Valtteri Bottas ja Charles Leclerc rikkoivat koronamääräyksiä – lähde: FIA:n reaktio selvillä

MTV 07:37 10.07

Mercedeksen suomalaiskuski Valtteri Bottas ja Ferrarin Charles Leclerc hyppäsivät viime sunnuntain Itävallan GP:n jälkeen lentokoneeseen, suunnaten Monacoon. Kansainvälisen autoliiton FIA:n mukaan F1-kuskit saivat poistua Itävallasta kahden kisan välissä, mutta kuskit rikkoivat silti koronamääräyksiä.


Syökö Ferrarin heikko moottori Alfa Romeon suorituskyvyn? Kimi Räikkönen puhui varovaiseen sävyyn

MTV 21:37 09.07

Kimi Räikkösen 18. F1-kausi alkoi viime viikonloppuna Itävallassa keskeytyksellä, kun hänen autonsa oikea etupyörä irtosi pian toisen varikkopysähdyksen jälkeen. Tulevana viikonloppuna Räikkönen ja Alfa Romeo yrittävät saavuttaa samaisella Red Bull Ringillä paremman tuloksen, erityisesti aika-ajoissa.


Kimi Räikkönen kommentoi Ferrarin ja Sebastian Vettelin tilannetta – ei usko suosimiseen

iltasanomat 17:22 09.07

Ferrarilla aiemmin ajanut Kimi Räikkönen ei usko, että Charles Leclerciä suositaan tallissa.


Kimi Räikköseltä kysyttiin Sebastian Vettelin tilanteesta: ”Ei kuulu minulle”

iltalehti 17:14 09.07

Suomalainen ei halunnut mässäillä hyvän ystävänsä huhumyllyllä. Kimi Räikkönen uskoo entisen tallikaverinsa Sebastian Vettelin saavan edelleen hyvää kohtelua Ferrarilla, vaikka saksalainen jättääkin tallin tämän kauden jälkeen. Torstaina Itävallan toisen GP-viikonlopun lehdistötilaisuudessa puhunut nykyinen Alfa Romeon kuljettaja jätti Ferrarin kahteenkin otteeseen, vuosina 2009 ja 2018.


Kimi Räikkönen otti kantaa Sebastian Vettelin paljastuksesta nousseeseen kohuun – "En usko, että suhde on niin huono kuin annetaan ymmärtää"

MTV 17:07 09.07

Kimi Räikkönen ei usko, että Sebastian Vettelin ja Ferrarin välit ovat niin huonot kuin julkisuudessa annetaan ymmärtää.


Vettelin ja Ferrarin suhde tulehtunut – lähde: Red Bull haluaa Vettelin viimeistään ensi kaudeksi

yle 10:37 09.07

Red Bullin suuromistaja Dietrich Mateschitz haluaa Vettelin takaisin talliin mahdollisimman nopeasti.


Lähde: Sebastian Vettel siirtyy Red Bullille!

iltasanomat 09:42 09.07

Toukokuussa uutisoitiin, että Vettelin ja Ferrarin sopimus päättyy tähän kauteen.


Lähde: Sebastian Vettel siirtymässä Red Bullille! Tallipomolta käsky tuoda ”kadonnut poika” takaisin kotiin

iltasanomat 09:37 09.07

Toukokuussa uutisoitiin, että Vettelin ja Ferrarin sopimus päättyy tähän kauteen.


Lähde: Sebastian Vettel siirtymässä Red Bullille!

iltasanomat 09:37 09.07

Toukokuussa uutisoitiin, että Vettelin ja Ferrarin sopimus päättyy tähän kauteen.


David Coulthard hämmästelee edelleen Ferrarin jymypäätöstä – "Talli olisi kaivannut potkua persuuksille"

MTV 12:22 08.07

Entiset F1-tähdet David Coulthard ja Mark Webber hämmästelevät edelleen Ferrarin ratkaisua valita Carlos Sainz tallista poistuvan Sebastian Vettelin korvaajaksi. 


Ex-tallikaverilta suorat sanat Sebastian Vettelin ja Ferrarin suhteesta – ”Mitä nopeammin tämä päättyy, sen parempi jokaiselle”

iltalehti 08:19 08.07

Entisen F1-kuskin Mark Webberin mukaan Sebastian Vettelin ja Ferrarin yhteistyön olisi hyvä jo päättyä. Itävallan GP:n jälkeen yksi isoista puheenaiheista on ollut saksalainen Sebastian Vettel, joka sijoittui F1-kauden avauskisassa vasta kymmenenneksi Ferrarillaan. Vettelille on satanut kritiikkiä niin oikealta kuin vasemmaltakin. Hänen lähtökohtansa kauteen eivät olleet helpot, sillä Ferrari tiedotti toukokuussa, ettei nelinkertainen maailmanmestari jatka tallissa enää tämän kauden jälkeen.


