Räppäri Juice Wrld sai dramaattisen kohtauksen lentokentällä ja kuoli - oli vain 21-vuotias

iltalehti 17:40 08.12

Suomessa elokuussa esiintynyt Juice Wrld on kuollut. Urallaan kovassa nousukiidossa ollut rap-artisti Juice Wrld on kuollut. 21-vuotias räppäri kuoli sairauskohtaukseen Chicago Midwayn lentokentällä. Juice Wrldin lento Kaliforniasta oli juuri laskeutunut, ja räppäri käveli lentokentän tuloaulassa, kun hän yllättäen sai sairauskohtauksen. Silminnäkijöiden mukaan räppärin suusta roiskui runsaasti verta. Paikalle hälytettiin pelastustyöntekijöitä, ja Juice Wrld kiidätettiin sairaalaan. Tietojen mukaan hän oli vielä ambulanssissa tajuissaan, mutta hänet todettiin sairaalassa kuolleeksi pian sinne saapumisen jälkeen.


Räppäri Juice Wrld kuoli dramaattisesti lentokentällä - oli vain 21-vuotias

iltalehti 17:40 08.12

Suomessa elokuussa esiintynyt Juice Wrld on kuollut. Urallaan kovassa nousukiidossa ollut rap-artisti Juice Wrld on kuollut. 21-vuotias räppäri kuoli sairauskohtaukseen Chicago Midwayn lentokentällä. Juice Wrldin lento Kaliforniasta oli juuri laskeutunut, ja räppäri käveli lentokentän tuloaulassa, kun hän yllättäen sai sairauskohtauksen. Silminnäkijöiden mukaan räppärin suusta roiskui runsaasti verta. Paikalle hälytettiin pelastustyöntekijöitä, ja Juice Wrld kiidätettiin sairaalaan. Tietojen mukaan hän oli vielä ambulanssissa tajuissaan, mutta hänet todettiin sairaalassa kuolleeksi pian sinne saapumisen jälkeen.


Palkittu ruutukasvo Katri Makkonen juhli Linnassa puolisonsa Ditte Uljaksen kanssa: ”Ensimmäistä kertaa ehdittiin tanssilattialle”

iltalehti 21:08 07.12

Ylen A-studion juontaja Katri Makkonen saapui Linnan juhliin yhdessä puolisonsa, elokuvaohjaaja Ditte Uljaksen kanssa. Syksyllä journalismin pariin palannut Katri Makkonen toimi tasavallan presidentti Sauli Niinistön viestintäpäällikkönä elokuusta 2013 elokuuhun 2019 saakka. Linnan juhlissa aiemmin kuudesti ollut Makkonen saapui Linnaan puolisonsa Ditte Uljaksen kanssa.


Kuva: Tunnistaisitko? Jone Nikula edusti Linnan jatkoilla todella poikkeuksellisessa lookissa – vierellä Hanna-rakas

iltalehti 07:49 07.12

Juontaja Jone Nikula ja Hanna Karttunen saapuivat yhdessä juhlimaan itsenäisyyspäivää. Median moniosaajan sliipattu juhlatyyli poikkesi aika tavalla totutusta, rennomasta lookista. Juontaja Jone Nikula ja tanssija Hanna Karttunen viihtyivät yhdessä Linnan juhlien virallisilla jatkoilla. Pariskunta on ollut yhdessä jo useamman vuoden. Nikula ja Karttunen avioituivat elokuussa 2014. Huolettomasta rock-lookistaan tunnetun Nikulan juhlatyylissä huomiota herätti tiukasti taaksesliipattu tukka, jonka ansiosta hänen kasvonsa tulivat totuttua paremmin esille. Nikula oli valinnut juhlalookkinsa mukaan myös silmälasit piilareiden sijaan.


Tuore aviopari Pirkka-Pekka Petelius ja Erika-vaimo saapuivat Linnaan yhdessä ensimmäistä kertaa

iltasanomat 23:00 06.12

Rakastunut pari meni naimisiin viime elokuussa.


