Petri laihdutti yli 40 kiloa: teki ihmeitä mieskunnolle – avovaimon sanat vahvistavat!

iltalehti 06:59 13.12

Petri Ukkonen on tehnyt reilussa vuodessa upean muodonmuutoksen. Paino on tippunut reilut 40 kiloa, diabeteslääkitystä ei enää tarvita ja mieskunto on ottanut jättiharppauksen. Petri Ukkonen, 51, pyysi reilu vuosi sitten lääkäriltä rehellistä arviota kunnostaan. Sanat pysäyttivät: nykyisillä elintavoillasi et välttämättä näe kuusikymmenvuotispäivääsi. Tuore keskustelu oli hyvin erilainen. Ukkonen sai luvan luopua diabeteslääkityksestään. Verenpainelääkitys oli jäänyt pois jo keväällä.


Yksi maailman kalleimmista pullovesistä tulee Lapista – Suomen valttikortit vesibisnekseen: Puhtaus, arktisuus ja erilainen veden koostumus

yle 13:00 08.12

Asiantuntijan mukaan Suomessa ei ole vielä oivallettu vesibisneksen mahdollisuuksia. Vientiin sopisivat niin pullovedet kuin tietotaitokin.


Lotta Backlund teki suuren elämänmuutoksen – otti lopputilin töistä ja täräytti itsensä epämukavuusalueelle

iltasanomat 12:06 08.12

Lotta Backlundin tuleva vuosi on hyvin erilainen kuin kulunut. Hän odottaa innolla, mitä uudet tuulet tuovat mukanaan.


Pariskunta liian erilainen? Saa odottamatonta kritiikkiä sivullisilta

stara 17:20 01.12

Romeo ja Julia ovat klassinen esimerkki kielletystä suhteesta, kun kaksi


IS: Antti Kaikkosta ei nähdä Linnan juhlissa uuden rakkaansa kanssa - tiedossa erilainen itsenäisyyspäivä

iltalehti 16:13 30.11

Puolustusministeri Antti Kaikkonen on osallistunut Linnan juhliin 14 kertaa peräkkäin - nyt tänä vuonna pitkä perinne katkeaa. Ilta-Sanomat kertoo, että puolustusministeri Antti Kaikkonen ei saavu tänä vuonna itsenäisyyspäivän vastaanotolle Presidentinlinnaan. Hän on ehtinyt jo lukuisina vuosina osallistua perinteiseen juhlahumuun - kaiken kaikkiaan 14 kertaa, mutta nyt juhlat jäävät väliin työmatkan takia. Näin ollen Kaikkonen ei myöskään vielä esittele koko kansalle uutta rakastaan, Elinkeinoelämän keskusliitossa kauppapolitiikan asiantuntijana työskentelevää Jannika Rantaa.


Taatusti erilainen deittipalvelu – sovelluksen luoja on sen ainoa mieskäyttäjä

stara 12:00 28.11

Kilpailu potentiaalisista kumppaneista voi olla kovaa Tinderin kaltaisissa deittisovelluksissa. Vaikka


Matti Nykäsen perhe pettyi Jyväskylän muistomerkin vaihtoehtoihin – kaupunki saattaa vetää ässän hihasta

iltalehti 16:20 26.11

Matti Nykäsen kunniaksi tehtävä muistiomerkki saattaa olla erilainen kuin luonnoksissa esiteltiin. Helmikuussa 55-vuotiaana kuolleen mäkikotkan Matti Nykäsen kunniaksi Jyväskylään tehtävän muistomerkin projektissa on uusia käänteitä. Jyväskylän kaupunki julkisti lokakuun lopussa kuusi luonnosta, joista Nykäsen muistomerkki oli tarkoitus valita. Kun luonnoksista kysyttiin Nykäsen omaisilta, tuomio oli, että yksikään muistomerkkiehdotuksista ei ollut mieluisa. Nykäsen omaiset toivoivat näköispatsasta, jollaista ei luonnoksissa ollut.


Video: Sveitsin jäätiköt sulavat vauhdilla – kuvakollaasi näyttää muutoksen vakavuuden

iltasanomat 15:27 26.11

Sveitsin Alpeille matkaavilla on edessään varsin erilainen näkymä sadan vuoden takaiseen. Yksi pahiten ilmakehän lämpenemisen vuoksi kärsineistä alueista on Dammastockvuoren juurella sijaitseva Rhônen jäätikkö, joka on paennut vuoren rinnettä ylöspäin lähes kahden kilometrin matkan.


Kaksi Kaapoa New Yorkissa – tv-ohjaaja poimi suomalaisharvinaisuuden

iltalehti 02:56 26.11

Kaapo Kakon New York Rangers löi Kaapo Kähkösen Minnesota Wildin maalein 3–2. – Kun joukkueeseen tulee useita uusia kasvoja, identiteetin ja kemian löytyminen vie pikkuisen aikaa. Olemme olleet joukkue aiemminkin, mutta tuona iltana vaihtoaitiossa oli erilainen fiilis. Näin tunnelmoi Rangers-komentaja David Quinn maanantain aamujäiden jälkeen, ennen Minnesota Wildin kohtaamista Madison Square Gardenissa.


