Eeli Tolvanen häikäisi pari vuotta sitten kiekkomaailman – vaeltaa nyt varjoissa: ”Synkkä jakso elämässä”

iltasanomat 18:11 07.12

Eeli Tolvanen räjäytti pankin toissa kaudella. Sen jälkeen hänestä ei ole juuri kuultu. Viime aikoina tulosta on kuitenkin alkanut vihdoin tulla.


Hiihtäjä Anita Korva nauttii sotilaallisesta menosta: ”Tykkään käyttää aseita ja ampua”

iltalehti 16:05 06.12

Isänmaallisuus ja maanpuolustusarvot avautuivat aliupseerioppilas Anita Korvalle uudessa valossa Kainuun prikaatissa. Kun hiihtäjä Anita Korva kevättalvella aloitti varusmiespalveluksen, Suomi ja isänmaallisuus olivat melko pieniä asioita nuoren naisen elämässä. Sellaisia, joita ei tullut ajateltua. Palvelus Kainuun prikaatissa on muokannut 20-vuotiaan naisen näkökulmaa.


Aira Samulin, 92, on kapinoinut tanssilla ja minihameilla: ”Olen ilolla rikkonut turhia sääntöjä”

iltalehti 18:16 05.12

102-vuotias Suomi on tarvinnut eturivissä kulkevia, rohkeita naisia. Kotimaataan kymmenen vuotta nuorempi Aira Samulin on yksi heistä. Elämässä ei ole muuta pelkäämistä kuin pelko itse. Niin Aira Samulin ajattelee nyt 92 elinvuoden kokemuksella. Mieli oli tyyni jopa silloin, kun 13-vuotias Aira, hänen äitinsä ja sisaruksensa olivat talvisodan alettua jääneet evakuoimatta. Vihollinen oli lähellä ja hän oli varma, että he kuolisivat. Kuolema ei pelottanut, mutta mielessä oli kyti siitä, mitä vihollinen voisi tehdä naisen mittoihin kasvaneelle teinitytölle. Perhe pääsi turvaan. Elämä jatkui eikä tämä nainen ole pelännyt elää sitä. Hän on tehnyt etunenässä asioita, joita moni on tehnyt perässä. Puhunut asioista, joista harva on tohtinut.


Ministeri Krista Kiurun Linnan juhlat -koruissa otetaan kantaa

iltalehti 13:20 05.12

Ministeri Krista Kiurun (sd) linnan juhlien korut puolustavat vähäosaisia ja syrjään joutuneita ihmisiä. Perhe- ja peruspalveluministeri Krista Kiurulla (sd) on tänä vuonna linnan juhlissa yllään koruseppä Anu Ekin suunnittelema hopeinen Uusi sivu -rannekoru ja korvakorut. Ne symboloivat uuden sivun kääntämistä elämässä. -Krista Kiurun kantamat korut on valmistettu perinteisin menetelmin. Halusin että niissä näkyy käsityön jälki. Koruihin on kuvattuna kirjan aukeama, joka kuvastaa sitä, että vaikeuksista huolimatta elämässä on aina mahdollisuuksia, koruseppä Anu Ek sanoo.


Jari-Matti Latvala kertoo piinaavasta vuodestaan: julkisuudessa puitu ero oli vain jäävuoren huippu – ”Sitä tulee joka suunnasta”

iltalehti 06:09 05.12

Jari-Matti Latvalan vuosi 2019 oli monella tavalla uran raskain. Elämässä oli niin isoja töyssyjä, ettei edes MM-sarjan kokenein kuski pystynyt korjaamaan kurssiaan. Neljä mahdollisuutta. Neljä epäonnistumista. Vuosina 2013–16 Jari-Matti Latvala pääsi tavoittelemaan unelmaansa rallin MM-sarjan ylivoimaisesti parhaalla autolla.


Jari-Matti Latvala käy läpi uransa vaikeinta vuotta, syvällä sisimmässä vilpitön kiitollisuus: ”Ihmiset ovat nähneet”

iltalehti 06:09 05.12

Jari-Matti Latvalan vuosi 2019 oli monella tavalla uran raskain. Elämässä oli niin isoja töyssyjä, ettei edes MM-sarjan kokenein kuski pystynyt korjaamaan kurssiaan. Neljä mahdollisuutta. Neljä epäonnistumista. Vuosina 2013–16 Jari-Matti Latvala pääsi tavoittelemaan unelmaansa rallin MM-sarjan ylivoimaisesti parhaalla autolla.


