Samu Haber pelkäsi fanien aggressiivista reaktiota - tiedotustilaisuudessa järeät turvatoimet: ”Odotin kauhulla”

iltalehti 14:19 02.12

Sunrise Avenue kertoi maanantaina lopettavansa. Samu Haberin, 43, johtama Sunrise Avenue kertoi maanantaina lopettavansa, ja tekevänsä vielä yhden kiertueen, joka päättyy Helsingin Olympiastadionille elokuussa. Ilmoitusta varten Sunrise Avenue järjesti harvinaisen tiedotustilaisuuden, ja paikalle saapui mediaa Saksaa myöten sekä faneja aina Keski-Euroopasta asti.


Vesterbacka Tallinnan kohutunnelista: "Tässä ei ole taustalla Kiinan kommunistisen puolueen salajuoni"

yle 10:27 25.11

Kiinalaiset voisivat rahoittaa koko tunnelin. Varovaisuuden vuoksi rahoitusta etsitään kuitenkin myös Euroopasta.


Kommentti: Eeli Tolvanen ei onnistu edes AHL:ssä siinä, mihin Nashville hänet hankki – olisiko hyökkääjän aika seurata muiden nuorten esimerkkiä ja hakea vauhtia Euroopasta?

yle 15:59 22.11

Paluuta Suomeen kannattaisi ainakin harkita, jos maalihanat eivät Pohjois-Amerikassa aukea nopealla tahdilla, kirjoittaa Yle Urheilun NHL-kirjeenvaihtaja Tommi Seppälä.


Uusi uhkapeli-ilmiö saapui Euroopasta Suomen kaduille – Lontoossa onneaan kokeilevilta ihmisiltä huijattiin tuhansia euroja

yle 08:53 14.11

Uhkapelit ovat tuttu ilmiö tältä vuodelta Helsingin poliisille.


Rouva Jenni Haukio sädehti upeassa iltapuvussa Japanin keisarin illallisilla

iltalehti 13:28 23.10

Japanin keisarin kruunajaiset huipentuivat tiistaina juhlaillallisiin. Myös Suomen presidenttipari oli mukana juhlahumussa. Keisari Akihito, 85, jäi eläkkeelle ja krsysanteemi-istuimelle valtaan nousi hänen poikansa Naruhito, 59. Kyseessä oli harvinainen tapaus – ensimmäinen kerta yli 200 vuoteen, kun elossa oleva keisari luopui vallasta. Kruunajaisia vietettiin tiistaina ja kutsuvieraiden joukossa oli paljon kuninkaallisia myös Euroopasta. Tiistai-iltana juhlallisuudet jatkuivat uuden keisarin kunniaksi järjestettyjen illallisten merkeissä. Juhlallisessa tilaisuudessa nähtiin upeaa kuninkaallista pukuloistoa, kun hallitsijat pistivät parastaan. Muun muassa kruununprinsessa Victoria edusti kauniin elegantissa pitsisessä iltapuvussa.


Kruununprinsessa Victoria juhli elegantissa pitsiunelmassa - Japanin keisarin juhlaillalliset täyttyivät kuninkaallisista

iltalehti 09:26 23.10

Japanin keisarin kruunajaiset huipentuivat tiistaina juhlaillallisiin. Mukana juhlahumussa oli monia kuninkaallisia ympäri maailman. Keisari Akihito, 85, jäi eläkkeelle ja krsysanteemi-istuimelle valtaan nousi hänen poikansa Naruhito, 59. Kyseessä oli harvinainen tapaus – ensimmäinen kerta yli 200 vuoteen, kun elossa oleva keisari luopui vallasta. Kruunajaisia vietettiin tiistaina ja kutsuvieraiden joukossa oli paljon kuninkaallisia myös Euroopasta. Tiistai-iltana juhlallisuudet jatkuivat uuden keisarin kunniaksi järjestettyjen illallisten merkeissä. Juhlallisessa tilaisuudessa nähtiin upeaa kuninkaallista pukuloistoa, kun hallitsijat pistivät parastaan. Naisväellä asut kruunattiin etikettiin kuuluvilla tiaroilla.


Kotkan puistoille kunniamaininta Euroopasta – paras maisema löytyi kuitenkin Sveitsistä

yle 13:48 18.10

Kotkan kansallinen kaupunkipuisto palkittiin kunniamaininnalla Euroopan neuvoston maisemapalkinto -kilpailussa.


Brexitin taustalla vuosikymmenten Eurooppa-inho: Jo 40 vuotta sitten Britannian pääministeri ilmoitti haluavansa rahansa takaisin

yle 19:16 16.10

Brexitin ei olisi pitänyt olla yllätys. Britit ovat aina riidelleet Euroopasta, lähinnä keskenään.


Tšingis-kaani Euroopan sydämessä – britit ovat aina kannattaneet Euroopan yhdentymistä, kunhan se ei koske heitä

yle 19:16 16.10

Brexitin ei olisi pitänyt olla yllätys. Britit ovat aina riidelleet Euroopasta, lähinnä keskenään.


