Jokereiden voitto SKA Pietarista merkitsi enemmän kuin kaksi pistettä sarjataulukkoon lisää

jatkoaika.com 12:05 06.01

Helsingin Jokerit näytti joulukuussa nousua kuntoa häviämättä peliäkään varsinaisella peliajalla. Kymmenen peliä, kahdeksan voittoa ja kaksi tappiota kertoo joukkueen nousseesta kunnosta. Voittoja on tullut niin vahvemmista kuin heikommistakin joukkueista, mutta viimeisin voitto SKA Pietarista lähes täydessä kotiareenassa antoi viimeisen sysäyksen oletuksille. Jokerit kuuluu kuin kuuluukin niihin joukkueisiin, jotka tänä vuonna tulevat taistelemaan KHL:n Gagarin Cupista.


TTK: Veronica Verhon ja Jani Rasimuksen läheiset välit pantiin merkille somessa – näin he vastaavat romanssiuteluihin

iltalehti 15:12 11.11

Veronica Verho nimesi tanssinopettajan ikonikseen. Sunnuntain lähetyksessä molemmat herkistyivät. Veronica Verho ja Jani Rasimus herkistyivät molemmat sunnuntain Tanssii tähtien kanssa -lähetyksessä. Illan teemana olivat ikonit ja idolit ja pari tanssi Lady Gagan Bad Romance -kappaleen tahtiin – Gaga kun kuuluu Veronican ihailemiim artisteihin.


Latautunut tunnelma välittyi katsomoihin asti- Veronica Verho liikuttui kyyneliin kuuman foxtrotin jälkeen: ”Jani uskoo muhun”

iltalehti 20:20 10.11

Veronica Verho ja Jani Rasimus tanssivat foxtrotia Lady Gagan Bad Romancen tahtiin. Tubettaja, radioääni Veronica Verho tulee loistavasti toimeen tanssiparinsa Jani Rasimuksen kanssa. Kaksikon välinen kemia välittyy myös yleisölle. Veronica Verho kehui vuolaasti tanssipariaan ennen kaksikon esitystä. – Oli ihana palata tanssimaan oman parin kanssa, Verho kehui Rasimusta Tuija Pehkosen haastattelussa.


Lady Gaga sairastui, joutuu perumaan esiintymisiään: ”Olen niin pahoillani”

iltalehti 02:54 08.11

Laulaja Lady Gagalla on poskiontelontulehdus ja keuhkoputkentulehdus. Laulaja Lady Gaga on joutunut perumaan Las Vegasin keikkojaan. Asiasta kertoo esimerkiksi People. Lady Gagan, 33, odotettiin esiintyvän keskiviikkona, mutta laulaja joutui perumaan pari tuntia ennen esitystä.


Lady Gaga hämmentää fanejaan – mystiset viestit saivat aikaan somemyrskyn

mtv 10:12 31.10

Lady Gagan Instagram-kuvat puhututtavat faneja.


Lady Gagalla ja Sampo Kaulasella on hyytävä yhteinen piirre

stara 08:00 21.10

Suomen suosituin kyläkauppias Sampo Kaulanen yllätti faninsa viime keväänä, kun


Lady Gaga kiidätettiin sairaalaan konsertista – röntgenkuva yllätti

stara 20:40 20.10

Kerroimme aiemmin miten poptähti Lady Gagan konsertissa tapahtui ikävä onnettomuus,


Viihdelehti Stara.fi

stara 20:40 20.10

Kerroimme aiemmin miten poptähti Lady Gagan konsertissa tapahtui ikävä onnettomuus,


Lady Gaga paljastaa katastrofaalisen keikkansa seuraukset: mätkähti mojovasti lavalta lattialle – liki koko keho kuvattiin röntgenissä

iltasanomat 17:07 20.10

Poptähti Lady Gaga putosi torstaina lavalta kesken konserttinsa, kun fani nappasi hänet syliin. Myöhemmin laulaja hakeutui lääkäriin.


Lady Gaga putosi lavalta kesken keikan – hurja tilanne tallentui videolle

mtv 19:06 19.10

Lady Gaga hyppäsi faninsa syliin ja putosi lavalta Las Vegasissa.


Fani kaappasi Lady Gagan syliinsä kesken keikan: yllättävä tilanne päätyi katastrofiin – katso video

iltasanomat 15:18 19.10

Lady Gagan keikka Las Vegasissa sai melkoisen käänteen torstaina, kun laulaja ja hänen faninsa putosivat lavalta kesken esityksen.


