F1-sarja tuli järkiinsä – Silverstonesta poistettiin vaarallinen elementti

MTV 09:25 11.07

Tänä viikonloppuna Iso-Britannian GP:ssä Silverstonessa F1-kuljettajilla on käytössä yksi niin sanottu DRS-alue vähemmän kuin viime vuonna. F1-sarja ja kansainvälinen autoliitto päättivät poistaa paljon kritiikkiä herättäneen kokeilun tämänvuotisesta GP:stä.


Lewis Hamilton asteli toiveikkaana F1-johdon puheille, Kimi Räikkönen ei todellakaan astellut – suomalaisella tyly näkemys pomojen puuhista: ”Olemme kaikki nähneet, mitä tapahtuu”

iltalehti 06:12 27.06

F1-kuljettajilla on keskenään hyvin erilaiset näkemykset siitä, minkälaiset mahdollisuudet heillä on vaikuttaa lajin tulevaisuuteen. Viime viikonloppuna ajettu Ranskan GP oli yksi F1-sarjan tylsimmistä kilpailuista miesmuistiin. Saman näkemyksen voi ulottaa melkeinpä koko tähänastiseen F1-kauteen – ainakin kärkitaistelun osalta – sillä viiden viime vuoden tuplamestari Mercedes on jatkanut ylivoimaansa voittamalla kaikki kahdeksan osakilpailua. Sunnuntaina kauden kuudennen voittonsa saavuttanut Lewis Hamilton muistutti kilpailun jälkeisessä lehdistötilaisuudessa, ettei jonkun tai joidenkin ylivoima ole koskaan kuljettajien vika.


8-vuotiasta bussissa, kun ulkoa lopussa turhautti ruotsalaisasiantuntijaa menee vielä useita

Hot topics