Brad Pitt ja Anthony Hopkins avautuivat yllättäen elämänsä kipukohdista: "Tein jotain pahoja asioita"

mtv 13:03 08.12

Brad Pitt ja Anthony Hopkins kävivät avoimen keskustelun kipeistä aiheista antamassaan yhteishaastattelussa.


Lotta Backlund teki suuren elämänmuutoksen – otti lopputilin töistä ja täräytti itsensä epämukavuusalueelle

iltasanomat 12:06 08.12

Lotta Backlundin tuleva vuosi on hyvin erilainen kuin kulunut. Hän odottaa innolla, mitä uudet tuulet tuovat mukanaan.


Kolmen päävammoista kärsineen ex-tappelijan puolisot kertovat omat tarinansa: ”Yhtenä päivänä meillä oli surullinen Todd, toisena hullu Todd ja kolmantena vihainen Todd”

jatkoaika.com 11:00 08.12

Jääkiekkoilijan päävammat ja niiden jälkioireet tekevät myös puolisoiden ja koko perheen elämästä raskasta.


Leijonien kultavahti Kevin Lankinen kertoo NHL-unelmansa rankasta puolesta – näin hän oppi elämään yksin: ”Iso henkireikä”

iltalehti 08:34 08.12

Kevin Lankinen on totutellut yksineloon. Hän janoaa NHL-pelejä. Ei siitä ole kuin vuosi, kun Kevin Lankinen sai käskyn hypätä autoonsa ja ajaa neljän tunnin matkan Indianapolisiin. Siellä odotti ECHL, farmin farmi, johon harvan suomalaisen tie vie, mutta Lankisen vei. Sitä tietä hän ajoi koko viime kauden.


"Alkoholi on maistunut aika hyvin" – Jimi Heikkinen suunnittelee paluuta Superpesikseen seitsemän vuoden tauon jälkeen, 92 kiloa painanut lajilegenda halusi elämänsä takaisin

yle 07:29 08.12

Heikkinen treenaa ulkopeliä Sotkamon urheilulukiolaisten kanssa. Entiselle seuralle Jymyssä on jo vinkattu, että seitsenkertainen Suomen mestari haluaisi ensi kaudella etukentälle.


Hurja iskumylly päättyi tasapeliin! Raskaan sarjan venäläissuuruuden nyrkkeilyura sai lisäelämän

MTV 22:40 07.12

Yhdyvaltalainen Michael Hunter ja venäläiskonkari Aleksandr Povetkin iskivät ratkaisemattoman nyrkkeilyn raskaan sarjan huippujännittävässä ottelussa Saudi-Arabian Diriyahissa lauantaina.


Itä-Afrikan tulvissa kuollut jo 250 – rankka­sateet koettelevat jopa kolmen miljoonan ihmisen elämää

iltasanomat 21:02 07.12

Tutkijat ovat varoittaneet, että mikäli ilmaston lämpenemistä ei saada hillittyä, sääilmiö yleistyy alueella.


Matin ja Tepon julkisuutta karttavat vaimot paljastavat, millaista elämä laulaja­veljesten rinnalla on – nyt arjessa tapahtui iso muutos

iltasanomat 18:24 07.12

Matin ja Tepon puolisot ottivat ilon irti Linnan juhlista sillä aikaa, kun laulajaveljekset antoivat haastatteluja ja poseerasivat kuvissa.


Matin ja Tepon julkisuutta karttavat vaimot paljastavat, millaista elämä laulajaveljesten rinnalla on – nyt arjessa tapahtui iso muutos

iltasanomat 18:24 07.12

Matin ja Tepon puolisot ottivat ilon irti Linnan juhlista sillä aikaa, kun laulajaveljekset antoivat haastatteluja ja poseerasivat kuvissa.


Eeli Tolvanen häikäisi pari vuotta sitten kiekkomaailman – vaeltaa nyt varjoissa: ”Synkkä jakso elämässä”

iltasanomat 18:11 07.12

Eeli Tolvanen räjäytti pankin toissa kaudella. Sen jälkeen hänestä ei ole juuri kuultu. Viime aikoina tulosta on kuitenkin alkanut vihdoin tulla.


Dopingtutkija Timo Seppälän elämä pysähtyi mökkireissulla – kertoo halvaantumisestaan HS:lle: ”Tulevaisuus on hankala kysymys”

iltalehti 16:20 07.12

Pitkän uran antidopingtyön parissa tehnyt Timo Seppälä, 68, on antanut Helsingin Sanomille ensimmäisen ison haastattelun runsaat kolme vuotta sitten sattuneen onnettomuutensa jälkeen. Televisiosta ja lehtien sivuilta aiemmin kovin tuttu Timo Seppälä on ollut poissa julkisuudesta hänelle sattuneen onnettomuuden jälkeen. Nyt haastattelun Helsingin Sanomien Kuukausiliitteelle antanut Seppälä kertoo, mitä 17. syyskuuta 2016 tapahtui.