Brittiteini myönsi syyllisyytensä murhan yritykseen Lontoon Tate Modern -museossa – uskotaan heittäneen lapsen kymmenennestä kerroksesta

iltasanomat 18:46 06.12

Brittiteini on myöntänyt syyllistyneensä pikkupojan murhan yritykseen Lontoon Tate Modern -taidemuseossa elokuussa.


Miracle on Ice -sankarin surullinen kohtalo: pahoinpiteli ystävänsä metalliputkella ja näkee harhoja, taustalla lukuisia aivotärähdyksiä

iltalehti 10:01 05.12

Mark Pavelich on aikaisemmin kieltäytynyt avusta. Perhe kuvailee tilannetta sydäntäsärkeväksi. Uutistoimisto AP:n mukaan Miracle on Ice -joukkueeseen eli vuonna 1980 olympiakultaa voittaneeseen Yhdysvaltain joukkueeseen kuulunut Mark Pavelich on määrätty pakkohoitoon. Oikeus totesi keskiviikkona, että Pavelich on mieleltään sairas ja vaarallinen. 61-vuotiasta Pavelichia syytettiin elokuussa törkeästä pahoinpitelystä. Syytteiden mukaan entinen kiekkoilija hakkasi ystävänsä metallitangolla. Olympiamitalistin kerrottiin aiheuttaneen uhrille kaksi kylkiluun ja yhden selkänikaman murtuman sekä munuaisen vaurioitumisen.


Saksa häätää kaksi Venäjän diplomaattia

yle 13:39 04.12

Syyttäjä uskoo, että venäläisgeorgialaisen miehen murhautti Berliinissä elokuussa Venäjä tai Tšetšenia.


Liikemies Jeffrey Epsteinin väitetään syyllistyneen tyttöjen ja naisten seksuaaliseen hyväksikäyttöön jo 1980-luvulla

yle 05:12 04.12

Elokuussa kuollutta Epsteiniä vastaan on nostettu uusi oikeuskanne.


Jääkiekon CHL 2019-2020 – suomalaisjoukkueet, ottelut ja tulokset

MTV 23:03 03.12

Jääkiekon Champions Hockey Leaguen eli CHL:n kausi 2019-2020 käynnistyi ensimmäisillä alkulohko-otteluilla torstaina 29. elokuuta. Kilpailun mestari on selvillä 4. helmikuuta.  


Brittihovi kieltää jyrkästi prinssi Andrew’n väitetyt seksiaktit alaikäisen kanssa

iltalehti 14:57 03.12

Buckinghamin palatsi antoi tiedotteen Virginia Giuffren maanantaisen televisiohaastattelun jälkeen. Britannian raikulipoika prinssi Andrew, 59, on sotkeentunut elämänsä isoimpaan skandaaliin, johon liittyy nippu alaikäisten tyttöjen hyväksikäyttösyytteitä ja monimiljonääri Jeffrey Epstein. Epstein kuoli elokuussa vankiselliinsä, mutta ehti saada syytteet useiden alaikäisten tyttöjen seksuaalisesta hyväksikäytöstä ja ihmiskaupasta. Rikostutkinnassa on Epsteinin lähipiiriä, johon myös Andrew kuului.


HS ja Yle saivat haltuunsa sähköpostiviestin, joka osoittaa Rinteen kertomuksesta aukon

iltasanomat 22:26 02.12

Viikonloppuna virisi tieto sähköpostista, jonka silloinen kunta- ja omistajaohjausministeri Sirpa Paatero oli lähettänyt Sdp:n puoluehallitukselle sekä eduskuntaryhmän jäsenille elokuun lopussa.


