Entisen Emmerdale-tähden kiusallinen video vuoti julkisuuteen: riisui kaveriporukalleen – nyt videosta puhuu koko Britannia

iltalehti 17:58 01.10

Kelvin Fletcher muistetaan Suomessa erityisesti roolistaan Emmerdalen Andy Sugdenina. Tiedätkö sen kaverin kaveriporukasta, joka lähtee aina kaikkeen mukaan pienen yllytyksen jälkeen? 35-vuotias Kelvin Fletcher taitaa olla omassa kaveriporukassaan juuri se kaveri. Britanniassa paikalliseen Tanssii tähtien kanssa -kilpailuun (Strictly Come Dancing) osallistuva Fletcher on ollut viime päivinä tanssikisan lisäksi julkisuudessa myös julkisuuteen vuotaneen strippausvideonsa vuoksi.


Emmerdalen kulisseissa syttyi romanssi – sarjan tähti meni naimisiin tuottajan kanssa

mtv 17:30 16.09

Michelle Hardwick jakoi iloisen hääkuvan sosiaalisessa mediassa.


Uskoisiko tätä edes? Kauniit ja rohkeat hakkaa suosiossa Selviytyjät ja Amazing Racen

iltalehti 06:57 14.08

Entiset veriviholliset solmivat tänään rauhan Kauniissa ja rohkeissa. Kauniiden ja rohkeiden katsojamäärät kyseenalaistetaan aina silloin tällöin. Joidenkin on vaikea uskoa, että Kaunareilla riittää yhä faneja myös Suomessa. Niin kuitenkin on. Suomalaisten tv:n katselua mittaavan Finnpanelin tuoreimman tilaston mukaan amerikkalainen saippuasarja oli viime viikolla MTV3:n 13. suosituin. Se oli kanavan toiseksi katsotuin ulkomainen sarja Emmerdalen jälkeen. Taakse jäivät niin Selviytyjät kuin Amazing Racenkin. Kauniiden ja rohkeiden fanit ovat kunnostautuneet myös sosiaalisessa mediassa, jossa keskustellaan aktiivisesti sarjan käänteistä. Kauniit ja Rohkeat Suomi -sivustolla on puitu muun muassa Quinnin uskottavuutta. Onko hän hyvis vai pahis?


Varo juonipaljastuksia! Emmerdale-fanit järkyttyivät suosikkihahmon traagisesta kohtalosta: "Sydämeni on särkynyt"

mtv 19:07 02.08

Emmerdalen Britanniassa nähdyn jakson yllättävä käänne sai fanit kyyneliin. 


Emmerdalen suosikkinäyttelijä Freddie Jones on kuollut

iltasanomat 16:58 10.07

Freddie Jones on kuollut 91-vuotiaana.


Emmerdalen suosikkinäyttelijä Freddie Jones on kuollut

iltalehti 16:39 10.07

Pitkäaikainen Emmerdale-näyttelijä Freddie Jones on kuollut 91-vuotiaana. Emmerdale-tähti Freddie Jones on kuollut 91-vuotiaana, kertoo The Sun -lehti. Jonesin manageri Lesley Duff vahvisti lehdelle tiedon. Jones näytteli hittisarjassa Sandy Thomasia 13 vuoden ajan. Hän tuli sarjaan mukaan vuonna 2005 ja näytteli viimeisen kohtauksensa viime vuonna.


Emmerdale-sarjan yli 10 vuoden jälkeen jättänyt näyttelijä järkyttyi hahmonsa kohtalosta: "Olin todella loukkaantunut"

mtv 11:09 06.07

Charlie Hardwick jätti hyvästit Emmerdalen ikoniselle roolihahmolleen Val Pollardille peräti 11 vuoden uran jälkeen.


Muistatko Emmerdalessa murhatun Gennien? Sama näyttelijä nyt poliisina uudessa sarjassa

iltalehti 06:53 08.06

Sian Reese-Williams ei ole enää Gennie Walker, vaan Cadi John, rikoskomisario. Emmerdalen fanit, huomio! Jos olette jääneet kaipaamaan murhattua Genesis "Gennie" Walkeria, kannattaa antaa mahdollisuus tänään alkavalle uudelle brittisarjalle Varjojen maat. Gennietä ei siinä suoranaisesti nähdä – ja tyylilajikin on toinen – mutta näyttelijä on sama. Sian Reese-Williams on nyt rikoskomisario Cadi John. Cadi on vasta palannut synnyinseuduilleen Walesiin huolehtimaan vanhenevasta isästään, kun hänen ammattitaitoaan tarvitaan. Jokirannasta löytyy kuusi vuotta aiemmin kadonneen nuoren naisen ruumis. Hukutettiinko hänet vai tekikö hän itsemurhan?


Emmerdalen suosikkihahmon kohtalo järkyttää faneja: "Itken silmät päästäni"

mtv 12:06 19.05

Varo juonipaljastuksia! Emmerdale-sarjan fanit surevat suosikkihahmonsa kohtaloa.


kokeen” – ydinaseneuvottelut lähellä NHLssä meno muutti ole sama Sergei” puolisoaan arkisella tulivuorenpurkauksen kuolonuhreja etsitään

Hot topics