"Trumpille ei ole Amerikka ensin, vaan Donald Trump ensin" – Kuusi nostoa virkarikossyytteiden esittelijöiden pääargumenteista

yle 10:07 25.01

Pallo siirtyy lauantaina virkarikossyytteitä perustelleilta demokraattiesittelijöiltä puolustukselle.


Inarin hotellit reagoivat välittömästi koronavirusepäilyihin – käsidesitarjontaa lisätään ja siivousta tehostetaan

yle 12:08 24.01

Ivalossa paljastui viime yönä kaksi koronavirusepäilyä. Inarin seudun hotelleissa seurataan tilannetta tarkasti.


Muistatko vielä Sabrina teininoidan? Sarjan tähdet kokoontuivat yhteen 17 vuoden jälkeen

iltalehti 22:12 23.01

Suomessakin seurattiin teininoidan seikkailuja takavuosina. Yhdysvaltalaista Sabrina, teininoita -sarjaa tehtiin vuosina 1996-2003. Tilannekomediassa seurattiin taikoja tekevää teini-ikäistä Sabrina Spellman -nimistä noitaa, jota näytteli Melissa Joan Hart. Melissa, 43, on julkaissut Instagram-tilillään yhteiskuvan sarjassa näytelleiden kollegoidensa kanssa 17 vuotta sarjan päättymisen jälkeen. Kuvassa ovat hänen lisäkseen Nate Richert, 41, (näytteli Harvey Kinklea) David Lascher, 47, (Josh Blackhart) ja Elisa Donovan, 48 (Morgan Cavanaugh).


Mitä ihmettä? Taylor Swiftin hämmentävä temppu kuntosalilla - Justin Bieberkin ajettiin pois

iltalehti 17:30 23.01

Taylor Swift tyhjensi kuntosalin saadakseen treenata rauhassa. Poptähti Taylor Swift ei mielellään treenaa muiden kuntoilijoiden kanssa, vaan varaa koko kuntosalin omaan käyttöönsä. TMZ:n mukaan laulaja Justin Bieber joutui hiljattain poistumaan kuntosalilta, koska oli osunut paikalle Swiftin treenivuorolla. TMZ kertoo Bieberin olleen West Hollywoodissa sijaitsevalla Dogpound Gym -kuntosalilla ystäviensä kanssa, kun Swift saapui paikalle oman väkensä kanssa. Swift halusi tyhjentää kuntosalin, mutta Bieberin turvamiehet vaativat, että tähti saa tehdä oman treeninsä loppuun ensin. Näin myös tapahtui, vaikka Bieberin treeni näytti koostuvan enimmäkseen tanssimisesta ja pelleilystä.


Ville Niemisen potkut oli silmänkääntötemppu: ”On tajuttu, ettei enää pelleillä”

iltalehti 22:49 22.01

Pelicans on maukkaan Tappara-voiton myötä yhä pudotuspelitaistelussa, vaikka Jesse Wellingin aika on ollut Ville Niemisen jaksoa heikompi. Ville Niemisen potkut Pelicansin päävalmentajan pallilta marraskuun lopussa oli pelaajille eräänlainen silmänkääntötemppu. –?Suurin muutos on se, että on tajuttu, ettei enää pelleillä. Koutsi lähti, vaikka kukaan ei haluaisi ketään erottaa. Jätkät ovat tajunneet, että pitää tehdä hommia, sanoo joukkueen tähtipelaaja Juhamatti Aaltonen.


Tampereen kartat uusiksi: Näsijärveen tulee ratikan ansiosta uusi saari – ellei valitus mene läpi

iltasanomat 09:01 22.01

Onko 36 metrin kanava rannan ja täyttömaan välillä riittävä pohjaveden kannalta?


Somalia valmis vastaanottamaan al-Holin ruotsalaisia, ellei Ruotsi heitä auta – Asiantuntija: Hyvin riskialtista

yle 15:49 21.01

Noin puolella Isis-leirin ruotsalaisista on juuret Somaliassa. Ruotsin radion mukaan omaiset ovat vedonneet Somaliaan.


Muistatko kaikki heidät? NHL:n 2010-luvun suomalaiset hyökkääjät

jatkoaika.com 07:30 21.01

NHL:ssä pelasi edellisen vuosikymmenen aikana niin monen suomalaisen tuntemia legendoja kuin sellaisiakin NHL-uraa tavoitelleita pelaajia, joiden unelma kariutui lyhyeen. Jatkoaika listaa kaikki 2010-luvulla pelanneet suomalaishyökkääjät.