Ferrarin F1-auto vaihtui "paskakasaan" – Mika Salo teki kaikkensa, mutta sai yllättäen katkeran viestin

MTV 06:01 08.07

Entisen kuljettajan Mika Salon F1-uran viimeiset vuodet olivat melkoista vuoristorataa. Salo muistelee F1:n Beyond the Grid -podcastissa, miten hän Ferrari-pestinsä jälkeen päätyi Sauberin kautta kehittämään Toyotan F1-autoa. Ura päättyi katkerasti, kun japanilaisjätti jätti Salon ilman sopimusta. 


Sebastian Vettel pysyi pitkään hiljaa, mutta paljasti karun totuuden vihdoin Itävallassa – saa ylistystä varikkokonkareilta: "Olisin menettänyt kärsivällisyyteni paljon aiemmin"

MTV 12:23 07.07

Sebastian Vettelin ja Ferrarin liitto päättyy tähän kauteen, sillä saksalaismestarin ei haluttu enää jatkavan tallin kisakuljettajana.


Hätävalot vilkkuvat Ferrarilla - talli teki merkittävän peliliikkeen viikonlopun F1-kisaan

iltalehti 10:38 07.07

Ferrarin pelot osoittautuivat todeksi kauden avauskilpailussa. Charles Leclercin kakkossija ei hämää ketään. Ferrarin suoritus kauden avauskilpailussa Itävallassa oli koko viikonlopun ajan kaukana siitä, mihin italialaistallissa on totuttu.


Johtuvatko Sebastian Vettelin suuret ongelmat Ferrarin tylystä yllätyspäätöksestä? F1-pomolta suora mielipide – "Hän on järkyttynyt"

MTV 21:34 06.07

F1-sarjan urheilupomo Ross Brawn uskoo, että Sebastian Vettelin avauskisan suuret haasteet juontavat juurensa Ferrarin taannoiseen sopimuspäätökseen.


Ferrari-pomo paljasti karun konkretian – italialaistalli on nyt todella pahoissa ongelmissa

MTV 19:00 06.07

F1-kauden avausviikonlopun iso puheenaihe liittyi Ferrarin ongelmiin. Maranellon punaisten tallipäällikkö Mattia Binotto myöntää, että Ferrari on helisemässä jopa sen vahvuutena pidetyllä osa-alueella.


Sebastian Vettel sai kovan kritiikkivyöryn: ”Se on todella sääli”

iltalehti 17:32 06.07

Ferrarin Sebastian Vettelin kisa meni täysin penkin alle Itävallassa. Nelinkertainen maailmanmestari Sebastian Vettel oli suurissa vaikeuksissa Itävallan GP:ssä. Saksalainen sijoittui vasta kymmenenneksi ja kolaroi kesken kisan McLarenin ja tulevan Ferrari-kuskin Carlos Sainzin Jr. kanssa.


F1-lehdistökatsaus: Valtteri Bottaksen voiton takana salainen resepti – Ferrari-tähdelle patsas, toiselle raju lyttäys

MTV 17:00 06.07

GP, jossa oli jopa liikaa elokuvamaisia piirteitä. Näin kirjoitti Ferrarin entinen mediapäällikkö Alberto Antonini omassa katselmuksessaan F1-kauden avauskilpailusta. Italiassa Ferrarin sisäinen tilanne herätti voimakkaita näkemyksiä. Valtteri Bottas sen sijaan pääsi sekä hehkutuksen että myös skeptisyyden kohteeksi.


Mika Salo latoo suorat sanat Kimi Räikkösen Alfa Romeon tilanteesta – antaa noottia Lewis Hamiltonille

MTV 13:23 06.07

Ferrarin moottorilla varustetut autot olivat vaikeuksissa F1-kauden ensimmäisenä kisaviikonloppuna Itävallassa, vaikka Ferrarin Charles Leclerc osin onnellakin taisteli itsensä toiseksi. C Moren asiantuntija Mika Salo ei kaihda sanoissaan kommentoidessaan myös Kimi Räikkösen edustaman Alfa Romeon tilannetta.


Hot topics