Prime Time: Laineen johtama Jets kohtaa kotonaan ailahtelevan ankkaparven

jatkoaika.com 13:00 08.12

Anaheim Ducks ja Winnipeg Jets kohtaavat toisensa sunnuntaina parhaaseen katseluaikaan. Patrik Laineen Jets on noussut jo pudotuspelipaikalle, Ducksin kaudesta uhkaa tulla jälleen kerran suuri pettymys. Viasatin studiossa ottelun kulkua analysoivat entiset NHL-pelaajat Ville Nieminen ja Sean Bergenheim. Ottelun studioennakko alkaa 21.30, itse ottelu 22.00.


Entinen F1-kuski kertoi muistonsa Kimi Räikkösestä – ”Hän otti minut niskalenkkiin ja paini maahan”

iltasanomat 08:03 08.12

Englantilainen Motor Sport -lehti järjesti tilaisuuden, jossa entiset F1-kuskit Karun Chandhok ja Damon Hill kävivät läpi formulakautta 2019.


Blackhawks tutkii apuvalmentajansa Marc Crawfordin toimintaa ? entiset pelaajat syyttävät fyysisestä ja verbaalisesta pahoinpitelystä

jatkoaika.com 17:40 03.12

Marc Crawford on uusin NHL-valmentaja, jota syytetään pelaajiensa fyysisestä ja verbaalisesta pahoinpitelystä. Chicago Blackhawksin apuvalmentajana tällä kaudella toiminut Crawford on siirretty syrjään tarkemman tutkinnan ajaksi.


Hiihdon maailmantähti tyrmää dopingista kärähtäneet maajoukkuekaverinsa: ”En halua tavata heitä enää koskaan”

iltalehti 09:55 30.11

Itävaltalainen Teresa Stadlober on yhä erittäin vihainen Seefeldin MM-kisoissa dopingista kärynneille Max Haukelle ja Dominik Baldaufille. Hiihtäjä Teresa Stadloberin äänenpaino muuttuu merkittävästi, kun otan puheeksi itävaltalaisen entiset maajoukkuekaverit Max Hauken ja Dominik Baldaufin. –?Olen todella, todella pettynyt heihin, Stadlober tokaisee.


NHL-luotsin ympärillä vellova rasismikohu paisuu, entiset joukkuetoverit vahvistavat rajun tarinan - "Kaikki olivat kuoleman hiljaisia"

MTV 20:03 26.11

Calgary Flamesin nykyistä päävalmentajaa Bill Petersia rasismista syyttävä Akim Aliun entiset seuratoverit vahvistavat Aliun syytökset asiattomista kommenteista.


Juoksuvalmentaja Salazar myöntää kovan kielenkäytön mutta kiistää uudet syytökset

yle 10:45 13.11

Entiset valmennettavat syyttäneet muun muassa laihduttamaan painostamisesta.


Brittilehti listasi F1-tähti Lewis Hamiltonin entiset tyttöystävät – mukana yllättäen myös Lotta Hintsa: ”Entinen Miss Suomi on tyrmäävän upea”

iltasanomat 11:12 09.11

The Sun -lehti esittelee Miss Suomi 2013 Lotta Hintsan sivuillaan näyttävästi Lewis Hamiltonin ex-tyttöystävänä.


Alaston Saku Koivu lähti hakemaan apua vertavuotavana - onnettomuuden aiheuttanut joukkuekaveri muistaa kammottavan näyn suomalaisen selässä: ”Se oli kuvottavaa”

iltalehti 19:41 05.11

Saku Koivun entinen joukkuekaveri palasi radiohaastattelussa vuoden 2006 playoffien tapahtumiin. Buffalolaisen WGR-radiokanavalla vierailleet entiset NHL-pelaajat Andrew Peters, Craig Rivet ja Brian Gionta muistelivat menneitä peliuraltaan Instigators-ohjelmassa. Mehukkaimmasta ja ensimmäistä kertaa julkisuuteen tulleesta tarinasta vastasi Rivet, joka oli Saku Koivun läheinen ystävä Montrealin vuosina.


”Kiertäneet sääntöjä koko ikänsä” – F1-tiimeillä on nyt vastassa kettuja, jotka ovat tehneet elämäntyönsä porsaanreikiä etsien

MTV 07:30 05.11

Vuoden 2021 F1-sääntöuudistuksiin kohdistuu poikkeuksellisen paljon odotuksia lajin kilpailuasetelman parantamiseksi. Yksi tekijä nahkansa luovien autojen kehityksessä ovat järjestävän tahon leivissä työskentelevät entiset sääntöjen kiertäjät.


Jutta Larmin ex-puoliso Harri Gustafsberg Rikoksen anatomiassa

iltalehti 05:01 30.10

Entinen Karhu-ryhmän poliisi on nykyään kirjailija ja yrittäjä. Rikoksen anatomia -sarjassa nähdään tällä viikolla yhtenä asiantuntijana Harri Gustafsberg. Ohjelma tulee huomenna torstaina TV5:lta. Gustafsberg on entinen valtakunnallisen valmennusyksikön, Karhu-ryhmän poliisi sekä suorituskykyä tutkiva, kehittävä ja valmentava filosofian tohtori, kirjailija ja yrittäjä. Gustafsberg on myös Jutta Larmin (ent. Gustafsberg, ent. Jussila) ex-aviomies. Liitto päättyi eroon vuonna 2011, mutta entiset rakastavaiset ovat yhä tiiviisti tekemisissä. Yksi syy siihen on Max-poika, jonka Gustafsberg adoptoi reilu vuosikymmen sitten. Maxin biologinen isä on hukkumisonnettomuudessa menehtynyt Petteri Jussila.


