Jymypaljastus brittihovin koirista – näin kuningatar Elisabet hemmottelee karvaisia perheenjäseniään

mtv 19:30 23.11

Kuningatar Elisabetilla on ollut yli 30 corgia. Karvaiset perheenjäsenet ovat eläneet kuin kuninkaalliset konsanaan. 


Prinssi Andrew aiheuttaa kuningattarelle harmaita hiuksia: niin teki myös prinssin ex-vaimo - muistatko vielä varpaiden nuolemisen?

iltalehti 08:34 22.11

Kuningatar Elisabetin kulunut vuosi kaikkine brittikuninkaallisten kohuineen on ollut raskas. Prinssi Andrew’n naiskuviot ovat puhututtaneet aiemminkin. Kuningatar Elisabetilla, 93, on ollut kestämistä, sillä kulunut vuosi on johtanut kohusta toiseen. Brexit-sekoilun lisäksi murheenkryynejä on ollut monta, joista suurin osa perhepiirissä. Kuningattaren pojanpojan prinssi Harryn vaimon, herttuatar Meghanin suku Yhdysvalloissa on jatkanut Meghanin arvostelemista julkisuudessa, sillä herttuatar on katkaissut kaikki välinsä isänsä puoleiseen sukuun eikä keväällä syntynyt Archie-poikakaan ole onnistunut korjaamaan yhteydenpitoa.


Kuningatar Elisabetilla ja prinssi Philipillä on tänään hääpäivä - eivät ole koskaan jakaneet makuuhuonetta, edelleen yhdessä

iltalehti 18:18 20.11

Kuningatar Elisabetin ja prinssi Philipin avioliitto on jo 72-vuotias. Kuningatar Elisabet ja prinssi Philip avioituivat 20. marraskuuta 1947. Rakkausliittoon on mahtunut monia vaiheita. Liittoa pidetään silti onnellisena. Pariskunnalla on neljä lasta ja monta lastenlasta. Iltaisin kuningatar ei kuitenkaan käperry aviomiehensä kainaloon, sillä kuningattaren sänky sijaitsee eri huoneessa kuin aviopuolisonsa. Kuningattarella ja prinssillä on alusta asti ollut erilliset makuuhuoneet. Halutessaan he voivat kyllä yökyläillä toistensa sängyissä. Erillisillä makuuhuoneilla on hovissa pitkät perinteet. Asiasta on kirjoittanut esimerkiksi The Sun.


Kuningatar Elisabet kärsii poikansa aiheuttamasta kohusta – kiristeli leukaperiään ja vältti paparazzeja kirkkokäynnillä

iltalehti 13:02 18.11

Kuningatar Elisabetilla on kestämistä poikansa prinssi Andrew’n kanssa. Prinssi Andrew on joutunut ikävään valoon yhteyksistään liikemies Jeffrey Epsteiniin. Epsteinia syytetään alaikäisten seksiringin pyörittämisestä. Andrew ja hän olivat pitkäaikaisia ystäviä. Prinssi on muun muassa majoittunut Epsteinin huvilalla Manhattanilla sen jälkeen, kun tämä oli jo tuomittu lasten seksuaalisesta hyväksikäytöstä.


The Crownille kylmäävää kritiikkiä: kuningatar Elisabetin entinen tiedottaja tyrmistyi sarjan juonenkäänteistä – ”Törkeää ja täysin perätöntä”

iltasanomat 12:00 11.11

The Crown sarjassa vihjataan, että kuningatar Elisabetilla olisi ollut romanttinen suhde hänen pitkäaikaiseen ystäväänsä ja työntekijäänsä. Kuningattaren entisen tiedottajan mukaan väite on täyttä potaskaa.


Muistatko vielä, kun kuningatar Elisabet tapasi Bondin ja hyppäsi helikopterista? Vaati puheroolia itselleen

iltalehti 01:25 29.10

Kuningatar Elisabetilla oli vain yksi vaatimus, kun häntä pyydettiin esiintymään James Bondin kanssa. Ohjaaja Danny Boyle halusi kuningattaren esiintyvän yhdessä Daniel Craigin näyttelemän James Bondin kanssa Lontoon vuoden 2012 olympialaisia varten tehtävällä videolla. Lontoon olympialaisten avajaisten taiteelliseksi johtajaksi valittu Boyle ei luonnollisestikaan tiennyt, kuinka kuningatar Elisabet suhtautuisi tähän pyyntöön.


