Tanssiglamour pesi hien ja nälän - Tanssii tähtien kanssa romahdutti Selviytyjien katsojaluvut

iltalehti 22:57 25.10

Sunnuntai-iltojen prime timessa televisiota katsovaa hemmotellaan viihdyttävällä ohjelmistolla. Kilpailu katsojista on kova, mutta voittaja on selvä. MTV3:n Tanssii tähtien kanssa -ohjelma on murskaava voittaja sunnuntai-iltojen televisionkatsojista kisatessa. Samaan aikaan kello 19.30 alkava Nelosen Selviytyjät Suomi joutuu antautumaan selvin luvuin. Finnpanelin mukaan viime sunnuntaina Tanssii tähtien kanssa -ohjelman saavuttama keskikatsojamäärä eli katsojien määrän keskiarvo koko ohjelman keston ajalta oli 962 000. Selviytyjät Suomen luku oli 346 000. Edellisviikolla luvut olivat TTK:n hyväksi 910 000 vastaan 345 000.


Katsojat hylkäsivät Haluatko miljonääriksi? -ohjelman – luvut kaukana ennätysajoista

iltalehti 05:02 04.10

Nelosen suosikkiohjelman uuden tuotantokauden jaksot eivät ole kiinnostaneet katsojia entiseen malliin. Haluatko miljonääriksi? -suosikkisarjan uudet jaksot käynnistyivät Nelosella syyskuun puolivälissä lauantaina-iltana parhaaseen katseluaikaan. Finnpanelin katsojalukujen perusteella ohjelma ei ole toistaiseksi onnistunut vetämään vertoja aiempien kausien yleisömäärille. Viime viikolla Jaajo Linnonmaan juontama ohjelma tavoitti Finnpanelin mukaan 499 000 katsojaa ja sitä seurasi keskimäärin 311 000 suomalaista. Tavoittavuudella tarkoitetaan katsojia, jotka ovat seuranneet ohjelmaa yli kolme minuuttia, keskikatsojamäärään lasketaan koko ohjelman katsojat.


Uskoisiko tätä edes? Kauniit ja rohkeat hakkaa suosiossa Selviytyjät ja Amazing Racen

iltalehti 06:57 14.08

Entiset veriviholliset solmivat tänään rauhan Kauniissa ja rohkeissa. Kauniiden ja rohkeiden katsojamäärät kyseenalaistetaan aina silloin tällöin. Joidenkin on vaikea uskoa, että Kaunareilla riittää yhä faneja myös Suomessa. Niin kuitenkin on. Suomalaisten tv:n katselua mittaavan Finnpanelin tuoreimman tilaston mukaan amerikkalainen saippuasarja oli viime viikolla MTV3:n 13. suosituin. Se oli kanavan toiseksi katsotuin ulkomainen sarja Emmerdalen jälkeen. Taakse jäivät niin Selviytyjät kuin Amazing Racenkin. Kauniiden ja rohkeiden fanit ovat kunnostautuneet myös sosiaalisessa mediassa, jossa keskustellaan aktiivisesti sarjan käänteistä. Kauniit ja Rohkeat Suomi -sivustolla on puitu muun muassa Quinnin uskottavuutta. Onko hän hyvis vai pahis?


Tuoreet tilastot paljastavat: Hercule Poirot on suomalaisten suosikki

iltalehti 07:06 09.08

Tämän illan tv-elokuvassa belgialaisetsivä ei haluaisi uskoa mitään pahaa ihastuttavasta näyttelijästä. Itseriittoinen belgialaisetsivä Hercule Poirot kuuluu kesän katsotuimpiin sarjoihin. Perjantaisin sille löytyy hädin tuskin vastusta miltään muulta kanavalta. Sen voi todeta suomalaisten televisionkatselua mittaavan Finnpanelin tuoreista tilastoista. Munapäinen salapoliisi on kerännyt ruudun ääreen esityspäivänään keskimäärin 350?000 silmäparia. Alkukesästä Salatut elämät porskutteli vielä ennen taukoa omissa, satatuhatta suuremmissa katsojaluvuissaan. Sitä seuranneet saman sarjaperheen spin-off-sarjat taas kiinnostivat suurinpiirtein yhtä suurta joukkoa kuin vahatuissa viiksissä ympäri Englantia tepsutteleva Poirot’kin. Viime viikolla rallin MM-kisat ottivat Poirot’sta hetkittäisen niskalenkin 474?000 katsojalla.


Lewis Hamiltonin heikkoon nukkui pitkään Takaisinveto Fazerin mustikkatryffeleissä

Hot topics