Anna Abreu paljasti siivoavansa joulukuusen vasta toukokuussa – Lauri-aviomieheltä tyhjentävä vastaus: ”Vuoden aviomies”

iltalehti 12:45 22.01

Anna Abreu paljasti siivoavansa joulukuusen pois kotoaan vasta toukokuussa – mutta hänen aviomiehensä puuttui tilanteeseen. Laulaja Anna Abreu, 29, julkaisi vastikään upean selfien, jonka ohessa hän kertoo kuulumisiaan. Hän kertoi päivityksen ohessa mitanneensa hyvinvointiaan testillä, joka paljasti hänen keikkojensa käyvän raskaasta liikunnasta. – Sain juuri tulokset Firstbeat-testistä ja sain tietää mm. että mun keikka käy kovasta treenistä. Ei tarvitse tänä keväänä siis ainakaan miettiä, että onko liikkunut tarpeeksi, kun noita keikkoja on ihan muutama, Abreu kirjoittaa päivityksessään.


Ystävyys syttyi First Date Suomi -sarjan kuvauksissa – Anni ja Rico kertovat, mitä tapahtui ohjelman jälkeen

mtv 08:03 11.01

Anni ja Rico ystävystyivät First Date Suomi -sarjassa.


Captain America -näyttelijä pidätetty äitinsä murhasta epäiltynä

stara 14:20 03.01

Muun muassa Marvelin Captain America: The First Avenger -elokuvassa esiintynyt


Viihdelehti Stara.fi

stara 14:20 03.01

Muun muassa Marvelin Captain America: The First Avenger -elokuvassa esiintynyt


Supersuositusta Avengers-elokuvasta tuttu näyttelijä­kaunotar pidätettiin – epäillään puukottaneen äitinsä kuoliaaksi

iltasanomat 12:13 02.01

Captain America: The First Avenger -elokuvasta tuttua Mollie Fitzgeraldia syytetään äitinsä murhasta.


Supersuositusta Avengers-elokuvasta tuttu näyttelijäkaunotar pidätettiin – epäillään puukottaneen äitinsä kuoliaaksi

iltasanomat 12:13 02.01

Captain America: The First Avenger -elokuvasta tuttua Mollie Fitzgeraldia syytetään äitinsä murhasta.


Hämmentävä hetki treffeillä! Suomalaismies sekoilee sanoissaan – "Minusta se oli vain söpöä!"

mtv 18:00 21.11

First dates -ohjelman viimeisessä jaksossa päästään taas kurkistamaan toiselleen tuntemattomien ihmisten treffeihin. Illan jaksossa sukelletaan muun muassa Santerin ja Kätlinin sokkotreffeihin. 


First Dates Suomi: Kuinka moni löysi sen oikean?

iltalehti 06:14 21.11

Läheskään kaikilla toiset treffit eivät johtaneet sen pidemmälle, mutta joillain johtivat. Ihastumista, jopa rakastumista, on ollut ilmassa, kun suomalaiset ovat käyneet tänä syksynä sokkotreffeillä. Mutta kuinka monta paria First Dates -ohjelma onkaan synnyttänyt? Mukana laskuissa on myös illan viimeinen jakso, joka löytyy jo maksullisesta C Moresta. Jos haluat säilyttää jännityksen siihen asti, kun viimeiset neljä paria ovat esiintyneet myös perinteisen tv:n puolella, kannattaa tämä juttu jättää lukematta.


Nyt puhuu First Dates Suomen kiusallisten treffien Antti: ”Miksi helvetissä menin ohjelmaan?”

iltalehti 18:51 19.11

Tv-treffeillä Antin ja Maaritin juttu ei luistanut, mutta tätä nykyä se luistaa. Toivakkalaisesta Antista, 28, ja saarijärveläisestä Maaritista, 24, ei tullut paria, kun he osallistuivat First Dates Suomi -sarjassa sokkotreffeille. Kotikatsomoihin tv-treffit vaikuttivat pitkine hiljaisine taukoineen lähinnä kiusallisilta, kun niitä seurattiin viime viikolla MTV3:lla.


Ovatko tässä First Dates Suomen kiusallisimmat treffit? Arvioi itse!

iltalehti 06:35 14.11

Toivakkalaisella Antilla ja saarijärveläisellä Maaritilla on vaikeuksia keksiä jutun juurta. Hiljaisuus on välillä ok, välillä se on kiusallista. Tätä mieltä on Toivakassa asuva Antti, 28, joka saapuu sokkotreffeille tv-kameroiden eteen First Dates Suomi -sarjassa.


