"Olisi ehkä helpompi, jos sä tappaisit ittes" – entiset valmennettavat kertovat menestyneen suomalaisvalmentajan nöyryyttävästä ja alistavasta käytöksestä sekä vuosia jatkuneesta henkisestä väkivallasta

yle 17:31 17.01

Suomen Taitoluisteluliiton kurinpitolautakunta asetti suomalaisen muodostelmaluisteluvalmentajan vuoden kilpailukieltoon.


Jopa Metallica onnitteli Tuukka Raskia – Bostonissa juhlittiin suomalaisvahdin 500 ottelun mittaista NHL-uraa

yle 09:26 17.01

Jääkiekkomaalivahti Tuukka Raskia onnittelivat videotervehdyksin monet entiset pelitoverit. Myös Metallican rumpali.


Metallica lahjoitti Tuukka Raskille näyttävän rumpusetin – Bostonissa juhlittiin suomalaisvahdin 500 ottelun mittaista NHL-uraa

yle 09:26 17.01

Raskia onnittelivat videotervehdyksin monet entiset pelitoverit.


NHL:n kohutapaus paisuu – vain sikailun kohteeksi joutunut voimahyökkääjä otettiin kurinpidon syyniin, entiset kiekkoilijat jyrähtivät: "Jos tämä olisi osunut McDavidiin..."

MTV 14:07 13.01

Calgary Flamesin Matthew Tkachukin rajut taklaukset Edmonton Oilersin Zach Kassianiin ovat nousseet rapakon takana suureksi puheenaiheeksi. Useat entiset NHL-pelaajat ovat kritisoineet taklauksia rajusti.


Mäkihyppy ja painonpudotus kuuluvat entisten ja nykyisten hyppääjien mielestä aina yhteen, sillä jokainen gramma vaikuttaa – "Jos haluaa lentää pitkälle, silloin pitää olla kevyt"

yle 13:33 06.01

Mäkihyppääjien painonhallintaan suhtaudutaan kansainvälisesti maltillisesti. Yle Urheilun haastattelemat entiset ja nykyiset mäkihyppääjät pitävät sitä osana ammattia.


Minna Haapkylän uusperhejoulu - myös ex-mies Hannu-Pekka Björkman mukana: ”Olemme kaikki yhdessä”

iltalehti 21:55 20.12

Minna Haapkylä viettää joulua perheen kesken, ja kaikki lähipiiriin kuuluvat ihmiset on kutsuttu koolle. Näyttelijä Minna Haapkylä, 46, kertoi Frozen 2 -elokuvan kutsuvierasensi-illassa, että hän viettää joulua sekä nykyisen että entisen kumppaninsa kanssa. Haapkylä kertoo, että heillä on tapana kutsua joulun kunniaksi koolle sekä nykyiset että entiset kumppanit lapsineen. – Me olemme kaikki yhdessä, meillä on aina perhejoulu. Meillä on kaikki perheet yhdessä samassa isosti, Haapkylä kertoo.


Prime Time: Laineen johtama Jets kohtaa kotonaan ailahtelevan ankkaparven

jatkoaika.com 13:00 08.12

Anaheim Ducks ja Winnipeg Jets kohtaavat toisensa sunnuntaina parhaaseen katseluaikaan. Patrik Laineen Jets on noussut jo pudotuspelipaikalle, Ducksin kaudesta uhkaa tulla jälleen kerran suuri pettymys. Viasatin studiossa ottelun kulkua analysoivat entiset NHL-pelaajat Ville Nieminen ja Sean Bergenheim. Ottelun studioennakko alkaa 21.30, itse ottelu 22.00.


Entinen F1-kuski kertoi muistonsa Kimi Räikkösestä – ”Hän otti minut niskalenkkiin ja paini maahan”

iltasanomat 08:03 08.12

Englantilainen Motor Sport -lehti järjesti tilaisuuden, jossa entiset F1-kuskit Karun Chandhok ja Damon Hill kävivät läpi formulakautta 2019.


Blackhawks tutkii apuvalmentajansa Marc Crawfordin toimintaa ? entiset pelaajat syyttävät fyysisestä ja verbaalisesta pahoinpitelystä

jatkoaika.com 17:40 03.12

Marc Crawford on uusin NHL-valmentaja, jota syytetään pelaajiensa fyysisestä ja verbaalisesta pahoinpitelystä. Chicago Blackhawksin apuvalmentajana tällä kaudella toiminut Crawford on siirretty syrjään tarkemman tutkinnan ajaksi.


Hiihdon maailmantähti tyrmää dopingista kärähtäneet maajoukkuekaverinsa: ”En halua tavata heitä enää koskaan”

iltalehti 09:55 30.11

Itävaltalainen Teresa Stadlober on yhä erittäin vihainen Seefeldin MM-kisoissa dopingista kärynneille Max Haukelle ja Dominik Baldaufille. Hiihtäjä Teresa Stadloberin äänenpaino muuttuu merkittävästi, kun otan puheeksi itävaltalaisen entiset maajoukkuekaverit Max Hauken ja Dominik Baldaufin. –?Olen todella, todella pettynyt heihin, Stadlober tokaisee.


NHL-luotsin ympärillä vellova rasismikohu paisuu, entiset joukkuetoverit vahvistavat rajun tarinan - "Kaikki olivat kuoleman hiljaisia"

MTV 20:03 26.11

Calgary Flamesin nykyistä päävalmentajaa Bill Petersia rasismista syyttävä Akim Aliun entiset seuratoverit vahvistavat Aliun syytökset asiattomista kommenteista.


