Megan Crabben, 26, paino-ongelmat alkoivat päiväkodista ja veivät jopa sairaalaan - tältä hän näyttää nyt

iltalehti 11:25 23.11

Megan Jayne Crabbe haluaa kannustaa muita paino-ongelmien kanssa painiskelevia hyväksymään itsensä. Megan Jayne Crabbe, 26, on paininut ulkonäköpaineiden kanssa päiväkoti-ikäisestä asti. Ensimmäisen kerran hän törmäsi erilaisuuteen aloittaessaan koulun Essexissä ja kuullessaan ensimmäisenä päivänä olevansa "läski". Nykyään hän luennoi kehopositiivisuudesta niin brittiparlamentissa kuin sosiaalisessa mediassakin. Matka kohti itsensä hyväksymistä on ollut pitkä ja kivikkoinen. Crabbe joutui vakavan anoreksian takia esimerkiksi sairaalahoitoon. Lopulta hän saavutti normaalipainon ja vihasi itseään. Nyt hän on terve, mutta ylipainoinen. Laihdutus ei kuulu suunnitelmiin.


Brittilehti Essexin ruumislöydöstä: Poliisi tutkii epäiltyä irlantilaista ihmissalakuljettajaliigaa

iltasanomat 12:18 24.10

Poliisi tutkii epäiltyä irlantilaista ihmissalakuljettajaliigaa Britannian Essexissä tehtyyn ruumislöytöön liittyen, kertoo brittilehti Telegraph.


15-vuotias ratsastajalahjakkuus menehtyi - kuoli kotonaan tapahtuneessa onnettomuudessa Englannissa

iltalehti 14:37 13.08

Britannian ratsastajalupaus Iona Sclater on kuollut, uutisoi maan media. 15-vuotias Sclater putosi hevosen selästä kotipihassaan sunnuntaiaamupäivänä. Klo 11.30 onnettomuuspaikalle saapuneet ensihoitajat eivät enää onnistuneet pelastamaan häntä. Sclater voitti kesäkuussa alle 18-vuotiaiden kilpailun Essexissä. Häntä kuvailtiin poikkeuksellisen lahjakkaaksi ja omistautuneeksi ratsastajaksi.


ohjasi Ilveksen neljänneksi on ennätyslukemissa pakettiautolla liikkuvista sieppaajista

Hot topics