Sarah Ferguson puolustaa Epstein-seksiskandaalin keskelle joutunutta prinssi Andrewta: ”On ollut hirveää katsoa, kun hieno mies joutuu käymään läpi niin valtavan tuskaista asiaa”

iltasanomat 15:00 14.12

Sarah Ferguson puolustaa Epstein-kohun keskelle joutunutta ex-miestään.


Sarah Ferguson puolustaa Epstein-kohussa ryvettynyttä prinssi Andrew’ta: ”Hän on paras mies jonka tiedän”

iltalehti 13:40 14.12

Ex-pariskunta on edelleen hyvissä väleissä. Fergie pitää koko hyväksikäyttökohua hölynpölynä. Prinssi Andrew, 59, on viime aikoina ryvettynyt Epstein-kohussa ja siihen liittyvissä hyväksikäyttösyytöksissä. Mies joutui muun muassa väistymään syrjään kuninkaallisista tehtävistään fiaskomaisen BBC-esiintymisensä vuoksi. Kaiken kohun keskellä Andrew saa kuitenkin tukea ex-vaimoltaan, Sarah Fergusonilta, 60. Vaikka pariskunta erosi jo vuonna 1996, ovat välit pysyneet läheisinä.


Prinssi Andrew’n ja Epsteinin seksiskandaalista avautuneelta Virginia Giuffrelta pysäyttävä julkaisu: ”Jos minulle tapahtuu jotain...”

iltalehti 22:46 11.12

Kohu prinssi Andrew’n ja hänen edesmenneen ystävänsä Jeffrey Espteinin seksiskandaalin ympärillä jatkuu. Seksiskandaali prinssi Andrew’n ympärillä velloo entistä hurjempana. Prinssiä ja vankeudessa itsemurhan tehnyttä Jeffrey Epsteinia seksuaalirikoksista syyttänyt Virginia Giuffre, 36, – tapahtuma-aikaan 2000-luvun alussa Roberts – on huolissaan omastaan ja perheensä turvallisuudesta. Hänen Twitter-kirjoituksensa kertoo karua kieltä. – Teen täten julkisesti tiettäväksi, että en ole millään muotoa itsetuhoinen. Olen kertonut terapeutilleni ja lääkärilleni – jos minulle tapahtuu jotain – että älkää perheeni tähden antako asian jäädä siihen ja auttakaa minua suojelemaan heitä. Liian moni paha ihminen haluaa nähdä minut vaiennettuna.


Prinssi Andrew palaa julkisuuteen – osallistuu kohusta huolimatta joulukirkkoon

iltalehti 15:27 09.12

Vaikka prinssi Andrew on viime aikoina ryvettynyt Epstein-kohussa, hän aikoo osallistua kuningasperheen mukana perinteiseen joulukirkkoon. Kun prinssi Andrew antoi BBC:lle kohuhaastattelun, jossa hän selitteli ystävyyttään multimiljonääri Epsteiniin, hän lensi pian ulos Brittihovin edustustehtävistä. Esptein nimittäin oli saanut tukun syytteitä useiden alaikäisten tyttöjen seksuaalisesta hyväksikäytöstä ja ihmiskaupasta. Rikostutkinnassa oli Epsteinin lähipiiriä, johon myös Andrew kuului.


Liikemies Jeffrey Epsteinin väitetään syyllistyneen tyttöjen ja naisten seksuaaliseen hyväksikäyttöön jo 1980-luvulla

yle 05:12 04.12

Elokuussa kuollutta Epsteiniä vastaan on nostettu uusi oikeuskanne.


Brittihovi kieltää jyrkästi prinssi Andrew’n väitetyt seksiaktit alaikäisen kanssa

iltalehti 14:57 03.12

Buckinghamin palatsi antoi tiedotteen Virginia Giuffren maanantaisen televisiohaastattelun jälkeen. Britannian raikulipoika prinssi Andrew, 59, on sotkeentunut elämänsä isoimpaan skandaaliin, johon liittyy nippu alaikäisten tyttöjen hyväksikäyttösyytteitä ja monimiljonääri Jeffrey Epstein. Epstein kuoli elokuussa vankiselliinsä, mutta ehti saada syytteet useiden alaikäisten tyttöjen seksuaalisesta hyväksikäytöstä ja ihmiskaupasta. Rikostutkinnassa on Epsteinin lähipiiriä, johon myös Andrew kuului.


Prinssi Andrew aiotaan haastaa todistajaksi viidessä Epsteinin hyväksikäyttö­epäilyssä – ”Mikä hänen selityksensä on”

iltasanomat 04:46 03.12

Paine Britannian prinssi Andrew’ta kohtaan kasvoi maanantaina, kun aiemminkin häntä vastaan puhunut todistaja sai kertoa oman versionsa pitkässä haastattelussa BBC:llä.


