Olli Hiidensalo ei jää muiden tavoin Keski-Eurooppaan – valmistautuminen MM-kisohin alkaa lääkäristä: "Tulee kiire kuntoutua, on syy mikä tahansa"

yle 21:14 25.01

Olli Hiidensalolla oli Pokljukan sekaviestissä ongelmia sekä ampumapenkalla että hiihtoladulla.


Koronavirus levisi Eurooppaan: Ranskassa jo kolmas tartunta

iltasanomat 01:42 25.01

–?Älkää menkö terveyskeskuksiin, terveysministeri ohjeisti.


Koronavirus levisi Eurooppaan: Kaksi vahvistettua tartuntaa Ranskassa

iltasanomat 22:20 24.01

Ranskan terveysministeri kertoi perjantaina illalla kahdesta varmistetusta koronavirustartunnasta.


Helsinki-Vantaan lentokentästä on tullut portti dopingaineiden salakuljetukseen Aasiasta Eurooppaan – näin kuvio toimii

MTV 06:17 23.01

Helsinki-Vantaan lentokentän kautta liikkuu dopingaineita Kiinasta Eurooppaan, sanoo tullin valvontajohtaja Hannu Sinkkonen keskiviikon Rikospaikassa. Aineita on takavarikoitu muutaman viime vuoden aikana noin kaksituhatta kiloa.


Miksi Libyassa soditaan, ja miksi taistelut huolestuttavat Euroopan johtajia? Tässä 100 ja 400 sanan vastaukset

yle 12:29 19.01

Berliinissä haetaan tänään sunnuntaina ratkaisua Libyan sisällissodan lopettamiseen. Afrikasta Eurooppaan pyrkiville Libya on tärkeä reitti.


Tshekistä löytyi erittäin herkästi tarttuvaa lintu­influenssaa – 10 kilometrin eristysvyöhyke perustetaan

iltasanomat 16:52 18.01

Taudin pelätään leviävän muualle Eurooppaan.


Puoli vuorokautta junassa ei ole liikaa ruotsalaisten etsiessä vähäpäästöistä matkustustapaa – suunnitteilla useita yöjunia Keski-Eurooppaan

yle 19:15 16.01

Ruotsin liikenneviraston raportissa hahmotellaan lähivuosien junareittejä, joiden ansiosta Kölniin pääsisi Ruotsista kymmenessä tunnissa.


Iranin ainoa olympiamitalin voittanut nainen kyllästyi kotimaansa sulkeutuneeseen ilmapiiriin ja pakeni Eurooppaan: "Olimme vain välineitä"

yle 18:57 12.01

Kimia Alizadeh kertoi päätöksestä Instagram-tilillään.


Iranin ainoa naispuolinen olympiamitalisti loikkasi Eurooppaan ja haukkuu vallanpitäjät: "Olen yksi miljoonista sorretuista naisista, joiden kanssa hallinto on leikkinyt vuosien ajan"

MTV 17:10 12.01

Ainoana iranilaisena naisena olympiamitalin voittanut Kimia Alizadeh on ilmoittanut jättävänsä maansa ja muuttavansa Eurooppaan. Hän ilmoitti asiasta Instagram-tilillään.


Suomessa eletään uutta karaokebuumia – Olavi Tanttu, 19, käy kavereiden kanssa laulamassa lähes joka viikko

yle 16:54 12.01

Suomalaista karaokekulttuuria viedään myös maailmalle. Kimi Räikkösen osittain omistama karaokebaari tähtää Eurooppaan.


Suomen valmentajat pettyivät Hiihtoliiton penninvenytykseen – Toni Roponen ilmoittaa: ”Liitolta täysin oikea ratkaisu”

iltalehti 09:12 30.12

Suomi kilpailee Tour de Skillä vajailla joukkueilla. Mukana saisi olla 13 urheilijaa, mutta taloudellisten ja urheilullisten seikkojen vuoksi kiertueelle lähettiin vain kahdeksan. Suomi olisi saanut lähettää Tour de Skille maakiintiön mukaisesti kuusi nais- ja kuusi mieshiihtäjää. Lisäksi Joni Mäki olisi saanut lisäpaikan sprinttimenestyksensä myötä. Tourille lähetettiin kahdeksan urheilijaa, joista Krista Pärmäkoski tippui sairastumisen takia pois. Mäki ei Keski-Eurooppaan halunnut.


Eläkkeelle jäävä Tappara-pomo huolehtii SM-liigasta: ”Kaikki pelaajat eivät saa valua Eurooppaan”

iltalehti 14:56 28.12

Mikko Leinonen on tehnyt suuren työn Tapparan kehittyessä nykyiseen asemaansa yhdeksi Suomen kärkiseuroista. Mikko Leinonen, 64, siirtyi peliuransa jälkeen töihin ensin pankkialalle, ja vuosina 1993–96 hän teki ensimmäisen stinttinsä Tapparan toimitusjohtajana. – Olin sen ajan pankista virkavapaalla. Sitten piti tehdä päätös, palaako pankkiin vai jatkaako jääkiekkohommissa. Minä tämmöisenä turvallisen tuntuisena ihmisenä päätin, että mennään nyt pankkiin, kun eivät antaneet monoa siinä kohtaa.


Jääkiekkopomo Rene Fasel uskoo KHL:n laajenevan Länsi-Eurooppaan

MTV 13:32 24.12

Kansainvälisen jääkiekkoliiton (IIHF) sveitsiläinen puheenjohtaja Rene Fasel uskoo, että Venäjän kiekkoliiga KHL laajenee myös Länsi-Eurooppaan.


Jääkiekkopomo Rene Fasel julisti, että KHL laajenee myös Länsi-Eurooppaan

iltasanomat 12:17 24.12

Fasel näkee tämän tapahtuvan ”ennemmin tai myöhemmin”.


Ylen aamu tänään: Britit suuntavat vaaliuurnille – Tulos vaikuttaa Eurooppaan ja EU:n tulevaisuuteen. Katso lähetys tästä.

yle 06:00 12.12

Mitä Suomi tekee al-Holin kotiutusten kanssa? Ja miksi asiasta on noussut niin iso kohu? Vieraina myös Markku Kanerva sekä Maria Sid.


Joulukortit voi postittaa vielä tänään normaalia edullisemmalla joulumerkillä

iltasanomat 04:38 11.12

Tervehdykset ehtivät Eurooppaan ykkösluokan merkillä vielä perjantaina.


Kenia ottamassa todella kovat keinot käyttöön dopingtaistelussa – vankila uhkaa urheilijoita

iltalehti 22:52 08.12

Moni Kenian kestävyysjuoksuhuipuista on kärähtänyt viime vuosina dopingista. Jatkossa kärystä saattaa joutua maassa vankilaan myös urheilijat. Suuri muutos antidopingtaistelussa on ollut Kenian pääkaupunkiin Nairobiin vuonna 2017 valmistunut antidopinglaboratorio. Sieltä on ollut nopea tehdä yllätysiskuja biologisten passien tietojen perusteella. Myös logistiikka on helpottunut, kun näytteitä ei ole enää tarvinnut lähettää analysoitavaksi Qatariin tai Eurooppaan. Jatkossa Kenia on ottamassa todella kovat keinot käyttöön antidopingtaistelussa. Maan urheiluministeri Amina Mohamed kertoi tiistaina, että työn alla on uusi laki, joka tekisi dopingin käytöstä rikoksen vuonna 2020.


kehottaa Kiinaan lisäisi painetta kuulla puolustustiimi hyökkäsi Bideneita Tämä Kobe

Hot topics