Dopingtutkija Timo Seppälän elämä pysähtyi mökkireissulla – kertoo onnettomuudestaan HS:lle: ”Tulevaisuus on hankala kysymys”

iltalehti 16:20 07.12

Pitkän uran antidopingtyön parissa tehnyt Timo Seppälä, 68, on antanut Helsingin Sanomille ensimmäisen ison haastattelun runsaat kolme vuotta sitten sattuneen onnettomuutensa jälkeen. Televisiosta ja lehtien sivuilta aiemmin kovin tuttu Timo Seppälä on ollut poissa julkisuudesta hänelle sattuneen onnettomuuden jälkeen. Nyt haastattelun Helsingin Sanomien Kuukausiliitteelle antanut Seppälä kertoo, mitä 17. syyskuuta 2016 tapahtui.


Antidopingguru Timo Seppälä halvaantui kolme vuotta sitten – kertoo nyt HS:ssa ensimmäistä kertaa, kuinka kohtalokas onnettomuus tapahtui

iltasanomat 11:30 07.12

Suomalaisen antidopingtyön legendan Timo Seppälän elämä mullistui kolme vuotta sitten, kun hän halvaantui.


Voimistelija Jari Mönkkösen vaimo edusti näyttävänä violetissa – paljasti Manuela Boscon maalaaman kankaan erikoisen tarinan: "Elämä jättää vaan jälkensä meihin"

mtv 03:00 07.12

Jari Mönkkösen vaimo Sanna Mönkkönen edustaa Linnan juhlissa Manuela Boscon maalaamassa kankaassa.


Horoskooppi

iltalehti 02:01 07.12

OINAS 21.3.–19.4. Päivä kannattaa pyhittää ystäville ja sosiaaliselle elämälle, sillä hauskanpito tutussa ja mieluisassa seurassa on juuri sitä, mitä nyt tarvitset voidaksesi hyvin. HÄRKÄ 20.4.–20.5. Nyt on otollinen aika verkostoitua ja luoda uusia kontakteja. Osaat tuoda itseäsi esiin miellyttävällä ja uskottavalla tavalla. Älä siis pidä kynttilääsi vakan alla.


Ahteet sittenkin Linnassa - vakavasti sairas Matti edusti hauraana vaimonsa Hilkan rinnalla

iltalehti 21:47 06.12

Hilkka ja Matti Ahde pääsivät kuin pääsivätkin osallistumaan Linnan juhliin. Hilkka Ahde ei ollut etukäteen varma, pystyvätkö hän ja Matti osallistumaan Linnan juhliin. Elämää on jo muutaman vuoden ajan varjostanut Matin, 73, sairastuminen syöpään. Ahde kertoi sairaudestaan Demokraatti-lehdelle kesällä 2017. Linnan vakiovieraisiin jo vuosikymmeniä kuuluneet Ahteet kykenivät kuitenkin osallistumaan presidentin itsenäisyyspäivän vastaanotolle. Matti asteli hitaasti ja hauraan oloisena punaisella matolla vaimonsa rinnalla.


Ihmelapsena miljoonia tienannut Jennifer Capriati katosi julkisuudesta – suhde aikuisviihdetähteen suisti raiteilta

iltasanomat 19:02 06.12

Jennifer Capriati teki ihmeitä tenniskentällä teini-ikäisenä. Nyt hänen elämäntarinaansa pidetään kuitenkin varoittavana esimerkkinä uusille tähdille.


No nyt on rehellistä! Mark Webberiltä hulvaton tokaisu konkarikuskin lähtöön F1-sarjasta

MTV 16:17 06.12

Mark Webberin oma F1-ura päättyi vuoteen 2013. Australialaisen elämää ei suuremmin hetkauta, että nyt sarjan joutui jättämään konkarikuski Nico Hülkenberg.


Hiihtäjä Anita Korva nauttii sotilaallisesta menosta: ”Tykkään käyttää aseita ja ampua”

iltalehti 16:05 06.12

Isänmaallisuus ja maanpuolustusarvot avautuivat aliupseerioppilas Anita Korvalle uudessa valossa Kainuun prikaatissa. Kun hiihtäjä Anita Korva kevättalvella aloitti varusmiespalveluksen, Suomi ja isänmaallisuus olivat melko pieniä asioita nuoren naisen elämässä. Sellaisia, joita ei tullut ajateltua. Palvelus Kainuun prikaatissa on muokannut 20-vuotiaan naisen näkökulmaa.


Kuvat: Maisa Torppa muutti uuteen, ylelliseen kotiin – ”Puolet on minun”

iltasanomat 12:47 06.12

Maisa Torppa hehkuttaa Instagramissa uutta elämänvaihettaan.


etsivät häntä” hylky – sitten uponneen

Hot topics