BB-Helmeri ja Anu saapuivat Urheilugaalaan rakastuneina – suuntaavat pian yhdessä lomalle: ”Meillä menee tosi hyvin”

iltalehti 18:49 16.01

BB-Helmeri ja Anu kertoivat kuulumisiaan Urheilugaalassa. Big Brotherista tutut Helmeri ja Anu saapuivat tänä vuonna yhdessä Urheilugaalaan. Rakastuneen oloinen pariskunta kertoi kuulumisiaan Iltalehden haastattelussa. – Erittäin hyvää kuuluu. Kiva olla ensimmäistä kertaa Urheilugaalassa, Helmeri totesi.


Ensimmäistä kertaa pariskuntana! BB:ssä toisiinsa ihastuneet Anu ja Helmeri alkoivat seurustelemaan: ”Pyritään elämään normaalia perhe-elämää”

iltasanomat 16:32 16.01

Big Brother -talossa toisiinsa ihastuneet Anu ja Helmeri edustivat Urheilugaalassa ensimmäistä kertaa pariskuntana.


BB-talossa rakastuneet Anu ja Helmeri saapuivat yhdessä Urheilugaalaan – näyttävä halkio varasti huomion

MTV 16:31 16.01

Urheilugaala palkitsi Big Brother -talon urheilullisen asukkaan gaalakutsulla. Helmeri otti avecikseen Anun, jonka kanssa rakkaus roihahti juuri ohjelman aikana.


BB-talossa rakastuneet Anu ja Helmeri saapuivat yhdessä Urheilugaalaan – näyttävä halkio varasti huomion

mtv 16:31 16.01

Urheilugaala palkitsi Big Brother -talon urheilullisen asukkaan gaalakutsulla. Helmeri otti avecikseen Anun, jonka kanssa rakkaus roihahti juuri ohjelman aikana.


Elmeri Erosen tie ylivoimalle oli TPS:ssä tukossa, nyt hän johtaa pakkien maalipörssiä: "Olen saanut hyvän paikan ylivoimalla"

jatkoaika.com 09:30 03.01

Elmeri Eronen on noussut HPK:ssa liigapuolustajien eturiviin. Ylivoimalla on tullut aiempaa enemmän vastuuta, ja hyvä syksy palkittiin jopa maajoukkuekutsulla.


Videohaastattelu: Elmeri Eronen tyytyväinen HPK:n valmistautumiseen tärkeään otteluun

jatkoaika.com 21:42 26.12

HPK:n valmennus oli tutkinut pelaamisen tarkoin ja löytänyt toimivat lääkkeet hyökkäysvoittoisen joukkueen kaatamiseen. Vahvaa kautta pelaava puolustaja Elmeri Eronen käynnisti Kerhon maalihanat. Hän nauttii roolistaan joukkueessa ja kiittää saamastaan vastuusta. Tulokset näkyvät pistetilastoissa.


Leijonat jälleen tulessa tänään – vastustajan konkarihyökkääjä on äitynyt hurjaan pistetehtailuun

iltalehti 14:07 12.12

Päivän peli on Leijonien EHT-ottelu Tshekkiä vastaan Plze?issä. Suomi lähtee perinteiseen tapaan Venäjän EHT-turnaukseen erittäin kokemattomalla joukkueella. Mukana on peräti kahdeksan ensikertalaista (Frans Tuohimaa, Elmeri Eronen, Mikael Seppälä, Jere Karjalainen, Julius Nättinen, Miska Siikonen, Valtteri Puustinen sekä Petrus Palmu). Kun lisäksi useilla muillakin pelaajilla on maajoukkuekokemusta vain nimeksi, on tuoreus ja nälkä varmuudella tämän joukkueen paras valttikortti. Suomen joukkueen kiinnostavin pelaaja on väistämättä Liigan pistepörssiä tehoilla 22+15=37 johtava Julius Nättinen. Nättisen debyyttiä helpottaa se, että vierellä pelaa koko tuttu (Nättinen-Siikonen-Palmu) ketju JYPistä.


