Yksi näyttävä trendi näkyi Linnassa ylitse muiden – muotiasiantuntijoilta ristiriitainen reaktio

iltasanomat 21:36 06.12

Paljetit ja muu kimallus valtasivat Linnan juhlat tänä vuonna. Tyylin ammattilaiset muistuttavat, että paljettityyleissä on eronsa.


Ei Natolle, kyllä bensamoottorien kiellolle – katso, miten pääministeriehdokkaat Sanna Marin ja Antti Lindtman eroavat toisistaan

yle 18:13 04.12

Pian tiedämme, onko seuraava pääministeri Antti Lindtman vai Sanna Marin. Kokosimme heidän suurimmat eronsa ja yhtäläisyytensä.


Hiihtopomo Mika Kulmala yllätti kaikki ja otti lopputilin – nyt hän kertoo taustat: ”Homma meni hapokkaaksi”

iltasanomat 19:04 02.12

Mika Kulmala kertoo Urheilulehdessä yllätyseronsa syyt.


Eläkkeelle jäävä SM-liigan konkarijohtaja nosti Tapparan velkahelvetistä menestyskoneeksi – mitalit vaatineet veronsa: "Välillä on otettu yhteen kovaakin"

MTV 06:03 01.12

Mikko Leinonen, 64, jättää Tapparan toimitusjohtajan tehtävät vuodenvaihteessa ja jää ansaitulle eläkkeelle. Leinonen on ollut nostamassa Tapparaa 1990-luvun alun lamakausista SM-liigan kestomenestyjäksi, joka takoo sekä rahaa että mitaleita. Miten temppu tehtiin?


Miten käy Emilia Bottaksen esteuran eron myötä? Edessä haastava tilanne - näin valtavat kulut kuudesta ratsuhevosesta tulee

iltalehti 20:53 28.11

Emilia Bottas joutuu avioeronsa myötä tarkastelemaan hevostensa tilanteen, sillä hänen omistamansa kuuden ratsuhevosen ylläpito on erittäin kallista. Uintiuransa jälkeen Emilia Bottas on määrätietoisesti panostanut esteratsastusuraansa. Emilia kertoi Iltalehdelle lokakuussa omistavansa kuusi esteratsua.


Savon Sanomat: Kehitysvammainen poika löysi roskiksesta 250?000 euron voittoarvan – hoitaja antoi Veikkaukselle oman tilinumeronsa

iltasanomat 08:23 23.11

Oikeudessa hoitaja selitti toimintaansa suurvoiton aiheuttamalla häkeltymisellä, Savon Sanomat kertoo.


Marita Taavitsaisen ja ex-mies Tomi Natrin talopiina päättyi vihdoin: ”Nyt on helpompi hengittää”

iltalehti 18:28 21.11

Marita Taavitsaisen ja hänen ex-miehensä Tomi Natrin talo Hyvinkäällä oli puolitoista vuotta myynnissä kunnes se vihdoin meni kaupaksi. Laulaja Marita Taavitsainen ja valokuvaaja-toimittaja Tomi Natri erosivat helmikuussa 2018. Eronsa jälkeen ex-pariskunta laittoi Hyvinkäällä sijaitsevan hulppean talonsa myyntiin. Taavitsaisen ja Natrin talo on nyt vihdoin mennyt kaupaksi. Asiasta kertoi ensimmäisenä Ilta-Sanomat.


Veroennätys rikki: pohjalaiskunta nosti kuntaveronsa Suomen korkeimmaksi – Katso ankarimmat kuntaverottajat ja oman kuntasi tilanne

yle 16:41 19.11

Korottajien määrä jäi normivuoden lukemiin, mutta poikkeuksellisen moni iso kaupunki hilasi kuntaveroaan ylös.


Leo-Pekka Tähti avautuu tv:ssä avioeronsa taustoista – yhtäkkiä koko perhe voi pahoin: ”Ei se ole mikään selitys, mutta...”

iltasanomat 17:11 18.11

Leo-Pekka Tähti kertoo Yökylässä Maria Veitola -ohjelmassa avioerostaan.


Johnny Depp vakavasti alkoholisoitunut – oikeustaistelu vaatinut veronsa

stara 16:40 18.11

Näyttelijä Amber Heard on syyttänyt julkisesti ja oikeusteitse Johnny Deppiä


Jenna Antila lopetti ostamisen, kun hän huomasi komeronsa pursuavan vaatteita – päätti yhdistellä niistä 365 asua ja esitellä ne Instagramissa

yle 18:12 10.11

Antila havahtui tekstiiliteollisuuden aiheuttaman jätekuorman kokoon. Hän päätti kokeilla, syntyykö kaapista löytyvistä vaatteista asu vuoden jokaiselle päivälle.


