Emmerdale-tähti jättää sarjan kahden vuoden jälkeen – ovi paluulle jätetään auki

iltalehti 20:30 12.08

Sandra Marvin kertoo kaipaavansa elämälleen uusia haasteita. Näyttelijä Sandra Marvin jättää roolinsa hittisarja Emmerdalessa, kertoo OK!-lehti. Marvin on näytellyt sarjassa Jessie Grantia viimeisen kahden vuoden ajan. Nainen kertoo haastattelussa jättäneensä roolin, koska kaipaa lisää haasteita elämäänsä. Hän tosin myönsi lehdelle, että suositusta sarjasta pois lähteminen on suuri riski.


Emmerdale-näyttelijä Michelle Hardwick rakastui sarjan tuottajaan ja pelkää nyt pitää tyttöystäväänsä kädestä kiinni julkisesti: ”Elämme pelon kanssa”

iltalehti 00:23 05.08

Näyttelijä Michelle Hardwick seurustelee Kate Brooksin kanssa. Emmerdalesta tuttu näyttelijä Michelle Hardwick, 43, seurustelee sarjan tuottajan kanssa. Hardwick on näytellyt Emmerdalessa jo seitsemän vuotta. Pari vuotta sitten hän rakastui töissä Kate Brooksiin, joka toimii sarjan tuottajana. Nyt pariskunta on menossa naimisiin.


Tänään Emmerdalessa: Sam paljastaa uutta tietoa Alicen kuolemasta – Samson raivostuu uutisista!

iltalehti 06:39 15.07

Varo juonipaljastuksia! Sam tekee tänään raskaan tunnustuksen pojalleen. Graham muistelee karmeaa auto-onnettomuutta. Graham ajoi tuolloin autoa humalassa, jonka seurauksena hän kolaroi pahasti. Traaginen onnettomuus johti siihen, että Grahamin vaimo ja syntymätön tytär kuolivat.


Muistatko Emmerdalessa murhatun Gennien? Sama näyttelijä nyt poliisina uudessa sarjassa

iltalehti 06:53 08.06

Sian Reese-Williams ei ole enää Gennie Walker, vaan Cadi John, rikoskomisario. Emmerdalen fanit, huomio! Jos olette jääneet kaipaamaan murhattua Genesis "Gennie" Walkeria, kannattaa antaa mahdollisuus tänään alkavalle uudelle brittisarjalle Varjojen maat. Gennietä ei siinä suoranaisesti nähdä – ja tyylilajikin on toinen – mutta näyttelijä on sama. Sian Reese-Williams on nyt rikoskomisario Cadi John. Cadi on vasta palannut synnyinseuduilleen Walesiin huolehtimaan vanhenevasta isästään, kun hänen ammattitaitoaan tarvitaan. Jokirannasta löytyy kuusi vuotta aiemmin kadonneen nuoren naisen ruumis. Hukutettiinko hänet vai tekikö hän itsemurhan?


Pitkä odotus palkittiin – 17 vuotta sarjassa näytellyt Emmerdale-tähti nappasi himoitun palkinnon

mtv 15:41 03.06

17 vuotta Emmerdalessa näytellyt Lucy Pargeter palkittiin parhaana naisnäyttelijänä.


Suosikkihahmo menehtyy Emmerdalessa – näyttelijä paljastaa toivoneensa itse juonenkäännettä: "Se tulee toivottavasti auttamaan ihmisiä"

mtv 15:05 14.05

Jane Coxin mukaan hänen roolihahmonsa Lisa Dinglen kuolema Emmerdalessa oli todenmukainen loppu hahmon tarinalle. 


Suosikkihahmo menehtyi Emmerdalessa – näyttelijä paljastaa toivoneensa itse juonenkäännettä: "Se tulee toivottavasti auttamaan ihmisiä"

mtv 15:05 14.05

Jane Coxin mukaan hänen roolihahmonsa Lisa Dinglen kuolema Emmerdalessa oli todenmukainen loppu hahmon tarinalle. 


hoitajan ikimuistoinen vuosi ilman äitejään 5 Jasse Ikonen palasi vanhaan kotihalliinsa yhteiskuntaan jo niin

Hot topics