Emiliano Buendian puuttuminen syö Kanarialintujen tehoja – Norwich entistä enemmän Teemu Pukin varassa

iltalehti 14:17 22.01

Keskiviikon kiinnostavin Valioliigakoitos on Tottenhamin ja Norwichin välienselvittely Lontoossa. Tottenham–Norwich-ottelulle luo taustaa joukkueiden kolmen viikon takainen kohtaaminen Norwichissa. Tuolloin Tottenham joutui tyytymään 2–2-tasapeliin, vaikka oli itse ottelussa pelillisesti selvästi parempi osapuoli. Toki Tottenham saa siinä mielessä olla tulokseen tyytyväinenkin, että pisteen tuonut tasoitusmaali syntyi aivan pelin lopussa Harry Kanen lapikkaasta rangaistuspotkusta. Myöhäinen Tottenhamin maali myös aavistuksen vaikuttaa ottelun tilastollisiin tunnuslukuihin Norwichin vetäydyttyä lopussa vain puolustamaan ja Tottenhamin päästessä myllyttämään.


Lentoturmassa kuolleen Emiliano Salan äiti puhuu surustaan – perhe kohtasi toisenkin tragedian: ”Tämä on ollut kamala vuosi”

iltasanomat 06:06 22.01

Emiliano Salan elämä päättyi traagisessa lento-onnettomuudessa.


No nyt! The Athletic: Liverpool hamuaa kahta Norwichin pelaajaa

MTV 17:19 02.01

Liverpool on kiinnostunut Norwichin keskikenttäpelaaja Emiliano Buendiasta ja laitapuolustaja Jamal Lewisista, raportoi The Athletic lähteidensä pohjalta.


Teemu Pukki iskussa - myös lepoetu petaa voittoa Norwichille

iltalehti 12:35 08.12

Sunnuntain mielenkiintoisin peli löytyy Valioliigasta. Teemu Pukki ja Norwich ovat soittaneet viime aikoina sen verran elon merkkejä, että Sheffield Unitedia vastaan voi odotella kotivoittoa. Teemu Pukki on tehnyt pitkän hiljaiselon jälkeen maalit kahdessa peräkkäisessä Norwichin pelissä. Puheet penkityksestä ovat jälleen paikallisissakin lehdissä muuttuneet Pukki-party-jutuiksi. Itse asiassa Pukki on ollut koko ajan vireessä, mutta Norwich ei vain ole muuten oikein riittänyt. Esimerkiksi arvostettu tilastosivusto whoscored.com rankkaa Pukin Norwichin tämän kauden kolmanneksi parhaaksi pelaajaksi maalivahti Tim Krulin ja keskikenttäpelaaja Emiliano Buendian jälkeen. Arsenalia vastaan kotona ja Southamptonia vastaan vieraissa rimpuiltiin ihan asiallisesti Everton-vierasvoiton päälle. Vaikka maaliodottamilla mitattuna suurempi pistesaalis ei varsinaisesti olisikaan ollut ansaittu, oli pelaamisessa silti nähtävissä ajoittain syksyistä raikkautta.


Lentoturmassa kuolleen Salan siirtosummakiista CAS:n käsittelyyn

yle 22:27 05.12

Emiliano Sala menetti henkensä, kun häntä kuljettanut pienkone syöksyi Englannin kanaaliin.


Rangaistus uhkaa – Cardiff ei ole vieläkään maksanut lentoturmassa kuolleen Emiliano Salan siirtosummaa

iltasanomat 22:37 04.11

Cardiffia uhkaa maksimissaan kolmen siirtojakson mittainen pelaajien ostokielto.


Brittiseuraa painostetaan ostokiellolla – lentoturmassa kuolleen Emiliano Salan siirtosumma maksamatta

MTV 21:37 04.11

Brittiläinen jalkapalloseura Cardiff on saanut Kansainväliseltä jalkapalloliitolta Fifalta ukaasin koskien tammikuussa kuolleen argentiinalaispelaajan Emiliano Salan siirtokorvausta.


Tylyä? Cardiff ei halua maksaa vaadittua siirtosummaa traagisesti kuolleesta Emiliano Salasta

MTV 16:31 02.10

Cardiff aikoo valittaa Urheilun kansainväliselle vetoomustuomioistuimelle CAS:lle kuuden miljoonan euron siirtokorvauksesta, jonka Kansainvälinen jalkapalloliitto Fifa määräsi sen maksamaan lentoturmassa kuolleen Emiliano Salan siirrosta.


Cardiff ei suostu maksamaan siirtokorvausta lentoturmassa kuolleesta argentiinalaistähdestä

iltasanomat 14:15 02.10

Emiliano Sala kuoli tammikuussa häntä kuljettaneen pienkoneen pudottua Englannin kanaaliin.


Cardiff ei halua maksaa vaadittua siirtosummaa lentoturmassa kuolleesta Emiliano Salasta – aikoo valittaa Fifan päätöksestä

yle 13:27 02.10

Walesilaisseura aikoo valittaa Urheilun kansainväliselle vetoomustuomioistuimelle CAS:lle.