NHL-aamuraportti: Jetsin järisyttävä myllytys ja yksikätinen rosvo

jatkoaika.com 10:34 05.10

NHL-kauden ensimmäinen viikonloppu alkoi perjantai-iltana Euroopasta ja yöllä puheenaiheita nostattivat Winnipeg Jetsin huima nousu voittoon sekä New Jersey Devilsin pirullinen yhden käden maali. Jatkoaika kokosi yhteen kierroksen onnistumiset, alisuorittamiset sekä joukkueiden suurimmat sankarit.


Pikamuotiketju Forever 21 vaikeuksissa – Yhtiö aikoo sulkea lähes kaikki liikkeensä Euroopasta ja Aasiasta

yle 10:17 30.09

Vuodesta 2017 alkaen yli 20 yhdysvaltalaista yritystä on hakeutunut konkurssiin kuluttajien siirtyessä verkkokaupan puolelle.


Björndalen ja Domratsheva Kiinan ampumahiihtomaajoukkueen valmentajiksi

yle 11:11 12.09

Seuraavat talviolympialaiset isännöivä Kiina hakee talvilajien osaamista Pohjois-Euroopasta.


Suomeen saapui outoa siitepölyä – voi aiheuttaa voimakkaita oireita

iltasanomat 14:00 04.09

Suomeen on viime päivien aikana tullut pieniä määriä tuoksukin siitepölyä kaukokulkeumana Keski-Euroopasta.


EU:n ulkoministerit keskustelevat tänään Euroopasta ja arktisesta alueesta Finlandia-talossa

yle 03:01 30.08

Britannian ulkoministeri ei ollut eilen halukas kommentoimaan kärjistynyttä brexit-tilannetta toimittajille Finlandia-talossa.


Jokerien uusi tähti hämmästyi treenien jälkeen – Instagram-tilille ilmestyi käsittämätöntä materiaalia: ”Sitten ei enää naurattanut”

iltalehti 14:46 20.08

Henrik Haapalalle ei jäänyt mitään hampaankoloon rikkonaisesta kaudestaan Pohjois-Amerikassa. Nyt lempääläinen hakee uutta nousua Euroopasta. Viime kaudella Sveitsin NLA-sarjan Luganossa kiekkoillut Henrik Haapala siirtyi alkavaksi kaudeksi Jokereiden riveihin. Lempäälästä kotoisin oleva kaksinkertainen Suomen mestari on kärsinyt loukkaantumisista viimeisten kahden kauden ajan, mutta hakee nyt uutta starttia noususuhdanteiselle uralleen. – Paljon uutta tulee nyt eteen tälle kaudelle. Jokerit, KHL, Helsinki esimerkiksi. Vasta kolme harjoituspeliä päässyt nyt uudessa paikassa pelaamaan, mutta menen jo innolla kautta kohti, Haapala kertoo.


Lasinpuhallus uhkaa kadota Euroopasta – Suomi käynnisti Saksan kanssa pelastusoperaation

yle 20:22 14.08

Lasinpuhallus yritetään suojata Unescon avulla.


The Rasmus paljastaa nyt, kuinka 15 vuoden takainen maailmanhitti In the Shadows syntyi – taustalla vahinko: ”Ylönen juoksi spagetit suussa intoilemaan melodiasta”

iltalehti 05:30 13.08

The Rasmuksen 25 vuotta kestänyt taival on vienyt yhtyeen ympäri maailmaa sekä laulajan erään saksalaisen auton takakonttiin. The Rasmus osui 2000-luvun aaltoon, jolloin englanniksi laulavat suomalaisyhtyeet alkoivat saada suosiota maailmalla. Töitä yhtye oli tehnyt jo vuosien ajan. Se auttoi suhtautumaan uuteen tilanteeseen, joka vei bändin Keski-Euroopasta Etelä-Amerikkaan saakka. Nyt laulaja Lauri Ylönen, 40, ja rumpali Aki Hakala, 39, ovat perheellisiä miehiä. Elämä ei pyöri enää vain The Rasmuksen ympärillä, vaan vastuuta otetaan lapsista. Kuluneet vuodet ja rock-elämä eivät tosin vielä näy miesten kasvoilla. Korkeintaan heillä on iän tuomaa karismaa.


Jalkapallohistorian voitokkain pelaaja siirtyy pois Euroopasta – "Olisin voinut valita minkä seuran tahansa"

MTV 14:29 02.08

Brasilialaispuolustaja Dani Alves siirtyy jalkapallon ranskalaisjätistä PSG:stä kotimaansa Sao Pauloon. 


Kalliita lasihelmiä ja pronssikoruja – kelttinaisen komea hauta kertoo Euroopasta ennen roomalaisaikaa

yle 06:10 02.08

Keltit eivät kirjoittaneet aikalaishistoriaa, joten arkeologiset löydöt ovat erittäin tärkeitä heidän tarinansa selvittämisessä. Aikoinaan he olivat Keski-Euroopan valtaheimoja, jolla oli rikas kulttuuri ja hurjaa sotaväkeä. 


Suora tie Euroopasta Kiinaan suunnitteilla – kokonaispituus 8 000 kilometriä

stara 15:20 12.07

Venäläiset päättäjät ovat näyttäneet vihreää valoa Euroopasta Venäjän halki Kiinaan


koulutus on risteilyllä, jolta rangaistus, Kari-Pekka Kyrö Ruotsin puolustusministerit tietävät jo tuomioistuimessa vahva esitys valmistelut palaajien varalta

Hot topics