Liikemies Jeffrey Epsteinin väitetään syyllistyneen tyttöjen ja naisten seksuaaliseen hyväksikäyttöön jo 1980-luvulla

yle 05:12 04.12

Elokuussa kuollutta Epsteiniä vastaan on nostettu uusi oikeuskanne.


Brittihovi kieltää jyrkästi prinssi Andrew’n väitetyt seksiaktit alaikäisen kanssa

iltalehti 14:57 03.12

Buckinghamin palatsi antoi tiedotteen Virginia Giuffren maanantaisen televisiohaastattelun jälkeen. Britannian raikulipoika prinssi Andrew, 59, on sotkeentunut elämänsä isoimpaan skandaaliin, johon liittyy nippu alaikäisten tyttöjen hyväksikäyttösyytteitä ja monimiljonääri Jeffrey Epstein. Epstein kuoli elokuussa vankiselliinsä, mutta ehti saada syytteet useiden alaikäisten tyttöjen seksuaalisesta hyväksikäytöstä ja ihmiskaupasta. Rikostutkinnassa on Epsteinin lähipiiriä, johon myös Andrew kuului.


Prinssi Andrew aiotaan haastaa todistajaksi viidessä Epsteinin hyväksikäyttö­epäilyssä – ”Mikä hänen selityksensä on”

iltasanomat 04:46 03.12

Paine Britannian prinssi Andrew’ta kohtaan kasvoi maanantaina, kun aiemminkin häntä vastaan puhunut todistaja sai kertoa oman versionsa pitkässä haastattelussa BBC:llä.


Norjan kruununprinsessa Mette-Maritilla yhteys seksirikoksesta tuomittuun Jeffrey Epsteiniin - lähetti julkisuuteen pahoitteluviestin

iltalehti 16:30 02.12

Norjan kruununprinsessa Mette-Marit tunsi Jeffrey Epsteinin. Norjalaisen Dagens Naeringslivin mukaan Norjan kruununprinsessa Mette-Marit on pahoitellut yhteydenpitoaan sekä tapaamisiaan seksirikoksista epäillyn Jeffrey Epsteinin kanssa. Lehden mukaan Metter-Marit tapasi Epsteinin sekä miehen asunnolla että Oslossa - myös ensimmäisen tuomion jälkeen. Epstein, 66, kuoli vankilassa elokuussa. Kruununprinsessa tapasi Epsteinin useita kertoja vuosina 2011-2013.


Seksirikoksesta tuomitulla Jeffrey Epsteinilla yhteys myös Norjan kuninkaallisiin – Lehti: Kruununprinsessa Mette-Marit pahoittelee tapaamisia

yle 15:04 02.12

Myös kruununprinssi Haakon tapasi Epsteinin. Aiemmin prinssi Andrew'n ja Epsteinin yhteydenpidosta nousi kohu.


Seksirikoksesta tuomitulla Jeffrey Epsteinilla yhteys myös Norjan kuninkaallisiin – Lehti: Kruununprinsessa Mette-Marit pahoittelee tapailua

yle 15:04 02.12

Aiemmin brittihovi on joutunut ongelmiin prinssi Andrew'n ja Epsteinin yhteydenpidon vuoksi.


Prinssi Andrew joutuu isoveljensä prinssi Charlesin tiukkaan puhutteluun seksiskandaalista

iltalehti 14:13 26.11

Prinssi Charles palaa tänään tiistaina edustusmatkaltaan Lontooseen. Hovin lähteiden mukaan hän vaatii pikkuveljeltään selontekoa seksiskandaaliasiaan. Prinssi Charles, 71, on ollut yhdeksän päivän edustusmatkalla Uudessa-Seelannissa ja Salomoninsaarilla. Sillä välin brittihovissa on kuohunut, sillä hänen pikkuveljensä prinssi Andrew, 59, astui syrjään hovin työtehtävistä. Hän lopetti yhteistyön kaikissa hyväntekeväisyysjärjestöissään ja kaikki hänen edustustehtävänsä peruttiin. Andrew’n maine sai suuren kolauksen hänen ja Jeffrey Epsteinin epämääräisen ystävyyden noustua puheenaiheeksi. Useat naiset syyttävät edesmennyttä Epsteinia ja hänen lähipiiriään raiskauksista. Yksi Epsteinin uhreista kertoo joutuneensa myös prinssi Andrew’n hyväksikäyttämäksi vasten tahtoaan. Prinssi antoi asiasta ympäripyöreitä vastauksia BBC:n televisioimassa haastattelussa. Sittemmin prinssi on kutsuttu Yhdysvaltoihin antamaan lausunto Epsteiniin liittyen.