Farrah Abrahamin raju väite: ”Jenelle Evans feikkaa eronsa”

stara 14:40 06.11

MTV-televisiokanavan teiniäideistä kertovassa Teen Mom 2 -sarjassa vuosien ajan esiintynyt


Yksilöurheilija toimii kuin pienyrityksen johtaja – Nooralotta Nezirillä iso vastuu: "Vaaditaan kirjanpitotaitoa"

MTV 15:33 04.11

Yksilölajien urheilijoista ampumahiihtäjä Kaisa Mäkäräinen ja maastohiihtäjä Krista Pärmäkoski nousevat vuoden 2018 verotettavilla tuloillaan samaan kokoluokkaan kuin Suomeen veronsa maksavien kotimaisten jääkiekkoilijoiden kärki. Mäkäräisen tulot olivat 249 000 ja Pärmäkosken 198 000 euroa.


Yksilöurheilija toimii kuin pienyrityksen johtaja – Nooralotta Neziri tekee kaiken itse: "Vaaditaan kirjanpitotaitoa"

MTV 15:33 04.11

Yksilölajien urheilijoista ampumahiihtäjä Kaisa Mäkäräinen ja maastohiihtäjä Krista Pärmäkoski nousevat vuoden 2018 verotettavilla tuloillaan samaan kokoluokkaan kuin Suomeen veronsa maksavien kotimaisten jääkiekkoilijoiden kärki. Mäkäräisen tulot olivat 249 000 ja Pärmäkosken 198 000 euroa.


Yhdysvalloissa uraa luova Ismo Leikola maksoi veronsa Suomeen – näin hän tienasi viime vuonna

mtv 09:31 04.11

Ismo Leikola tienasi viime vuonna yli 100 000 euroa.


Eronneen Maisa Torpan tulot alle köyhyysrajan

iltalehti 08:22 04.11

Tosi-tv-tähti ja somevaikuttaja Maisa Torpan tulot jäivät viime vuonna hyvin pieniksi. Somepersoona Maisa Torppa ja ralliautoilija Jari-Matti Latvala erosivat lokakuussa. Maisan ja Jari-Matin suhdesoppa sai alkunsa, kun Seiska paljasti Maisan viettäneen öitä IT-miljonäärin kanssa. Iltalehdelle Maisa kiisti romanssin, mutta myönsi ystävyyden. Latvala asuu työnsä vuoksi Monacossa ja maksaa veronsa sinne. Hänen kotimaan verotettavat ansiotulonsa ovat olleet Monacon vuosien ajan vähäiset. Sisustuksesta innostunut Torppa on asuttanut pariskunnan yhteistä kotia pääkaupunkiseudulla.


Satu Silvo, 57, elää elämänsä kiireisintä aikaa – näyttelijän arki vaatii toisinaan veronsa: ”Välillä kaipaisin pysähtymistä”

iltasanomat 16:29 03.11

Satu Silvo, 57, on luonut uraa näyttelijänä jo yli 50 vuoden ajan. Silti hänen arkensa on nyt kiireisempää kuin vuosiin.


Marion Rung kävi viisi vuotta terapiassa: ”Kiitän luojaa, että menin”

iltalehti 09:01 26.10

Marion Rung käy elämäänsä läpi tänään Flinkkilä & Tastula -ohjelmassa TV1:llä. Laulaja Marion Rung on kysynyt koko elämänsä, että kelpaako hän – jopa siinä määrin, että hän alkoi saada vaikean avioeronsa aikoihin paniikkihäiriökohtauksia. Jossakin vaiheessa ystävä kehotti häntä kääntymään ammattiauttajan puoleen, ja niin Marion tekikin. Hän kävi viisi vuotta terapiassa, josta sai apua. Kokemuksistaan Marion kertoo tänään TV1:llä Flinkkiä \& Tastula -ohjelmassa toimittaja Anne Flinkkilälle. Hän on antanut samasta aihepiiristä aiemmin haastattelun myös Iltalehdelle.


Maisa Torpan keilausvideo ex-rakas Jari-Matti Latvalan kanssa hämmentää – mistä oikein on kyse?

iltalehti 17:05 19.10

Maisa Torpan ja Jari-Matti Latvalan keilausilta on herättänyt runsaasti keskustelua. Iltalehti kertoi eilen perjantaina, miten vain neljä päivää aiemmin eronsa vahvistaneet Maisa Torppa ja Jari-Matti Latvala olivat keilaamassa kahden muun henkilön kanssa. Näistä keilauskavereista toinen on mitä ilmeisimmin Torpan ystävä, ja hän kuvasi keilausta Bowlerissa ja nelikon kippistelyä. Torppa puolestaan jakoi kaverinsa videot sekä kuvasi keilauskenkiään ja Turun linnaa.


eduskunnasta juuri Hyvöselle, 44, avautui kaksi NHLn legendaa kenestä tulee ryhtyy vetämään radio-ohjelmaa tapauksessa – Silminnäkijä tiukka tilanne Tampereella tulessa kyselytunnilla

Hot topics