Huuhkajien Petteri Forsellilla on ongelma ratkaistavanaan: ”En halua mennä sinne takaisin”

iltalehti 08:27 05.12

Sarjakausi on vasta päättynyt, mutta HJK:ssa syyskauden pelannut Petteri Forsell harjoittelee jo. Treenaaminen maistui lomallakin. Petteri Forsellin ja puolalaisseura Miedz Legnican sopimus jatkuu.


Huuhkajien Petteri Forsellia otti rajusti päähän – harvinainen moka esti pelaamisen: ”Kyllä mä annan anteeksi”

iltalehti 06:06 19.11

Huuhkajien Petteri Forsell olisi saattanut saada vastuuta ilman joukkueenjohdossa sattunutta virhettä. Huuhkajien leirissä oli kaksi miestä, joiden pettymys oli Kreikka-ottelun jälkeen ylitse muiden. He olivat joukkueenjohtaja Lennart Wangel ja Petteri Forsell. Wangel oli unohtanut päivittää lauantaiaamuna Ateenan-matkalle hälytetyn Forsellin nimen Uefalle ilmoitettavaan pelaajalistaan. Kun asia valkeni, se oli jo liian myöhäistä, eikä Euroopan jalkapalloliitto hyväksynyt HJK-taiturin lisäämistä joukkueeseen.


Petteri Forsell kommentoi mokaa, joka jätti hänet pois kokoonpanosta: ”Olen iso mies ja mulla on munat”

iltasanomat 02:04 19.11

Petteri Forsellin mukaan häneltä pyydettiin vilpittömästi anteeksi virhettä, jonka takia pelaaja ei ollut kokoonpanossa Kreikkaa vastaan.


Petteri Forsell puuttuu riveistä – Huuhkajien joukkueenjohtaja mokasi pahasti

MTV 21:30 18.11

Petteri Forsell ei ole Suomen miesten jalkapallomaajoukkueen kokoonpanossa illan Kreikka-ottelussa.


Pikahälytyksellä Huuhkajiin kutsuttu Petteri Forsell ulkona Kreikka-pelistä – syynä joukkueenjohtajan unohdus: "Harmittaa vietävästi"

yle 21:18 18.11

Petteri Forsell ei pääse näyttämään taitojaan Kreikkaa vastaan inhimillisen virheen takia.


Pikahälytyksellä Huuhkajiin kutsuttu Petteri Forsell ulkona Kreikka-pelistä – HS: Joukkueenjohtajaa harmitti harvinainen virhe

yle 21:18 18.11

Petteri Forsell ei pääse näyttämään taitojaan Kreikkaa vastaan inhimillisen virheen takia.


Huuhkajien pomo teki karmean mokan – Petteri Forsell ei saa pelata Kreikkaa vastaan: ”Harmittaa vietävästi”

iltasanomat 21:04 18.11

Huuhkajien joukkueenjohtajalle Lennart Wangelille sattui harvinainen virhe Kreikka-pelin alla.


Huuhkajien joukkueenjohtajalle sattui karmea moka – Petteri Forsell unohtui pelaajalistalta: ”Harmittaa vietävästi”

iltalehti 20:59 18.11

Petteri Forsellia ei ole nimetty Huuhkajien avauskokoonpanoon. Hän joutuu istumaan ottelun katsomossa inhimillisen virheen vuoksi. Ateenaan pikahälytyksellä mukaan otettu HJK:n keskikenttäpelaajan Petteri Forsellin reissu osoittautui lopulta turhaksi. Kreikka-ottelun alla Huuhkajien joukkueenjohtaja Lennart Wangel saapui lehdistön eteen kertomaan, miksi. – Kyse on minun inhimillisestä erehdyksestä, Wangel selitti.


Petteri Forsell yllätti Huuhkajien fanit soittamalla ovikelloa EM-kisajuhlissa – ”Kunhan menin vähän hassuttelemaan”

iltasanomat 15:55 16.11

Petteri Forsell juhli perjantaina varmistunutta EM-kisapaikkaa villisti.


Petteri Forsell ilmestyi pikahälytyksellä lentokentälle – liittyy Huuhkajien mukaan: ”En tiedä, mitä on tapahtunut”

iltasanomat 15:18 16.11

Petteri Forsell lähtee Huuhkajien mukana Kreikkaan.


