Veikkausliigaseura lopetti ravintola­myynnin kokonaan – viranomainen pysyy tiukkana: ”Käsittämätön asetus”

iltasanomat 14:41 08.07

FC Lahti ilmoittaa lopettavansa oheismyynnin kokonaan ottelutapahtumissaan. Seura ei ole valmis tekemään aluehallintoviraston vaatimia toimenpiteitä.


Suomifutiksen klassikkopari kohtaa jälleen – ikimuistoinen mestaruuskamppailu sai puolustajalegendan kyyneliin ainoan kerran urallaan: "P*skin saunailta ikinä"

yle 07:29 08.07

HJK ja FC Haka ovat suomifutiksen legendaarinen pari, joka on kohdannut vuosikymmenten varrella ikimuistoisissa otteluissa. Keskiviikkona joukkueet pelaavat Veikkausliigassa vastakkain ensimmäistä kertaa lähes kahdeksaan vuoteen.


Paige VanZant, 26, on yksi UFC:n tunnetuimmista ottelijoista – tuskailee surkean sopimuksen kanssa: ”Ei kovinkaan arvokas”

iltalehti 21:26 07.07

VanZant ottelee ensi viikonloppuna nykyisen sopimuksensa viimeisen UFC-ottelun. Yhdysvaltalainen vapaaottelutähti Paige VanZant on kertonut, että haluaisi tulla äidiksi. Hän kuitenkin pelkäisi sen kaatavan hänen taloutensa. VanZantin mukaan hän ei saa UFC:stä juurikaan enempää rahaa kuin tavallisesta työstä. Yhdysvaltalainen VanZant sanoo, että aikoo kyllä hankkia lapsen, mutta vasta kun hän tuntee taloutensa olevan turvattu.


KuPS vyöryi kauden toiseen voittoonsa: "Inter ei olisi ansainnut tänään meiltä yhtään mitään" – Ilves taisteli täyden pistepotin ulosajosta huolimatta

yle 21:19 07.07

Kuopion Palloseura hallitsi ottelua FC Interiä vastaan Veikkausliigassa ja nappasi kauden toisen voittonsa. Myös Ilves jatkaa liigakautta puhtaalla pelillä.


Gucci Mane esitteli 250 000 dollarin arvoisia hampaitaan – koristeltu timantein

stara 20:00 07.07

Joillain räppäreillä on grillseinä tunnetut hampaisiin asetettavat koristepäälliset. Gucci Mane


Viihdelehti Stara.fi

stara 20:00 07.07

Joillain räppäreillä on grillseinä tunnetut hampaisiin asetettavat koristepäälliset. Gucci Mane


Ei kaljaa, eikä makkaraa – FC Lahti keskeyttää toistaiseksi ottelutapahtumassa tehtävän oheismyynnin

iltalehti 18:32 07.07

Veikkausliiga kertoo tarkkailevansa joukkueiden toimintaa rajoitusten noudattamisen suhteen. Veikkausliigassa pelaava FC Lahti kertoo keskeyttävänsä toistaiseksi otteluissa tehtävän oheismyynnin. – Tällä hetkellä voimassa oleva lainsäädäntö tekee myynnin mahdottomaksi yhtälöksi. Joudumme toimimaan erityisjärjestelyin jo pelkästään yleisötilaisuuksien järjestämistä koskevien erityismääräysten johdosta, mutta tämän lisäksi kaikki ottelutapahtumassa tehtävä myynti rinnastetaan ravintolatoimintaan. Olemme lähtökohtaisesti tapahtumanjärjestäjä – emme ravintola, kommentoi tilannetta FC Lahden toimitusjohtaja Juho-Matti Heikari seuran tiedotteessa.


FC Lahti joutuu keskeyttämään ottelutapahtumien oheismyynnin: "Meidän tulisi käytännössä järjestää jostain huomiseksi 2 000 pöytää ja tuolia stadionille"

yle 16:52 07.07

Tällä hetkellä seura ei voi myydä ottelutapahtumissa edes makkaraa.