Ex-lentäjä paljastaa: kuningatar Elisabetilla erikoinen ruokavalio lentomatkoilla – söi aina halpaa säilykeruokaa

iltalehti 10:49 12.09

Kuningatar Elisabetin entinen lentäjä kertoo ex-työnantajansa ruokamieltymyksistä. Kuningatar Elisabetin, 93, entinen lentäjä on paljastanut, että kuningattarella oli pitkien lentomatkojensa aikana erikoinen ruokavalio. Lentäjä Graham Laurie kertoo Channel 5:n dokumentissa, että Ison-Britannian pitkäaikainen hallitsija nautti koneessa Fray Bentos -firman säilykepiiraita. Asiasta on uutisoinut esimerkiksi Mirror. Pilotin mukaan einekset maistuivat myös muille kuningasperheen jäsenille. – He suorastaan rakastivat niitä. Luulen, että se oli heille mukavaa vaihtelua ykkösluokan hienoihin aterioihin verrattuna, Laurie kertoo.


Brittihovi kohujen keskellä – kuningatar Elisabet kokosi perhettä lounaalle Balmoraliin

iltalehti 11:52 25.08

Kuningatar Elisabetilla, 93, on ollut kestämistä perheenjäsentensä aiheuttamissa kohuissa. Brittihovilla on kova viikko takanaan. Kuninkaallista perhettä on ryöpytetty oikein urakalla kahdesta asiasta: prinssi Harryn ja herttuatar Meghanin yltiöpäisestä yksityiskoneella lentelystä sekä prinssi Andrew’n kytköksistä lasten seksuaalisesta hyväksikäytöstä syytettyyn Jeffrey Epsteiniin.


Kuningatar Elisabet ei halua Meghanille prinsessa Dianan kohtaloa – tekee kaikkensa, jotta herttuatar sopeutuisi

iltalehti 22:01 12.08

Kuningatar Elisabetilla kerrotaan olevan erityisen lämpimät välit herttuatar Meghanin kanssa. Herttuatar Meghan, 38, on ollut tiuhaan otsikoissa sen jälkeen, kun prinssi Harry nai hänet kuninkaalliseen brittiperheeseen. Tai oikeammin uutisointi alkoi jo vuonna 2016, kun Pukumiehet-näyttelijän ja prinssin seurustelusta vasta huhuttiin. Kihloihin pariskunta meni marraskuussa 2017 ja naimisiin toukokuussa 2018.


Mistä tiedät, että kyllästytät kuningatar Elisabetia? Hän antaa salaisia signaaleja käsilaukkunsa avulla

iltalehti 11:37 08.08

Musta käsilaukku on tuttu kuningatar Elisabetilla. Käsilaukulla on tärkeä tehtävä kuningattaren ja hänen henkilökuntansa välisessä kommunikoinnissa. Kuningatar Elisabet nähdään harvoin ilman käsilaukkuaan. Kuningattarelle laukku on paljon muutakin kuin pelkkä asuste, nimittäin sen avulla hän lähettää henkilökunnalleen salaisia signaaleja. Expressen-lehti on saanut selville nämä salaiset vihjeet. Kuningatar Elisabet pitää laukkuaan usein vasemmassa käsivarressaan, mutta jos hän puhuessaan vaihtaa sen oikeaan käteen, hän vihjaa, että keskustelu on tulisi päättää.


Suloinen paljastus kulisseista: Lupo-koira valitsi prinssi Georgen, 6, nimen

iltalehti 17:02 03.08

Kuninkaallisella cockerspanielilla on ollut tassunsa pelissä tulevan hallitsijan nimeämisessä. Brittihovissa kaikilla on hellyttelynimet, joita käytetään perhepiirissä. Esimerkiksi herttuatar Meghan kutsuu miestään, prinssi Harrya, Haziksi. Herttuatar Catherinea puolestaan kutsutaan tuttavallisesti Squeak-nimellä, mikä viittaa hänen lapsuutensa lemmikkimarsuun. Jopa kuningatar Elisabetilla on lempinimi – Tillabet.


