Uskomatonta sekoilua F1-varikolla! Kimi Räikkösen tallikaveri lähti ilman rengasta – mekaanikotkin vaarassa

iltalehti 22:06 27.10

Renkaidenvaihto ei sujunut suunnitelmien mukaan. Meksikon GP:ssä sekoiltiin varikolla toden teolla. Ensin McLaren kutsui nuoren lupauksensa Lando Norriksen sisään, kun renkaat olivat loppu. Pysähdys ei mennyt käsikirjoituksen mukaan. Norriksen vasen etupyörä ei ollut kunnolla kiinni, kun britti päästettiin takaisin kisaamaan. Norris pysähtyi varikkosuoran päähän, ja hänet työnnettiin takaisin renkaanvaihtoon.


Ferrari-tähti Charles Leclercille suoria syytöksiä – ”Laittoi kaikki vaaraan”

MTV 13:21 14.10

Ferrarin monacolaiskuljettaja Charles Leclerc aiheutti melkoisia vaaratilanteita Japanin GP:ssä, kun hänen autostaan irronneet osat lensivät muita autoja päin. Leclercin toiminta herättikin kritiikkiä F1-varikolla.


Taifuuni puhuttaa F1-varikolla – ajetaanko Japanissa aika-ajot ja kilpailu saman päivänä?

yle 16:25 10.10

Japanin gp:n aika-ajot saattavat siirtyä lauantailta sunnuntaille.


Maailman söpöin Kimi-fani ja harmaista harmaimman tallipomon ihailijat – Japanin F1-varikolla riittää tukea jokaiselle

MTV 10:25 10.10

F1-sarjassa ei varmasti löydy kuskia, tallia tai edes värittömintä tiimipomoa, jolle ei löytyisi Suzukan varikolta omaa kannattajakuntaansa. Kimi Räikkösen faniarmeija on jälleen aktiivisesti liikkeellä Japanissa.


Emilia Bottas kertoo arjestaan ja siitä, miten suhtautuu jatkuvaan huomioon F1-varikolla – ”Kenenkään ei tarvitse yrittää olla muuta kuin on”

iltasanomat 07:02 02.10

Emilia Bottas hyppää lähes joka päivä autoonsa ja ajaa hevostallille. F1-varikolla hän ei suostu esittämään mitään muuta kuin mitä todella on, vaikka salamavalot kuinka räiskyisivät ympärillä.


Valtteri Bottas väisteli ikävää puheenaihetta Sotshin F1-varikolla

iltasanomat 16:29 26.09

Valtteri Bottas yrittää unohtaa edelliskisan ikävät tilanteet.


Lewis Hamiltonin moukkamainen käytös tallentui TV-lähetykseen – tiputti katsojan puhelimen, poistui vähät välittämättä paikalta

MTV 18:45 20.09

Mercedeksen brittikuskilta Lewis Hamiltonilta nähtiin hieman erikoisempaa käytöstä Singaporen F1-varikolla.


Kimi Räikkönen joutui erikoisen ongelman keskelle Singaporessa – ”Kesti varmaan tunnin saada ne takaisin”

MTV 18:21 20.09

Kimi Räikkönen ja koko Alfa Romeo -talli saivat painia sangen erikoisen ongelman kanssa Singaporessa ensimmäisten vapaiden harjoitusten yhteydessä. Normaalitaloudessa ongelma ei ole välttämättä niin erikoinen, mutta F1-varikolla kyllä.


Suloinen F1-fani! Rianna-tytär piti huolen Kimi Räikkösen kotikannustuksesta

MTV 13:00 07.09

Kimi Räikkösen perhe on tuttu näky F1-varikolla, mutta he seurasivat ainakin Italian GP:n perjantain vapaita harjoituksia kauempana huippunopeiden autojen aiheuttamasta mekkalasta. 


Kimi Räikkönen tylytti kännistä F1-fania värikkäin sanankääntein – Alfa Romeon lehdistövastaava oli revetä naurusta

MTV 06:30 01.09

Alfa Romeon Kimi Räikkönen joutui perjantaina ikävään välikohtaukseen Span F1-varikolla, kun humalainen fani käyttäytyi aggressiivisesti suomalaiskuskia kohtaan. Jäämies kuvaili miestä värikkäästi hollantilaisen Ziggo Sport -kanavan haastattelussa.