Lady Gaga putosi lavalta konsertissaan: ”Luulimme hänen kuolleen”

stara 14:40 19.10

Lady Gagan keikalla on tapahtunut melkoinen kommellus. Poptähti putosi fanin


Madonnan Lourdes-tytär, 22, säväytti New Yorkin muotiviikoilla – ulkonäköä verrataan Lady Gagaan

iltalehti 03:46 18.09

Pop-kuningatar Madonnan tytär Lourdes Leon näyttäytyi New Yorkin muotiviikoilla. Leon, 22, seurasi ainakin Proenza Schoulerin muotinäytöstä eturivistä. Michiganin yliopistossa opiskeleva Leon oli pukeutunut rennosti yksinkertaiseen valkoiseen hihattomaan toppiin, mutta tästä huolimatta hän kiinnitti median ja somekansan huomion.


17-vuotiaan Lotta Sulinin Instagram-kuvissa on muotia, girl poweria ja Lady Gagaa: "Kerron kuvillani, että mikä tahansa on mahdollista"

yle 13:13 13.09

Suomen valokuvataiteen museossa on esillä Lotta Sulinin muotikuvia. Instagram-kuvia nähdään museoissa edelleen harvoin.


Kömpelösti aloittanut Antti Niemi penkille - parantuuko Jokerien maalivahtipeli?

iltalehti 11:18 07.09

Jokereiden hapuileva alku KHL:ssä nostaa Jokerit-Dinamo Riika -ottelun päivän pelivalinnaksi. Jokereiden piti olla tänä vuonna olla viimekautista parempi joukkue ja aivan kärkijengien haastaja jopa Gagarin Cupia ajatellen. Tähän nähden kauden aloitus on ollut lähinnä katastrofaalinen. Avauspelin tappion Omskia vastaan pystyi vielä selittämään monellakin uskottavalla tavalla, mutta toisen pelin täydellinen sakkaus AK Bars Kazania vastaan jätti jo oikeasti monta kysymysmerkkiä ilmaan. Suurin huolenaihe löytyy avauspelien perusteella ilman muuta Jokereiden maalinsuulta. Nähdyillä otteilla Antti Niemi ei tule riittämään ja viemään helsinkiläisiä menestykseen. Parantaako Niemi, vai reagoidaanko Jokereissa jotenkin muuten? Riikaa vastaan maalissa pelaa joka tapauksessa jo viimeksi sisään vaihdettu Janis Kalnins. Kalnins on riittävä kakkosvahdiksi, mutta vaikeaa maksimaalista menestystä on hänenkään varaan laskea sillä potentiaali lienee jo 27-vuotiaalta pelurilta nähty.


Saadaanko virheet karsittua ja henki päälle? Jokerit hakee tärkeää avausvoittoa

jatkoaika.com 08:00 07.09

Helsingin Jokerit lähti kauteen kunnianhimoisen, Gagarin Cupia Helsinkiin lupailevan mainoskampanjan saattelemana. Kaksi ensimmäistä ottelua ovat kuitenkin herättäneet paljon kysymyksiä, ja lauantaina esityksen olisi jo oltava paljon nähtyä terävämpi.


Jokereiden viimeistely edelleen tehotonta - myös Ak Bars niisti pisteet Helsingistä

jatkoaika.com 22:20 05.09

Jokerit sai myös kauden toiseen otteluunsa kovan vastuksen, kun toissa kauden Gagarin Cup -voittaja Ak Bars Kazan saapui Helsinkiin.


Jokerien tähtihyökkääjä tuli Hartwall-areenalle omalla autolla - Venäjällä asiat olivat toisin: ”Kymmeneen vuoteen ei tarvinnut miettiä"

iltalehti 14:47 04.09

KHL:n kokenein suomalaispelaaja oli vähän ihmeissään ennen kauden avausottelua. Jokerit aloitti kuudennen KHL-kautensa tiistaina 1–3-tappiolla viime keväänä Gagarin Cupin loppuotteluissa pelannutta Avangard Omskia vastaan. Viime kaudesta vahvistunut Jokerit hakkasi lähes 57 minuuttia päätä seinään ennen kuin puolustaja Mikko Lehtonen onnistui avaamaan helsinkiläisten maalitilin.


Tehot liian pitkään hukassa – Jokereilla synkkä kauden avaus

iltalehti 20:50 03.09

Jokerien kuudes KHL-kausi ei alkanut parhaalla mahdollisella tavalla. Jokerien kauden avausottelu ehti vanheta vain reilut kolme minuuttia, kun kiekko oli jo Jokerien maalissa NHL:stä täksi kaudeksi Helsinkiin saapuneen maalivahti Antti Niemen takana. Avangardin puolustaja Ville Pokka heitti pienestä kulmasta kiekon maalille, josta Aleksei Potapov ohjasi viime kauden Gagarin Cup -finalistin ensimmäisen osuman.


riitä, vaan yleisöä –

Hot topics