”Tämä video ei tarvitse sanoja” – ex-vaimo väittää venäläisen NHL-tähden kaapanneen yhteiset lapset keskellä kirkasta päivää

iltalehti 09:45 07.12

Ottawa Senatorsissa kiekkoileva Nikita Zaitsev on päätynyt erikoisen kohun keskipisteeksi. Kiekkopiireissä puhuttaa video, jonka on julkaissut NHL-kiekkoilija Nikita Zaitsevin ex-vaimo Margo Gotovtseva. Gotovtseva julkaisi perjantaina Instagram-tilillään videon, jossa hän väittää Zaitsevin vievän heidän yhteiset lapsensa väkisin. Ex-pariskunnalla on kaksi tytärtä, jotka ovat iältään 3- ja 5-vuotiaita.


Huhut käyvät kuumina: Iskikö juuri eronnut Kylie Jenner jo uuden räppärin?

iltalehti 22:31 08.11

Kylie Jennerin juorutaan tapailevan räppäri Drakea. Seurapiirikaunotar Kylie Jenner, 23, erosi vastikään räppäripoikaystävästään Travis Scottista, 28. Ex-pariskunnalla on helmikuussa 2018 syntynyt Stormi-tytär. Paria ei ole enää nähty julkisesti yhdessä sitten elokuun lopun, mutta lopullisesta erosta uutisoitiin vasta lokakuussa.


Keväällä eronnut Adele vietti elämänsä kesän – biletti, seilaili ja polskutteli: Katso kuvasarja

iltalehti 19:14 12.08

Adele on muuttanut some-käyttäytymistään entistä avoimemmaksi. Brittilaulaja Adele, 31, erosi keväällä Simon Koneckista. Ex-pariskunnalla on vuonna 2012 syntynyt poika. Eronsa jälkeen Adele on muun muassa keskittynyt kuntoiluun. Hän on karistanut silmin nähden kiloja pilateksen avulla.


hetkiin, jolloin Kommentti Miksi suomalaisen neuvostoliittolaista kirjeenvaihtajaa – tähden liikkeen johtaja Tokiolaismies jätti yksi uhreista on

Hot topics