Yllättävä ratkaisu: Metallica promoaa omaa viskiään – laulaja James Hetfield on vieroituksessa päihdeongelmien vuoksi

iltalehti 09:25 26.11

Metallica perui syyskuussa kiertueensa sen jälkeen, kun bändin nokkamies James Hetfield joutui vieroitukseen. Metallica-fanit järkyttyivät pahanpäiväisesti, kun yhtye tiedotti James Hetfieldin vieroitukseen joutumisesta. Bändin rumpali Lars Ulrich valoi kuitenkin uskoa tulevaan USA Todayn haastattelussa, että bändi palaa toivottavasti keikkalavoille ensi vuonna. Metallica onkin julkaissut nettisivuillaan ison kasan keikkoja Pohjois- ja Etelä-Amerikkaan.


James Hetfield on vieroituksessa – kitaristi ja basisti promoavat samaan aikaan Metallica-viskiä Teksasissa

iltalehti 09:25 26.11

Metallica perui syyskuussa kiertueensa sen jälkeen, kun bändin nokkamies James Hetfield joutui vieroitukseen. Metallica-fanit järkyttyivät James Hetfieldin vieroitukseen joutumisesta. Bändin rumpali Lars Ulrich sanoi USA Todayn haastattelussa, että bändi palaa toivottavasti keikkalavoille ensi vuonna. Metallica onkin julkaissut nettisivuillaan ison kasan keikkoja Pohjois- ja Etelä-Amerikkaan.


Pahin näyttäisi tapahtuneen: Banaanit tuhoava tauti löysi tiensä Etelä-Amerikkaan – ja nyt sitä vastaan taistelevat poliisit ja armeija

yle 10:15 14.08

Panamantauti uhkaa banaaninsyöntiä ympäri maailman. Kerran vastaavasta jo selvittiin. Nyt tilanne on kuitenkin eri.


Entinen Stratovarius-kitaristi Timo Tolkki lähtee kiertueelle Etelä-Amerikkaan – soittaa vanhan bändinsä hittejä

iltasanomat 11:28 13.08

Ex-Stratovarius Timo Tolkki suuntaa loppuunmyydylle Etelä-Amerikan kiertueelle elo-syyskuussa.


The Rasmus paljastaa nyt, kuinka 15 vuoden takainen maailmanhitti In the Shadows syntyi – taustalla vahinko: ”Ylönen juoksi spagetit suussa intoilemaan melodiasta”

iltalehti 05:30 13.08

The Rasmuksen 25 vuotta kestänyt taival on vienyt yhtyeen ympäri maailmaa sekä laulajan erään saksalaisen auton takakonttiin. The Rasmus osui 2000-luvun aaltoon, jolloin englanniksi laulavat suomalaisyhtyeet alkoivat saada suosiota maailmalla. Töitä yhtye oli tehnyt jo vuosien ajan. Se auttoi suhtautumaan uuteen tilanteeseen, joka vei bändin Keski-Euroopasta Etelä-Amerikkaan saakka. Nyt laulaja Lauri Ylönen, 40, ja rumpali Aki Hakala, 39, ovat perheellisiä miehiä. Elämä ei pyöri enää vain The Rasmuksen ympärillä, vaan vastuuta otetaan lapsista. Kuluneet vuodet ja rock-elämä eivät tosin vielä näy miesten kasvoilla. Korkeintaan heillä on iän tuomaa karismaa.


Valtava sähkökatko pimentänyt kokonaan Argentiinan ja Uruguayn – kymmeniä miljoonia vailla sähköjä, vian syy tuntematon

iltasanomat 18:07 16.06

Jättimäiset sähköongelmat iskivät Etelä-Amerikkaan sunnuntaiaamuna. Sähköverkko on kaatunut tuntemattomasta syystä.


Valtava sähkökatko pimentänyt kokonaan Argentiinan ja Uruguayn

iltasanomat 15:19 16.06

Jättimäiset sähköongelmat iskivät Etelä-Amerikkaan sunnuntaiaamuna.


3 haulikon kansakunnaksi” kuinka karusti päähänsä – NHLn

Hot topics