Harvinainen yhteiskuva! Ex-missi Bea Toivonen julkaisi kuvan muusikkopoikaystävästään: "Olet ollut viisi vuotta elämässäni"

mtv 12:50 04.12

Ex-missi Bea Toivonen julkaisi Instagramissa kuvan pitkäaikaisesta poikaystävästään.


Intialaiset media-alan vaikuttajat vierailivat Turussa – koulumaailmassa ja työelämässä yllätti sama asia

iltasanomat 09:39 04.12

Vierailuun kuului muun muassa tutustuminen suomalaiseen kouluun ja eri yrityksiin.


Tutkimus: Painajaisilla on tärkeä tehtävä ihmisen elämässä

stara 15:20 03.12

Vaikka harva ihminen toivoo näkevänsä öisin painanjaisia, voi niistä olla


Miss Suomi Bea Toivonen julkaisi ensimmäisen yhteiskuvan vuosiin Jesse-rakkaansa kanssa: ”Jo viisi vuotta olet ollut elämässäni”

iltalehti 20:15 02.12

Vuoden 2014 Miss Suomi Bea Toivonen on jakanut romanttisen yhteiskuvan rakkaansa kanssa. Bea Toivonen on jakanut herkän yhteiskuvan Jesse Smithin kanssa. Kuvan saatteeksi hän on kirjoittanut: – Jo viisi vuotta olet ollut elämässäni.


Uusi päivä -näyttelijä Anu Niemi, 45, teki ison elämänmuutoksen: Kihlautui uuden rakkaan kanssa ja ryhtyi joogaopettajaksi

iltalehti 15:58 02.12

Anu Niemi kertoo, että ajatus omasta joogastudiosta syntyi osittain sattumalta. Teatterinopettaja, ohjaaja ja käsikirjoittaja Anu Niemi (ent. Raipia), 45, näytteli peräti kahdeksan vuotta Ylen Uusi päivä -sarjassa. Hänen roolihahmonsa oli Minna Haavisto. Kun Uusi päivä vuonna 2018 lopetettiin, muuttui Anun elämässä suurin piirtein kaikki muukin. Hän muutti yhteen ja kihlautui tenori Tero Harjunniemen kanssa. Ammatillisella puolella edessä oli uranviahdos, kun hän perusti oman yrityksen, jonka toimitusjohtaja on.


Piritta Hagman erosi ja osti uuden kodin Porista – nyt hän kertoo, kuinka aloitti alusta sen jälkeen, kun kaikki elämässä luhistui

iltasanomat 14:13 01.12

Avioeron jälkeen Piritta Hagmanin arki on pyörinyt kahden kaupungin välillä. Nyt häntä ja lapsia odottaa uusi elämä Porissa.


Piritta Hagman osti eron jälkeen uuden kodin Porista – nyt hän kertoo, kuinka aloittaa alusta sen jälkeen, kun kaikki elämässä luhistui

iltasanomat 08:12 01.12

Avioeron jälkeen Piritta Hagmanin arki on pyörinyt kahden kaupungin välillä. Nyt häntä ja lapsia odottaa uusi elämä Porissa.


NHL:n supertähdeksi nousseen Aleksander Barkovin unelma-elämässä on yksi särö – raskas taakka menestymisestä kalvaa mieltä: "Ne olivat elämäni parhaita päiviä"

yle 06:30 27.11

Loistavasti Floridassa viihtyvä Aleksander Barkov on pelannut urallaan NHL:n pudotuspeleissä vain kerran, keväällä 2016.


Kuningatar Elisabet II on skandaalien kovettama monarkki – vain yksi niistä on vaikuttanut hänen asemaansa

iltasanomat 07:55 24.11

Kuningatar Elisabet II on nähnyt ja kokenut yksityiselämässään paljon. Tällä viikolla hovia on koetellut prinssi Andrew’n ympärillä vellova kohu.


Kanye West kutsuttiin strippiklubille – piti siellä jumalanpalveluksen

stara 14:00 23.11

Kristinuskoon vahvasti elämässään nojautuva räppäri Kanye West on luokitellut eroottiset


Viihdelehti Stara.fi

stara 14:00 23.11

Kristinuskoon vahvasti elämässään nojautuva räppäri Kanye West on luokitellut eroottiset


käy palkalle täysillä tätä uutta voittoputki katki Zelenskyi tapaavat

Hot topics