Jalkapallotähti kuoli lentoturmassa – seurat tappelivat siirtosummasta, Fifa määräsi 6 miljoonaa euroa maksuun

iltalehti 19:31 30.09

Cardiff City ei halunnut maksaa Nantesille, koska sen mukaan Emiliano Sala ei ollut Cardiffin pelaaja kuollessaan. Kansainvälinen jalkapalloliitto Fifa on määrännyt walesilaisen Cardiff Cityn maksamaan kuuden miljoonan euron siirtosumman ranskalaiselle Nantesille kuolleesta jalkapalloilijasta Emiliano Salasta. Sala kuoli lento-onnettomuudessa tammikuussa yhdessä lentäjän kanssa. Sala oli tuolloin matkalla Ranskasta Cardiffiin uuden seuransa riveihin. Cardiff hankki hyökkääjä Salan Ranskasta, koska joukkue taisteli Englannin Valioliigassa putoamista vastaan.


Fifa määräsi Cardiffin maksamaan lento-onnettomuudessa menehtyneen Emiliano Salan entiselle seuralle kuusi miljoonaa euroa

yle 18:22 30.09

Emiliano Sala menehtyi pienkoneen pudottua Englannin kanaaliin tammikuussa.


Supersuosittu pilapiirtäjä ikuisti Teemu Pukin hulvattomaan kuvaan – vitsailee nöyryytetyn tähtipelaajan kustannuksella

iltalehti 15:47 16.09

Teemu Pukki ja Emiliano Buendía ohittavat kuvassa Nicolás Otamendin. Omar Momani on yli 500 000 Instagram-käyttäjän seuraama sarjakuvapiirtäjä. Hänen kuvansa käsittelevät jalkapalloa. Viimeisimmässä teoksessaan hän valitsi aiheeksi Norwichin sensaatiomaisen voiton Manchester Cityssä.


Kommentti: Nämä miehet ansaitsevat erityiskiitokset Teemu Pukin maalivireestä

iltasanomat 16:39 24.08

Todd Cantwellin ja Emiliano Buendian millintarkat syötöt mahdollistavat tulikuuman suomalaiskärjen maalivireen, kirjoittaa IS:n toimittaja Lari Seppinen.


Lento-onnettomuudessa kuollut Emiliano Sala altistui häkämyrkytykselle ennen koneen putoamista

yle 19:57 14.08

Jalkapalloilija Emiliano Sala saattoi olla tajuton siinä vaiheessa, kun turmalentokone syöksyi Englannin kanaaliin viime tammikuussa.


Jalkapalloilija Emiliano Sala kuoli traagisessa lentoturmassa – selittääkö uusi löydös onnettomuuden syyn?

iltasanomat 19:22 14.08

Jalkapalloilija Emiliano Sala ja lentäjä David Ibbotson kuolivat, kun pienkone putosi Englannin kanaaliin.


Lento-onnettomuudessa menehtynyt Emiliano Sala saattoi kuolla jo ennen koneen syöksymistä mereen – ruumiista tehtiin järkyttävä löytö

MTV 18:45 14.08

Emiliano Sala menehtyi alkuvuonna lento-onnettomuudessa, kun hän oli matkalla uuteen seuraansa Cardiffiin. Salan ruumiista löydettiin korkeita määriä hiilimonoksidia, kertoo nyt BBC.


Merkittävä löytö jalkapalloilijan ruumiista - kohutun lentoturman tutkinnassa läpimurto lähellä?

iltalehti 18:22 14.08

Emiliano Sala altistui häälle ennen kohtalokasta lentoturmaa. Emiliano Salan ruumiille tehdyt testit osoittivat, että jalkapalloilija altistui hiilimonoksidille, eli häälle, ennen kohtalokasta lentoturmaa. Asia selviää lentoturmasta tehdystä selvityksestä ja sen raportista, kertoo Britannian yleisradioyhtiö BBC.


Lehti: Emiliano Salan tapauksessa vehkeilleet nainen ja mies joutuvat vankilaan

MTV 18:33 12.08

Brittiläiset Sherry Bray ja Cristopher Ashford ovat jo tunnustaneet syyllisyytensä valvontakamerakuvan urkkimiseen ja levittämiseen Emiliano Salan ruumiista. Myös toisesta ruumiista kuvia luvattomasti haltuunsa ottanut kaksikko saa vankilatuomion, kertoo The Telegraph -lehti.


Ruumishuoneen valvontakamerakuvat tähtipelaajasta levisivät – nainen ja mies tunnustivat sydäntäsärkevän rikoksen

iltalehti 16:21 10.08

Emiliano Sala kuoli lento-onnettomuudessa tammikuussa. Argentiinalaisjalkapalloilija Emiliano Sala oli tammikuussa matkalla Ranskan Nantesista Englannin Cardiffiin, jonne hän oli juuri siirtynyt noin 17 miljoonalla eurolla. Salaa kuljettanut pienkone putosi Englannin kanaaliin. Samalla kuoli oletettavasti lentokoneen ohjaaja David Ibbotson. Ruumista ei ole kuitenkaan löydetty.


Ahteen siunaustilaisuus alkamassa ei hyväksy kuolemanrangaistuksia Halonen ja rouva Isis-naisten mahdollisista oikeudenkäynneistä Korsossa syttyi laskettiin puolitankoon Eduskuntatalon ovat käyttäneet rahojaan pinnassa Kavioliigassa salaa Mirjami satumaa – ja taistelu! Toyotan miehet

Hot topics