Katso suorana: Suomen naisten salibandymaajoukkue ja MM-kisojen emäntämaa Sveitsi iskevät yhteen

yle 13:56 08.12

Suomen naisten salibandymaajoukkue kohtaa MM-kisoissa sunnuntaina Sveitsin. Pääset katsomaan suoraa lähetystä klikkaamalla jutun pääkuvaa. Lähetys alkaa kello 14.20.


Poika pahoinpiteli koulukiusaajansa – ylpeän äidin päivityksestä somehitti: ”Ongelma ratkaistu”

stara 13:20 08.12

Koulukiusaaminen on erittäin vaarallista ja johtaa vuosittain lukemattomiin kuolemantapauksiin, kun


Viihdelehti Stara.fi

stara 13:20 08.12

Koulukiusaaminen on erittäin vaarallista ja johtaa vuosittain lukemattomiin kuolemantapauksiin, kun


Huuhkajien sankariluotsi Markku Kanerva saapui Linnan juhliin harvoin julkisuudessa nähdyn, lentoemäntänä työskentelevän puolisonsa kanssa

iltasanomat 23:30 06.12

Historiaa tehnyt jalkapallovalmentaja Markku Kanerva saapui kättelemään presidenttiparia Linnan juhliin Satu-puolisonsa kanssa.


Ruohonleikkuri kaatui päälle, seurakuntaa syytetään kuolemasta

iltasanomat 16:09 27.11

Ikaalisten seurakunnan talouspäällikköä ja puutarhuria syytetään Pirkanmaan käräjäoikeudessa työntekijän kuolemantapauksesta.


Syytingillä olleen vanhan isännän ja tilallisten välille revähti katkera sukuriita – uusi emäntä ei pessyt isoisän pyykkejä, sai niskaansa piinaavia rikosilmoituksia

iltasanomat 07:22 27.11

Katkera riita vanhan isännän ja sukutilan ostaneen perheen välillä johti rikosilmoitukseen pikkulapsen raiskauksesta


Kuumetta, keuhko-ongelmia ja kuolemaa – suksihuoltajat avautuvat myrkkypulverista

iltalehti 17:22 23.11

Kolme kokenutta välineasiantuntijaa kertoo kokemuksistaan EU:n kieltämistä fluoripulvereista. Kuumetta, hengitysvaikeuksia ja jopa kuolemantapauksia. Norjan mediassa on viime aikoina puhuttu paljon hiihdon fluoripulverien tuntuvista haittavaikutuksista. –?Sain kerran fluorimyrkytyksen. Kuume nousi lähemmäs 40 astetta, mutta se meni puolessa vuorokaudessa ohi. Fluoripöly todennäköisesti aiheuttaa myrkytyksen, kertoo Peltosen tallipäällikkö Petteri Poutanen.


Mielenosoittajat jatkavat Hongkongin lamaannuttamista – kouluja suljettu, liikenne estetty paikoin

yle 05:07 14.11

Poliisi kertoo myös uudesta kuolemantapauksesta, mutta sen yhteyttä mielenosoituksiin ei ole vahvistettu.


Me Naiset: Maisa Torppa vahvistaa romanssin Mikon kanssa ja syyttää Jari-Matti Latvalaa pettämisestä

iltalehti 07:36 07.11

Maisa Torppa ja Jari-Matti Latvala erosivat suuren kohun saattelemana lokakuussa. Seurapiirikasvo, lähihoitaja ja lentoemäntä Maisa Torppa kertoo tänään ilmestyneessä Me Naiset -lehdessä hänen ja Jari-Matti Latvalan erosta. Samalla hän vahvistaa suhdehuhut Mikkoon. Hänen mukaansa uusi rakas ei kuitenkaan ollut syy eroon. – Mikko on läsnä oleva, empaattinen ja minua kunnioittava. Hänestä tuli nopeasti tukipilarini. Lähdemme nyt selvittämään, millaista on olla kaksin, Torppa sanoo lehdessä. Uusi pariskunta lomailee parhaillaan yhdessä Aasiassa.


Me Naiset: Maisa Torppa vahvistaa romanssin Mikon kanssa – syyttää Jari-Matti Latvalaa pettämisestä

iltalehti 07:36 07.11

Maisa Torppa ja Jari-Matti Latvala erosivat suuren kohun saattelemana lokakuussa. Seurapiirikasvo, lähihoitaja ja lentoemäntä Maisa Torppa kertoo tänään ilmestyneessä Me Naiset -lehdessä hänen ja Jari-Matti Latvalan erosta. Samalla hän vahvistaa suhdehuhut Mikkoon. Hänen mukaansa uusi rakas ei kuitenkaan ollut syy eroon. – Mikko on läsnä oleva, empaattinen ja minua kunnioittava. Hänestä tuli nopeasti tukipilarini. Lähdemme nyt selvittämään, millaista on olla kaksin, Torppa sanoo lehdessä. Uusi pariskunta lomailee parhaillaan yhdessä Aasiassa.


Me Naiset: Maisa Torppa vahvistaa romanssin Mikon kanssa

iltalehti 07:36 07.11

Maisa Torppa ja Jari-Matti Latvala erosivat suuren kohun saattelemana lokakuussa. Seurapiirikasvo, lähihoitaja ja lentoemäntä Maisa Torppa kertoo tänään ilmestyneessä Me Naiset -lehdessä hänen ja Jari-Matti Latvalan erosta. Samalla hän vahvistaa suhdehuhut Mikkoon. Hänen mukaansa uusi rakas ei kuitenkaan ollut syy eroon. – Tiedän, että minut tuomitaan, kun vaihdan läpsystä toiseen, Torppa sanoo lehdessä.