Juoksuvalmentaja Salazar myöntää kovan kielenkäytön mutta kiistää uudet syytökset

yle 10:45 13.11

Entiset valmennettavat syyttäneet muun muassa laihduttamaan painostamisesta.


Brittilehti listasi F1-tähti Lewis Hamiltonin entiset tyttöystävät – mukana yllättäen myös Lotta Hintsa: ”Entinen Miss Suomi on tyrmäävän upea”

iltasanomat 11:12 09.11

The Sun -lehti esittelee Miss Suomi 2013 Lotta Hintsan sivuillaan näyttävästi Lewis Hamiltonin ex-tyttöystävänä.


Alaston Saku Koivu lähti hakemaan apua vertavuotavana - onnettomuuden aiheuttanut joukkuekaveri muistaa kammottavan näyn suomalaisen selässä: ”Se oli kuvottavaa”

iltalehti 19:41 05.11

Saku Koivun entinen joukkuekaveri palasi radiohaastattelussa vuoden 2006 playoffien tapahtumiin. Buffalolaisen WGR-radiokanavalla vierailleet entiset NHL-pelaajat Andrew Peters, Craig Rivet ja Brian Gionta muistelivat menneitä peliuraltaan Instigators-ohjelmassa. Mehukkaimmasta ja ensimmäistä kertaa julkisuuteen tulleesta tarinasta vastasi Rivet, joka oli Saku Koivun läheinen ystävä Montrealin vuosina.


”Kiertäneet sääntöjä koko ikänsä” – F1-tiimeillä on nyt vastassa kettuja, jotka ovat tehneet elämäntyönsä porsaanreikiä etsien

MTV 07:30 05.11

Vuoden 2021 F1-sääntöuudistuksiin kohdistuu poikkeuksellisen paljon odotuksia lajin kilpailuasetelman parantamiseksi. Yksi tekijä nahkansa luovien autojen kehityksessä ovat järjestävän tahon leivissä työskentelevät entiset sääntöjen kiertäjät.


Jutta Larmin ex-puoliso Harri Gustafsberg Rikoksen anatomiassa

iltalehti 05:01 30.10

Entinen Karhu-ryhmän poliisi on nykyään kirjailija ja yrittäjä. Rikoksen anatomia -sarjassa nähdään tällä viikolla yhtenä asiantuntijana Harri Gustafsberg. Ohjelma tulee huomenna torstaina TV5:lta. Gustafsberg on entinen valtakunnallisen valmennusyksikön, Karhu-ryhmän poliisi sekä suorituskykyä tutkiva, kehittävä ja valmentava filosofian tohtori, kirjailija ja yrittäjä. Gustafsberg on myös Jutta Larmin (ent. Gustafsberg, ent. Jussila) ex-aviomies. Liitto päättyi eroon vuonna 2011, mutta entiset rakastavaiset ovat yhä tiiviisti tekemisissä. Yksi syy siihen on Max-poika, jonka Gustafsberg adoptoi reilu vuosikymmen sitten. Maxin biologinen isä on hukkumisonnettomuudessa menehtynyt Petteri Jussila.


Jutta Larmin ex-puoliso Harri Gustafsberg tänään tv:ssä

iltalehti 05:01 30.10

Entinen Karhu-ryhmän poliisi on nykyään kirjailija ja yrittäjä. Rikoksen anatomia -sarjassa nähdään tänään yhtenä asiantuntijana Harri Gustafsberg. Hän on entinen valtakunnallisen valmennusyksikön, Karhu-ryhmän poliisi sekä suorituskykyä tutkiva, kehittävä ja valmentava filosofian tohtori, kirjailija ja yrittäjä. Gustafsberg on myös Jutta Larmin (ent. Gustafsberg, ent. Jussila) ex-aviomies. Liitto päättyi eroon vuonna 2011, mutta entiset rakastavaiset ovat yhä tiiviisti tekemisissä. Yksi syy siihen on Max-poika, jonka Gustafsberg adoptoi reilu vuosikymmen sitten. Maxin biologinen isä on hukkumisonnettomuudessa menehtynyt Petteri Jussila.


Entiset Hunks-konkarit Esko Eerikäinen ja Jani Kokki poseeraavat tyylikkäinä yhteiskuvassa: ”Onnea maailman parhaalle”

iltalehti 12:54 24.10

Entinen Hunks-tanssija, nykyinen yrittäjä Jani Kokki täytti 39 vuotta. Radiojuontaja ja entinen Hunks-tanssija Esko Eerikäinen julkaisi Instagramissa kuvan, jossa hän poseeraa tyylikkäänä tanssitoveri Jani Kokin kanssa. Kokki täytti keskiviikkona 39 vuotta. – Onnea maailman parhaalle , veli ja ystävä. Paljon onnea vielä paljon koettavaa ja nähtävää, Eerikäinen kirjoittaa päivityksessään.


James Francon entiset oppilaat syyttävät tähteä ahdistelusta - seksikohtauksia ilman suojaa, koskettelua, alastomuutta...

iltalehti 18:05 04.10

Näyttelijä James Francon entiset oppilaat ovat nostaneet kanteen tähteä vastaan. Kaksi näyttelijä James Francon, 41, entistä oppilasta on nostanut oikeuskanteen Hollywood-näyttelijä James Francoa vastaan. Asiasta kertovat useat yhdysvaltalaissivustot. Sarah Tither-Kaplan ja Toni Gaal kertovat kanteessa opiskelleensa Francon elokuvakoulussa. Naisten mukaan Franco lupasi työmahdollisuuksia seksuaalista kanssakäymistä vastaan.


vakuuteltua minut takaisin” virkarikos­oikeudenkäynnissä kova Vuokko Piekkala on

Hot topics