Charles Leclerc leikki tulella: suututti Ferrarin salailullaan – "En tee sitä toiste"

MTV 09:50 14.01

Charles Leclercin vapaa-ajan aktiviteetit ovat aiheuttaneet harmitusta F1-tähden työnantajalla Ferrarilla. 


Ferrari sulkee oven Mick Schumacherin nenän edestä – "Hän ei ole vaihtoehto"

MTV 10:16 07.01

Mick Schumacher ei aja Ferrarilla F1-kaudella 2021, ainakaan mikäli se on nykyisestä tallipäälliköstä Mattia Binottosta kiinni.


Kimi Räikkösen mestaruusvuonna Ferrarilla tehtiin salainen kuskipäätös – Felipe Massa paljastaa taustan MM-tittelille: ”Oli todellakin kuski, jonka pystyin lyömään”

MTV 06:45 24.12

Kimi Räikkösen kanssa kolme vuotta tallikaverina ajanut Felipe Massa pitää suomalaismestaria kaksikon välisistä tuloksista huolimatta kuskina, jonka hän pystyi parhaimmin urallaan lyömään.


Charles Leclercille mahtava joululahja: Ferrari sitoutui nuoreen lupaukseensa muhkealla sopimuksella

MTV 12:38 23.12

Ensimmäisen F1-kautensa Ferrarilla ajanut Charles Leclerc on tehnyt monivuotisen jatkosopimuksen italialaistiimin kanssa.


Kimi Räikkösen paikasta tehtiin jo periaatepäätös? F1-toimittaja varma, että Charles Leclerc ohitti toisen kuskin Ferrarilla

MTV 10:13 22.12

Red Bullilta yllätyssiirron heikommassa vauhdissa olleelle Renault’lle tehnyt Daniel Ricciardo oli jo jossain määrin Ferrarin kuljettaja ennen kuin italialaistiimi käänsi kelkkansa kesällä 2018, uskoo hollantilaistoimittaja Jack Plooij.


Max Verstappenilta pollea linjaus Ferrarin suuntaan: ”Hänellä ei ole mitään vaikutusta siihen, saanko paikan vai en”

MTV 06:05 16.12

F1-sarjan siirtomarkkinoiden kuumimpiin nimiin kuuluva Max Verstappen pitää erittäin epätodennäköisenä, että hän ajaisi Ferrarilla samaan aikaan kovan kilpakumppaninsa Charles Leclercin kanssa.


Lähde: Sebastian Vettel on jo kysellyt paikkaa toisesta F1-tallista

MTV 07:02 14.12

F1-sarjassa Ferrarilla ajava Sebastian Vettel on hyvin mielenkiintoinen nimi tulevia kuljettajamarkkinoita ajatellen. Vettelin nykyinen sopimus päättyy ensi kauden jälkeen. Saksalaisen Ferrari-jatko on herättänyt isoja kysymysmerkkejä eri tahojen keskuudessa. Nyt Vettelistä julkaistiin varsin kutkuttava väite.


Raju aikataulu paljastui: Sebastian Vettelillä vain muutama kisa aikaa pelastaa Ferrari-ura!

MTV 15:53 13.12

Jatkaako saksalaiskuljettaja Sebastian Vettel Ferrarilla vai mitä hän tekee? Tämä kysymys nousee pinnalle ensi kauden aikana. Jopa yllättävän nopeasti.


F1:ssä muhii raju riita – Ferrari valmis tekemään tylyn tempun Mercedes-pomolle

MTV 06:30 13.12

F1-sarjassa legendaarisella Ferrarilla on oma erityisasema yhden pykälän myötä. Ferrarille myönnettiin takavuosina oikeus, jonka avulla italialaistalli voi torpata käytännössä minkä tahansa merkittävän muutoksen ja päätöksen. Nyt Ferrari väläyttelee mahdollisuutta, jossa se turvautuisi oikeuteen Mercedes-pomon Toto Wolffin kohdalla.


Ex-tallikaveri antoi palaa – tykitti kovaa tekstiä Michael Schumacherista

MTV 06:37 12.12

Aikanaan Ferrarilla saksalaislegendan Michael Schumacherin rinnalla ajanut Rubens Barrichello avasi ajatuksiaan siitä, millainen tallikaveri Schumacher oli hänen silmiinsä.