Norjan kruununprinsessa Mette-Maritilla yhteys seksirikoksesta tuomittuun Jeffrey Epsteiniin - lähetti julkisuuteen pahoitteluviestin

iltalehti 16:30 02.12

Norjan kruununprinsessa Mette-Marit tunsi Jeffrey Epsteinin. Norjalaisen Dagens Naeringslivin mukaan Norjan kruununprinsessa Mette-Marit on pahoitellut yhteydenpitoaan sekä tapaamisiaan seksirikoksista epäillyn Jeffrey Epsteinin kanssa. Lehden mukaan Metter-Marit tapasi Epsteinin sekä miehen asunnolla että Oslossa - myös ensimmäisen tuomion jälkeen. Epstein, 66, kuoli vankilassa elokuussa. Kruununprinsessa tapasi Epsteinin useita kertoja vuosina 2011-2013.


Samu Haber pelkäsi fanien aggressiivista reaktiota - tiedotustilaisuudessa järeät turvatoimet: ”Odotin kauhulla”

iltalehti 14:19 02.12

Sunrise Avenue kertoi maanantaina lopettavansa. Samu Haberin, 43, johtama Sunrise Avenue kertoi maanantaina lopettavansa, ja tekevänsä vielä yhden kiertueen, joka päättyy Helsingin Olympiastadionille elokuussa. Ilmoitusta varten Sunrise Avenue järjesti harvinaisen tiedotustilaisuuden, ja paikalle saapui mediaa Saksaa myöten sekä faneja aina Keski-Euroopasta asti.


Jättiyllätys! Sunrise Avenue -yhtye lopettaa

iltasanomat 10:49 02.12

Supersuosittu Sunrise Avenue -yhtye lopettaa. Bändi soittaa viimeisen keikkansa Helsingin Olympiastadionilla ensi elokuussa.


NHL-tappelija tappoi itsensä kesken luisteluharjoitusten, perheen ystävät tiesivät tapahtumasta ennen vaimoa

iltalehti 10:12 02.12

Pelaajan vaimo ei koskaan unohda agentin soittoa. Peliuransa keväällä 2011 lopettanut NHL-puolustaja Wade Belak oli saman vuoden elokuussa Torontossa harjoittelemassa luistelua tarkoituksenaan osallistua CBC:n Battle of the Blades -ohjelman kolmanteen tuotantokauteen. Ohjelmassa jääkiekkoilijat ja taitoluistelijat muodostivat pariluisteluparin. Belakin vaimo Jennifer Belak Liang muistaa tuon elokuun 31. päivän ikuisesti.


Sunrise Avenue lopettaa – Samu Haber: "On hyväksyttävä, että bändi on tällä hetkellä asia, josta haluan pois"

yle 10:03 02.12

Viimeinen konsertti järjestetään Helsingin olympiastadionilla 15. elokuuta 2020.


Sunrise Avenue lopettaa – Samu Haber: "On hyväksyttävä, että bändi on tällä hetkellä asia, josta haluan pois"

yle 10:03 02.12

Viimeinen konsertti järjestetään Helsingin olympiastadionilla 15. elokuuta 2020.


Antti Tuiskun stadionkeikka myytiin hetkessä loppuun - nyt tulee lisäkonsertti!

iltalehti 09:28 02.12

Antti Tuiskun odotetun Olympiastadionin konsertin liput varattiin loppuun muutamassa minuutissa. Suuren kysynnän vuoksi Antti Tuiskun Bailantai-spektaakkeli nähdään Helsingin uudistetulla Olympiastadionilla myös perjantaina 21. elokuuta. Liput lisäkonserttiin ovat nyt myynnissä osoitteessa lippu.fi:ssä. - Olen niin ylitsevuotavan onnellinen! Oma ikävä keikoille ei selkeästi ole ollut yksipuolista ja se jos mikä tekee nöyräksi ja onnelliseksi. Kaksi keikkaa Helsingin Olympiastadionilla on jotain sellaista mistä en ole osannut edes haaveilla. Tiedän, että elokuussa tehdään historiaa ja jokainen yleisössä saa kokea jotain todella ainutlaatuista. En malta odottaa, Antti Tuisku fiilistelee.


aikoo muuttaa Suvelaa ampumahiihtoviestissä Emil Larmin osallistumisen estää sen kertovat omat tarinansa ladulle kärjessä, mutta muodostettavissa voi kaataa Marinin – Marin

Hot topics