Jeffrey Epsteiniin liittyvä skandaali laajeni Norjaan – kruununprinsessa Mette-Marit pahoittelee tapailua seksituomion jälkeen

iltasanomat 20:38 02.12

Kruununprinsessan kerrotaan myös vierailleen seksirikoksista tuomitun miljonäärin kotona Yhdysvalloissa.


Norjan kruununprinsessa Mette-Maritilla yhteys seksirikoksesta tuomittuun Jeffrey Epsteiniin - lähetti julkisuuteen pahoitteluviestin

iltalehti 16:30 02.12

Norjan kruununprinsessa Mette-Marit tunsi Jeffrey Epsteinin. Norjalaisen Dagens Naeringslivin mukaan Norjan kruununprinsessa Mette-Marit on pahoitellut yhteydenpitoaan sekä tapaamisiaan seksirikoksista epäillyn Jeffrey Epsteinin kanssa. Lehden mukaan Metter-Marit tapasi Epsteinin sekä miehen asunnolla että Oslossa - myös ensimmäisen tuomion jälkeen. Epstein, 66, kuoli vankilassa elokuussa. Kruununprinsessa tapasi Epsteinin useita kertoja vuosina 2011-2013.


Seksirikoksesta tuomitulla Jeffrey Epsteinilla yhteys myös Norjan kuninkaallisiin – Lehti: Kruununprinsessa Mette-Marit pahoittelee tapaamisia

yle 15:04 02.12

Myös kruununprinssi Haakon tapasi Epsteinin. Aiemmin prinssi Andrew'n ja Epsteinin yhteydenpidosta nousi kohu.


Seksirikoksesta tuomitulla Jeffrey Epsteinilla yhteys myös Norjan kuninkaallisiin – Lehti: Kruununprinsessa Mette-Marit pahoittelee tapailua

yle 15:04 02.12

Aiemmin brittihovi on joutunut ongelmiin prinssi Andrew'n ja Epsteinin yhteydenpidon vuoksi.


Prinssi Andrew joutuu isoveljensä prinssi Charlesin tiukkaan puhutteluun seksiskandaalista

iltalehti 14:13 26.11

Prinssi Charles palaa tänään tiistaina edustusmatkaltaan Lontooseen. Hovin lähteiden mukaan hän vaatii pikkuveljeltään selontekoa seksiskandaaliasiaan. Prinssi Charles, 71, on ollut yhdeksän päivän edustusmatkalla Uudessa-Seelannissa ja Salomoninsaarilla. Sillä välin brittihovissa on kuohunut, sillä hänen pikkuveljensä prinssi Andrew, 59, astui syrjään hovin työtehtävistä. Hän lopetti yhteistyön kaikissa hyväntekeväisyysjärjestöissään ja kaikki hänen edustustehtävänsä peruttiin. Andrew’n maine sai suuren kolauksen hänen ja Jeffrey Epsteinin epämääräisen ystävyyden noustua puheenaiheeksi. Useat naiset syyttävät edesmennyttä Epsteinia ja hänen lähipiiriään raiskauksista. Yksi Epsteinin uhreista kertoo joutuneensa myös prinssi Andrew’n hyväksikäyttämäksi vasten tahtoaan. Prinssi antoi asiasta ympäripyöreitä vastauksia BBC:n televisioimassa haastattelussa. Sittemmin prinssi on kutsuttu Yhdysvaltoihin antamaan lausunto Epsteiniin liittyen.


Brittihovin seksiskandaali: Kuningatar perui prinssi Andrew’n syntymäpäiväjuhlat

stara 08:00 26.11

Seksuaalirikoksista vankeuteen tuomittu ja sittemmin itsemurhan tehnyt amerikkalaismiljonääri Jeffrey Epstein


Viihdelehti Stara.fi

stara 08:00 26.11

Seksuaalirikoksista vankeuteen tuomittu ja sittemmin itsemurhan tehnyt amerikkalaismiljonääri Jeffrey Epstein


Prinsessa Beatrice syyttää itseään isä-Andrew’n alamäestä – itkee silmät päästään

iltalehti 22:04 25.11

Prinsessa Beatrice suhtautui alun perin nahkeasti BBC-haastatteluun. Yorkin herttua, prinssi Andrew on ollut kohun silmässä jo jonkin aikaa. Syy on se, että mies on sotkeentunut alaikäisten tyttöjen hyväksikäyttösyytteisiin, hän kun sattui olemaan jo edesmenneen monimiljonääri Jeffrey Epsteinin läheinen ystävä. Epstein ehti saada syytteet useamman alaikäisen tytön seksuaalisesta hyväksikäytöstä ja ihmiskaupasta jo ennen viime kesäistä kuolemaansa.