Turistit yllättyivät toden teolla – viiden tähden hotelliin ilmestyi norsu

stara 17:20 20.01

Internetin kautta varatuista hotelleista saattaa paljastua paikan päällä odottamattomia yksityiskohtia.


Viihdelehti Stara.fi

stara 17:20 20.01

Internetin kautta varatuista hotelleista saattaa paljastua paikan päällä odottamattomia yksityiskohtia.


Muistatko kaikki heidät? NHL:n 2010-luvun suomalaiset puolustajat

jatkoaika.com 07:30 20.01

NHL:ssä pelasi edellisen vuosikymmenen aikana niin monen suomalaisen tuntemia legendoja kuin sellaisiakin NHL-uraa tavoitelleita pelaajia, joiden unelma kariutui lyhyeen. Jatkoaika listaa kaikki 2010-luvulla pelanneet suomalaispuolustajat.


Muistatko kaikki heidät? NHL:n 2010-luvun suomalaiset maalivahdit

jatkoaika.com 09:00 19.01

NHL:ssä pelasi edellisen vuosikymmenen aikana niin monen suomalaisen tuntemia legendoja kuin sellaisiakin NHL-uraa tavoitelleita pelaajia, joiden unelma kariutui lyhyeen. Jatkoaika listaa kaikki 2010-luvulla pelanneet suomalaismaalivahdit.


Pariskunta huomasi hauskan puutteen hotellissa – suunnitteluvirhe kuin sarjakuvista

stara 11:20 18.01

Matkaa suunnitellessa hotelleista kannattaa etsiä kokemuksia ja arvioita, koska ne


Esapekka Lappi saa tottua turistiluokkaan ja halvempiin hotelleihin: "Meillä ei ole kolmekerroksista varikkokerrostaloa, mutta se ei ole oleellista"

MTV 08:56 17.01

Siirtyminen Toyotan ja Citroenin kaltaisista tehdastiimeistä yksityiselle M-Sportille on rallin MM-kuskille Esapekka Lapille puitteiden puolesta uusi kokemus, mutta hänen mukaansa brittitiimi osaa Malcolm Wilsonin johdolla taikoa pienemmästäkin budjetista loistavat menestyksen mahdollisuudet.


Ovetshkin voi rikkoa Gretzkyn kaikkien aikojen ennätyksen – ”Jos viisi kautta vetää, niin se on realismia”

iltalehti 19:06 15.01

NHL:n kaikkien aikojen tilaston kärkipaikka on maalitykin ulottuvilla. Wayne Gretzkyn lukuisia NHL-ennätyksiä on totuttu pitämään lyömättöminä. Kiekkopiireissä tyypillisen käsityksen mukaan suurinta osaa niistä ei rikota koskaan, ellei sääntöjä muuteta radikaalisti.


Rajujen taklausten kohteeksi joutunut kovanaama antaa palaa, lähetti uhmakkaan viestin NHL:n kohutähdelle – "Hän pelleili väärän jätkän kanssa"

MTV 05:50 15.01

Edmonton Oilersin voimahyökkääjä Zack Kassian lähetti uhmakkaan viestin häntä rajusti taklanneelle Calgary Flamesin Matthew Tkachukille.


Kohuratkaisu voi olla Harrylle ja Meghanille taloudellinen jättipotti – myös nämä kuninkaalliset ovat tahkonneet rahaa hovin ulkopuolella

iltasanomat 14:30 14.01

Kuninkaallisen perheen jäsenten ei sovi hyötyä arvokkaasta asemastaan – ellei sitten ole riittävän alhaalla kruununperimysjärjestyksessä.


Opiskelijat kertoivat yliopistoissa kokemastaan rasismista – Kysyimme viideltä suurelta yliopistolta asiasta: "En voi sanoa, että olisin täysin yllättynyt"

yle 20:15 13.01

Yliopistoissa painotetaan, että rasismiin on nollatoleranssi. Siihen ei kuitenkaan pystytä puuttumaan, elleivät opiskelijat tuo tapauksia esiin.


Halonen ja rouva niiden ulina oli oli uskomatonta tasoisia tasoisia aivovammoja Iranin

Hot topics