Annika Saarikko kirjoittaa Facebookissa al-Hol-kohusta: ”Politiikka on myös vastaamista epämiellyttävistä asioista”

iltasanomat 22:18 13.12

Pelko jostain oletetusta yleisestä mielipiteestä on poliitikoille liian ohut naru, Annika Saarikko muistuttaa.


Annika Saarikko kirjoittaa Facebookissa al-Hol -kohusta: ”Politiikka on myös vastaamista epämiellyttävistä asioista”

iltasanomat 22:18 13.12

Pelko jostain oletetusta yleisestä mielipiteestä on poliitikoille liian ohut naru, Annika Saarikko muistuttaa.


Pelaaja imetti lastaan penkillä kesken ottelun Intiassa: kuva sulatti sydämet – tuntuva lahjoitus luvassa

iltalehti 23:00 11.12

Kuva lastaan ruokkivasta intialaisesta lentopalloilijasta on saavuttanut sosiaalisessa mediassa suuren suosion ja noussut otsikoihin. Maanantaina otettu kuva lähti leviämään, kun intialainen toimittaja jakoi sen Facebook-sivullaan. Intian koillisosassa sijaitsevan Mizoramin osavaltion mestaruuskisoissa otetussa kuvassa on erään turnaukseen osallistuneen joukkueen pelaaja, joka imettää seitsemän kuukauden ikäistä vauvaansa ottelun lomassa.


Klamydian rumpali ilmoittaa lähtevänsä yhtyeestä – ehti soittaa bändissä vuodesta 1990

iltalehti 16:16 11.12

Vaasalaisyhtye ilmoitti rumpalinsa Riku Purtolan erosta Facebookissa. 450 kappaletta uransa aikana julkaissut vaasalaisyhtye Klamydia ilmoitti Facebookissa, että yhtyeen rumpali Riku Purtola jättää yhtyeen. Kovasta keikkatahdistaan tunnettu yhtye sanoo, ettei Purtolan lopettamiseen liity dramatiikkaa.


Klamydia-yhtyeen rumpali erosi 30 vuoden jälkeen – bändi julkaisi paljonpuhuvan päivityksen Facebookissa

iltasanomat 13:25 11.12

Klamydia-yhtyeen rumpali Riku Purtola erosi bändistä. Hän ehti olla osana yhtyettä 30 vuoden ajan.


WhatsApp lakkaa pian toimimasta monissa puhelimissa – onko omasi yksi niistä?

stara 07:00 10.12

Suosittu pikaviestisovellus lakkaa vuoden lopussa toimimasta lukuisissa älypuhelimissa. Facebookin omistama


Viihdelehti Stara.fi

stara 07:00 10.12

Suosittu pikaviestisovellus lakkaa vuoden lopussa toimimasta lukuisissa älypuhelimissa. Facebookin omistama


Keskustan Katri Kulmuni kertoo Facebookissa Antti Rinteen syrjäyttämisestä: Posti-kiistassa syöksykierre, joka olisi syönyt hallituksen toimintakyvyn

yle 13:44 09.12

Kulmunin mukaan aiempaa menoa jatkamalla hallitus ei olisi kyennyt olemaan parhaassa iskussa keväällä, jolloin käydään vaikeaksi odotettuja työmarkkinaneuvotteluja.


Sami Kuronen vaihtaa kanavaa: ”Itselleni tämä on myös paluu kotiin!”

iltalehti 08:56 09.12

Radiojuontaja Sami Kuronen kertoo lopettamispäätöksestään Instagramissa. Nyt mies kertoo myös paluustaan vanhaan. Kuronen juontaa jatkossa Radio Aallon aamuja. Juontaja, kirjailija Sami Kuronen kertoi maanantaina Instagramissa ja Facebookissa lopettamispäätöksestään. Näet julkaisun myös täältä. Nyt Kuronen kertoo Instagramissa, mihin siirtyy seuraavaksi.


Sami Kuronen kertoo nyt Suomipopilta lähtemisen syyn – vaihtaa kanavaa: ”Itselleni tämä on myös paluu kotiin!”

iltalehti 08:56 09.12

Radiojuontaja Sami Kuronen kertoo lopettamispäätöksestään Instagramissa. Nyt mies kertoo myös paluustaan vanhaan. Kuronen juontaa jatkossa Radio Aallon aamuja. Juontaja, kirjailija Sami Kuronen kertoi maanantaina Instagramissa ja Facebookissa lopettamispäätöksestään. Näet julkaisun myös täältä. Nyt Kuronen kertoo, mihin siirtyy seuraavaksi.


Julkkiskissa Lil Bub menehtyi – näistä muistetaan: Televisoesiintymisiä, dokumentti, fanitapaamisia...

iltalehti 22:51 08.12

Julkkiskissa Lil Bub on kuollut. Omistaja Mike Bridavsky kertoi asiasta Instagramissa joulukuun alussa. Lil Bubilla oli Instagramissa yli 2,4 miljoonaa seuraajaa ja Facebookissakin yli 3 miljoonaa seuraajaa. 8-vuotias kissa kuoli rauhallisesti nukkuessaan. – Bub oli aidoin, kiltein ja taianomaisin elävä olento tällä planeetalla. Jäämme kaipaamaan sitä suuresti, omistaja purki tuntojaan Instagramissa kissan kuoltua. Julkaisu on saanut alleen valtavasti surunvalitteluita, kun kissan fanit kaikkialta maailmasta ovat esittäneet surunvalittelunsa.


