NHL-kauden ensimmäiset GM-potkut näkivät päivänvalon – Devils erotti Ray Sheron

jatkoaika.com 16:27 13.01

Ray Sheron yli neljä vuotta kestänyt aikakausi New Jersey Devilsin GM:nä päättyi potkuihin.


Carolinan entinen seuraomistaja raivostui kohuvalmentajaan kohdistuneista syytöksistä, GM:nä toiminut NHL-legenda piti tiedon itsellään – ”Olisin antanut hänelle potkut nanosekunnissa”

MTV 16:49 28.11

Kohun keskellä olevan NHL-luotsi Bill Petersin taannoiset teot ovat nostaneet rajun aallokon Pohjois-Amerikassa. Petersin entinen työnantaja Peter Karmanos tuohtui kuullessaan kohuvalmentajan teoista.


Teemu Selänteeltä kova väite: Winnipeg Jetsin pomo uhkaili Sirpaa ostoskeskuksessa – ”Kusipää!”

iltalehti 11:37 03.11

Winnipeg Jetsin GM käytti härskejä keinoja motivoidakseen pelaajia. Outona tyyppinä pidetty Mike Smith toimi Winnipeg Jetsin GM:nä 1988–94 ja oli aitiopaikalla todistamassa Teemu Selänteen sensaatiomaista tulokaskautta. Selänteen englanninkielinen elämäkerta Teemu Selanne: My Life (Triumph Books) paljastaa, miten Smith saattoi kohdella ihmisiä.


Hurricanes jatkoi GM Waddellin sopimusta ? uudeksi maalivahtivalmentajaksi palkattiin entinen Whalersin ja Tapparan torjuja

jatkoaika.com 20:28 13.08

Ilman sopimusta reilun kuukauden ollut Don Waddell jatkaa Carolina Hurricanesin GM:nä. Joukkueen uudeksi maalivahtivalmentajaksi on palkattu Jason Muzzatti.


Erikoinen järjestely: Sebastian Ahon ja Teuvo Teräväisen pomo toimii Carolinan GM:nä ilman voimassa olevaa sopimusta

MTV 17:52 08.08

NHL-seuran Carolina Hurricanesin GM Don Waddell toimii seuran GM:nä ilman voimassa olevaa sopimusta.


Saako Aleksander Barkov seuraa Jarmo Kekäläisen tähtikaksikosta? Pomo löi vettä myllyyn: "Heillä on kaikki oikeus siihen"

MTV 20:22 28.06

Venäläismaalivahti Sergei Bobrovski ja -hyökkääjä Artemi Panarin kiekkoilivat kuluneella kaudella Columbus Blue Jacketsissa, jonka GM:nä toimii Jarmo Kekäläinen. Nyt Bobrovski ja Panarin ovat vapaita agentteja, ja NHL-tähtikaksikon ounastellaan olevan vahvasti tyrkyllä Florida Panthersiin. Floridan GM Dale Tallon myönsi jo avoimesti neuvottelut.


NBA-mestaruuden karut jälkimainingit: Toronto Raptorsin toimitusjohtajaa uhkaa vankeus, syytetään poliisin pahoinpitelystä

iltalehti 18:46 15.06

Toimitusjohtajana ja GM:nä toimiva Masai Ujiri ryntäsi kentälle mestaruuden varmistuttua. Toronto Raptors otti seuran ensimmäisen NBA:n mestaruuden kaatamalla Golden State Warriorsin otteluvoitoin 4-2. Kyseessä oli ensimmäinen kerta, kun mestaruus meni kanadalaiselle joukkueelle. Historiallisen mestaruuden juhlien kulisseissa kuitenkin kuohuu, sillä Raptorsin toimitusjohtajana ja GM:nä toimivan Masai Ujirin kerrotaan tönineen poliisia ja lyöneen tätä kasvoihin.


Valmentajan vaihto onnistui ? Blues-GM Doug Armstrong selvisi viimeisestä oljenkorresta

jatkoaika.com 06:47 13.06

St. Louis Bluesin mestaruuteen päättynyt kausi näytti alkuun erittäin tuskaiselta. Suurimman huomion nousussa keräsivät maalivahti Jordan Binnington ja päävalmentaja Craig Berube, mutta ei sovi unohtaa sitä, että Doug Armstrong sai nimensä Stanley Cupiin GM:nä.


Keith Gretzky jatkaa Oilers-organisaatiossa – siirtyy GM Ken Hollandin apulaiseksi

jatkoaika.com 16:43 12.06

Gretzky toimi Oilersin väliaikaisena GM:nä vajaan viiden kuukauden ajan Peter Chiarellin potkujen jälkeen.


Jari Kurri teki paljastuksen Jokerien tilanteesta: ”Minulla ei ole lainoja niskassa”

iltalehti 19:13 05.06

Jokerien uusi omistaja aikoo kertoa 1–2 viikon sisällä seuran yhteistyösopimuksista. Jokerien GM:nä toimiva ja kaksi viikkoa sitten myös seuran omistajaksi ryhtynyt Jari Kurri kertoi hyviä uutisia Jokerien taloudesta. Kurrin mukaan Jokereilla ei ole velkaa. –?Minulla ei ole lainoja niskassa, lähdin omistajaksi puhtaalta pöydältä, Kurri kertoi.


Näkökulma: Kuka on Jokerien sugar daddy?

iltalehti 09:07 25.05

Jokerien siirtyminen 100-prosenttisesti Jari Kurrin omistukseen herättää kysymyksen seuran rahoittajasta, kirjoittaa Pekka Jalonen. Hjallis Harkimo ilmoitti myyneensä 28 vuotta omistamansa Jokerit seuran GM:nä toimivalle Jari Kurrille. – Tämä on iso hetki minulle. Kuvittelin, että tämä on helppo juttu tulla kertomaan, että olen myynyt Jokerit, Harkimo sanoi ääni vähän väristen.


Jari Kurri osti Jokerit kokonaan – venäläiset ulos!

iltalehti 14:00 24.05

Jari Kurri omistaa Jokerit nyt 100-prosenttisesti. Perjantain uutispommi on tässä. Jokerit siirtyy kokonaan suomalaisomistukseen, sillä seuran GM:nä toiminut NHL-legenda Jari Kurri on ostanut koko seuran itselleen.


Sveitsiin “Eteenpäin taklaamaan, – tunnettuja

Hot topics