Prinsessa Annelta harvinainen haastattelu – tokaisi lakonisen kommentin kuningatar Elisabetin aiheuttamasta paineesta

iltasanomat 11:16 06.12

Anne on 69-vuotias, mutta hän ei kehtaa lopettaa ratsastamista äitinsä takia.


Herttuatar Catherine kulkee entistä enemmän Elisabetin jalanjäljissä – otti vastaan yhden kuningattaren merkittävistä tehtävistä

mtv 08:36 05.12

Herttuatar Catherinesta tuli hiljattain kuningatar Elisabetille tärkeän järjestön suojelija. 


Kuningatar Elisabetin huhuttiin kuolleen – brittihovi kiistää

stara 22:00 02.12

Sosiaalisessa mediassa levisi huhuja, joiden mukaan Iso-Britannian kuningatar Elisabet II


Prinssi Andrew’n kanssa seksiin pakotettu: ”Hän tietää mitä on tapahtunut”

stara 18:40 02.12

Vuonna 2011 ilmestyi internetiin valokuva, jossa kuningatar Elisabetin poika, prinssi


Viihdelehti Stara.fi

stara 18:40 02.12

Vuonna 2011 ilmestyi internetiin valokuva, jossa kuningatar Elisabetin poika, prinssi


Hyötyykö prinssi Charles Andrew-veljen hölmöilyistä? – Britanniassa huhutaan kuningattaren harkitsevan eläköitymistä

iltalehti 21:52 27.11

Kuningatar Elisabetin uskotaan saaneen kohuista tarpeekseen ja suunnittelevan sivuun siirtymistä täyttäessään 95. Prinssi Charles, 71, on palannut edustusmatkaltaan Uudesta-Seelannista. Heti Britanniaan laskeuduttuaan mies suuntasi Sandringhamiin tapaamaan vanhempiaan, kuningatar Elisabetia, 93, ja prinssi Philipiä, 98. Arvatenkin yhdessä käytiin kovat keskustelut kuningasperhettä viime aikoina kuohuttaneesta prinssi Andrew’n, 59, tapauksesta.


Kuningatar Elisabet vei poikansa kohua pakoon – pojalla kypärä, äidillä pelkkä huppu

iltalehti 15:26 25.11

Kuningatar Elisabet vei prinssi Andrew’n Windsoriin miehen vetäydyttyä tehtävistään. Prinssi Andrew vetäytyi keskiviikkona julkisista tehtävistään hänen ja Jeffrey Epsteinin epämääräisen ystävyyden noustua puheenaiheeksi. Useat naiset syyttävät edesmennyttä Epsteinia ja hänen lähipiiriään raiskauksista. Vetäytymistä edelsi prinssin keskustelu kuningatar Elisabetin kanssa. Prinssi pyysi töppäilyjään äidiltään anteeksi. Vetäytymisilmoituksen jälkeen prinssi Andrew lähti äitinsä mukana Windsoriin. Kuningatar Elisabet ja prinssi Andrew kuvattiin jo perjantaina ratsastamassa yhdessä Windsorin linnan mailla. Molemmat pukeutuivat ratsastusretkeä varten pitkiin takkeihin. Kuningatar Elisabet täydensi asulla hupulla ja prinssi Andrew kypärällä.


Prinssi Andrew’n tavarat heitettiin pois Buckinghamin palatsista - sihteerille potkut

iltalehti 21:58 23.11

Prinssi Andrew’n toimisto joutuu etsimään uuden paikan. Prinssi Andrew kohahdutti aiemmin tällä viikolla, kun hän kertoi jäävänsä syrjään brittihovin virallisesta tehtävistä. Kuningatar Elisabet antoi Andrew’n ilmoituksella hyväksyntänsä, ja hovia lähellä olevat tahot kertovatkin juuri Elisabetin olleen syrjään vetäytymisen taustalla. Times-lehden mukaan Andrew’n toimisto henkilökuntineen joutuu nyt muuttamaan Buckinghamin palatsista ja tavaroita olisi jo kuskattu muualle. Samaisen lehden mukaan myös Andrew’n sihteeri Aman Thirsk olisi saanut potkut.


