Suomi viides yhdistetyn joukkuekisassa – mäkiosuuden tulokset kertovat karua kieltä

iltalehti 16:23 25.01

Suomi oli viides yhdistetyn maailmancupin joukkuekisassa lauantaina. Saksan Oberstdorfissa ylivoimaisen voiton otti Norja. Saksa (+1.34,3) oli toinen ja Japani (+2.50,4) kolmas. Suomen joukkueessa hiihtivät Leevi Mutru, Wille Karhumaa, Ilkka Herola ja Eero Hirvonen. Joukkue oli mäkiosuuden jälkeen kuudes. Herola ponkaisi mukavat 122 metriä, mutta Hirvonen, Mutru ja Karhumaa jäivät alle 100:n metrin.


Alkon myynnin alamäki loiveni – Portugali ryminällä punaviinikärkeen Chilen kustannuksella

yle 13:47 14.01

Alkon myynti laski viime vuonna 3,8 prosenttia. Miinusta kirjattiin kaikissa paitsi roseeviineissä ja alkoholittomissa.


Fitness-kaunotar Eevi Teittinen bikineissä lomakuvassaan

stara 05:00 10.01

Maailman tunnetuimpiin kuuluvaan jättimäiseen Survivor-formaattiin perustuvassa Selviytyjät Suomi -ohjelmassa taannoin


TIS-pari Josefin ja Karim ottivat rakkaustatuoinnit ensimmäisenä seurustelupäivänä – näin pari perustelee ratkaisua

iltalehti 06:38 09.01

Temptation Island Suomen kuvauksissa tutustuneet ja rakastuneet Karim ja Josefin elävät avoliitossa Helsingissä. Temptation Island Suomessa suhdettaan testannut Josefin ei seurustele enää Leevin kanssa, vaan viereltä löytyy nykyään hyvillä keskusteluilla sydämeen jo saarella vähitellen uinut Karim. Viimeisen iltanuotion jälkeen Josefin ja Leevi erosivat. Suomessa Josefin alkoi viettää aikaa saarella tapaamansa Karimin kanssa. Pari vaihtoi ensimmäisen suudelmansa Temptation Island Suomessa myös nähdyn Viivin kotona. Viivi osallistui ohjelmaan Lancen kanssa.


Yllätyspaljastus: TIS-Karimista tuli isä vain 17-vuotiaana - uusi rakas Josefin ei koe olevansa äitipuoli

iltalehti 15:02 08.01

Temptation Island Suomesta tuttu Karim on muuttanut Josefinin kanssa yhteen ohjelman kuvausten jälkeen. Arki on pallottelua monen liikkuvan osan kanssa. Josefin osallistui Temptation Island Suomeen pariskuntana yhdessä Leevin kanssa. Pari poistui viimeiseltä iltanuotiolta yhdessä, mutta erosi pian Suomeen palattuaan. Nyt Josefin seurustelee onnellisesta Karimin kanssa. Karim osallistui ohjelmaan sinkkuna ja iski silmänsä heti kauniiseen Josefiniin. Myös keskustelunaiheita riitti, ensimmäisestä päivästä alkaen.


Tallenne Leevi and the Leavingsin ainoasta live-esiintymisestä löytynyt – katso ainutlaatuinen video 38 vuoden takaa

yle 15:17 27.12

Leevi and the Leavings esitti kappaleen Sinisilmä mansikkasuu Suomen Euroviisu-alkukarsinnassa 1981. Se oli yhtyeen ainoa live-esiintyminen omalla nimellä.


Harvinainen video julki: Leevi and the Leavings esiintyi livenä yhden ainoan kerran – 38 vuotta kateissa ollut tallenne löydettiin viimein

iltasanomat 13:22 27.12

Leevi and the Leavings -yhtyeen ainoa live-esiintyminen tapahtui Suomen viisukarsinnassa 1981.


