Kimi Räikkönen paljasti, miksei hän polvistunut F1-kisan alla – lähetti viestin ihmettelijöille: "Aika hullua"

MTV 09:37 10.07

Kimi Räikkönen oli yksi kuudesta kuljettajasta, jotka eivät polvistuneet viime sunnuntain Itävallan GP:n alla. Taustalla oli F1-kuljettajayhdistyksen kaavailema joukkoele rasismin vastaiseen taisteluun.


F1-sarjaan palaava Fernando Alonso, 38, on käyttänyt koronatauon armottomasti hyväkseen: "Saavutin paremmat tulokset kuin koskaan ennen"

MTV 18:17 08.07

Fernando Alonso sanoo palaavansa F1-kuljettajaksi motivoituneena ja vahvempana kuin koskaan. Alonson kaksivuotinen Renault-sopimus julkaistiin keskiviikkona.


Sebastian Vettel paljastaa kolme vaihtoehtoa uransa jatkolle – saksalaisella selkeä näkemys Valtteri Bottaksen asemasta

MTV 15:27 07.07

F1-kuljettaja Sebastian Vettelin uran jatkosuunnitelmilla on spekuloitu toukokuusta lähtien, kun Ferrari ilmoitti, ettei se tarjoa jatkosopimusta saksalaiselle. Vettel sanoo olevansa halukas jatkamaan uraansa, jos sopiva vaihtoehto löytyy.


Järkyttävässä onnettomuudessa loukkaantunut entinen F1-kuski Alex Zanardi leikattiin taas – "Murtumat ovat monimutkaisia"

MTV 08:52 07.07

Entinen F1-kuljettaja Alex Zanardi on leikattu kolmannen kerran vakavan käsipyöräonnettomuuden jälkeen maanantaina. Italian Sienassa tehdyssä viisituntisessa leikkauksessa korjailtiin Zanardin kasvoja. Sairaalan tiedotteen mukaan Zanardia pidetään yhä vaivutettuna koomaan.


Urheilulegenda Alex Zanardi leikattiin kolmannen kerran – tarkoituksena oli kallon ja kasvojen jälleenrakentaminen: ”Murtumat olivat monimutkaisia”

iltalehti 07:21 07.07

Entinen F1-kuljettaja Alex Zanardi on edelleen koomassa. Alex Zanardi, 53, joutui kesäkuussa vakavaan onnettomuuteen Italiassa, kun hän törmäsi käsipyörällään rekkaan. Hän on siitä lähtien taistellut hengestään. Zanardi on nyt leikattu kolmannen kerran. Operaatio kesti viisi tuntia sienalaisessa sairaalassa.


Lewis Hamilton yllättävässä tilanteessa – puhtoisena pidetty F1-tähti onkin nyt sarjan paha poika

MTV 18:00 06.07

Lewis Hamiltonilla on enemmän rangaistuspisteitä kuin kellään muulla F1-kuljettajalla kauden avauskilpailun jäljiltä.


Kimi Räikkönen ja muutama muu eivät polvistuneet – Lewis Hamilton teki yhden asian selväksi

MTV 08:02 06.07

Kuusi F1-kuljettajaa jätti polvistumatta ennen F1-kauden avauskisaa Itävallassa. Rasismin vastaisessa taistelussa ääntä pitänyt Mercedeksen Lewis Hamilton on nyt kertonut, mitä hän tästä ajattelee.


Miksi kaikki kuljettajat eivät halua polvistua rasismin vastustamiseksi? Daniel Ricciardo raotti syitä: "Emme yritä asettaa ketään vaaraan"

MTV 12:48 05.07

F1-kuljettajat ovat keskustelleet Itävallan GP:tä edeltävinä päivinä eleistä, joilla ilmaistaisiin tukea rasismin vastaiselle Black Lives Matter -liikkeelle. Osa kuljettajista aikoo Lewis Hamiltonin johdolla polvistua ennen lähtöä symbolina liikkeen tukemiselle, mutta kaikki eivät ole seuraamassa esimerkkiä.


Kaikki F1-kuljettajat eivät aio polvistua rasismin vastustamiseksi – Lewis Hamilton: "Yritän vaikuttaa niin moneen ihmiseen kuin kykenen"

MTV 09:40 05.07

Formula 1:n MM-sarjan avauksessa ei ole päästy yksimielisyyteen tavasta tukea rotujen tasa-arvoa ajavaa Black Lives Matter -liikettä (BLM). Kuljettajat keskustelivat asiasta ajajayhdistyksen kokouksessa perjantaina.


Onko Robin Räikkönen Kimin jalanjäljillä? Kova vertaus Rosbergien perheeseen: "Miksi eivät pystyisi samaan"

iltalehti 13:00 04.07

Puitteet ovat kunnossa, mikäli Robin Räikkönen päättää seurata isänsä jalanjälkiä. Suomalaisen F1-perimän jatkuminen huolettaa sinivalkoisia formulafaneja. Kimi Räikkösen ja Valtteri Bottaksen jälkeen seuraavaa F1-kuljettajaamme saatetaan joutua odottamaan pitkään. 40-vuotias Räikkönen on sarjan ikänestori, jonka ura on vääjäämättä ehtoopuolella. Kymmenen vuotta nuorempi Bottas omaa vielä potentiaalisesti useita ajovuosia kuninkuusluokassa, mutta sen jälkeen siniristilippu voi kadota osallistujalistasta ensimmäistä kertaa sitten vuoden 1989.