Rakkaus kukoistaa! BB-Helmeri on jo tutustunut Anun poikiin: "Meillä on mennyt hyvin!"

mtv 15:29 11.12

Helmerin ja Anun suhde on jatkunut BB-talon ulkopuolellakin. 


Totta se on! BB-Anu ja Helmeri avoimesti yhdessä: Parisuhde vakaalla pohjalla

iltalehti 15:10 11.12

Anu ja Helmeri ovat pariskunta. Big Brother loppui kuukausi sitten, kun Kristian poistui talosta voittopotin kanssa. Finaaliin selvinneet Anu ja Helmeri eivät hekään joutuneet poistumaan talosta tyhjin käsin, sillä he löysivät talossa toisensa. He etenivät suhteessaan talossa rauhallisesti pusutellen, ja varsinkin Anu oli aluksi pidättyväinen. Tapailu jatkui ohjelman loputtua, ja suhde nyt syventynyt entisestään.


BB-Helmerin ja Anun jättiyllätys – suhde jatkuu: ”Tätä fiilisteltiin BB-talossa”

iltalehti 09:51 03.12

BB-talosta tutut Helmeri ja Anu ovat jatkaneet tapailua BB-talon jälkeen. Syksyllä Big Brother -kisaan osallistuneet Helmeri ja Anu ihastuivat toisiinsa tulenpalavasti. Vaikka BB-talossa lempi leiskui, pari eteni suhteessaan rauhallisesti. BB-talossa heidän suhteensa oli lähinnä pusuttelutasolla.


Lennart Petrellin piina päättyi, Pelicans taipui uuden päävalmentajan alaisuudessa – näin SM-liigassa pelattiin lauantaina

iltalehti 20:03 30.11

HPK kaatoi Pelicansin. Ville Niemiselle potkut antanut Pelicans kärsi lauantaina 1–2-tappion HPK:lle. Jesse Wellingin alaisuudessa ensi kertaa pelanneet lahtelaiset olivat jo ensimmäisen erän jälkeen kaksi maalia perässä Markus Nenosen ja Elmeri Erosen osuttua.


Pelicans taipui uuden päävalmentajan alaisuudessa – näin SM-liigassa pelattiin lauantaina

iltalehti 20:03 30.11

HPK kaatoi Pelicansin. Ville Niemiselle potkut antanut Pelicans kärsi lauantaina 1–2-tappion HPK:lle. Jesse Wellingin alaisuudessa ensi kertaa pelanneet lahtelaiset olivat jo ensimmäisen erän jälkeen kaksi maalia perässä Markus Nenosen ja Elmeri Erosen osuttua.


SaiPan kapteeni lähestyy pelikuntoa ? slovakkipuolustaja sivussa vielä joitain viikkoja

jatkoaika.com 13:51 18.11

SaiPa-kapteeni Elmeri Kaksosen tilannetta tarkkaillaan päivä päivältä, todetaan seuran tiedotteessa. Kaksonen on kärsinyt loukkaantumisesta pitkin kautta. Mario Grman palaa pelikentille muutaman viikon kuluessa.


Anun ja Helmerin BB-romanssi sulatti katsojien sydämet – näin kaksikko kommentoi suhteen jatkoa Iltalehdelle

iltalehti 11:08 11.11

Anun ja Helmerin suhde on noussut muun muassa suomalaisten keskustelupalstojen yhdeksi suosikkipuheenaiheeksi tänä syksynä. Nyt kaksikko kommentoi Iltalehdelle, miten romanssi jatkuu. Jos on seurannut BB-uutisointia, Helmerin ja Anun lämmenneet välit ovat tuskin jääneet huomaamatta. Mitään draamaa kaksikon väleistä on turha hakea. Pienet pusut, koskettelu ja lähekkäin istuminen on muistuttanut enemmän yläasteen tai lukion ujoa ensirakastumista kuin maailman tunnetuinta tosi-tv:tä.


Kuka voittaa Big Brotherin? Iltalehti jakoi legendaariset Leijonat ja lampaat asukkaille

iltalehti 08:27 09.11

Big Brother huipentuu sunnuntaina, kun kilpailun voittaja julkistetaan 10. viikon jälkeen. Anu, Kristian, Kevin, Kimmo vai Helmeri? Heistä joku nappaa itselleen sunnuntaina 30?000 euroa.