Jättiyllätys! Leevi and the Leavings esiintyi livenä vain kerran – 38 vuotta kadoksissa ollut keikkatallenne vihdoin julki

iltalehti 12:40 27.12

Leevi and the Leavings -yhtyeen ainoa julkinen live-esiintyminen on nyt katsottavissa. Leevi and The Leavings -yhtyeen tiettävästi ainoa julkinen live-esiintyminen on vihdoin julkaistu yhtyeen fanien iloksi. Live-esiintyminen on kuvattu vuonna 1981 suomen Euroviisujen alkukarsinnoissa, tietää Yle kertoa. Tallenne näytettiin ihmisille syksyllä 2019 osana Lahden radio- ja tv-museo Mastolan erikoisnäyttelyä Gösta Sundqvistista. Leevi and the Leavings -yhtyeen alkuperäisjäsen Risto Paananen toi näyttelyn kohokohdaksi kyseisen videon yhtyen euroviisukarsintaesityksestä. Samainen video on nyt nähtävillä Yle Areenassa. Näet sen täältä. Yhtye esittää videolla kappaleen Sinisilmä mansikkasuu.


BB-Eeviksen arki muuttui dramaattisesti Big Brotherin jälkeen: "Eihän tämä ole ollut tavallista elämää"

mtv 12:06 25.12

Ventovieraiden tuijotus häiritsee BB-kilpailijaa julkisilla paikoilla. 


Fitness-kaunotar Eevi Teittinen alastomana saunakuvassa

stara 05:00 25.12

Maailman tunnetuimpiin kuuluvaan jättimäiseen Survivor-formaattiin perustuvassa Selviytyjät Suomi -ohjelmassa taannoin


Upea bikinikaunotar! Fitness-tähti Eevi Teittinen upeassa lomakuvassa

stara 05:00 17.12

Maailman tunnetuimpiin kuuluvaan jättimäiseen Survivor-formaattiin perustuvassa Selviytyjät Suomi -ohjelmassa taannoin


Taas outo TIS-käänne - varattuina ohjelmaan osallistuneet Josku ja Santeri kiistelevät somessa tapahtumien kulusta

iltalehti 20:46 12.12

Leevin kanssa Temptation Island Suomeen osallistunut Josefin alkoi kuvausten päätyttyä seurustella Karimin kanssa. Asia ei ole jäänyt muilta ohjelmaan osallistuneilta huomaamatta. Temptation Island Suomen viimeiset iltanuotiot ovat käsillä. Mari ja Väpä päättivät pysyä yhdessä. Saman päätöksen tekivät myös Leevi ja Josefin, jotka tosin jäivät tauolle pian kuvausten päätyttyä. Kolme viikkoa kuvausten päätyttyä Josefin otti parisuhdetatuoinnin sinkkuna ohjelmaan osallistuneen Karimin kanssa. Instagramissa monet Temptation Island Suomi -osallistujat ovat vastanneet seuraajiensa esittämiin kysymyksiin julkisesti. Erityisesti Josefinin ja Karimin äkkirakastuminen on kuohuttanut tunteita. Oman versionsa tapahtumien kulusta on julkaissut myös Leevi.


Tapahtuma BB-talossa aiheutti pitkän sairausloman Eevikselle - ei ole pystynyt palaamaan töihin

iltalehti 16:57 11.12

Big Brotherista tuttu Eevis ei ole pystynyt palaamaan töihin. Eeva-Leena, eli tuttavallisemmin Eevis muistetaan Big Brother -talossa analyyttisistä ja pohdiskelevista puheistaan sekä tietenkin fyysisestä suhteestaan Jukan kanssa. Big Brotherin loppumisen jälkeen he ovat pitäneet yhteyttä mutta eivät ole yhdessä. –Meillä on hyvät välit, kuten muunkin Big Brother -porukan kanssa. Olen ollut 9 vuotta sinkkuna ja sinkkuna aion pysyä, Eevis kertoo.