Prinssi Andrew’n ahdinko syvenee - salaiset matkasuunnitelmat vuotivat julkisuuteen: kuningatar vihelsi pelin poikki

iltalehti 10:03 22.11

Prinssi Andrew ilmoitti keskiviikkona astuvansa sivuun kuninkaallisista tehtävistään pedofiilikytköksiensä vuoksi. Silti hän olisi lähtenyt salaa työmatkalle viikonloppuna. Kuningatar Elisabetin poika prinssi Andrew, 59, on ollut myrskyn silmässä tällä viikolla. Hän astui syrjään hovin työtehtävistä hänen ja Jeffrey Epsteinin epämääräisen ystävyyden noustua puheenaiheeksi. Useat naiset syyttävät edesmennyttä Epsteinia ja hänen lähipiiriään raiskauksista. Prinssi antoi asiasta ympäripyöreitä vastauksia BBC:n televisioimassa haastattelussa. Sittemmin prinssi on kutsuttu Yhdysvaltoihin antamaan lausunto Jeffrey Epsteiniin liittyen. Kuningatar kutsui prinssi Andrew’n luokseen keskiviikkona antaakseen lapselleen potkut. Nimettömänä pysyttelevä lähipiirilähde kertoo The Telegraphille, että kuningatar teki päätöksen prinssin vetäytymisestä. Myös Walesin prinssi Charlesia on konsultoitu aiheen tiimoilta.


Prinssi Andrew aiheuttaa kuningattarelle harmaita hiuksia: niin teki myös prinssin ex-vaimo - muistatko vielä varpaiden nuolemisen?

iltalehti 08:34 22.11

Kuningatar Elisabetin kulunut vuosi kaikkine brittikuninkaallisten kohuineen on ollut raskas. Prinssi Andrew’n naiskuviot ovat puhututtaneet aiemminkin. Kuningatar Elisabetilla, 93, on ollut kestämistä, sillä kulunut vuosi on johtanut kohusta toiseen. Brexit-sekoilun lisäksi murheenkryynejä on ollut monta, joista suurin osa perhepiirissä. Kuningattaren pojanpojan prinssi Harryn vaimon, herttuatar Meghanin suku Yhdysvalloissa on jatkanut Meghanin arvostelemista julkisuudessa, sillä herttuatar on katkaissut kaikki välinsä isänsä puoleiseen sukuun eikä keväällä syntynyt Archie-poikakaan ole onnistunut korjaamaan yhteydenpitoa.


Kuningatar Elisabetin viime kuukaudet ovat olleet katastrofaalisia – skandaalit hovissa vetävät vertoja jopa surullisenkuuluisalle ”kauhujen vuodelle”

iltasanomat 06:31 21.11

Brittihovin kaoottinen vuosi lähentelee surullisenkuuluisaa Annus horribilista eli kauhujen vuotta 1992.


Kuningatar Elisabetilla ja prinssi Philipillä on tänään hääpäivä - eivät ole koskaan jakaneet makuuhuonetta, edelleen yhdessä

iltalehti 18:18 20.11

Kuningatar Elisabetin ja prinssi Philipin avioliitto on jo 72-vuotias. Kuningatar Elisabet ja prinssi Philip avioituivat 20. marraskuuta 1947. Rakkausliittoon on mahtunut monia vaiheita. Liittoa pidetään silti onnellisena. Pariskunnalla on neljä lasta ja monta lastenlasta. Iltaisin kuningatar ei kuitenkaan käperry aviomiehensä kainaloon, sillä kuningattaren sänky sijaitsee eri huoneessa kuin aviopuolisonsa. Kuningattarella ja prinssillä on alusta asti ollut erilliset makuuhuoneet. Halutessaan he voivat kyllä yökyläillä toistensa sängyissä. Erillisillä makuuhuoneilla on hovissa pitkät perinteet. Asiasta on kirjoittanut esimerkiksi The Sun.


