Hän on Miss EW 2020 – Suomen luonnollisesti kauneimmaksi valittiin 19-vuotias Emilia Kaskinen

mtv 11:27 06.07

Emilia Kaskinen nappasi Miss EW 2020 -tittelin. 


Miss EW 2020 Emilia Kaskinen, 19, koki rankkaa koulukiusaamista yläasteella – vasta muutto toiselle paikkakunnalle auttoi

iltalehti 21:56 04.07

Emilia Kaskinen tuli kiusatuksi pienellä varsinaissuomalaisella paikkakunnalla. Uudeksi luomumissiksi valittiin lauantaina Rönnin Tanssilavalla turkulainen 19-vuotias Emilia Kaskinen. Tuore Miss EW 2020 saatiin puhelimen päähän kisan päätyttyä.


Miss EW 2020 -voittaja valittiin tänään – Suomen upeimmaksi luomukaunottareksi kruunattiin 19-vuotias Emilia Kaskinen

iltasanomat 21:31 04.07

Luomumissikilpailun voittaja kruunattiin tänään.


Hän on uusi Miss EW 2020! Luonnonkaunis Emilia, 19, vei voiton ja liikuttui kyyneliin

iltalehti 19:20 04.07

Luomumissikisan voittaja valittiin tänään lauantaina Orivedellä Rönnin Tanssilavalla. Miss EW 2020 -kilpailu käytiin tänään etänä Orivedellä Rönnin Tanssilavalla. Kilpailun voittaja on kilpailija numerolla 10, eli Emilia Kaskinen. Missifinaalista tehdystä livelähetyksestä huomasi, miten vastakruunattu voittaja liikuttui kyyneliin voittonsa jälkeen. Ensimmäinen perintöprinsessa on kilpailija numerolla 6, eli Katri Pälve.


TIS-Emppu ja Wallu palasivat yhteen: ”Rakastamme toisiamme niin kovasti”

iltalehti 17:38 28.06

Wallu on hankkinut tuhotun vaateboksin tilalle rekin. Temptation Island Suomen seitsemännellä kaudella suhdettaan koetelleet Emilia (Emppu) ja Wallu ovat palanneet yhteen. – Kyllä me olemme alkaneet katsoa suhdetta uudestaan – kai yhteen paluusta voi jo puhua, Iltalehden tavoittama Emppu vahvistaa.


Nämä tähdet eivät pitäneet roolihahmoistaan: ”Läskipuvun pitäminen oli surullista”

iltalehti 16:54 23.06

Monet Hollywood-tähdet ovat tulleet tunnetuiksi tiettyjen roolien myötä. Kaikkien roolien näytteleminen ei ole ollut näyttelijöille mukavaa ja antoisaa. Monet näyttelijät kokevat, että jotkut roolit olisi ollut parempi jättää kokonaan tekemättä. Game of Thronesista tuttu Emilia Clarke halusi nimeä myös muista rooleista kuin suositusta fantasiasarjasta, joten hän suostui ottamaan roolin Terminaattori-elokuvasta. Vanity Fairille antamassaan haastattelussa Clarke on kertonut, ettei rooli ollut hänelle lainkaan mieluisa. Myös ohjaaja Alan Taylor koki elokuvan ohjaamisen hankalana.


Nyt keitti pahasti yli! Arsenal-nuorukainen kuristi vastustajaa – uhri sikaili ensin maalivahdin ulos ja osui lisäajalla

iltalehti 19:43 20.06

Brighton voitti Arsenalin dramaattisesti juhannuspäivän valioliigakamppailussa. Arsenal meni johtoon Nicolas Pépén maalilla 68. minuutilla, mutta Brighton kiri loppuhetkillä ohi. Lewis Dunk runnoi tasoituksen lyhyen kulmakuvion jälkeen. Lisäajalla draama huipentui. Ranskalaishyökkääjä Neal Maupay pelasi komeasti yhteen Aaron Connollyn kanssa ja viimeisteli ohi Arsenal-maalivahti Emiliano Martinezin. Ottelua oli pelattu jo 94 minuuttia.


Emilia Laguksen syntymättömän vauvan kuolinsyy selvisi – ”Kukaan ei olisi voinut tehdä mitään toisin”

iltasanomat 21:21 12.06

Syntymäpäiviään pari päivää sitten viettänyt Lagus kertoo kuolemansyyn paljastumisen olleen paras syntymäpäivälahja.


Rasismikohu sekoitti suomalaisen crossfithuipun kalenterin, tähdittää loppuunmyytyä kisaa Turussa – ISTV näyttää suorana

iltasanomat 18:55 12.06

Sveitsissä asuva Emilia Leppänen kisaa kotikaupungissaan perheen ja ystävien edessä.


Ruuska golfasi kärkeen Paltamossa ja lähti kalaan

yle 21:03 11.06

Naisamatöörien sarjassa Emilia Tukiainen on tiukasti kiinni voitossa.


Julkkiskaunotar Emilia Laguksen syntymätön lapsi menehtyi kohtuun – enkelivauvan kuolinsyy selvisi: "Kukaan ei olisi voinut tehda? mita?a?n toisin"

mtv 14:30 11.06

Emilia Lagus iloitsi raskaudestaan tammikuussa, mutta ilo vaihtui suruun pääsiäisenä.


Antti Ahokas avasi 66 lyönnin kierroksella Paltamon golfissa

yle 20:23 10.06

Emilia Tukiainen repi ison eron takana oleviin.


Emilia, 26, hankki edunvalvojan itselleen – saa nyt käyttöönsä 40 euroa kahdesti viikossa: "Aluksi ahdisti, mutta uskon, että näin opin hoitamaan raha-asiani"

yle 19:29 06.06

Itse edunvalvontaan hakeutuminen ei ole kovin yleistä.