TIS-Leevi paljastaa lisää rumia yksityiskohtia hänen ja Joskun erosta – vain kolme viikkoa kuvausten päätyttyä Josku ja Karim ottivat rakkaustatuointinsa

iltalehti 12:46 08.12

Temptation Island Suomeen yhdessä Josefinin kanssa osallistunut Leevi kertoo videolla oman puolensa erosta. Leevi kertoo tuoreella Youtube-videollaan hänen ja Josefinin erosta. Erityisesti Karimin ja Josefinin ottamat rakkaustatuoinnit järkyttivät syvästi Leeviä, joka seurusteli Josefinin kanssa vielä Temptation Island Suomen kuvausten päättyessä. Pariskunta päätti jatkaa suhdettaan viimeisen iltanuotion jälkeen, mutta myöhemmin Josefin ehdotti taukoa, johon Leevi suostui vastahakoisesti, mies kertoo videolla. Tauon aikana Josefin suuteli Karimin kanssa. Pari erosi pian tapahtuneen jälkeen.


TIS-Josefin vaihtoi Leevin lennosta TIS-Karimiin – iholla jo uuden rakkaan nimi, seurustelua takana alle puoli vuotta

iltalehti 10:13 08.12

Temptation Island Suomessa tutustuneet Josefin ja Karim seurustelevat. Temptation Island Suomeen yhdessä Leevin kanssa osallistunut Josefin seurustelee nykyään Karimin kanssa. Karim osallistui samaiseen ohjelmaan sinkkuna. Ohjelmassa Josefin eli Josku lähentyi Jepen kanssa. Viimeiseltä iltanuotiolta Leevi ja Josku lähtivät pariskuntana. Suomessa pariskunta erosi ja Josefin alkoi seurustella Karimin kanssa. – Rakkaus roihahti, kun tultiin Suomeen, Karim summasi Temptation Island Suomi Extrassa.


Fitness-kaunotar Eevi Teittinen bikineissä – Dubain loma tekee tehtävänsä

stara 08:40 07.12

Maailman tunnetuimpiin kuuluvaan jättimäiseen Survivor-formaattiin perustuvassa Selviytyjät Suomi -ohjelmassa taannoin


Leevi Selänne sai kunniamaininnan – karu kuva kasvoista varastaa huomion

iltalehti 11:48 05.12

Texas Jr. Brahmasin hyökkääjä valittiin liigansa viime viikon tähtipelaajaksi. Texas Jr. Brahmasin Leevi Selänne on nimetty NA3HL:n eteläisen divisioonan viikon tähdeksi. Selänteen seitsemän ottelun pisteputki katkesi marraskuun 24. päivä, mutta sen jälkeen Teemu Selänteen jälkikasvu pääsi taas vauhtiin.


Tämä tapahtui ensimmäistä kertaa ikinä Tempparit-historiassa: 24 tunnin treffeille jouduttiin hälyttämään varamies

iltalehti 18:25 04.12

Temptation Island Suomessa startataan tänään koko kauden huipentavat vuorokauden kestävät unelmatreffit. Tänään Temptation Islandilla seurataan Josefinin ja Leevin sekä Marin ja Väpän vuorokauden kestäviä unelmatreffejä. Väpä valitsee treffikumppanikseen Adelinan, jonka kanssa hän on viihtynyt miesten resortilla lähes kauden alusta lähtien. Yllättäen Väpä herkistyy kyyneliin kesken hyväntuulisen illallisen.


Poliisikoira-Leevi löysi kadonneen Espoossa – lähes tajuton nainen pääsi pimeästä pakkasmetsästä sairaalaan

stara 16:40 04.12

Nainen katosi eilen Espoossa. Poliisi sai asiasta ilmoituksen kello 16:30.


Poliisikoira Leevi löysi kadonneen naisen elossa metsästä – ”Oli pimeää ja pakkasta 4 astetta”

iltasanomat 10:35 04.12

Nainen oli löytöhetkellä elossa, mutta hänen tajuntansa oli heikko.


arkulle valkoisia ja huippupeli ei ja punaisia ruusuja korona­viruksen Kunlun Red Star saapuu

Hot topics