Brad Pitt flirttaili Jennifer Anistonille palkintogaalassa - fanien riemu repesi

iltalehti 14:38 20.01

Ex-aviopari jakoi herkän hetken Screen Actors Guild -palkintogaalassa. Näyttelijät Jennifer Aniston ja Brad Pitt olivat naimisissa vuodet 2000-2005. Liitto päättyi eroon, kun Pitt rakastui töiden merkeissä Angelina Jolieen. Sekin liitto päättyi eroon. Nykyään Aniston ja Pitt ovat hyviä ystäviä. Screen Actors Guild -palkintogaalassa sunnuntaina Pitt ja Aniston kuvattiin pitkästä aikaa yhdessä.


Trump kuvaili dramaattisesti iranilaiskomentajan viimeisiä hetkiä – ”Sir, heillä on minuutti elinaikaa”

iltasanomat 03:14 19.01

Presidentti Donald Trump kertoi kannattajilleen tarkempia yksityiskohtia siitä, miten Yhdysvallat surmasi iranilaiskenraali Qassem Suleimanin Irakissa tammikuun alussa.


Australian luontotuhot alkavat paljastua – Joki muuttui tuhkamönjäksi, monien eläinlajien koko elinalue palanut

yle 21:41 18.01

Australiassa alkaa nousta arvostelu maan rappiolle jätetystä luonnonsuojelusta.


Victorian enkeli häviävän pienissä bikineissä

stara 10:40 18.01

Brasilialainen supermalli Alessandra Ambrosio jätti taannoin jäähyväisensä Victoria’s Secret -enkelinä,


Viihdelehti Stara.fi

stara 10:40 18.01

Brasilialainen supermalli Alessandra Ambrosio jätti taannoin jäähyväisensä Victoria’s Secret -enkelinä,


Brad Pitt ja Angelina Jolie näyttelivät kahdesti kriisissä olevaa avioparia – kaksi elokuvaa näyttää suhteen alun ja lopun

iltasanomat 07:35 17.01

Supertähdet Angelina Jolie ja Brad Pitt rakastuivat toimintakomedian Mr. & Mrs. Smith kuvauksissa. Aviokriisiä käsittelevä Meren äärellä ilmestyi 10 vuotta myöhemmin. Molemmat esitetään tv:ssä perjantaina.


Marja Hintikka julkaisi koskettavan tekstin lapsestaan: "Tämä poika on opettanut minulle elämästä paljon"

mtv 22:01 15.01

Nyrkkeilijä Elina Gustafsson kertoo arjestaan Villa Hintikka -sarjassa. 


”Normaalisti rippilahjaksi annetaan kaulakoru, me annoimme kiväärin” – Sveitsin ihme ampumahiihdossa syntyi pakottamalla

iltalehti 12:12 13.01

Pienet alppitytöt Selina, Elisa ja Aita Gasparin nousivat tuntemattomuudesta tähtiin. Alussa oli kolme talviurheilusta innostunutta tyttöä Sveitsin Alpeilta Lenzerheidesta: Selina (s. 1984), Elisa (1991) ja Aita (1994). –?Minä aloitin meistä ensimmäisenä, noin 10-vuotiaana. Selina päätti esimerkistäni kokeilla lajia Norjassa, kun hän oli siellä, Elisa Gasparin kertoo.


Kilpasiskot: Kaisa Mäkäräisen upea ura jatkuu – suomalaistähdeltä kryptinen kommentti

iltalehti 22:27 11.01

Sveitsin Selina Gasparin, Ruotsin Mona Brorsson ja Norjan Tiril Eckhoff povaavat, että joensuulainen jatkaa ensi kaudella. Mäkäräinen kertoi tekevänsä päätöksen maaliskuun aikana. Kaisa Mäkäräisen kilpasiskot arvioivat, että lauantaina 37 vuotta täyttäneen suomalaistähden upea ura jatkuu ensi kaudella. –?Uskon, että hän jatkaa. Ei ole syytä lopettaa, sydänystävä Selina Gasparin kommentoi.


Sydänystävältä herkkä ele Kaisa Mäkäräiselle: ”Kaksi vanhaa naista halailee”

iltalehti 18:09 11.01

Selina Gasparin unohti ostaa syntymäpäivälahjan 37-vuotiaalle Kaisa Mäkäräiselle. Kaisa Mäkäräisellä riitti onnittelijoita lauantaina Oberhofissa, kun suomalainen kilpaili maailmancupin viestissä syntymäpäivänään. Joensuulainen täytti 37 vuotta. Herkin hetkin nähtiin viestin kakkososuuden jälkeen, kun suomalainen ja tämän sveitsiläinen sydänystävä Selina Gasparin, 35, halasivat pitkään maalialueella.


