Hannu Jortikka törmäsi hankaluuksiin arkisessa asioinnissa Espanjassa

iltasanomat 20:50 24.01

Tunnetut ulkomaille muuttaneet suomalaiset kertovat, mitä he ikävöivät Suomesta. Jotkut asiat ovat myös paremmin uudessa kotimaassa.


Gloria-myrsky vaatinut 13 henkeä Espanjassa – maan hallitus pitää kriisikokouksen perjantaina

yle 23:45 23.01

Turistikauden alkuun valmistautuvilla tuhoalueilla halutaan taata turvallisuus ja palauttaa tilanne normaaliksi.


Unelma Espanjasta romuttui: Suomesta muuttanut eläinlääkäri kertoo, millaista todellisuus oikeasti oli

iltasanomat 07:16 20.01

Aurinkorannikon lämpö houkuttaa, mutta elämä Espanjassa ei välttämättä ole parempaa kuin Suomessa.


Eläinlääkäri Serban lähti 28 Suomen-vuoden jälkeen Espanjaan – todellisuus iski nopeasti vastaan: ”Monet muuttaneet eivät uskalla myöntää pettymystään”

iltasanomat 07:16 20.01

Aurinkorannikon lämpö houkuttaa, mutta elämä Espanjassa ei välttämättä ole parempaa kuin Suomessa.


Uskomaton suoritus! Annemari Kiekaralle, 43, paras aika 20 vuoteen – vanha EM-raja alittui kirkkaasti

iltalehti 16:26 19.01

Annemari Kiekara juoksi loistovauhtia Espanjassa Santa Polan puolimaratonilla Alicantessa. Annemari Kiekara oli upeasti kuudes ajalla 1.13.56. Mainiota vauhtia juoksi myös Jarkko Järvenpää, joka oli miesten kilpailussa 11:s ajalla 1.06.38. – Tunnin ja 15 minuutin alitus oli itselläni mielessä ja hyvin se meni, Kiekara tuumi kisan jälkeen.


Erittäin voimakas Gloria-myrsky iskee suomalaisten suosikkialueille Espanjassa – luvassa ankaraa myrskytuulta, yli 20 senttiä lunta

iltasanomat 11:43 19.01

Gloria-myrsky riehuu Espanjassa tiistaihin asti.


Erittäin voimakas Gloria-myrsky iskee suomalaisten suosikkialueille Espanjassa – ulkoministeriö lähetti jo hätänumerot

iltasanomat 19:15 18.01

Espanjan itärannikolle ja Baleaarien lomasaarille on annettu varoitus ankaran myrskyn ja sateiden vuoksi.


Valeavio­liittoja tehtaillut liiga kiinni: näin paljon naisille maksettiin valevaimoksi ryhtymisestä

iltasanomat 16:14 18.01

Espanjassa on pidätetty 30 ihmistä, joiden epäillään järjestäneen pysyviä oleskelulupia muun muassa paperittomille maahanmuuttajille.


”Out-out, exit-exit!” – Suomalaispariskunta kohtasi hätkähdyttävän näyn Alicanten lentoaseman baarissa

iltasanomat 17:35 15.01

Erikoinen päivä lentoasemalla oli suomalaisella pariskunnalla keskiviikkona Espanjassa.


Taiteilija Olli Joen Marinka-tytär jätti Suomen taakseen – nyt hän paljastaa, millaista arki Aurinkorannikolla oikeasti on: ”Ei sovi kaikille”

iltasanomat 15:45 11.01

Leppoisa arki Espanjassa houkuttelee suomalaisia. Marinka Joki jätti Suomen kuusi vuotta sitten, eikä ole katunut päätöstä hetkeäkään.


Taiteilija Olli Joen Marinka-tytär jätti Suomen taakseen – nyt hän paljastaa, millaista arki aurinkorannikolla oikeasti on: ”Ei sovi kaikille”

iltasanomat 15:45 11.01

Leppoisa arki Espanjassa houkuttelee suomalaisia. Marinka Joki jätti Suomen kuusi vuotta sitten, eikä ole katunut päätöstä hetkeäkään.


Muistatko vielä Metsolat-tähti Jaana Raskin, 63? Nauttii eläkepäivistään Espanjassa – tältä hän näyttää nyt

iltalehti 05:49 10.01

Yli 30-vuotisen uran teatterissa tehnyt Jaana Raski nauttii nyt vapaasta ajastaan Fuengirolassa. Näyttelijä Jaana Raski, 63, vastaa puhelimeensa Espanjassa. Ääni on hieman käheä, sillä Raski on sairastanut flunssaa alkuvuodesta. – Nämä espanjalaiset virukset ovat vielä uusia. Mutta muuten elämä on mallillaan, Raski kertoo.