Prinsessa Beatrice syyttää itseään isä-Andrew’n alamäestä – itkee silmät päästään

iltalehti 22:04 25.11

Prinsessa Beatrice suhtautui alun perin nahkeasti BBC-haastatteluun. Yorkin herttua, prinssi Andrew on ollut kohun silmässä jo jonkin aikaa. Syy on se, että mies on sotkeentunut alaikäisten tyttöjen hyväksikäyttösyytteisiin, hän kun sattui olemaan jo edesmenneen monimiljonääri Jeffrey Epsteinin läheinen ystävä. Epstein ehti saada syytteet useamman alaikäisen tytön seksuaalisesta hyväksikäytöstä ja ihmiskaupasta jo ennen viime kesäistä kuolemaansa.


Kuningatar Elisabet vei poikansa kohua pakoon – pojalla kypärä, äidillä pelkkä huppu

iltalehti 15:26 25.11

Kuningatar Elisabet vei prinssi Andrew’n Windsoriin miehen vetäydyttyä tehtävistään. Prinssi Andrew vetäytyi keskiviikkona julkisista tehtävistään hänen ja Jeffrey Epsteinin epämääräisen ystävyyden noustua puheenaiheeksi. Useat naiset syyttävät edesmennyttä Epsteinia ja hänen lähipiiriään raiskauksista. Vetäytymistä edelsi prinssin keskustelu kuningatar Elisabetin kanssa. Prinssi pyysi töppäilyjään äidiltään anteeksi. Vetäytymisilmoituksen jälkeen prinssi Andrew lähti äitinsä mukana Windsoriin. Kuningatar Elisabet ja prinssi Andrew kuvattiin jo perjantaina ratsastamassa yhdessä Windsorin linnan mailla. Molemmat pukeutuivat ratsastusretkeä varten pitkiin takkeihin. Kuningatar Elisabet täydensi asulla hupulla ja prinssi Andrew kypärällä.


Erikoinen väite: Juonitteliko prinssi William setänsä pois hovista?

iltalehti 11:00 25.11

Prinssi Andrew joutui jättämään tehtävänsä toistaiseksi seksiskandaalin myötä. Nyt myös prinssi Williamin kerrotaan nousseen setäänsä vastaan. Viime viikon keskiviikkona jysähti uutispommi. Prinssi Andrew joutui jättämään tehtävänsä sen jälkeen, kun yksi Jefrey Epsteinin uhreista kertoo joutuneensa myös prinssi Andrew’n kanssa seksiin vasten tahtoaan. Prinssi Andrew antoi tv-lähetyksessä haparoivia selityksiä ja nousi päiväkausiksi brittilehdistön ykkösuutiseksi.


Prinssi Andrew’n ahdinko syvenee - salaiset matkasuunnitelmat vuotivat julkisuuteen: kuningatar vihelsi pelin poikki

iltalehti 10:03 22.11

Prinssi Andrew ilmoitti keskiviikkona astuvansa sivuun kuninkaallisista tehtävistään pedofiilikytköksiensä vuoksi. Silti hän olisi lähtenyt salaa työmatkalle viikonloppuna. Kuningatar Elisabetin poika prinssi Andrew, 59, on ollut myrskyn silmässä tällä viikolla. Hän astui syrjään hovin työtehtävistä hänen ja Jeffrey Epsteinin epämääräisen ystävyyden noustua puheenaiheeksi. Useat naiset syyttävät edesmennyttä Epsteinia ja hänen lähipiiriään raiskauksista. Prinssi antoi asiasta ympäripyöreitä vastauksia BBC:n televisioimassa haastattelussa. Sittemmin prinssi on kutsuttu Yhdysvaltoihin antamaan lausunto Jeffrey Epsteiniin liittyen. Kuningatar kutsui prinssi Andrew’n luokseen keskiviikkona antaakseen lapselleen potkut. Nimettömänä pysyttelevä lähipiirilähde kertoo The Telegraphille, että kuningatar teki päätöksen prinssin vetäytymisestä. Myös Walesin prinssi Charlesia on konsultoitu aiheen tiimoilta.


Lue prinssi Andrew’n erokirje sanasta sanaan - osoittaa sanansa myös Epsteinin uhreille

iltalehti 21:28 20.11

Prinssi Andrew kertoo erokirjeessään viime päivien mylläkästä. Buckinghamin palatsi julkaisi historiallisen erokirjeen, sillä julkinen kohu prinssi Andrew’n epämääräisestä ystävyydestä Jeffrey Epsteinin kanssa oli brittihoville liikaa. Kohu sai alkunsa siitä, kun prinssi Andrew selitteli läheistä ystävyyttään BBC:n haastattelussa. Ainakin kymmenen naista syyttää Epsteinia ja hänen lähipiiriään raiskauksesta. Kaikki kertovat tulleensa raiskatuiksi ollessaan teini-ikäisiä 2000-luvun alussa.