Kuningatar Elisabet vei poikansa kohua pakoon – pojalla kypärä, äidillä pelkkä huppu

iltalehti 15:26 25.11

Kuningatar Elisabet vei prinssi Andrew’n Windsoriin miehen vetäydyttyä tehtävistään. Prinssi Andrew vetäytyi keskiviikkona julkisista tehtävistään hänen ja Jeffrey Epsteinin epämääräisen ystävyyden noustua puheenaiheeksi. Useat naiset syyttävät edesmennyttä Epsteinia ja hänen lähipiiriään raiskauksista. Vetäytymistä edelsi prinssin keskustelu kuningatar Elisabetin kanssa. Prinssi pyysi töppäilyjään äidiltään anteeksi. Vetäytymisilmoituksen jälkeen prinssi Andrew lähti äitinsä mukana Windsoriin. Kuningatar Elisabet ja prinssi Andrew kuvattiin jo perjantaina ratsastamassa yhdessä Windsorin linnan mailla. Molemmat pukeutuivat ratsastusretkeä varten pitkiin takkeihin. Kuningatar Elisabet täydensi asulla hupulla ja prinssi Andrew kypärällä.


Epstein-kohussa ryöpytetty prinssi Andrew luopui kuninkaallisista tehtävistään – näin äärimmäinen ratkaisu vaikuttaa kuninkaalliseen perheeseen

mtv 12:05 25.11

Yorkin herttua prinssi Andrew ilmoitti keskiviikkona 20. marraskuuta luopuvansa julkisista tehtävistään toistaiseksi. 


Erikoinen väite: Juonitteliko prinssi William setänsä pois hovista?

iltalehti 11:00 25.11

Prinssi Andrew joutui jättämään tehtävänsä toistaiseksi seksiskandaalin myötä. Nyt myös prinssi Williamin kerrotaan nousseen setäänsä vastaan. Viime viikon keskiviikkona jysähti uutispommi. Prinssi Andrew joutui jättämään tehtävänsä sen jälkeen, kun yksi Jefrey Epsteinin uhreista kertoo joutuneensa myös prinssi Andrew’n kanssa seksiin vasten tahtoaan. Prinssi Andrew antoi tv-lähetyksessä haparoivia selityksiä ja nousi päiväkausiksi brittilehdistön ykkösuutiseksi.


Prinssi Andrew'n tyttäret kärsivät isänsä hölmöilyistä – suunniteltua pienemmät häät, vuokrarahat omasta kukkarosta...

iltalehti 12:45 22.11

Prinssi Andrew on auttanut rahallisesti tyttäriään useiden vuosien ajan. Nyt rahahanat menevät kiinni. Prinsessat Beatrice ja Eugenie kärsivät isänsä törttöilystä. Yorkin herttua, prinssi Andrew kertoi keskiviikkona vetäytyvänsä julkisista tehtävistä joksikin aikaa. Vetäytymisen syy on prinssin sotkeutuminen Jeffrey Epstein -skandaaliin. Useat naiset ovat syyttäneet Epsteiniä raiskauksista ja hyväksikäytöstä. Myös prinssin huhutaan liittyvän vyyhtiin. Epstein kuoli vankilassa elokuussa. Prinssi Andrew on kieltänyt osallisuutensa alaikäisten tyttöjen pedofiliarinkiin. Prinssistä on olemassa kuitenkin kuvamateriaalia, jossa hän tapaa yhden uhreista.


Prinssi Andrew’n ahdinko syvenee - salaiset matkasuunnitelmat vuotivat julkisuuteen: kuningatar vihelsi pelin poikki

iltalehti 10:03 22.11

Prinssi Andrew ilmoitti keskiviikkona astuvansa sivuun kuninkaallisista tehtävistään pedofiilikytköksiensä vuoksi. Silti hän olisi lähtenyt salaa työmatkalle viikonloppuna. Kuningatar Elisabetin poika prinssi Andrew, 59, on ollut myrskyn silmässä tällä viikolla. Hän astui syrjään hovin työtehtävistä hänen ja Jeffrey Epsteinin epämääräisen ystävyyden noustua puheenaiheeksi. Useat naiset syyttävät edesmennyttä Epsteinia ja hänen lähipiiriään raiskauksista. Prinssi antoi asiasta ympäripyöreitä vastauksia BBC:n televisioimassa haastattelussa. Sittemmin prinssi on kutsuttu Yhdysvaltoihin antamaan lausunto Jeffrey Epsteiniin liittyen. Kuningatar kutsui prinssi Andrew’n luokseen keskiviikkona antaakseen lapselleen potkut. Nimettömänä pysyttelevä lähipiirilähde kertoo The Telegraphille, että kuningatar teki päätöksen prinssin vetäytymisestä. Myös Walesin prinssi Charlesia on konsultoitu aiheen tiimoilta.


hoitajaksi opiskeleville jopa hurja tilastofakta kertoo kenties suurimmissa joulu­myyjäisissä mielelläni luo Ranta­kankaan haudan – Mikkonen tässä

Hot topics