TIS-pari laittoi kauden yllättävimmät käänteet pakettiin – ero, lähtö ja cameo

iltalehti 22:26 05.06

Temptation Island Suomen seitsemännelle tuotantokaudelle osallistuneet Jape ja Mattu kertovat ohjelman kuvauksista Iltalehdelle. Temptation Island Suomi -ohjelman tuore tuotantokausi on juuri tullut päätökseen. Ohjelmaan osallistuivat Mattu ja Jape, Mira ja Valto sekä Emilia ja Wallu. Vain Jape ja Mattu lähtivät viimeiseltä iltanuotiolta yhdessä kotiin. Nyt parilla menee hyvin, he asuvat Helsingissä ja sisustavat parhaillaan ensimmäistä yhteistä kotiaan. Mattu ja Jape listasivat Iltalehden lukijoille kauden yllättävimmät käänteet.


Tätä et nähnyt televisiossa – TIS-Emilia paljastaa iltanuotion jälkeiset tapahtumat

iltalehti 14:22 05.06

Temptation Island Suomen seitsemäs tuotantokausi päättyi tällä viikolla. Temptation Island Suomen seitsemännellä tuotantokaudella Emilia ja Wallu, Jape ja Mattu ja Mira ja Valto testasivat rakkauden kestävyyttä. Vain Jape ja Mattu poistuivat iltanuotiolta pariskuntana. Wallusta iltanuotiolla eronnut Emilia kertoo nykykuulumisiaan Iltalehdelle. Emilia päätti laittaa elämänsä uusiksi Temppareiden kuvausten jälkeen. Hän irtisanoutui vakituisesta työpaikastaan, jossa hän oli ollut neljän vuoden ajan ja haki kouluun. Tänä keväänä varmistui, että Emilia pääsee opiskelemaan lähihoitajaksi. – Aloitan syksyllä opiskelut, Emilia iloitsee.


Puhtaat valkeat lakanat -näyttelijä Emilia Pokkinen ja Hilma-tytär ovat kuin kaksi marjaa – katso kuvat

iltalehti 15:51 02.06

Näyttelijä Emilia Pokkisen kotona juhlitaan tänä vuonna ylioppilasjuhlia. Emilia Pokkinen on tunnettu suomalainen näyttelijä. Hänet tunnetaan esimerkiksi sarjoista Puhtaat valkeat lakanat, Parasta aikaa ja Tehdas. Tänä keväänä Pokkisen ja Eero Salon Hilma-tytär juhlii lakkiaisiaan. Voit lukea ylioppilashaastattelun täältä. Koko perhe iloitsee Hilman valmistumisesta. Tyttären kirjoitukset menivät hyvin ja tulevaisuuden haaveet muotoutuvat vähitellen. Emilia Pokkinen kertoo olevansa tyttärestään päivittäin ylpeä.


Tiesitkö? Puhtaat valkeat lakanat -näyttelijä Emilia Pokkinen on tuoreen ylioppilaan ylpeä äiti – näin poikkeuskevät vaikutti valmistumiseen

iltalehti 08:59 01.06

Emilia Pokkisen ja Eero Salon Hilma-tytär kuuluu tämän kevään ylioppilaisiin. Maaliskuussa 2001 Emilia Pokkinen ja Eero Salo saivat Hilma-tyttärensä ensimmäistä kertaa syliin. Tuore äiti kuvaili lastaan vilkkaaksi, tummatukkaiseksi tytöksi. – Tämä on elämäni suurin ensi-ilta. Ei tätä voi verrata mihinkään muuhun saavutukseen. Olen myös oppinut arvostamaan kaikkien äitien työtä ihan uudella tavalla, näyttelijä Emilia Pokkinen kertoi Iltalehdelle keväällä 2001.


Tiesitkö? Puhtaat valkeat lakanat -näyttelijä Emilia Pokkinen on tuoreen ylioppilaan ylpeä äiti – lakkiaisia juhlitaan moneen kertaan

iltalehti 08:59 01.06

Emilia Pokkisen ja Eero Salon Hilma-tytär kuuluu tämän kevään ylioppilaisiin. Maaliskuussa 2001 Emilia Pokkinen ja Eero Salo saivat Hilma-tyttärensä ensimmäistä kertaa syliin. Tuore äiti kuvaili lastaan vilkkaaksi, tummatukkaiseksi tytöksi. – Tämä on elämäni suurin ensi-ilta. Ei tätä voi verrata mihinkään muuhun saavutukseen. Olen myös oppinut arvostamaan kaikkien äitien työtä ihan uudella tavalla, näyttelijä Emilia Pokkinen kertoi Iltalehdelle keväällä 2001.


TIS-Ekstra: Vallun yllättävä teko – tuhosi kuuluisan vaateboksinsa!

iltalehti 22:38 28.05

Temptation Island Suomen seitsemännellä kaudella Vallun vaateboksi on ollut yksi puheenaiheista. Kolmen viikon kohellusloman viettelysten saarella viettäneet Vallu ja Emilia erosivat viimeisellä iltanuotiolla Temptation Island Suomen seitsemännen kauden keskiviikkona nähdyssä jaksossa. Molemmat kertoivat nykykuulumisistaan Temptation Island Suomi -Extrassa torstai-iltana.


Emilian ja Wallun matka Temptation Islandilla päättyi eroon – kuvausten jälkeen kaksikon välillä tapahtui täysin odottamaton käänne

iltasanomat 22:01 27.05

Temptation Island -parin tunteikas iltanuotio sai päätöksensä. Emilia ja Wallu kertovat nyt, mitä kuvausten jälkeen tapahtui.


Hot topics