Herkullista! Valtteri Bottas on jatkamassa Mercedeksellä – Toto Wolffilta suoria kommentteja sopimustilanteesta

MTV 12:21 04.07

Mercedeksen suomalaiskuljettaja Valtteri Bottas on ollut F1-kuljettajamarkkinoihin liittyvän huhumyllyn keskellä. Nyt Mercedeksen tallipäällikkö Toto Wolff antoi suomalaisnäkökulmasta katsottuna enemmän kuin herkullisia kommentteja suomalaiskuskin tilanteesta.


Herkullista! Valtteri Bottaksen Mercedes-ura on jatkumassa – Toto Wolffilta suoria kommentteja sopimustilanteesta

MTV 12:21 04.07

Mercedeksen suomalaiskuljettaja Valtteri Bottas on ollut F1-kuljettajamarkkinoihin liittyvän huhumyllyn keskellä. Nyt Mercedeksen tallipäällikkö Toto Wolff antoi suomalaisnäkökulmasta katsottuna enemmän kuin herkullisia kommentteja suomalaiskuskin tilanteesta.


Koronavirus on iskenyt entiseen F1-kuljettajaan

MTV 08:37 04.07

Amerikkalaisessa Complete WeatherTech SportsCar -mestaruussarjassa ajavalla entisellä F1-kuljettajalla Felipe Nasrilla on todettu koronavirustartunta.


Lewis Hamilton peloissaan? F1-tähti nimesi kauden lähimmän kilpailijansa: "Hän vain parantaa vuosi vuodelta"

MTV 10:37 03.07

Kuusinkertainen maailmanmestari Lewis Hamilton lähtee alkavaan kauteen tilaisuudella nousta historian menestyksekkäimmäksi F1-kuljettajaksi. Saavuttaakseen kyseisen tittelin, hänen on kuitenkin lyötävä Red Bullin tähtikuski Max Verstappen.


Iltalehden F1-kausiennakko 2020 – arviossa jokainen kuski ja talli: Räikkönen tallinsa alfa, Bottaksella vain yksi tavoite

iltalehti 07:05 03.07

Jokainen tämän kauden F1-kuljettaja tarjoaa mielenkiintoisen tarinan. 20 aikamme gladiaattoria kymmenen eri tallin kalustolla on valmis tavoittelemaan kultaa ja kunniaa formula ykkösten kilpakaudella 2020. Iltalehden F1-asiantuntija Jyrki Järvilehto arvioi kauden jokaisen kuljettajan sekä tallin lähtökohdat sekä mahdollisuudet tulevalle kaudelle.


Kommentti: Lewis Hamiltonista on tulossa kaikkien aikojen paras F1-kuljettaja, mutta hänen voimakas eleensä juuri ennen kautta oli vielä suurempi palvelus kuninkuusluokalle

yle 12:02 02.07

Lewis Hamilton teot ja niiden seuraukset ovat haihduttamassa F1-sarjan aiempaa ummehtunutta mainetta, kirjoittaa Yle Urheilun Roope Visuri.


Mika Salolta kysyttiin ilkeämielisestä Ferrari-huhusta – ”Siitä puhuttiin heti ensimmäisenä”

MTV 06:30 02.07

Entinen F1-kuljettaja Mika Salo sai elämänsä tilaisuuden, kun Ferrari palkkasi miehen tuuraamaan Michael Schumacheria saksalaismestarin loukkaannuttua. Elettiin vuotta 1999, ja Salo sai kuusi kilpailua aikaa näyttää vauhtinsa. Rooliksi muodostui Eddie Irvinen auttaminen mestaruustaistelussa.


F1-kuljettajat harkitsevat poikkeuksellista elettä lähtöruudukossa – "Tämä on aika valkoinen laji"

MTV 15:52 30.06

Formula ykkösten MM-sarjan kuljettajat harkitsevat vakavasti polvistumista radalle ennen kauden avausosakilpailua sunnuntaina Itävallan Spielbergissa.


F1-kuljettajat harkitsevat polvistumista lähtöruudukkoon – ”Tämä on aika valkoinen laji”

iltasanomat 15:11 30.06

McLarenin kuljettaja Lando Norris kertoi kuljettajien välillä käydyistä keskusteluista.


Vakavasti loukkaantunut Alex Zanardi leikattiin jälleen – tila edelleen neurokirurgisesti vakava

iltalehti 22:25 29.06

Entinen F1-kuljettaja Alex Zanardi on leikattu uudelleen. Alex Zanardille on tehty toinen neurokirurginen aivoleikkaus Italiassa, kertoo Motorsport.com. Leikkaus kesti kaksi ja puolituntia, jonka jälkeen hänet vietiin teho-osastolle. Zanardi, 53, pysyy edelleen koomassa.


Hot topics