Kuningatar Elisabet ei koskaan näe vaatteitaan ennen h-hetkeä – palatsiin on kehitetty poikkeuksellinen järjestelmä asuja varten

iltasanomat 21:21 30.06

Kuningatar Elisabetilla on aivan omanlaisensa vaatteidensäilytysjärjestelmä.


Kuningatar Elisabetin nuorimmainen juhlii hääpäiväänsä – takana jo 20 onnellista avioliittovuotta

iltalehti 16:42 19.06

Prinssi Edward on kuningattaren lapsista ainoa, joka ei ole eronnut. Kuningatar Elisabetilla, 93, on puolisonsa prinssi Philipin kanssa neljä lasta: prinssit Charles, Andrew ja Edward sekä prinsessa Anne. Lapsista nuorin on prinssi Edward, 55. Hänelle myönnettiin vuonna 1999 Wessexin jaarlin arvonimi. Isänsä, Edinburghin herttua Philipin, kuoleman jälkeen Edward perii Edinburghin herttuan arvonimen.


Kuningatar Elisabet, 93, yllätti Notting Hillin trendialueella - ei unohtanut rakasta serkkuaan

iltalehti 23:39 08.06

Kuningatar Elisabet bongattiin torstaina trendikkäältä Notting Hillin asuinalueelta, sillä hän tapasi syntymäpäiviään viettäneen serkkunsa. Kuningatar Elisabetilla on ollut hyvin kiireinen viikko Yhdysvaltojen presidentti Donald Trumpin valtiovierailun emännöimisessä. Kaukaiset vieraat olivat Lontoossa maanantaista keskiviikkoon ja osallistuivat kuningattaren kanssa monenlaisiin aktiviteetteihin. Kun vierailu oli ohi, kuningatar ei turhia levännyt vaan suuntasi työtapaamisten sijaan juhlistamaan sukulaistaan. Kuningatar bongattiin torstaina poikkeuksellisesti Notting Hillin trendialueella. Hän poistui serkkunsa lady Elizabeth Ansonin kotoa kadulle. Daily Mail tietää kertoa, että lady Elizabeth Ansonilla oli perjantaina 78-vuotissyntymäpäivä ja kuningatar tuli juhlistamaan serkkunsa ikääntymistä päivää aiemmin. Anson on tehnyt pitkän uran jo 1960-luvulta lähtien juhlajärjestäjänä. Hän on ollut mukana järjestämässä myös hovin juhlia.


Näkökulma: Archie-vauvan nimi sen jo kertoo - tämä kuninkaallinen perhe ei patsastele parrasvaloissa enää pitkään

iltalehti 19:31 09.05

Jos Archielle kaavailtaisiin näkyvää roolia kuninkaallisena, kuningatar Elisabetillä olisi varmasti ollut sanansa sanottavana nimiasiassa, kirjoittaa toimittaja Elina Kirssi. Maanantaina saatiin viimein kauan odotettu uutinen Britteinsaarilta, kun prinssi Harryn ja herttuatar Meghanin ensimmäinen lapsi syntyi. Poikavauva nähtiin julkisuudessa pari päivää myöhemmin, kun onnelliset vanhemmat saapuivat lehdistön eteen Windsorin linnan uumenissa. Samana päivänä ilmoitettiin, että vauva saa nimekseen Archie Harrison Mountbatten-Windsor. Ilmoituksesta selvisi, että pikku-Archie ei saanut prinssin titteliä. Tilanne voi kuitenkin muuttua, kun prinssi Charlesista tulee kuningas.


ankkaparven että ottaa kotonaan ailahtelevan ankkaparven ottaa ministerisalkun myös pääministeri – suora Therese Johaugia ”Kyllä sen huomaa”

Hot topics