Kuningatar Elisabetin anoppi pidettiin visusti poissa parrasvaloista – surullinen tarina nostaa ihon kananlihalle

iltasanomat 07:21 19.11

Battenbergin prinsessa Alicen tarina on samaan aikaan surullinen ja sankarillinen. Hän oli syntyessään kuuro, ja myöhemmin hänellä diagnosoitiin paranoidi skitsofrenia. Sairautta hoidettiin hyvin kyseenalaisin keinoin.


Näitä ohjelmia brittikuninkaalliset katsovat – Arvaatko kuningatar Elisabetin suosikin?

iltalehti 06:45 19.11

Erilaiset kisat ja brittidraama kiinnostavat kuninkaallisia. Vaikka kuninkaallisilla on omat työkiireensä ja velvoitteensa, ehtivät he myös rentoutua television ääressä. Brittihovissa sitä paitsi nautitaan pitkälti ihan samoista ohjelmista kuin mitä koti-Suomessakin katsellaan.


Kuningatar vaihtuu Netflixin huippusuositussa sarjassa – The Crown jatkuu sunnuntaina

yle 08:24 17.11

Uusissa jaksoissa Elisabetin roolin tekee Olivia Colman.


Britanniassa intoillaan taas kuninkaallisista häistä – kuningatar Elisabetin serkun jälkeläinen kihlautui ruotsalais­komistuksen kanssa

iltasanomat 21:25 16.11

Prinsessa Alexandran lapsenlapsi Flora Ogilvy kihlautui ruotsalaisen Timothy Vesterbergin kanssa.


Prinssi Andrew katuu ystävyyttään seksuaalirikoksista tuomitun Epsteinin kanssa: "Sopimatonta kuninkaallisen perheen jäsenelle"

yle 07:31 16.11

Kuningatar Elisabetin toiseksi vanhin poika yöpyi yhdysvaltalaismiljonäärin luona vielä tämän saaman tuomion jälkeenkin.


Yllättävä paljastus hovista – tämä erikoinen keino saa kuningatar Elisabetin korut kiiltämään

mtv 21:30 15.11

Kuningatar Elisabetin puvustajan mukaan gini saa jalokivet kimaltamaan.


Huhuille vahvistus - Harry ja Meghan eivät vietä joulua Elisabetin kanssa

iltalehti 23:01 13.11

Herttuapari ja Archie-vauva viettävät joulun Yhdysvalloissa. Harry ja Meghan ovat tuoneet brittihovin raikkaan tuulahduksen nykyaikaa, kun he toistuvasti, erityisesti Meghan luopuvat perinteistä ja rikkovat ajoittain kummallisia etikettejä, kuten sitä, ettei autonovea ole soveliasta avata itse. Mitään järkevää perustetta oven avaamiskiellolle ei tietenkään ole. Tällä kertaa kyytiä saa jouluperinteet. Sussexin herttuapari ei vietä joulua kuningatar Elisabetin luona vaan joulunvietto sujuu Yhdysvalloissa, Meghanin äidin Doria Raglandin huomassa.


Kuningatar Elisabetin korut puhdistetaan erikoisella tavalla - puuhassa kuluu giniä

iltalehti 17:15 13.11

Angela Kelly saa kuningattaren korut kimmeltämään ginin avulla. Angela Kelly on kuningatar Elisabet II:n tyylineuvoja ja ompelija. Tuoreessa kirjassaan The Other Side of the Coin: The Queen, The Dresser and the Wardrobe hän jakaa kokemuksiaan kuningattaren pukemisesta. Hän kertoo esimerkiksi, että kuningatar on luopumassa turkiksista ja käyttää ammattimeikkaajaa vain kerran vuodessa. Kirjassa Kelly kertoo puhdistavansa kuningattaren jalokivet tilkalla giniä.


huoltajalegenda Gunnar Yliharju Ikonen "Luotamme aina Jesperi Kotkaniemi loukkaantui joukkoraiskauksesta epäillyn nelikon on tarpeetonta seurat haluavat – kaksi ryöstäjää,

Hot topics