Sokkotreffeillä kiusallinen tunnelma – treffiseuralainen latoo toinen toistaan erikoisempia kysymyksiä: "Oletko käynyt raveissa?"

mtv 18:01 13.11

First Dates Suomi -ohjelmassa nähdään mahdollisesti koko kauden kiusallisimmat treffit. Yhteinen sävel löytyy loppujen lopuksi yllättävän aihepiirin ympäriltä.


Entinen hiihtopomo teki miljoonatilin työstressin ja palautumisen mittaamisella – kertoo firman synnystä: ”Tarve ei yllättänyt”

iltasanomat 18:53 04.11

KIHU-pomo Heikki Rusko oli mukana perustamassa huikeaan menestykseen noussutta Firstbeatia. Menestystarinan taustalla on professorin ymmärrys ylikunnosta.


Entinen hiihtopomo hyödynsi oppinsa – osakkeiden myynnistä eläkepäivien iloksi yli 1,3 miljoonaa

iltasanomat 17:57 04.11

KIHU-pomo Heikki Rusko oli mukana perustamassa huikeaan menestykseen noussutta Firstbeatia pian MM-Lahden dopingskandaalin jälkeen. Menestystarinan taustalla on professorin ymmärrys ylikunnosta.


Jussi, 63, etsii kumppania tositarkoituksella – kertoo koskettavan tarinansa televisiossa: "Vuosi sitten jäin leskeksi"

mtv 17:01 31.10

First Dates Suomi -ohjelmassa tamperelainen Jussi etsii kumppania.


Oululainen Ulla hämmästyttää treffiohjelmassa – pitkä lista vaatimuksia tulevalle kumppanille: "Eihän siitä tule mitään, jos..."

mtv 19:11 24.10

First Dates Suomi -ohjelmassa Ulla kertoo avoimesti pitkän listan vaati


Kerry Katona taustoittaa rintaleikkauksensa syitä: "Nännit ylsivät sukkiini"

iltalehti 23:39 20.10

Laulaja ja televisioesiintyjä Kerry Katona kertoo kärsivänsä liian suurista rinnoista. Atomic Kitten -yhtyeestäkin tunnettu Kerry Katona kertoo tuoreessa haastattelussaan rintavaivoistaan. Hiljattain Katona kävi mittavassa rintaleikkauksessa, koska omien sanojensa mukaan ”nännit hipoivat lattiaa”. – Minun rintani oli pakko kohottaa ihmiskunnan hyväksi. Kompastelin nänneihini. Olin uhka terveydelle, Katona kommentoi leikkausta Female Firstin mukaan.


First Dates -työryhmäkin tuulettaa: Näin alkaa Santun ja Minnin maaginen romanssi

iltalehti 05:33 17.10

Katsoja tietää alusta asti saman kuin tekijätkin: nyt on rakkautta ilmassa. Ei mahda mitään. Santtua ja Minniä seuratessa päässä alkaa soida välittömästi Markku Aron Rakkautta vain -kappale. Nyt rakkautta vain ei tuo lämmin tuuli jostain, vaan First Dates Suomen Jorma Uotinen, kun hän ohjaa Minnin, 36, baaritiskille. Siellä Santtu, 40, jo odotteleekin jännittyneenä sokkotreffikumppaniaan. Ensivilkaisu ja huulille nouseva hermostunut hymy sen kertovat: Santtu todella pitää näkemästään, ja tunne on selvästi molemminpuolinen.


Tommin ja Manun treffeillä jäätävä alku uutuusohjelmassa! Kumpikaan ei saa sanaa suustaan, kunnes toinen rikkoo jään: "Mikä sun nimi oli?"

mtv 19:02 10.10

First Dates Suomi -ohjelmassa 31-vuotias Tommi etsii kumppania.


Maksavatko First Dates Suomen osallistujat todella ruokalaskun omasta pussistaan - vaikka tekevät tv-sarjaa?

iltalehti 09:16 10.10

Joka jakson lopussa sokkotreffeillä olevilta pareilta kysytään, kuka hoitaa laskun. Yhdessä vai erikseen? Tarjoilijana nähtävä Lotta Merenmies kyselee taas tänään sokkotreffeille saapuneilta, kuka loppulaskun kuittaa. Vastauksen antaminen ei aina ole niin yksinkertaista. Tänään kysymystä pähkäilee ääneen muun muassa kuopiolainen Jouni, 52.


"Liittyy alaikäisiä lapsia euroja, kymmeniä kuultiin ex-urheilutähti hukkasi Huoli lasten huoltoyhtiön jäljiltä yllätys käytävään kuin kuulalaakereilla” oululaisen kerrostalon pyykkituvassa raunioissa reilut 3 Valtuutettu turhautui Espoon Vartija heitti olutta

Hot topics