FC Lahti joutuu keskeyttämään ottelutapahtumien oheismyynnin: "Meidän tulisi käytännössä järjestää jostain huomiseksi 2000 pöytää ja tuolia stadionille"

yle 16:52 07.07

Tällä hetkellä seura ei voi myydä ottelutapahtumissa edes makkaraa.


UFC-illan pääotteluun löytyi kova korvaaja, ottelijoiden taustat lupaavat kuumaa koitosta

MTV 13:16 07.07

Tulevan viikonlopun UFC 251 -illan pääotteluun on löytynyt uusi ottelija, kertoo ESPN. Yhdysvaltalainen Jorge Masvidal korvaa koronavirustartunnan saaneen Gilbert Burnsin ja nousee häkkiin Nigerian ja Yhdysvaltojen kansalaisuuden omaavaa Kamaru Usmania vastaan.


UFC:n MM-otteluun järisyttävä käänne – koronatartunnan saaneelle ottelijalle löydettiin yllättävä korvaaja

iltalehti 09:58 07.07

Jorge Masvidal pääsee ensimmäistä kertaa urallaan titteliotteluun. UFC 251 -tapahtuma otellaan tänä viikonloppuna Abu Dhabin Yas-saarella. ”Fight Islandilla” on mukana myös suomalaisvapaaottelija Makwan Amirkhani, joka kohtaa höyhensarjan matsissa Danny Henryn. Itse tapahtuman pääottelu näyttäisi myös pelastuneen. Aiemmin uutisoitiin, että välisarjan MM-vyötä hallinnoivan Kamaru Usmanin vastustaja, Gilbert Burns, on sairastunut koronaviruksen aiheuttamaan tautiin.


Viime kauden päätös ei kirpaise enää Interin Elias Mastokangasta – nuori hyökkääjä puhkuu intoa mestaruustaiston uusinnan alla: "Nälkä kasvaa syödessä"

yle 09:40 07.07

Viime kaudella Veikkausliigan voitosta viime metreille taistelleet KuPS ja FC Inter kohtaavat torstaina mestaruuskamppailun uusinnassa.


Ohhoh! Aalto pyyhkäisi hääparin mereen kesken valokuvausten

stara 08:00 07.07

Hääkuviaan ottamassa ollut pariskunta on päätynyt kokemaan kostean yllätyksen. He


Minkä yu-lajin maailmanennätystä Kim Batten hallinnoi vuosina 1995–2003?

iltalehti 05:55 07.07

Iltalehden perinteinen urheiluvisa on myös verkossa. Montako tiedät? 1) Kuka suomalainen voitti MM-pronssia, kun kullan vei Natalia Shikolenko ja hopean Felicia Tilea? 2) Minkä Serie A -seuran logosta löytyvät kirjaimet BSFC ja vuosiluku 1911?


Mieheni on palkkiometsästäjä -tähden tytär rohkeissa alusvaatekuvissa

stara 20:00 06.07

Palkkiometsästäjä Duane ”Dog” Chapmanin tytär Baby Lyssa on tullut tunnetuksi


Salama iski suoraan 16-vuotiaaseen maalivahtilupaukseen – karmiva tilanne taltioitui videolle

MTV 18:36 06.07

Venäjän jalkapallon kolmannessa divisioonassa pelaavan FC Znamya Trudan harjoituksissa koettiin kauhun hetkiä, kun salama iski joukkueen 16-vuotiaan maalivahtilupaus Iwan Saborowskijiin.


Video: Makwan Amirkhani kiemurtelee tuskaisesti korona­virustestissä – UFC-ura jatkuu ”tappelusaarella”

iltasanomat 18:30 06.07

Makwan Amirkhani julkaisi videon koronavirustestistä.


Kanye Westin entinen turvamies: ”Hän on kiusaaja!”

stara 14:00 06.07

Räppäri Kanye Westin turvamiehensä työskennellyt Steve Stanulis sanoi suorat sanat


Hot topics