Näin vuosi 2020 otetaan vastaan ympäri maailmaa – ensimmäisellä vieraalla yllättävä merkitys

iltalehti 07:32 31.12

Vuosi vaihtuu jälleen ja on aika käydä läpi mennyttä ja valmistautua uuteen. 2020 otetaan vastaan eri tavalla eri paikoissa: New Yorkissa katsotaan vuoden vaihtuminen televisiosta ja suudellaan, kun vuosi vaihtuu, ja Espanjassa puolestaan juhlija yrittää saada 12 viinirypälettä syödyksi ennen kuin kello lyö 00.01. Tanskassa tuolilta pompahdetaan kohti tulevaa ja jätetään pahat muistot ja ikävät vastoinkäymiset menneisyyteen. Italiassa vuosi otetaan vastaan uusissa vaatteissa, jotta seuraava vuosi olisi rikas. Rakkausonnea voi lisätä pukemalla vaatteiden alle punaiset alusvaatteet, sillä italialaisen perimätiedon mukaan tuolloin varmistaa rakkauselämänsä olevan hyvää myös seuraavana vuonna. Myös Turkissa punaiset alusvaatteet kuuluvat vuoden vaihtumiseen.


Suomalaismies kuoli asuntoauto­palossa Espanjassa – yksi pidätetty epäiltynä tuhopoltosta

iltasanomat 17:29 30.12

Suomalaisen miehen kuolemasta epäillään 32-vuotiasta espanjalaista miestä.


Muistatko 80-luvun kohutun Miss märkä t-paita -kisan? Yleisö ulvoi, kun Heidi valeli paitansa jääkylmällä vedellä – ”Puhtaasti hauskanpitoa”

iltasanomat 17:09 28.12

Heidi Höglund, 59, osallistui Miss märkä t-paita -kilpailuun 31 vuotta sitten. Nyt hän asuu Espanjassa ja muistelee kilpailua IS:lle.


MTV:ltä irtisanoutunut uutisankkuri Aino Huilaja vietti joulun pakettiautossa Espanjassa – ”Ei mikään oikea joulu”

iltasanomat 14:15 27.12

Aino Huilaja kertoo Instagramissaan joulun olleen hyvin erilainen tänä vuonna.


Näin kuninkaallisissa perheissä vietetään joulua: Aku Ankkoja, uskomattomia aterioita ja yksityisiä juhlia – japanilaisten tapa lyö ällikällä

iltasanomat 19:20 24.12

Tiesitkö, että Euroopan hoveissa on mitä ihanimpia ja erilaisempia jouluisia perinteitä? Norjan kuninkaalliset viettävät joulua talvisella mökillä, kun taas esimerkiksi Espanjassa Zarzuelan palatsissa nautitaan notkuvasta äyriäispöydästä koko suuren suvun voimin. Drottningholmin linnassa luetaan jouluisin Aku Ankkaa.


Lehdet: Suomalainen 70-vuotias mies kuoli asunto­auto­palossa Espanjassa

iltasanomat 10:31 22.12

Suomalainen mies menehtyi varhain perjantaiaamuna Puerto de Mazarronin leirintäalueella Kaakkois-Espanjassa. Ulkoministeriö vahvistaa Suomen kansalaisen kuoleman Espanjassa.


Maailman suurimman jalkapallo-ottelun ympärillä kiehuu mellakoiden uhka – viranomaiset varautuvat El Clasicoon kovilla turvatoimilla

MTV 08:00 18.12

Keskiviikkoiltana pelattava maailman suurin jalkapallo-ottelu Real Madridin ja Barcelonan välillä oli alunperin määrä pelata lokakuun 26. päivä. El Clasico siirrettiin poliittisten mellakoiden vuoksi 18. päivään joulukuuta, mutta tilanne Espanjassa ei ole rauhoittunut.


Tarja Turunen on ollut argentiinalaisen Marcelon kanssa jo 20 vuotta –puoliso on oppinut nauttimaan suomalaisista joulutavoista

iltalehti 15:03 14.12

Hevisopraano rauhoittuu suomalaisen joulun äärelle perheensä kanssa kotonaan Espanjassa. Laulaja Tarja Turunen, 42, virittäytyy joulun tunnelmaan kotonaan Espanjan Marbellassa. Vuosia Argentiinan Buenos Airesissa asunut laulaja kaipaa lunta ja pakkasta, joita ei Espanjassa nähdä joulunakaan. Senkin takia hän ilahtuu päästessään joulun alla esiintymään Suomeen. Tarja kiertää kirkkoja oman Yhdessä jouluna -joulukonserttikiertueensa tiimoilta ja hänet nähdään myös kahdessa Raskasta joulua -konsertissa.


kukaan meistä välitä” leikkeli lopuksi hiukset nähtiin liki taistelee HSVssä työllisyystoimia – ei

Hot topics