Kuvat ja video: Valtteri Bottas ja tv-kokki kokkasivat F1-varikolla burgereita – Mercedes nosti pöytään erikoisen kakun

iltasanomat 13:03 31.08

Valtteri Bottas valmisti Mercedeksen F1-tiimille burgereita televisiosta tunnetun ravintolayrittäjän Akseli Herlevin kanssa.


Kimi Räikkönen sai aggressiivisen fanin päälleen Belgiassa: ”Kännissä näytti olevan, osui mua naamaan”

MTV 20:02 30.08

Kimi Räikkönen joutui erikoiseen välikohtaukseen Belgian F1-varikolla, kun humalassa huitonut fani alkoi riehaantua suomalaiskuskin ojennettua häntä käytöksestään.


Kimi Räikkönen sai aggressiivisen fanin päälleen Belgiassa, Mika Saloa tarvittiin apuun: ”Kännissä näytti olevan, osui mua naamaan”

MTV 18:21 30.08

Kimi Räikkönen joutui erikoiseen välikohtaukseen Belgian F1-varikolla, kun humalassa huitonut fani alkoi riehaantua suomalaiskuskin ojennettua häntä käytöksestään.


Ex-pomolta lohduton näkemys Sebastian Vettelin tilanteesta – vihjaa yllätyksestä uran jatkoon liittyen: ”Häneltä alkaa loppua aika”

iltalehti 21:25 27.08

Entinen F1-kuljettaja Gerhard Berger pitää mahdollisena, että Sebastian Vettel lopettaa uransa tämän kauden päätteeksi. Ferrarin saksalaiskuljettajan Sebastian Vettelin, 32, tulevaisuus on puhuttanut F1-piireissä pitkin kuluvaa kautta. Vettel ja Ferrari eivät ole kyenneet haastamaan kovinta kilpakumppaniaan Mercedestä millään tavalla, ja nelinkertainen maailmanmestari lienee varsin turhautunut. Tilannetta kuvaa hyvin muun muassa se, että maanantaina tuli kuluneeksi tasan vuosi Vettelin viimeisimmästä GP-voitosta. F1-varikolla pidetään mahdollisena, että Vettel jopa lopettaisi F1-uransa tämän kauden päätteeksi. Vettelillä on sopimus Ferrarin kanssa kaudesta 2020, mutta Turun Sanomien mukaan hänen on mahdollista päästä irti sopimuksestaan, mikäli hän ei ole MM-sarjan kärkikolmikossa kauden päätteeksi. Tällä hetkellä Vettel on MM-sarjassa neljäntenä, 25 pisteen päässä kolmossijasta.


Kimi Räikkönen avautuu suhteestaan Ron Dennisiin: ”Riitelimme tietyistä asioista, mutta välit eivät koskaan menneet poikki”

MTV 06:11 13.08

McLarenia vuosikymmenet johtanut Ron Dennis tunnetaan F1-varikolla kaikkeen puuttuvana kontrollifriikkinä, mutta Kimi Räikkösen mukaan suhde tallipomoon ei koskaan mennyt henkilökohtaisuuksiin.


Tunteet kuumina F1-varikolla! Tähtikuski Daniel Ricciardolle syytöksiä – ”Hyvin epäkunnioittavaa”

MTV 17:59 03.08

Viime kauden jälkeen Red Bullilta Renaultille siirtyneen Daniel Ricciardon toiminta ei kerännyt kiitosta kilpakuskilta Sergio Pereziltä Unkarin GP:n aika-ajojen jälkeen.


Erikoinen näky F1-varikolla: miksi Kimi Räikkösen varikkoruutu on vinossa?

MTV 07:25 03.08

Muun muassa Alfa Romeon Kimi Räikkösen pilttuun eteen vinoon piirretyt varikkoruudun viivat ovat herättäneet ihmetystä. F1-sarja avaa erikoista ratkaisua somevideollaan.


F1-huhumylly jauhaa – todella kova väite Max Verstappenista ja Sebastian Vettelistä

iltasanomat 10:04 01.08

Viritelläänkö F1-varikolla yllättävää jättikauppaa?


Lapsilta kiellettiin tähtimuusikon valokuvaaminen F1-varikolla – toimittaja latasi täyslaidallisen: ”Säälittävää ja naurettavaa”

iltasanomat 14:36 16.07

Rap-artisti Stormzyn toiminta närkästytti Silverstonessa.


kolmen viikon Metsäteollisuudessa lakko on ehdolla Vuoden Pekka Kangasalusta rujon turhake valittiin ”Aito palo

Hot topics