E.T.-elokuvan lapsitähti "Elliot" passitettiin vieroitushoitoon - selvisi rattijuopumuksesta sakoilla

iltalehti 23:48 19.11

Näyttelijä Henry Thomas pidätettiin lokakuussa rattijuopumuksen vuoksi Oregonissa. Nyt hän on saanut tuomion. Henry Thomas, 48, muistetaan Elliot-pojan roolista Steven Spielbergin menestyselokuvassa E.T. Vuoden 1982 tieteiselokuva kertoi avaruusolion ja lasten ystävyydestä ja se palkittiin neljällä Oscarilla ja kymmenillä muilla palkinnoilla. Elliotin rooli toi Thomasille BAFTA-palkinnon, Golden Globe-palkinnon ja Saturn Award - ehdokkuuksia. Thomas pidätettiin lokakuussa rattijuopumuksesta Oregonissa. Thomas oli löydetty Tualatinin asuinalueella keskelle risteystä pysähtyneestä autosta maanantai-iltana. Joku ohi ajanut oli hälyttänyt poliisit paikalle.


E.T.-elokuvan lapsitähti "Elliot" pidätettiin - sammui rattiin

iltalehti 10:30 23.10

Näyttelijä Henry Thomas pidätettiin rattijuopumuksen vuoksi Oregonissa. Henry Thomas, 48, muistetaan Elliot-pojan roolista Steven Spielbergin menestyselokuvassa E.T. Vuoden 1982 tieteiselokuva kertoi avaruusolion ja lasten ystävyydestä ja se palkittiin neljällä Oscarilla ja kymmenillä muilla palkinnoilla. Elliotin rooli toi Thomasille BAFTA-palkinnon, Golden Globe-palkinnon ja Saturn Award - ehdokkuuksia. Sittemmin Thomas jatkoi näyttelijän uraansa. Hän on tähdittänyt yli neljääkymmentä elokuvaa. Miehellä on myös paljon tv-rooleja.


Isac Elliot kommentoi törttöilyään - ”Mä tiedän, että mä teen väärin”

iltalehti 21:05 11.09

Isac Elliot kertoi Elämä lapselle -konsertissa olevansa studiolla lähes joka päivä. Muusikko Isac Elliotin autoilu puhuttaa, nuorukainen kun on jo muutaman kerran julkaissut Instagramissa videon, jossa hän autoilee samalla kun räplää puhelintaan. Viimeksi lauantaina hän ajeli sateisessa säässä puhelin kourassa. –Ähh, no joo. Mä tiedän, että teen väärin. Tässä tapauksessa katsoin navigaattoria puhelimesta, Isac Elliot sanoi.


Isac Elliotin rannetta koristaa todellinen ökykello

iltalehti 20:06 11.09

Isac Elliotin rannetta koristaa Hublot-merkkinen kello. Elämä lapselle -konsertissa esiintyvä Isac Elliot tunnetaan musiikin lisäksi mieltymyksestään luksukseen. Automatkat taittuvat g-sarjan Mercedes Benz -maasturilla ja vaatteet ovat merkkivaatteita. Isac Elliotin käteen on nyt myös ilmestynyt todellista luksusta, nimittäin timanttikoristeltu Hublot.


Isac Elliotin rannetta koristaa todellinen ökykello - arvo kymmeniä tuhansia euroja!

iltalehti 20:06 11.09

Isac Elliotin rannetta koristaa Hublot-merkkinen kello. Elämä lapselle -konsertissa esiintyvä Isac Elliot tunnetaan musiikin lisäksi mieltymyksestään luksukseen. Automatkat taittuvat g-sarjan Mercedes Benz -maasturilla ja vaatteet ovat merkkivaatteita. Isac Elliotin käteen on nyt myös ilmestynyt todellista luksusta, nimittäin timanttikoristeltu Hublot.


Isac Elliotin uutuusmusiikkivideo julki – aiempaa urbaanimpi ote: "Muutama muotisuunnittelija innostui biisistä”

iltalehti 19:02 30.08

Parhaillaan Puolassa kiertävä laulaja julkaisi perjantaina musiikkivideon Waiting Game -kappaleelle. Laulaja Isac Elliotin, 18, Waiting Game -uutuuskappaleen musiikkivideo julkistettiin tänään perjantaina. Laulaja kertoo Iltalehdelle, että single on saanut paremman vastaanoton kuin hän on uskaltanut toivoa. – Tämä on Suomessa paras startti mun biisille ikinä ja olen siitä todella kiitollinen sekä kuuntelijoille että medialle. Spotifyssa biisi on mennyt todella hienosti ja nyt on käynnistynyt promootio biisin ympärillä myös ulkomailla.


Isac Elliot esitteli 20?000 euron asunsa, nyt on Mikael Gabrielin vuoro – haastattelijan silmät lensivät selälleen

iltasanomat 15:28 27.08

–?Isac Elliotin vaatteet olivat 20?000 ja hän pääsi lehteen. Mikael Gabriel: ”Hold my beer”, sanailee eräs suositun Youtube-kanavan seuraaja tuoreen videon kommenttiosiossa.


Isac Elliotin ura hurjaan nousukiitoon – teki arvostetun sopimuksen: "Olemme valmiita näyttämään maailmalle, millainen kansainvälinen lahjakkuus hän on"

mtv 19:02 13.08

Isac Elliot pääsi samaan talliin Alman ja Sunrise Avenuen kanssa.


Yle: Isac Elliot solmi kansainvälisen levytyssopimuksen

iltalehti 09:56 13.08

Laulaja Isac Elliot on kaikessa hiljaisuudessa solminut kansainvälisen levytyssopimuksen. Asiasta kertoo Yle. Laulaja Isac Elliot niittää mainetta myös kansainvälisesti. Mies on solminut levytyssopimuksen Saksan Universal Musicin kanssa. Asiasta kertoo Yle. Levytyssopimuksen lisäksi Isac Elliot solmi myös managerisopimuksen brittiläisen First Access -yrityksen kanssa. Isac Elliotin asioiden lisäksi manageriyritys hoitaa myös Rita Oran ja Young Thugin asioita. Keikkamyyjää ei vielä ole lyöty lukkoon.


Isac Elliot on solminut kansainvälisen levytyssopimuksen

iltasanomat 08:50 13.08

Saksan Universal Music kiinnitti Elliotin.


Yle: Isac Elliot on solminut kansainvälisen levytyssopimuksen

iltasanomat 08:50 13.08

Saksan Universal Music kiinnitti Elliotin.


Vapaaottelukamppailu päättyi brutaalisti – ottelija mursi vastustajan käden, ja se oli vasta alkua

MTV 07:33 04.08

Vapaaottelija Juancamilo Ronderos kohtasi hiljattain Matthew Elliotin WXC-organisaation kärpässarjan titteliottelussa. Kamppailun jälkeen kaksikko vaihtoi iskuja, ja Ronderos on nyt avautunut lopun tapahtumista.


avoliitossa johtoaan, Krista Kalle Rovanperä löi odottaa mielenkiintoisia sormeili ja maisteli Yorkissa keskellä kirkasta – myhäili ”Haluan taistella paikasta

Hot topics