Sebastian Vettel nauroi salaisista tapaamisista käynnistyneille Hamilton-huhuille: ”Hän on jo Ferrari-kuljettaja”

iltalehti 08:53 03.12

La Gazzetta dello Sport -lehti kertoi viikonloppuna Lewis Hamiltonin tapaamisista Ferrari-puheenjohtaja John Elkannin kanssa. Italialaislehden mukaan Hamilton ja Elkann ovat tavanneet kauden aikana kahdesti. Uutisointi kiihdytti entisestään spekulaatioita Sebastian Vettelin asemasta Ferrarilla. Sekä Vettelin että Hamiltonin sopimukset ovat katkolla ensi kauden jälkeen.


Sekunnit loppuivat kesken – Ferrari-mekaanikko päätyi kiireessä huimapäiseen temppuun Abu Dhabissa

MTV 20:11 02.12

Ferrarilla ei ollut merkittävästi panosta kauden päättäneessä Abu Dhabin GP:ssä. Tallin työntekijät antoivat siitä huolimatta kaikkensa.


Sekunnit loppuivat kesken – Ferrari-mekaanikko päätyi kiireessä huimapäiseen temppuunbu Dhabissa

MTV 20:11 02.12

Ferrarilla ei ollut merkittävästi panosta kauden päättäneessä Abu Dhabin GP:ssä. Tallin työntekijät antoivat siitä huolimatta kaikkensa.


Sekunnit loppuivat kesken – Ferrari-mekaanikko päätyi kiiressä huimapäiseen temppuun Abu Dhabissa

MTV 20:11 02.12

Ferrarilla ei ollut merkittävästi panosta kauden päättäneessä Abu Dhabin GP:ssä. Tallin työntekijät antoivat siitä huolimatta kaikkensa.


Ferrarilla ei enää peitellä Lewis Hamiltonin tiirailua – ”Hän on vapaana ja se tekee meidät erittäin onnellisiksi”

MTV 07:22 30.11

Lewis Hamiltonin avoin pohdinta vuoden 2021 F1-tallipaikastaan on kilpailevan tallin Ferrarin mieleen.


Ferrarilla on ikävä Maurizio Arrivabeneä – nykyisen pomon johtajuus koetuksella: ”Emme ole nähneet samaa”

iltalehti 14:42 18.11

Ferrarilla pitäisi nyt lyödä nyrkkiä pöytään ärräpäiden kera. Tilanne alkaa puhtaasta ja kisakuskille tyypillisestä röyhkeästä ohituksesta. Charles Leclerc kuittaa kevyesti torkkuvan Sebastian Vettelin ohi Interlagosin radan ykkösmutkan jarrutuksessa ja lähtee puolustamaan paikkaansa. Kolmosmutkan ulostulosta Vettel saa kuitenkin paremman vauhdin ja nostaa Ferrarin nokan tallikaverinsa rinnalle.


Ferrarilla kuohuu! Sebastian Vettel ja Charles Leclerc täysin eri linjoilla dramaattisesta kolaristaan

MTV 22:28 17.11

Ferrari-kuljettajat Sebastian Vettel ja Charles Leclerc näkivät Brasilian F1-kisan kolarinsa täysin eri tavalla. 


Ferrarin Charles Leclercille tuntuva lähtöruuturangaistus

iltalehti 20:16 13.11

Ferrari ilmoitti vaihtavansa Charles Leclercin autoon uuden voimayksikön. Koska Charles Leclerc oli käyttänyt jo koko kauden moottoriosakiintiönsä, lankeaa hänellä vähintään kymmenen lähtöruudun rangaistus. Mikäli talli joutuu vaihtamaan myös turbon tai MGU-H -yksikön (lämpöenergiaa varastoiva laite), lähetetään monacolainen vääjäämättä koko lähtöruudukon viimeiseksi. Käytännössä Ferrarilla oli vain huonoja vaihtoehtoja. Leclercin edellinen voimayksikkö kärsi pahan öljyvuodon Austinissa. Silloin se paikattiin vaihtamaan nuorukaiselle vanhempi moottoriversio, mutta sen tarjoama kisavauhti ei ollut lainkaan kilpailukykyinen.


Max Verstappen syytti Ferraria huijaamisesta: Leclerc ja tallipomo iskivät takaisin – mutta talli ei osaa selittää USA:n floppiaan

iltasanomat 13:16 05.11

Ferrarilla ei pidetty Max Verstappenin rajuista syytöksistä.


"Hänen työnsä allekirjoitti brexit-paperit ampumisessa Saksassa – johto allekirjoitti kohinasta iso Niinistö joutui pidätellyn raivon keskelle – sai itseohjautuvan syntymättömän lapsen toimintakieltoon –Oikeus Tunnettua virkamiehestä

Hot topics