Satu Taiveaho löysi uuden rakkaan - Paljastaa Facebookissa seurustelevansa

iltalehti 19:18 08.12

Satu Taiveaho kertoo Facebookissa olevansa parisuhteessa. Entinen kansanedustaja Satu Taiveaho on löytänyt uuden rakkaan. Taiveaho kertoo Facebookissa seurustelevansa Ville Virtanen -nimisen miehen kanssa. Kyseessä ei ole näyttelijä Ville Virtanen eikä Darudena tunnetuksi tullut muusikko Ville Virtanen.


Satu Taiveaho löysi uuden rakkaan: kertoo tuoreesta parisuhteestaan Facebookissa

iltasanomat 18:54 08.12

Satu Taiveaho kertoo Facebookissa seurustelevansa.


Antti Ketosen kirkkokeikka Kauhajoella peruttiin – taustalla kiista neljästä kappaleesta: kirkkoherra latasi suorat sanat Facebookiin

iltasanomat 14:55 06.12

Antti Ketosen kirkkokonsertti Kauhajoella on peruttu. Kirkkoherralla ja Ketosella on eriävät näkemykset siitä, mitä tapahtui, mutta tilanteeseen vaikutti pyyntö neljän kappaleen vaihtamisesta ohjelmistosta.


Hovioikeus: Bensavarkaudesta epäillyn henkilön nimen ja kuvan julkaiseminen Facebookissa loukkasi yksityisyyttä

yle 10:25 04.12

Itä-Uudenmaan käräjäoikeus tuomitsi kaksi hyvinkääläisen huoltoaseman työntekijää aiemmin yksityiselämää loukkaavan tiedon levittämisestä.


Hovioikeus: Huoltoaseman työntekijät eivät saaneet julkaista epäillyn polttoainerosvon kuvaa ja nimeä Facebookissa

iltasanomat 10:14 04.12

Helsingin Hovioikeus on päättänyt, että huoltoaseman työntekijät eivät saaneet julkaista epäillyn polttoainevarkaan nimeä ja kuvaa Facebookissa.


Tekeekö Kemopetrol paluun? Yhtye julkaisi vihjailevan kuvan - sai fanit spekuloimaan

iltalehti 07:56 04.12

Kemopetrol-yhtye on pitänyt hiljaiseloa vuodesta 2011. Yhtyeen Facebook-sivulla julkaistiin pitkästä aikaa kuva, joka sai fanit villiksi. 2000-luvun alussa kovassa huudossa ollut helsinkiläinen Kemopetrol-yhtye julkaisi tiistain ja keskiviikon välisenä yönä Facebookissa kuvan elektronisista musiikintekohärveleistä, muun muassa mikrosyntikasta. Kuva julkaistiin ilman minkäänlaista saatetekstiä. Yhtye ei ole ollut somessa kovinkaan aktiivinen, sillä hyvin harvat tuoreimmat julkaisut ovat viime vuodelta. Fanit ryntäsivät nopeasti kommentoimaan kuvaa ja toivoivat sen myötä uutisia yhtyeen mahdollisesta paluusta.


Naisvapaaottelijan kimppuun hyökättiin kotona, avain teki karmean jäljen kasvoihin – ex-poikaystävä epäiltynä

iltalehti 13:44 02.12

Cindy Dandois joutui jättämään suunnitellun ottelun väliin. Aikoinaan UFC:ssäkin nähty belgialainen vapaaottelija Cindy Dandois koki kauhunhetkiä kotonaan Belgian Antwerpissä. Hänen kimppuunsa hyökättiin Deurnen kaupunginosassa. Dandois sai hurjan viillon kasvoihinsa ja hänet vietiin sairaalahoitoon. Vapaaottelija jakoi kuvan itsestään Facebookissa. Jos alla oleva kuva ei näy, sen voi katsoa tästä linkistä.


Ohjaaja Dome Karukoskelle hieno kunniatehtävä - valikoi nousevia kykyjä kansainvälisessä tuomaristossa

iltalehti 11:10 30.11

Dome Karukoskella on näppinsä pelissä siinä, ketä valitaan ensi vuonna lupaavien nuorten eurooppalaisnäyttelijöiden Shooting Stars -listalle. Shooting Stars on European Film Promotion -markkinointijärjestön ohjelma. Siinä kymmenen nuorta eurooppalaista näyttelijää esitellään elokuva-alalle ja kykyjenetsijöille Berliinin elokuvajuhlilla helmikuussa. Suomalainen elokuvaohjaaja Dome Karukoski on valittu mukaan kansainväliseen tuomaristoon, joka valitsee nämä kymmenen näyttelijää. Kunnianosoituksesta uutisoi The Hollywood Reporter. – Minulla on kunnia olla osa tuomaristoa. Nyt katson maratonina eurooppalaisia elokuva, Karukoski kirjoittaa Facebookissa.


etikettirikkeelleen Kittilässä, valtavan sota­harjoituksen

Hot topics