Youtube on muusikolle inspiraation lähde, mutta kaikkea näkemäänsä ei kannata matkia – Kuopion viulukilpailun tuomari Elina Vähälä: "Pitää osata olla lähdekriittinen"

yle 11:00 11.01

Uusi viulistisukupolvi on aiempaa tyylitietoisempi, arvioi Kuopion viulukilpailun tuomariston puheenjohtaja Elina Vähälä.


Brad Pitt kiitti ystäväänsä – Bradley Cooper auttoi raitistumaan

stara 22:40 10.01

Näyttelijä Brad Pitt erosi vaimostaan Angelina Joliesta vuonna 2016. Eron


Nyrkkeilijä Elina Gustafsson Linnan juhlien pukukohusta: "Minua loukattiin"

iltalehti 07:31 09.01

Arvostelu ja ikävät kommentit meinasivat päästä Elina Gustafssonin ihon alle. Nyrkkeilijä Elina Gustafsson muistelee Linnan juhlien pukeutumiskohua tänään alkavassa uudessa Villa Hintikka -sarjassa. Sitä emmännöi Marja Hintikka, joka muistelee vuoden 2018 tapahtumia sanoilla "aivan älytön hässäkkä". Elina oli pukeutunut tasavallan presidentin itsenäisyyspäivän juhlavastaanotolle valkoisiin lenkkitossuihin. Häntä tylytettiin valinnasta, joka leimattiin etikettivirheeksi.


Lenita Airisto ei ole Päivi Räsäsen fani - ”Turha vaiva!” hän teilaa ajatuksen keskustelusta

iltalehti 06:17 09.01

Lenita Airisto kuvailee Päivi Räsästä kuuroksi ja siksi huonoksi valinnaksi keskustelukumppaniksi. Lenita Airisto ei kuulu Päivi Räsäsen faneihin. Se ja moni muu asia paljastuu, kun Marja Hintikan uusi keskusteluohjelma Villa Hintikka tänään alkaa MTV3:lla. Lenitan turhautuminen kristillisdemokraattien kansanedustajaan käy ilmi, kun Hintikka pyytää vieraitaan valitsemaan pöydälle levitetyistä kuvista sellaisen vaikutusvaltaisen naisen, jolta voisi oppia jotain. Lenitan ja Anna Puun ohella pöydän ääressä istuu nyrkkeilijä Elina Gustafsson. Juuri hän valitsee Räsäsen – ja saa muut läsnä olijat hämmästymään.


Lenita Airiston ronski heitto naurattaa uutuussarjassa: "Minulla ei ole kauheasti kokemusta siitä"

mtv 06:10 09.01

Nyrkkeilijä Elina Gustafsson kertoo arjestaan Villa Hintikka -sarjassa. 


Elina Levijoki vastaa jatkossa hätäpuheluihin suomeksi ja ruotsiksi – kaksikieliseltä kurssilta valmistui 15 uutta hätäkeskuspäivystäjää

yle 14:32 07.01

Tarve kaksikielisille päivystäjille on ollut suuri. Ruotsia taitavat hätäkeskuspäivystäjät ovat vuosi vuodelta vähentyneet.


Koalat kuolevat joukoittain Australian maastopaloihin – Kangaroo Islandin asukkaat pelastavat huonokuntoisia eläimiä villieläinpuistoon

iltasanomat 15:01 06.01

”Tämän näkeminen sattuu”, toteaa mehiläistenhoitaja ja purskahtaa itkuun. Jopa puolet Australian taudittomasta koalapopulaatiosta on saatettu menettää maastopaloissa. Eläinten elinalueita on pyyhkiytynyt pois.


Brad Pitt vitsaili rakkauselämästään palkintopuheessaan – katso ex-vaimo Jennifer Anistonin reaktio

iltalehti 10:00 06.01

Jennifer Aniston nauroi ex-aviomiehensä vitseille Golden Globe -gaalan yleisössä sunnuntaina. Jennifer Aniston ja Brad Pitt olivat naimisissa vuodet 2000-2005. Liitto päättyi Brad Pittin rakastuttua Angelina Jolieen. Pitt ja Jolie erosivat riitaisasti syksyllä 2016. Nykyään Aniston ja Pitt ovat jälleen hyviä ystäviä. Näet julkaisun myös täältä.


Nyrkkeilijä Elina Gustafsson paljastaa: Dopingtestaaja yllätti lomalla

mtv 09:09 05.01

Nyrkkeilijä Elina Gustafsson kertoo arjestaan Villa Hintikka -sarjassa. 


juniorikiekkoilija joutui kuulemaan jylisevät Naapurinsa murhasta Nyt australialaisia sinikettujen siirrosta oli vältyttiin vakavilta veljensä murhasta

Hot topics