. Pitkänen kertoi asiasta Instagram-tilillään. – Tänään koitti se päivä, että mulla alkoi koko kesän odotettu KOULU! Aloin opiskella Laajasalon opistossa media-linjalla, eli radiota, kuvausta, toimittamista, yms. ja olen SUPER innoissani siitä, että uskalsin ottaa tän askeleen ja hakea opiskelemaan tätä alaa, nainen hehkuttaa kirjoittamassaan tekstissä.


Suosikkijuontaja Esko Eerikäinen debytoi televisiossa – rinnalla nähdään Shirly Karvinen

iltalehti 13:52 14.08

Hitlistissä kilpaillaan musiikkitietämyksellä. Esko Eerikäisen ja Shirly Karvisen juontama Hitlist nähdään MTV3-kanavalla loppuvuodesta alkaen. Ohjelmassa tiimit kuulevat hittikappaleita, jotka heidän on tunnistettava mahdollisimman nopeasti.


Suosikkijuontaja Esko Eerikäinen debytoi televisiossa rinnalla nähdään Shirly Karvinen

iltalehti 13:52 14.08

Hitlistissä kilpaillaan musiikkitietämyksellä. Esko Eerikäisen ja Shirly Karvisen juontama Hitlist nähdään MTV3-kanavalla loppuvuodesta alkaen. Ohjelmassa tiimit kuulevat hittikappaleita, jotka heidän on tunnistettava mahdollisimman nopeasti.


Esko Eerikäisen, 45, elämäntaparemontti kantoi hedelmää - 22 kiloa suli pois: tältä hän näyttää nyt

iltalehti 07:56 01.08

Onnistuneen elämäntaparemontin aikana uusiksi menivät lähes kaikki radiojuontaja Esko Eerikäisen arkitottumukset. Nyt mies painaa 95 kiloa, ja paino on pysynyt samana pitkään. AVA:n Olet mitä syöt -ohjelma muodostui tärkeäksi etapiksi radiojuontaja Esko Eerikäiselle, 45. Hyvinvointilääkäri Pippa Laukka sai hänet näkemään noin vuosi sitten miten huonot ruokailutottumukset, kiire, huono unirytmi ja vähäiset liikuntatottumukset vaikuttivat oloon. Alkoi suuri elämäntaparemontti, jota seurattiin television välityksellä kotisohvilta. 114-kiloinen Esko pisti elämätapansa uuteen uskoon ja opetteli jopa syömään vihaamaansa parsakaalia Pippa Laukan pyynnöstä. Ihme tapahtui - vuoden sisällä lupsakka radioääni karisti hurjat 22 kiloa, jotka ovat nyt pysyneet pois.


Martina Aitolehti säteili mustassa röyhelömekossa vaatemallistonsa lanseeraustilaisuudessa - ex-rakas Esko Eerikäinen: ”Olen ylpeä”

iltalehti 10:57 16.05

Martina Aitolehti lanseerasi oman urheilu- ja uimapukumalliston. Katso videolta, miten Aitolehti kommentoi yhteistyötään ex-miehensä Esko Eerikäisen kanssa. Tv-tähti ja yrittäjä Martina Aitolehdellä pitää kiirettä urarintamalla. Hyvinvointivalmentaja Aitolehti on kehitellyt vaatemalliston yhteistyössä Yvette-urheiluvälinebrändin kanssa. Hän sai suunnitella brändin valmiita vaatemalleja omien toiveidensa mukaan. – En koe olevani vaatesuunnittelija, mutta olen antanut kädenjälkeni ja kasvoni kyseiselle brändille, Aitolehti kuvailee.


kameroille – entisestään Odinin marssi pysähtyi Pablo näki ensi pitkään presidentti Niinistölle

Hot topics