Korkeushyppääjä Ella Junnila tähtää olympialaisiin – äiti Ringa Ropo tukee täysillä

iltalehti 11:06 19.01

Korkeushyppääjä Ella Junnilan, 21, vuoteen on mahtunut niin seuranvaihto, kaksi SE-tulosta, pronssia EM-kisoissa sekä penkin alle menneet Dohan MM-kisat. Ella Junnila on juuri palannut Teneriffalta harjoitusleiriltä. Tuleva kilpakalenteri on vielä avoinna. – Kuten Jokke sen sanoi, ei ladata painetta talveen, vaan harjoitellaan.


Harri Gustafsberg koki outoja Karhuryhmän poliisina, kunnes tajusi kärsineensä stressireaktiosta – 9 neuvoa, joilla paineita voi hallita

yle 08:00 19.01

Syy pitkiin sairauspoissaoloihin löytyy pian ennemmin mielenterveyshäiriöistä kuin tuki- ja liikuntaelinsairauksista. Kokenut valmentaja neuvoo, miten stressiä voi hallita.


Ylen blogi: Syksyllä eronnut juontaja Sean Ricks avoimena mielenterveysongelmistaan: ”Menin rikki jo paljon aiemmin”

iltalehti 15:28 17.01

Perjantai-ohjelmastakin tunnettu Sean Ricks kertoo blogissa avoimesti masennuksestaan. Ylen suosittu ruutukasvo Sean Ricks kertoo tuoreessa blogitekstissään mielenterveysongelmistaan. – Pari vuotta sitten en olisi koskaan voinut kuvitella, että minä voin mennä rikki, mies kirjoittaa.


10-vuotias koululainen: "Kukaan ei huomaa minua ja hätääni" – Yle kysyi nuorilta mielenterveydestä, vastauksissa näkyy puute koulupsykologeista

yle 07:30 17.01

Perhe- ja peruspalveluministeri Krista Kiurun mukaan lyhytterapiajaksot tuodaan koulujen arkeen pian.


Yhden psykologin vastuulla jopa 1 000 oppilasta – Yle kysyi nuorilta mielenterveydestä, vastauksissa kuuluu hätä

yle 07:30 17.01

Perhe- ja peruspalveluministeri Krista Kiurun mukaan lyhytterapiajaksot tuodaan koulujen arkeen pian.


Lisää mielenterveyspalveluja, välittämistä ja aikaa levätä – näitä asioita nuoret toivovat, jotta voisivat paremmin

yle 07:30 17.01

Perhe- ja peruspalveluministeri Krista Kiurun mukaan lyhytterapiajaksot tuodaan koulujen arkeen pian.


Hetki on lähellä: Kalle Rovanperä lähtee kisaan WRC-autolla – ”Oikeissa käsissä Toyota on nopein auto”

iltalehti 07:38 16.01

Kalle Rovanperä lähtee uransa ensimmäiseen WRC-ralliin ilman tulostavoitetta. Tunturirallina tunnettu Arctic Lapland Rally täyttää taas loppuviikosta Rovaniemen tapahtumakalenterin. Peräti 135 autokuntaa lähtee lappilaiseen lumiränniin mittaamaan vauhtiaan ja rohkeuttaan. Heidän mukanaan on myös WRC-Citroëniä käskevä Valtteri Bottas. Suurin mielenkiinto taitaa kuitenkin kohdistua rallin superlupaukseen, kun Kalle Rovanperä debytoi hangilla Toyota Yarisin ratissa.


Timo Kallioahon aivoihin tehtiin vaurio, ja pakko-oireet vähenivät – psykokirurgialla on hurja menneisyys, mutta miten kalloon kajotaan nykypäivänä?

yle 19:30 15.01

Mielenterveysongelmia voidaan hoitaa monin tavoin. Sami Rannan päähän asennettiin elektrodit, mutta nykyään kallon avaaminen hoidoissa on harvinaista.


Nuorten mielenterveys ja yksinäisyys huolettavat nuorisotyöntekijöitä – riskikäyttäytymisen väheneminen puolestaan ilahduttaa

yle 06:07 15.01

Nuorisotyötä tekevät näkevät tämän hetken nuoret aiempaa ennakkoluulottomampina, selviää nuorisoalan kattojärjestö Allianssin selvityksestä.


Lähde: F1-sarjaan tyrkyllä uusi eksoottinen kohde – mahdollisesti mukana kisakalenterissa jo vuoden päästä

MTV 16:52 14.01

F1-sarja on pääsemässä sopimukseen Saudi-Arabian kanssa F1-osakilpailun järjestämisestä, kertoo Daily Mail. Sopimuksen vuosittainen hinta on noin 50 miljoonaa puntaa (58,5 miljoonaa euroa).