Big Brother: Helmeri innostui ylistämään Anua pikkujouluissa – asukkaat häkeltyivät rohkeasta puheesta

iltalehti 21:16 08.11

Helmerin ylistyspuhe jouluherkkujen äärellä vain jatkui ja jatkui... Big Brother -talon asukkaat viettävät tänään Anun päivää pikkujoulutunnelmissa. Kuten muinakin päivinä, päivänsankari kuulee illallisen aikana sekä asuinkumppaneidensa pitämiä puheita että videoituja, jo talosta pois pudonneiden sanoja. Helmeri muistelee puheenvuoronsa aluksi Anuun tutustumista BB-talon ensimmäisen viikkotehtävän aikana. Tällöin he vahtivat yhdessä rahnoja rosvojen varalta.


Big Brother: Helmerin kanssa vehtaavalla Anulla onkin tapailukumppani talon ulkopuolella - kutsui miehen finaalilähetykseen

iltalehti 15:26 07.11

Anu paljasti Helmerille, että häntä vastassa finaalilähtyksen studiossa saattaa olla mies, jota Anu tapaili ennen taloon tuloaan. Big Brother -talossa toistensa kanssa läheisissä väleissä nyhjänneet Anu ja Helmeri juttelivat keskiviikkoiltana ennen nukkumaan menoa odotuksistaan elämästä talon ulkopuolella. Tulevana sunnuntaina BB-talo hiljenee, sillä silloin selviää kuka asukkaista voittaa yleisöäänten perusteella 30 000 euroa kymmenen viikon rutistuksesta. Helmeri kertoi Anulle illalla odottavansa sitä, miltä Anun vieressä tuntuisi nukkua ulkomaailmassa. Pussailuasteelle edennyt pari on nukkunut talossa sylikkäin.


BB-talon finaaliviisikko avautui ahdistuksistaan – Anu paljasti huonon itsetuntonsa: ”Mä oon vaan mä, tavallinen tyttö Hyvinkäältä”

iltalehti 19:58 06.11

Big Brother -talo tyhjenee sunnuntai-iltana. Big Brother lähenee loppuaan: finaali on sunnuntaina. Talossa ovat vielä jäljellä Anu, Kevin, Kristian, Kimmo ja Helmeri. He ovat nyt pitäneet keskenään ahdistusringin. Kukin avautui siitä, mikä omassa käytöksessä, tulevaisuudessa ja BB-talossa ahdistaa.


Big Brother -talossa enää viisi asukasta - tunnelma kiristyy: ”Piikit osuu kovempaa”

iltalehti 11:12 04.11

Big Brother -talossa eletään viimeistä viikkoa. Sunnuntaina ratkeaa ohjelman voittaja. Big Brother -talossa asuvat enää Kristian, Helmeri, Kimmo, Kevin ja Anu. Yksi heistä voittaa koko kilpailun. Anua mietityttävät tässä vaiheessa kisaa asukkaiden väliset suhteet. Hän pohtii erityisesti ystävyyttään Kimmon kanssa.


Helmeriltä hurja paljastus – kaveri sai aivoinfarktin ja BB-kilpailija vei saunavuoron jälkeen sairaalaan: "Olisin voinut olla dokaamassa"

iltalehti 08:57 02.11

Big Brotherissa käytiin perjantai-iltana syvällisiä saunakeskusteluja. Big Brother Suomi -ohjelmassa käytiin syvällisiä saunakeskusteluja perjantaina pitkin iltaa. Alkuillasta he pohtivat muun muassa talouseroja. Esimerkiksi yksinhuoltajien lapsilla Helmerillä ja Kevinillä ei ole ollut kuin pienen pieni viikkoraha pienenä. – Lukiossa äiti taisi olla minulle "velkaa" tuhat euroa, Kevin pohti.


harva muistaa, mitä mutta upea siivittivät Lukon suurin päävoitto

Hot topics