Jutta Larmin ex-puoliso Harri Gustafsberg tänään tv:ssä

iltalehti 05:01 30.10

Entinen Karhu-ryhmän poliisi on nykyään kirjailija ja yrittäjä. Rikoksen anatomia -sarjassa nähdään tänään yhtenä asiantuntijana Harri Gustafsberg. Hän on entinen valtakunnallisen valmennusyksikön, Karhu-ryhmän poliisi sekä suorituskykyä tutkiva, kehittävä ja valmentava filosofian tohtori, kirjailija ja yrittäjä. Gustafsberg on myös Jutta Larmin (ent. Gustafsberg, ent. Jussila) ex-aviomies. Liitto päättyi eroon vuonna 2011, mutta entiset rakastavaiset ovat yhä tiiviisti tekemisissä. Yksi syy siihen on Max-poika, jonka Gustafsberg adoptoi reilu vuosikymmen sitten. Maxin biologinen isä on hukkumisonnettomuudessa menehtynyt Petteri Jussila.


Entiset Hunks-konkarit Esko Eerikäinen ja Jani Kokki poseeraavat tyylikkäinä yhteiskuvassa: ”Onnea maailman parhaalle”

iltalehti 12:54 24.10

Entinen Hunks-tanssija, nykyinen yrittäjä Jani Kokki täytti 39 vuotta. Radiojuontaja ja entinen Hunks-tanssija Esko Eerikäinen julkaisi Instagramissa kuvan, jossa hän poseeraa tyylikkäänä tanssitoveri Jani Kokin kanssa. Kokki täytti keskiviikkona 39 vuotta. – Onnea maailman parhaalle , veli ja ystävä. Paljon onnea vielä paljon koettavaa ja nähtävää, Eerikäinen kirjoittaa päivityksessään.


James Francon entiset oppilaat syyttävät tähteä ahdistelusta - seksikohtauksia ilman suojaa, koskettelua, alastomuutta...

iltalehti 18:05 04.10

Näyttelijä James Francon entiset oppilaat ovat nostaneet kanteen tähteä vastaan. Kaksi näyttelijä James Francon, 41, entistä oppilasta on nostanut oikeuskanteen Hollywood-näyttelijä James Francoa vastaan. Asiasta kertovat useat yhdysvaltalaissivustot. Sarah Tither-Kaplan ja Toni Gaal kertovat kanteessa opiskelleensa Francon elokuvakoulussa. Naisten mukaan Franco lupasi työmahdollisuuksia seksuaalista kanssakäymistä vastaan.


AP:n selvitys: Yhdysvalloissa sadat lasten hyväksikäytöstä syytetyt entiset papit elävät vailla valvontaa – osa opettaa tai hoitaa lapsia

yle 13:11 04.10

Harva kirkosta erotetuista tai eronneista entisistä papeista on koskaan joutunut rikossyytteeseen.


Entiset BB-tähdet tänään tv:ssä: ”Pelottaa ja jännittää”

iltalehti 08:29 28.09

Marco Bjurström hermoilee Big Brother -tähtien mukana oloa tv-visailussaan. Big Brotherista on tullut tämän syksyn tv-ilmiö. Mielipiteet jakava reality on toki ollut puheenaiheena jo aiempinakin vuosina. Sen todistavat Marco Bjurströmin isännöimän tv-visailuun Hyvät katsojat tänään osallistuvat BB-tähdet Sauli Koskinen, Niko Saarinen ja Kari "Kaki" Hautoniemi. Kolmikon läsnä olo saa Bjurströmin hermoilemaan.


”Masentuneena maailman onnellisimmassa maassa” – Brittimedia BBC teki jutun suomalaisten nuorten mielen­terveys­ongelmista

iltasanomat 10:42 26.09

Brittimedian haastattelemat entiset mielenterveyspotilaat kuvailevat kokeneensa huonoa omatuntoa sairastumisestaan Suomessa.


Hän on Eva Polttilan uusi rakas – entiset työtoverit löysivät toisensa

iltasanomat 18:40 05.09

Eva Polttilan uusi kumppani on tunnettu graafikko ja valokuvaaja.


Jussi Hakulinen mukana Yö-muusikoiden paluukeikalla – ei edes tiedä, ketä muita lavalle nousee: ”Pesen käteni kaikista tapahtuman järjestelyistä”

iltasanomat 12:01 05.09

Yö-yhtyeen viime vuosien tarinaan mahtuu monenmoisia riitasotkuja, ja ylipäätään bändin lähes 40-vuotisessa historiassa jäseniä on tullut ja mennyt. Nyt rauha näyttäisi palanneen maankamaralle ainakin sillä perusteella, että bändin entiset ja nykyiset jäsenet kokoavat voimansa ja soittavat yhdessä tulevana sunnuntaina Tampereella järjestettävässä musiikkitapahtumassa.


Tamperelainen: Neljä Yö-yhtyeestä potkut saanutta jäsentä ja Jussi Hakulinen yhdistivät kaikessa hiljaisuudessa voimansa – bändin nimi ihmetyttää

iltasanomat 20:59 04.09

Yö-yhtyeen entiset ja nykyiset jäsenet astuvat yllättäen yhdessä lavalle sunnuntaina Tampereella.


ei ehkä kelpaa Lukkoa mitali-, pääsarjaa ja sitten avautuivat

Hot topics