Yle Morian pakolaisleirillä Kreikassa: "Yksikin päivä täällä on lapsille vahingollinen"

yle 06:10 14.01

Morian leirillä jumiin jääneiden turvapaikanhakijoiden määrä on paisunut hälyttävästi ja lasten mielenterveys on järkkynyt.


Kokenut sammuttaja kuoli Australiassa – Nyt pääministeri haluaa tutkia viranomaistoiminnan surullisenkuuluisissa paloissa

yle 08:41 12.01

Kritiikkiä osakseen saanut Morrison on luvannut rahaa paloista kärsivissä yhteisöissä tehtävään mielenterveystyöhön.


Tätä ei helpolla tunnista – F1-rata muuttaa muotoaan talvisissa olosuhteissa

MTV 07:35 12.01

Circuit Gilles Villeneuve on F1-sarjasta hyvin tuttu rata, jossa on ajettu Kanadan GP lähes yhtäjaksoisesti vuodesta 1978 saakka. Rata on ollut tuon vuoden jälkeen pois kilpailukalenterista vain kausilla 1987 ja 2009.


American Horror Story -näyttelijä Harry Hains on kuollut 27-vuotiaana

iltalehti 17:41 11.01

Näyttelijän poismenosta kertoi hänen äitinsä. Australialaislähtöinen näyttelijä Harry Hains kuoli 7. tammikuuta 27-vuotiaana. Kuolinuutisen julkisti somessa hänen äitinsä, näyttelijä Jane Badler. – Tammikuun 7. päivänä kaunis poikani kuoli. Hän oli 27-vuotias ja kovin pidetty. Surullista kyllä, hän kamppaili addiktion ja mielenterveyden ongelmien kanssa. Loistava säihke loisti vain liian lyhyen ajan. Harry tulen kaipaamaan sinua jokaisena elämäni päivänä, äiti kirjoitti.


Esapekka Lapin ja Teemu Sunisen tallikaverille luvassa enemmän WRC-kisoja?

MTV 13:21 11.01

Brittikuski Gus Greensmith ajaa kaudella 2020 M-Sport Fordin tiimissä vajaan MM-kalenterin, kun suomalaiset Esapekka Lappi ja Teemu Suninen saavat nauttia täydestä ohjelmasta.


Gwyneth Paltrow, 47, riemuitsee ystävänsä Cameron Diazin, 47, äitiydestä: "Olemme innoissamme"

iltalehti 12:29 10.01

Cameron Diaz ja Benji Madden saivat ensimmäisen yhteisen lapsensa vuonna 2019. Cameron Diaz ja Benji Madden ovat pienen Raddixin vanhempia. Näyttelijä Gwyneth Paltrow on hyvin onnellinen ystävänsä puolesta. 47-vuotias tähti hehkutti Diazin uutista Golden Globe -gaalassa Entertainment Tonightille. – Olemme hyvin innoissamme! Hänestä tulee paras äiti, Paltrow jutteli juhlahumun keskellä.


Nimipäiväuudistus tänä vuonna – suomalaiseen kalenteriin 35 uutta nimeä

stara 07:00 09.01

Helsingin yliopiston nimipäiväasiantuntijat ovat kertoneet esitelmässään, että tänä vuonna nimipäiväkalenteriin


Viihdelehti Stara.fi

stara 07:00 09.01

Helsingin yliopiston nimipäiväasiantuntijat ovat kertoneet esitelmässään, että tänä vuonna nimipäiväkalenteriin


Lauri Markkasen heittokäsi epävireessä – nyt ei mene hyvin, Chicago Bulls

MTV 06:09 09.01

Lauri Markkasen Chicago Bulls hakee edelleen kalenterivuoden ensimmäistä voittoaan koripallon NBA:ssa. Bulls kärsi jo viidennen perättäisen tappionsa, kun se hävisi liigan häntäpään joukkueisiin kuuluvalle New Orleans Pelicansille vieraissa 108–123.


MTV: Ivan Puopolo palaa sittenkin ruutuun

iltalehti 18:29 08.01

Lokakuussa Ivan Puopolo kertoi lähtevänsä Maikkarilta, mutta nyt tilanne on muuttunut. MTV:n aamutv:stä tuttu toimittaja Ivan Puopolo kertoi lokakuussa Twitterissä, että hänen työpestinsä Maikkarilla päättyy. – Hyvät kaikki! Täten ilmoitan, että Huomenta Suomen päättymisen myötä olen vailla toimeksiantoja 18.12.2019 alkaen. Olen reipas ja aktiivinen setämies. CV:ssä ei ole "Rakentava twiittaaja" -palkintoa, mutta paljon muuta löytyy! Ja kalenterissa hyvin tilaa, Ivan kertoi tuolloin.


moottori löytyi ajoradalta NHLn 2010-luvun yllättäneet ”En meinannut uskoa”

Hot topics