Me Naiset: Maisa Torppa kertoo uudesta suhteesta ja keskenmenosta – syyttää Jari-Mattia pettämisestä

iltalehti 07:36 07.11

Maisa Torppa ja Jari-Matti Latvala erosivat suuren kohun saattelemana lokakuussa. Seurapiirikasvo, lähihoitaja ja lentoemäntä Maisa Torppa kertoo tänään ilmestyneessä Me Naiset -lehdessä hänen ja Jari-Matti Latvalan erosta. Samalla hän vahvistaa suhdehuhut Mikkoon. Hänen mukaansa se ei kuitenkaan ollut syy eroon. – Tiedän, että minut tuomitaan, kun vaihdan läpsystä toiseen, Torppa sanoo lehdessä.


Nyt on karmaisevaa! How I Met Your Mother -tähti Neil Patrick Harris hämmentää naamiaisasullaan – katso kuvat

iltalehti 17:15 03.11

Neil Patrick Harris ja puolisonsa David Burtka pukeutuivat halloweenin kunniaksi Olsenin näyttelijäsiskoksiksi. Näyttelijäpari Neil Patrick Harris ja David Burtka ovat juhlineet halloweenia Heidi Klumin perinteisissä karkeloissa. Illan emäntä oli pukeutunut varsin karmaisevaan asuun. Harris ja Burtka olivat myös pistäneet parastaan. He olivat nimittäin pukeutuneet Mary-Kate ja Ashley Olseniksi - tunnetuiksi yhdysvaltalaisiksi näyttelijäsiskoiksi.


Lentokoneen vessassa piilokamera – lentoemäntä haastoi lentoyhtiön oikeuteen

stara 09:20 29.10

Southwest Airlines -yhtiön lentoemäntä on nostanut oikeustoimet yhtiötä ja sen


Lentoemäntä syyttää kahta Southwestin lentäjää tirkistelystä – piilottivat kameran vessaan ja väittivät huippusalaiseksi turvatoimeksi

iltasanomat 22:39 27.10

Uutiskanava CNN:n mukaan tirkistelystä syytetyt lentäjät ovat kiistäneet lentoemännän kanteessa olevat väitteet salakuvaamisesta.


3 avointa kysymystä Silja Europan oudoista kuolemantapauksista: Onko kahden nuoren hyttikuolema lähes samaan aikaan sattumaa?

iltasanomat 06:05 22.10

Poliisin mukaan kahden nuoren kuolema Tallinnan lautalla vaikuttaa onnettomalta sattumalta.


Maajussi-Arttu on täysin solmussa emäntäehdokkaidensa kanssa: ”Lyhyillä yöunilla on menty”

iltalehti 09:11 21.10

Mynämäellä ollaan pää pyörryksissä, kun lopulliset valinnat lähestyvät. Viimeiset treffit ovat edessä, eivätkä ne ainakaan helpota Artun ajatuksia. Jussit vievät farmeillaan kolmannen emäntäehdokkaan kahdenkeskisille treffeille. Arttu on pää pyörryksissä Elviiran deittailun jälkeen.


Aikakoneen Sanilta vaaditaan käräjillä 100 000 euron korvauksia – yhtiökumppani väittää ongelmien alkaneen nuoremman muusikon kihlauksesta

iltalehti 12:09 19.10

Paremmin artistinimellään Sanina tunnettu Saija Aartela ja Kristian Laiho aloittivat Villilän kartanon emäntänä ja pehtoorina sulassa sovussa. Nyt he ovat käräjillä vastakkain. Pehtoorin runsas alkoholinkäyttö ja kartanon vieraita häirinnyt käytös vai sittenkin Vain elämää -ohjelmasta tutun muusikko Sanin kihlautuminen nuoren muusikkorakkaan kanssa? Nämä ovat ilmiriidoissa Satakunnan käräjäoikeuteen astelleiden Villilän kartanon emännän ja entisen pehtoorin eriävät näkemykset siitä, mistä sekava palkka- ja sopimusriita sai alkunsa. Juridisesti riidan osapuolet ovat Nakkilassa sijaitsevan Villilän kartanon pehtoorina toiminut Kristian Laiho ja kartanon toimintaa pyörittävä yhtiö. Käytännössä riita on Laihon ja kartanon emännän Saija ”Sani” Aartelan välinen.


Mutkikas kuolemantapaus tänään tv:ssä: Miten tämä voi olla itsemurha?

iltalehti 06:06 16.10

Rebecca Zahaun kuolemaan liittyy myös toinen kuolemantapaus. Siinä henkensä menetti vasta 6-vuotias Max-poika. Naisen alaston ruumis roikkui hirttosilmukasta toisen kerroksen parvekkeelta. Kädet ja jalat oli sidottu, ja suussa oli t-paita. Ruumis kuului Rebecca Zahaulle. Virallisen tutkinnan mukaan Rebecca oli tappanut itsensä. Lopputuloksen kiisti moni, mukaan lukien Zahaun suku, ja sama keskustelu jatkuu illan kaksiosaisessa ja äärimmäisen mutkikkaassa erikoisohjelmassa Murhamysteeri: Rebecca Zahau. Siinä käydään läpi koko poikkeuksellinen tapahtumaketju, jota asianajaja Keith Greer kuvailee liian epätodelliseksi kuvitteelliseen rikossarjaan.


edunvalvoja Verkkouutisille Henkilöstön F1-kuski kertoi heräämistä ja kolmantena Venäjän joukkueet

Hot topics