Ratkaisuottelusta sivussa ollut Huuhkajat-pelaaja sai yllättävän kutsun kokoonpanoon – avasi tapahtumien kulkua Ylelle: "Sain pikahälytyksen mukaan"

MTV 14:35 16.11

EM-kisapaikkansa perjantaina varmistanut Huuhkajat on nostanut Petteri Forsellin mukaan Kreikkaan matkaavaan joukkueeseen.


Ratkaisuottelusta sivussa ollut Huuhkajat-pelaaja sai yllättävän kutsun lentokentälle – avasi tapahtumien kulkua Ylelle: "Sain pikahälytyksen mukaan"

MTV 14:35 16.11

EM-kisapaikkansa perjantaina varmistanut Huuhkajat on nostanut Petteri Forsellin mukaan Kreikkaan matkaavaan joukkueeseen.


Petteri Forsell hälytettiin varhain lauantaiaamuna lentokentälle – paljastaa Huuhkajien yöjuhlien kovimman suorittajan

iltalehti 14:31 16.11

Petteri Forsell on Huuhkajien ryhmän mukana Ateenassa. Keskikenttäpelaaja Petteri Forsell nostettiin mukaan Suomen EM-karsintojen päätösotteluun Kreikkaa vastaan. Forsell sai lauantaiaamuna pikahälytyksen mukaan Kreikan-reissulle, kun hyökkäyspään pelaajistolla on vammoja. Joel Pohjanpalo loukkaantui maanantaina harjoituksissa Helsingissä. Fredrik Jensenillä on taustalla polvivaivoja, Teemu Pukillakin pieniä tuntemuksia takareisissään.


Huuhkajista pudotettu pelaaja julkaisi paljon puhuvan reaktion suuren illan kynnyksellä – "Älkää saakeli tulko sanomaan mulle, että 'se on vaan peliä'"

MTV 10:38 15.11

HJK:ta päättyneellä kaudella edustanut Petteri Forsell, 29, on kuulunut Huuhkajien maajoukkueryhmään koko EM-karsintojen ajan. Kahteen viimeiseen otteluun Liechtensteinia ja Kreikkaa vastaan päävalmentaja Markku Kanerva ei Forsellia nimennyt, mutta se ei tunnu pelaajaa vaivaavan Liechtenstein-ottelun kynnyksellä.


Huuhkajista pudotettu pelaaja julkaisi paljon puhuvan reaktion suuren illan kynnyksellä – "Älkää s**keli tulko sanomaan mulle, että 'se on vaan peliä'"

MTV 10:25 15.11

HJK:ta päättyneellä kaudella edustanut Petteri Forsell, 29, on kuulunut Huuhkajien maajoukkueryhmään koko EM-karsintojen ajan. Kahteen viimeiseen otteluun Liechtensteinia ja Kreikkaa vastaan päävalmentaja Markku Kanerva ei Forsellia nimennyt, mutta se ei tunnu pelaajaa vaivaavan Liechtenstein-ottelun kynnyksellä.


Suurin odotuksin Suomeen palannut Huuhkajat-pelaaja on saanut kuulla kritiikkiä suorituksistaan – "Tiedän, että tehtäväni on tehdä tehoja"

MTV 15:39 24.10

Isoin otsikoin HJK:n riveihin kesken kauden siirtyneen Petteri Forsellin peliesitykset kauden aikana ovat tulleet monelle pettymyksenä. Huuhkajienkin maajoukkuerinkiin kuuluva Forsell ymmärtää, miksi kritiikkiä annetaan.


HJK hallitsi rangaistuspotkut – kausi jatkuu

iltalehti 21:43 23.10

HJK voitti FC Lahden Veikkausliigan lopputurnauksessa rangaistuspotkukilpailussa. HJK meni johtoon ensimmäisen hyvin rakennetun hyökkäyksen jälkeen. Petteri Forsell pääsi rangaistuspilkulle ja vei HJK:n 1–0-johtoon. Forsell näytti loukanneen jalkaansa, ja hänen tilalleen vaihdettiin Evans Mensah, joka ehti olla kentällä vain hetken, ennen kuin Eetu Vertaisen syöttö löysi hänet. HJK johti 2–0, kun 37 minuuttia täyttyi.


Britannia äänestää historiallisen globaalille kone­jätille sen maaleillaan kovalle sen omaa Suomella ei vielä suurennuslasin alle

Hot topics