Lue prinssi Andrew’n erokirje sanasta sanaa - osoittaa sanansa myös Epsteinin uhreille

iltalehti 21:28 20.11

Prinssi Andrew kertoo erokirjeessään viime päivien mylläkästä. Buckinghamin palatsi julkaisi historiallisen erokirjeen, sillä julkinen kohu prinssi Andrew’n epämääräisestä ystävyydestä Jeffrey Epsteinin kanssa oli brittihoville liikaa. Kohu sai alkunsa siitä, kun prinssi Andrew selitteli läheistä ystävyyttään BBC:n haastattelussa. Ainakin kymmenen naista syyttää Epsteinia ja hänen lähipiiriään raiskauksesta. Kaikki kertovat tulleensa raiskatuiksi ollessaan teini-ikäisiä 2000-luvun alussa.


Sokkikäänne! Prinssi Andrew jättää tehtävänsä toistaiseksi

iltalehti 20:23 20.11

Prinssi Andrew’n skandaalimainen tv-haastattelu on saanut aikaan sen, että prinssi vetäytyy julkisista tehtävistään joksikin aikaa. Buckinghamin palatsin tiedotteessa kerrotaan, että prinssi Andrew on jättänyt toistaiseksi julkiset tehtävänsä. Syynä tähän on ollut hänen ja Jefrey Epsteinin välinen erikoinen ystävyys. Prinssi antoi aiheesta BBC:lle haastattelun, mutta haastattelu nosti vain lisää kysymyksiä.


Vankilassa itsemurhan tehneen Jeffrey Epsteinin sellin vartijoille syytteet

iltasanomat 08:46 20.11

Seksuaalirikoksista syytetty liikemies Jeffrey Epstein hirttäytyi sellissään lakanaan New Yorkissa elokuussa.


”Jane Doe 15” liittyi Epsteiniä hyväksikäytöstä syyttävien joukkoon – sihteeri houkutteli kouluretkellä olleen 15-vuotiaan miljonäärin maatilalle

iltasanomat 14:00 19.11

Yli 10 naista on haastanut elokuussa vankilassa menehtyneen Jeffrey Epsteinin kuolinpesän oikeuteen. Kaikki sanovat vaikutusvaltaisesta ystäväpiiristään tunnetun miljonäärin käyttäneen heitä hyväkseen.


Kuningatar Elisabet kärsii poikansa aiheuttamasta kohusta – kiristeli leukaperiään ja vältti paparazzeja kirkkokäynnillä

iltalehti 13:02 18.11

Kuningatar Elisabetilla on kestämistä poikansa prinssi Andrew’n kanssa. Prinssi Andrew on joutunut ikävään valoon yhteyksistään liikemies Jeffrey Epsteiniin. Epsteinia syytetään alaikäisten seksiringin pyörittämisestä. Andrew ja hän olivat pitkäaikaisia ystäviä. Prinssi on muun muassa majoittunut Epsteinin huvilalla Manhattanilla sen jälkeen, kun tämä oli jo tuomittu lasten seksuaalisesta hyväksikäytöstä.


Prinssi Andrew katuu ystävyyttään seksuaalirikoksista tuomitun Epsteinin kanssa: "Sopimatonta kuninkaallisen perheen jäsenelle"

yle 07:31 16.11

Kuningatar Elisabetin toiseksi vanhin poika yöpyi yhdysvaltalaismiljonäärin luona vielä tämän saaman tuomion jälkeenkin.


Jeffrey Epsteinin ”seksiorjana” 17-vuotiaana ollut Virginia Roberts Giuffre toivoisi prinssi Andrew’lle rangaistusta: ”Hänen pitäisi joutua vankilaan”

iltasanomat 19:08 06.11

Jeffrey Epsteiniä seksuaalirikoksista syyttänyt Virginia Roberts Giuffre haluaisi, että hyväksikäyttöön väitetysti syyllistyneitä miehiä rangaistaisiin.


Jeffrey Epsteinin ”seksiorjana” 17-vuotiaana ollut Virginia Roberts Giuffre toivoisi prinssi Andrewlle rangaistusta: ”Hänen pitäisi joutua vankilaan”

iltasanomat 19:08 06.11

Jeffrey Epsteiniä seksuaalirikoksista syyttänyt Virginia Roberts Giuffre haluaisi, että hyväksikäyttöön väitetysti syyllistyneitä miehiä rangaistaisiin.


Kotkaniemi loukkaantui pelottavalla maailman korkeimmilla huipuilla vuorikiipeilijä huolestui ”valtavasta”

Hot topics