TTK-tuomari Jukka Haapalainen vastaa kohutanssin kritiikkiin – kiistää suosikkiasetelman: ”Linja oli avoimesti erilainen”

iltalehti 17:30 25.11

Tanssii tähtien kanssa -ohjelman tuomariston puheenjohtaja Jukka Haapalainen kiistää suosikkiasetelman, vaikka katsojien mielestä Laura Lepistö sai paljon kritiikkiä osakseen. Sunnuntaina MTV3:n Tanssii tähtien kanssa -ohjelmassa ratkottiin finaalipaikat. Laura Lepistö ja Meeri Koutaniemi joutuivat tanssimaan pudotusuhan alla jiven. Ohjelmassa oli ensimmäistä kertaa tilanne, jossa tuomaristo sai jakaa viimeisen finaalipaikan.


Tom Felton harmitteli vanhenemistaan – toiselta Harry Potter -tähdeltä hulvaton sivallus

mtv 09:51 14.11

Harry Potter -tähdillä on hyvin erilainen suhtautuminen vanhenemiseen.


Prinssi Harryn ja herttuatar Meghanin yllätyspäätökselle varmistus: viettävät joulun kaukana kuningattaresta – luvassa hyvin erilainen juhla

iltasanomat 22:09 13.11

Prinssi Harry ja herttuatar Meghan matkustavat jouluksi Kaliforniaan.


Suomalaisella KHL-kiekkoilijalla satumainen syntymäpäivä: Teki uransa ensimmäisen maalin!

iltalehti 16:30 13.11

Jokerit haki voiton Kiinasta. Jokereiden nuorella hyökkääjällä Aleksi Halmeella oli tänä vuonna erilainen syntymäpäivä. Ensinnäkin 20 vuotta täyttänyt Halme vietti sitä pelaamalla KHL-ottelun Shanghaissa sikäläistä Kunlun Red Staria vastaan.


Marsalkka Mannerheimissa näkyi uusi ja erilainen piirre, joka jäi Olli Vuoriolle ikuisesti mieleen

iltasanomat 12:53 12.11

Helsingin keskustan Akateemisessa kirjakaupassa on auennut Ilta-Sanomien valokuvanäyttely, jossa kerrotaan talvisodan, jatkosodan ja Lapin sodan kokeneiden veteraanien ja lottien tarinoita.


ESS: Sinebrychoffin panimo katkaisi asiakkuuden natsikyltillään kohauttaneen kyläbaarin kanssa – ”Meillä on erilainen näkemys lauseesta”

iltasanomat 22:48 11.11

Panimon viestintä- ja vastuullisuusjohtajan mukaan ”Arbeit macht frei” -iskulausetta kantava kyltti ei ole linjassa yrityksen arvojen kanssa.


IS-erikoishaastattelu: Katri Kulmuni luuli ensimmäisellä luokalla Paavo Väyrysen olevan Suomen kuningas — nyt hän avaa tälle ovea takaisin keskustaan

iltasanomat 06:59 02.11

Katri Kulmuni sanoo IS:n erikoishaastattelussa käyvänsä edeltäjänsä Juha Sipilän kanssa mielellään keskustelua työllisyyskysymyksistä, mutta suhtautuu muuten neuvoihin tietyllä varauksella. –?Aika on aina erilainen. Samat temput eivät toimi kahdesti.


Homoseksuaalin jääkiekkoilijan ulostulo ilahdutti – naisten joukkueissa erilainen suhtautuminen: "Häkellyn jo kysymyksestä"

MTV 08:48 29.10

Jääkiekkovalmentaja Pasi Mustonen ilahtui, kun ex-kiekkoilija Janne Puhakka avautui julkisesti homoseksuaalisuudestaan. Mustosen mielestä naisten ja miesten jääkiekkomaailmoissa on isoja eroja. 


Naisleijonien päävalmentaja ilahtui homoseksuaalin jääkiekkoilijan ulostulosta – naisten joukkueissa erilainen suhtautuminen: "Häkellyn jo kysymyksestä"

MTV 08:48 29.10

Jääkiekkovalmentaja Pasi Mustonen ilahtui, kun ex-kiekkoilija Janne Puhakka avautui julkisesti homoseksuaalisuudestaan. Mustosen mielestä naisten ja miesten jääkiekkomaailmoissa on isoja eroja. 


"Jos joku koettiin pehmoksi, häntä homoteltiin" – Alpo Suhoselta tyly arvio jääkiekon äijäkulttuurin synkästä puolesta

iltalehti 20:53 28.10

Janne Puhakan avoin haastattelu Helsingin Sanomissa nosti tärkeän teeman jälleen pinnalle. – Kun joku väittää, ettei homoseksuaalisia kiekkoilijoita ole olemassa, se ei tietenkään pidä paikkaansa – mutta on siinä totuuttakin. Nimittäin jos nuorena, puberteetin jälkeen pelaat kiekkoa ja tiedostat, että seksuaalisuutesi on erilainen kuin pelikavereilla, se on johtanut siihen, että suurin osa (homoseksuaaleista kiekkoilijoista) on lopettanut. Näin arvioi Alpo Suhonen, kaiken kiekkomaailmassa nähnyt ja kokenut ajattelija.


? Kuvia joutuuko keskusta antamaan tärkeän huomion Iivo

Hot topics